Horoszkóp

Karmahoroszkóp (május 15-21.)

A Jupiter és az Uránusz együtt állnak, miközben oppozícióba kerülnek a Szaturnusszal. Még mindig tart a nehéz időszak, amelyet a gyorsan haladó bolygóknak köszönhetően mégis könnyebben élünk meg.

Kos
Karmahoroszkóp (május 15.- 21.)Karmikus kötelességed: Lassan ugyan, de javul az anyagi helyzeted. Kezdesz magabiztos lenni, de jobban tennéd, ha nem költenél fölösleges dolgokra. Most csak a legszükségesebbekre adj ki pénzt.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akinek gyakran füllentesz, sőt mi több, állandóan elhallgatod az igazságot, és úgy irányítod a dolgokat, ahogyan azt te szeretnéd. De a kocka bármikor fordulhat, erre jobb, ha felkészülsz, mert akkor nem ér meglepetésként, és ügyesen reagálhatsz a dolgokra.
Karmikus feladatod: A család létszámában történhet változás, és ha gyermekre vágyakozol, a sors teljesíti az álmodat. Ha egyedül élsz, akkor egy olyan pasi jelenik meg a közvetlen környezetedben, aki nemcsak a szerelmed, hanem a gyermeked is lesz egyben, mert annyi érzelmet és törődést igényel.

Bika
Karmahoroszkóp (május 15.- 21.)Karmikus kötelességed: A héten kötött ismeretségeid tartósak lesznek, és kiállják az idő próbáját. Igaz lesz a mondás, hogy jóban-rosszban kitartotok majd egymás mellett. Végre eljön az idő, hogy bebizonyítsd környezetednek: nem vagy önző, és ha a sors azt kívánja, képes vagy mások érdekeit szolgálni.
Karmikus kapcsolatod: Anyósoddal lesz, aki rengeteg szeretettel halmoz el. Mielőtt kezdenél beleunni, hívd fel rá a figyelmét. Meglátod, minden gond nélkül visszavesz, és nagyon jó fej lesz veled.
Karmikus feladatod: A héten olyan ingatlanlehetőséget sodor az utadba az élet, amit nem lehet kihagyni, és akár nagyobb kölcsönt is érdemes felvenned. Végre megtaláltad álmaid otthonát, ne szalaszd el csak azért, mert nem lépsz időben. Csapj le rá, és a tiéd lesz.

Ikrek
Karmahoroszkóp (május 15.- 21.)Karmikus kötelességed: A családod nyomására belemehetsz olyan dologba is, amely távol áll tőled, és amelyet igazán nem szeretnél. Mivel a saját életedről van szó, ne hallgass rájuk, hanem azt tedd, amire mindig is vágyakoztál, és amit jónak látsz, mert különben kényelmetlenül fogod érezni magad.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nagyképű, és sajnos ismeri a gyenge pontjaidat. A héten sikeresen meg is talál néhányat. De ahelyett, hogy lelombozódnál, inkább erőre kapsz, és még ha fáj is, amit mond, nem mutatod.
Karmikus feladatod: A munkahelyeden új feladat vagy új pozíció vár, amelyben sikeres leszel, és amely egyre közkedveltebbé tesz. Új embereket ismerhetsz meg, akiktől tanulhatsz. Szinte lubickolsz a boldogságban, és ez a teljesség érzésével tölt el.

Rák
Karmahoroszkóp (május 15.- 21.)Karmikus kötelességed: Végre fel tudod dolgozni azt a csalódást, amely a múlt héten ért téged. Mindebben segít egy új barátság, valamint a szerelem. A héten megtalálhatod azt az embert, akire fel tudsz nézni, és akit csodálni tudsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nemcsak most, de már többször is megpróbált a közeledbe férkőzni. Nem szeretne mást, mint barátságot. Az egyetlen probléma, hogy a kollégád, és te nem szereted keverni a barátságot és a munkatársi kapcsolatot.
Karmikus feladatod: A munkahelyeden új főnököd lesz, de az is lehet, hogy téged neveznek ki főnöknek. Ez teljesen megváltoztatja a munkához való viszonyodat. Sokkal többet szeretnél letenni az asztalra. Sikerülni fog, mert a csillagok nem hagynak neked más lehetőséget.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (május 15.- 21.)Karmikus kötelességed: Egy kimerítő nap után engedd meg magadnak a fürdőkádban való elnyújtózást. Természetesen egy fantasztikus fagylalt vagy a kedvenc pezsgőd elfogyasztását se sajnáld magadtól – sok gyertya és a kedvesed társaságában.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akibe fülig beleszeretsz, és olyan rajongást és ragaszkodást érzel iránta, mint talán még eddig senki iránt. Talán a csillagokat is lehozod neki az égről. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a párod iránt érzel így.
Karmikus feladatod: A munkahelyeden nagy felfordulás várható, hirtelen kerül sor a változásokra. Ne tárgyald ki a környezetedben senkivel, amíg nem tudod a végkimenetelét. Ne igyál előre a medve bőrére, mert könnyedén csalódás érhet, hanem igyekezz jól helyezkedni, és a jó oldaladat mutatni.

Szűz
Karmahoroszkóp (május 15.- 21.)Karmikus kötelességed: Az lenne a legtökéletesebb a számodra, ha ezt a hetet pihenéssel töltenéd. Vegyél ki szabadságot, és élvezd a tavaszi napsugarakat. A pozitív gondolatok segítenek feledtetni vagy megoldani a munkahelyi problémákat.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki felnyitja a szemedet. Hajlamos vagy a munka megszállottja lenni, és képes vagy elfeledni a legjobb barátaidat. Pont ezt akadályozza meg egy meglepetéssel, ami váratlanul fog érinteni.
Karmikus feladatod: A héten ismét a siker ízébe kóstolhatsz bele. Ötleteiddel játszva célba érhetsz. Legyél laza, és ne gondolkodd túl a dolgokat, mert most a legegyszerűbb megoldás a legjobb. A pénzköltésben legyél mértékletes, mert nem olyan ütemben folynak be a bankszámládra a bevételeid, ahogyan azt te szeretnéd.

Mérleg
Karmahoroszkóp (május 15.- 21.)Karmikus kötelességed: Figyelmedet az anyagiak fogják lekötni, elgondolkodsz azon, hogy biztosan jól osztod-e be a pénzt. Hiába keresed a hibát magadban, te mindent jól csinálsz, és rá kell ébredned arra, hogy a lehetőségeidhez képest igazi varázsló vagy.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel szemben nem ártana bizalmatlanabbnak lenned. Ne fecsegd ki neki a legbelsőbb gondolataidat, mert visszaélhet vele, és egy váratlan pillanatban ellened fordíthatja.
Karmikus feladatod: Párkapcsolatodban változásra van kilátás, ami egy harmadik személynek köszönhető, aki fenekestül felforgatja az életed. De bármennyire is hihetetlen a dolog, neked most pont erre van szükséged, hogy újrakezdj mindent, és képes legyél elengedni a múltat.

Skorpió
Karmahoroszkóp (május 15.- 21.)Karmikus kötelességed: A házas- vagy élettársi kapcsolatodban feszültség támad, mégpedig a pénz miatt. Valahogy kezd eleged lenni abból, hogy a partnered nem úgy viselkedik, mintha közösek lennének a céljaitok. Egyedül húzod az igát, és ez így nem mehet tovább.
Karmikus kapcsolatod: Egy családtagoddal lesz, akivel nagyon jól kijössz, még az utolsó forintjaidat is képes lennél odaadni neki, hogy meg tudja venni mindazt, amire szüksége van. Nem érted magad, mert te is szűkölködsz, de legbelül érzed, hogy a korábban ellene elkövetett hibáidat javítod így ki.
Karmikus feladatod: Munkahelyeden több titok is napvilágra kerül előtted, ami egyes kollégáidra nézve nagyon kellemetlen. Légy diplomatikus, és meglátod, ezzel olyan eredményt érsz el, amelyet talán el sem tudtál képzelni.

Nyilas
Karmahoroszkóp (május 15.- 21.)Karmikus kötelességed: A párkapcsolatodban feszültségre van kilátás, talán azért, mert tele vagy olyan érzésekkel, amelyek hatására változtatnál a meglévő helyzeten, de nem tudsz, mert úgy érzed, hogy tönkretennéd partnered életét. Jó lenne, ha magaddal és az életeddel tőrödnél. Egyikőtöknek sem jó, ha hazugságban éltek.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan valakivel találkozol, aki elkápráztat, és akinek képtelen leszel ellenállni. Pedig éppen ő az, akinek nemet kellene mondanod, mert még nagy bajba kerülsz miatta.
Karmikus feladatod: Ha bulizol, ismerj mértéket, mert előfordulhat, hogy olyan dolgokba mész bele nem teljesen józanul, amelyek miatt meggyűlhet a bajod a törvénnyel. Ez elsőre jó heccnek tűnhet, de később hátrányod származhat belőle.

Bak
Karmahoroszkóp (május 15.- 21.)Karmikus kötelességed: A barátok most elkerülnek, de ne bánd, lesz épp elég dolgod az otthonod körül. Tedd rendbe a dolgaidat, mert nyáron sok olyan dologgal kell majd foglalkoznod, amelyek teljesen felemésztik az idődet.
Karmikus kapcsolatod: Házastársaddal lesz, aki mindent megtesz, hogy a kedvedben járjon, de te ezt egyáltalán nem értékeled, sőt már az is idegesít, ha csak megszólal, és ha hozzád ér. Lehet, hogy egyedül kellene eltöltened pár napot, és a hiánya ráébresztene, hogy valójában mennyire szereted.
Karmikus feladatod: A szerelemben vége a bizonytalanságnak, alakuló kapcsolatodban végre magabiztosnak érzed magad. Szervezz olyan közös programot, amelynek alkalmával mindkettőtök családja összejöhet, és megismerhetik egymást. Nem lesz zökkenőmentes, de az lebegjen a szemed előtt, hogy mindenhez idő kell.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (május 15.- 21.)Karmikus kötelességed: Hová tűnnek a barátságok? Nem érted, hogy miért fogyatkozik a barátaid száma. Mielőtt magadban keresnéd a hibát, vedd észre, hogy megvan mind, csak ebben a rohanó világban nem jut időtök egymásra. Ezen könnyedén változtathatsz, csak vedd fel a telefonodat, és tárcsázz.
Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, aki mindent megtesz, hogy ártson neked. Folyosói pletykákat terjeszt rólad, és ez nemcsak neked, de másnak is kellemetlen. Kérd számon, és ha nem ad elfogadható választ, nyugodtan mószerold be a főnökötöknél.
Karmikus feladatod: Hajlamos vagy halogatni a fontos dolgaidat. Nem akarsz tudomást venni róluk, mert fáradtnak és elnyűttnek érzed magad. Kérd meg a szerelmedet, hogy segítsen, meglátod, közös erővel minden akadályt játszva legyőztök.

Halak
Karmahoroszkóp (május 15.- 21.)Karmikus kötelességed: Hajlamos vagy gyorsan elbízni magad, és ez sokszor meggátol a céljaid elérésében, de ha jól időzítesz, a héten learathatod a babérokat. Az idő neked dolgozik, viszont türelemre szükséged lesz. Fordíts nagyobb figyelmet a lelked ápolására.
Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, akivel már régen nem töltöttél el olyan kellemes napokat, mint amilyenekre a héten számíthatsz. Hajlamos lehetsz még a legszebb pillanatokban is a munkádra gondolni, de ne tedd, mert mélyen megsértheted.
Karmikus feladatod: Ismét rád mosolyog a szerencse. Már kezdted hitedet veszteni, mikor a kellő pillanatban Fortuna asszony kinyújtja segítő kezét, és elrendezi a kusza szálakat. Kicsit fellélegezhetsz. Végre eljött a lazítás hete a számodra, élj vele!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top