Horoszkóp

2010. májusi holdnaptár

Óriási eseményre kerül sor 2010. május 28-án: az Uránusz állatövi jegyet vált. Hosszú menetelése után átér a Kos jegyébe, amely nagyon sok ember életében változást indít majd el. Május összességében sok jót tartogat minden állatövi jegy számára.

2010. május 1. 2.
Fogyó Hold a Nyilasban
Legyenek titkaid! Nem kell feltétlenül mindent kibeszélni. Ez nem azt jelenti, hogy hazudnod kell, hanem azt, hogy vannak dolgok, amelyeket jobb, ha megtartasz magadnak, egyrészt nem használhatják fel később ellened. Esetleg nem okozol fájdalmat a titok elmondásával valakinek. Ha bulizol, különös dolgot fogsz tapasztalni, ami nagy tanulságokkal jár.

2010. májusi holdnaptár

2010. május 3. 4.
Fogyó Hold a Bakban
Óriási energiával, nagy feszültséggel telített ez a két nap, ami nehezen oldható fel. Ezért légy óvatosabb a közlekedésben, mindenhova a megszokottnál egy kicsivel korábban indulj el, hogy időben érkezz. Amikor valakinek a száját a végtelen ostobaság hagyja el, akkor erőszakolj magadra nyugalmat, mert nincs szükség arra, hogy olyan valakivel vessz össze, aki a későbbiekben árthat neked, esetleg befolyással lehet a jövedelmedre. A szexben pedig most semmi görcsösség, csak lazán!

2010. május 5. 6. 7.
Fogyó Hold a Vízöntőben
Beiktathatnál egy léböjt napot, hiszen fogy a Hold és ez azt is jelenti, hogy olvadnak rólad a kilók, távoznak a méreganyagok. Ha sphoppingolsz, akkor beszerezhetnél valami új pattanás elleni szert, tisztító maszkot és persze narancsbőr elleni készítményt is, mert ha ezeket most kezded el használni, akkor biztos lehetsz benne, hogy jobb, látványosabb eredményt érsz el, mint máskor. Az esti órákban rákattansz az internetre, és lehet, hogy megtalálod azt a személyt, akiről kiderülhet, hogy nem más, mint álmaid netovábbja. Aztán majd élőben kiderül az igazság…

2010. május 8. 9.
Fogyó Hold a Halakban
2010. májusi holdnaptárMielőtt még feltennéd a hétvége nagy kérdését magadban és gyorsan felhívnád a barátaidat, barátnőidet is: hol bulizzunk a hétvégén? Előtte nem ártana lomtalanítani, például rendet tenni a szobádban, vagy legalább az iró asztalodon felszámolni azt a kuplejárt, amelyben már te sem találsz meg semmit. Ha netán szakítást fontolgatsz már egy ideje, akkor itt az idő, hogy lépj, mert az elválást egyikőtök sem tehernek, hanem felszabadultságnak fogja megélni.

2010. május 10. 11. 12.
Fogyó Hold a Kosban
Ha problémáid adódnak a fogaiddal, akkor itt az ideje, hogy felkeress egy fognyúzót. Ha nincs problémád, akkor is elmehetnél egy kivizsgálásra, mert kiderülhet, hogy van egy szuvas fogad, ami ugyan nem okoz semmiféle fájdalmas tünetet, viszont például hullik tőle a hajad, vagy repedezik a körmöd, vagy egyszerűen csúnyább lett a bőröd az elmúlt időben. Ha állásinterjúra mész, csípd ki magad, és a sminked, az illatod legyen nagyon visszafogott.

2010. május 13.
Fogyó Hold a Bikában
Kiváló a mai nap arra, hogy mindenféle pénzügyi tranzakciót lebonyolíts. Például a banki, biztosítási ügyleteknek kedvez, és annak is, hogy finoman jelezd a főnöködnek, vagy az őseidnek, hogy nehezebben jössz ki abból a pénzből, amit eddig kaptál. Talán elindíthatnád ezzel a finom kis mondattal a vezérhangyát a fejükben, és elgondolkodnak azon, hogy talán többet – no ne képzelj túl sokat – adnak.

2010. május 14.
Újhold a Bikában
Fantasztikus ötleteid támadnak, amelyek elsősorban a pénzre vonatkoznak, illetve valakinek az elcsábítására. Mindez, mivel a Újhold idején történik, nagyon könnyen és egyszerűen kivitelezhető lesz. Ha szeretnél megszabadulni egy rossz szokásodtól, akkor ezt szintén mára időzítsd. Határozd el magad, és ne feledd, erős vagy, ha akarod, sikerülni fog – amiben ráadásul az Újhold is támogat. Ha lazítasz, akkor a masszázs, a görcsoldás, és a manikűrös, pedikűrös felkeresése lenne az igazi.

2010. május 15. 16.
Növő Hold az Ikrekben
Gyerünk ki a szabadba, még akkor is, ha esetleg az időjárás jelentés inkább azt sugallná, hogy jobb lenne fedett helyen tartózkodni. Kiváló ez a hétvége arra, hogy mozogj, még akkor is, ha esetleg borús az ég, vagy szemerkél az eső. Szükséged van a szabad levegőre. Ráadásul ezen a két napon van a Nők Lapja Családi hétvégéje, ott a helyed, ahol nemcsak jól szórakozhatsz, hanem új kapcsolatokra tehetsz szert, és találkozhatsz olyanokkal is, akikkel régóta szeretnél.

2010. május 17. 18.
Növő Hold a Rákban
Találkozol egy beképzelt alakkal, akinek az önhittsége már-már kinyitja a kisbicskát a zsebedben. Persze azért téged sem kell félteni, mert vissza tudsz neki úgy vágni, hogy csak kapkodja a levegőt. De nem árt tudnod, hogy ennek az alaknak tetszel, és a viselkedésének az oka, hogy nincs igazán megelégedve magával – aminek talán családi vonatkozásai vannak, és az egész a szülő nevelésének számlájára írható -, így kompenzál. Ha akarsz tőle valamit, akkor egy kicsit ajnározd, és meglátod, megmutatja a másik, édes oldalát is.

2010. május 19. 20.
Növő Hold az Oroszlánban
Az élvezetek, a sikerek és természetesen mi más, mint a shopping napja a mai. Beiktathatnál ebbe a két napba valamilyen kulturális esemény meglátogatását, mert élvezni fogod a művészeteket. Kedves, szeretetre méltó és érzékeny egyéniség vagy, aki csak úgy vonzza a körülötte lévőket, még azokat is, akik korban nem hozzád illenek. És lehetséges, hogy éppen egy ilyen személy lesz az, akivel egymásba gabalyodtok. Jó ha tudod, hogy ez nem egy kaland lesz, hanem hosszú távra szóló kapcsolat.

2010. májusi holdnaptár

 

2010. május 21. 22.
Növő Hold a Szűzben
A felettesed raplisabb a szokásosnál, vagy azért, mert őt is a főnökei szorongatják. Vagy azért, mert otthon zűrzavaros állapotok uralkodnak, amin tudja, hogy változtatnia kellene, de egyszerűen képtelen rá. És ez a tehetetlenség, ez a düh mind rajtatok, a beosztottakon csattanhat. Jobb, ha meg sem kérdezed, hogy van, mert most modortalanságból kaphatnál újabb leckét, amire úgy sincs szükség.

2010. május 23. 24.
Növő Hold a Mérlegben
Már csak az hiányzik, hogy ezen a Pünkösd vasárnap és hétfőn a féltékenység zöld szemű szörnyetege kerítsen hatalmába. Vedd tudomásul, hogy a másik lelkét nem birtokolhatod. És ha úgy érzed, hogy magányos vagy mellette, akkor jó ha eszedbe jut, hogy az ember az élete fontos helyzeteiben általában mindig egyedül van. És azért mert együtt jártok, mert szeretitek egymást, még nem azt jelenti, hogy nincs szüksége mindkettőtöknek egy kis szabadságra. Légy belátóbb, és kevésbé birtokló.

2010. május 25. 26. 27.
Növő Hold a Skorpióban
Elérkezett a pillanat, hogy elzarándokolj egy újságárushoz, vagy rákattints az NL Café főoldal alján a Nők Lapja Ezotériára, és a lapot megvedd. Mert olyan témákat találsz a magazinban, amelyek ha még nem érdekeltek, egészen biztos, hogy ez után ez lesz a fő ezoterikus témád, és minél többet szeretnél megtudni a saját, vagy a környezetedben élők előző életeiről. És talán be is jelentkezhetnél egy reinkarnációs hipnózisra, ahol nagyon sok érdekes dolog kerül napvilágra.

2010. május 28.
Telihold a Nyilasban
2010. májusi holdnaptárA mai napon sokkal fogékonyabb, érzékenyebb és érzelmesebb leszel, mint máskor. És persze nehezen fogsz majd aludni, mert az égbolt fényes korongja éppen bevilágít a hálószoba ablakodba. Nem árt ha tudod, hogy a nők nagy részénél ez a peteérés ideje, ezért aki gyerekre vágyakozik, ne alakítsa úgy, hogy a nap szexmentes legyen. Egyébként ilyenkor jó hajat festeni, vágatni, mert sokkal dúsabban nő majd vissza. Viszont fogd vissza magad, ha vásárolni mész, mert amire végzel a templom egere is jobban áll majd nálad anyagilag.

2010. május 29.
Fogyó Hold a Nyilasban
A délutáni órákban kissé lehangoltnak érzed magad. Talán éppen a híradások miatt, amelyeket korábban hallottál, vagy valaki lemondja a megbeszélt találkozót. Aztán elég gyorsan túlteszed rajta magad, és koraesti órákban már inkább vidámabb lesz a hangulatod, sőt romantikus érzések is jellemzőek lesznek rád. Ezen az éjszakán különös álmaid lesznek, amelyet – ha éjszaka esetleg többször felébredsz – azonnal írd le. Ne várd meg vele a reggelt. Ezek az álmok a jósló álmok közé tartoznak.

2010. május 30. 31.
Fogyó Hold a Bakban
Szívós és kitartó leszel ezen a két napon, ezért amit elhatároztál, azt végig tudod vinni. Jól tennéd, ha gondoskodnál egy olyan személyről, aki nehéz helyzetben van, és tulajdonképpen tőled várja a segítséget. Mondj neki kilátástalannak tartott életében valami szépet és jót. Ez a kegyes hazugság kategóriájába tartozik ugyan, de gondolj bele, hogy milyen nagyon sokat segítesz rajta. Fontos megbeszélésen nagyon jól szerepelsz, semmi okod az aggodalomra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top