nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi horoszkóp (május 21-24.)

Hétvégi horoszkóp (május 21-24.)

Vajon mit ígérnek a csillagok a hétvégére? A viharos hétköznapok után mi vár az egyes csillagjegyek szülötteire? Hétvégi horoszkópunkból kiderül!

Hétvégi horoszkóp (május 21-24.)KOS: Ezen a hosszú hétvégén egyre szerelmesebb hangulatba kerülsz. Ha van párod, akkor oszd be úgy az időt, hogy minél többet legyetek kettesben! Így nem zavarhat senki és semmi, vagyis csak egymásra figyelhettek. Sétáljatok kézen fogva, üljetek be egy cukrászdába! Egyetek egymás tortájából, nyaljatok bele egymás fagyijába! Mindez közelebb hoz titeket egymáshoz, és kiderülhet, hogy a szenvedély még nem hunyt ki. Amennyiben keresed még a párodat, utazz el! Az út során, vagy ahova mész, rátalálhatsz. Nem kell semmi mást tenned, csak járj nyitott szemmel és szívvel! Ne nézz senkire előítélettel, ugyanis ezzel a nagy őt rostálhatod ki. Hiszen ő „álruhában” is beléphet az életedbe…

Hétvégi horoszkóp (május 21-24.)BIKA: Szerencsére ez a pünkösdi hétvége jó hosszú lesz, vagyis nem kell sehova sietned. Ne kapkodj! Mindent ráérősen, kényelmes tempóban intézz! Ez nemcsak azért tanácsos, hogy ne idegesítsd magad feleslegesen, hanem azért is, mert egész hétvégén balesetveszély leselkedik rád. Ezt most vedd komolyan! Nem kell stresszelned magad, elég, ha óvatos és körültekintő leszel. Emellett jusson időd a semmittevésre is! Ülj ki a kertbe egy jó könyvvel! Óvatosan napozhatsz is, de vigyázz, mert erős a nap! Ne lepődj meg, ha az érzékeny emberek körülötted ingerültek lesznek. Főleg a gyerekek viselhetik rosszul ezt a feszültséget. Jó lenne, ha megnyugtatnád őket. Ne feledd, hogy te jelented a biztonságot.

Hétvégi horoszkóp (május 21-24.)IKREK: Nem lesz feszültségmentes ez a hétvége, de komolyabb okod nem lesz panaszra. Ezt főleg annak köszönheted, hogy pénteken a Nap belép az Ikrek jelébe. Ez nemcsak a születésnapod közeledtét jelzi, hanem azt is, hogy innentől magadra találsz, és ismét derűs leszel. Meglepő módon népszerű leszel. Pedig nem kellene meglepődnöd, hiszen téged sokan kedvelnek. Ezt bizonyítja az is, hogy egyre több ember keres meg, hogy találkozz, beszélgess vagy dolgozz vele. Hétvégén megteheted, hogy azokkal „randizol”, akik jó hatással vannak rád. Most nem vagy köteles „jó pofát vágni” olyanokhoz, akiket nem csípsz. Nagyon vigyázz a pénzedre – szó szerint és átvitt értelemben is!
 
Hétvégi horoszkóp (május 21-24.)RÁK: Jogos, ha most szeretnél világgá menni. Annyi családi, magánéleti feszültség fog ezen a hétvégén kicsúcsosodni, hogy úgy érezheted, nem bírod. Három dolgot tehetsz: 1. Felkészülsz rá. A feszültség tudatosításával kihúzod a „méregfogát”, vagyis kiveszed az erejét, intenzitását. 2. A legnehezebb pillanatokban sem feleded, hogy kiket szeretsz. Velük elnéző leszel. 3. Mindenáron szakítasz időt a pihenésre. Keress olyan kikapcsolódási módot, amely felderít! Pl. menj ki a kertbe vagy a természetbe! Minél több zöldet látsz, annál nyugodtabb leszel. Foglalkozhatsz a lakásoddal is. Egy új függöny vagy szobanövény friss hangulatot varázsol a szobádba. Ettől jobban fogod érezni magad.

Hétvégi horoszkóp (május 21-24.)OROSZLÁN: Sosem jó, ha nagy elvárásokkal mész neki valaminek. Itt ez a hosszú pünkösdi hétvége. Annyi terved van, hogy garantáltan nem fér bele három napba. Főleg akkor, ha mások meghívását, kéréseit is teljesíteni akarod. Ezért kezdd azzal, hogy újból átgondolod, mit szeretnél, aztán készíts egy időbeosztást! Nem lenne butaság leírni. Azokkal egyeztess, akik a legközelebb állnak hozzád! Nem kell – és nem is tudsz – mindenkinek megfelelni. A vége az lesz, hogy rohangálsz, és semmi időd sem lesz magadra és a számodra kedves emberekre. Inkább legyél önző! Ülj ki a kertbe, és gyönyörködj a növényekben! Vagy sétálj a pároddal, és fagyizzatok! Vagy sportolj! Biciklizhetsz vagy teniszezhetsz…

Hétvégi horoszkóp (május 21-24.)SZŰZ: Tévedsz, ha azt hiszed, hogy összefogott ellened a világ. Pedig ezen a hosszú hétvégén, amikor mulatni kellene, így érezheted magad. A leglényegesebb, hogy ne kezdd el sajnálni magad, mert attól egyre rosszabbul leszel. Inkább szedd össze magad, és menj olyan emberek közé, akik szeretnek, és akikkel jókat lehet nevetni! Nagyon fontos, hogy ebben a nehéz időszakban kik vannak a közeledben. Az optimizmus és a pozitív hozzáállás átragadhat rád. De mindezek ellenére azon sem szabad meglepődnöd, ha a borús hangulatod ellenére mások neked panaszkodnak, sőt tanácsot, segítséget kérnek. Ez is azt bizonyítja, hogy te erősebb vagy, ezért fordulnak hozzád. Azért jusson időd magadra és a pihenésre is!

Hétvégi horoszkóp (május 21-24.)MÉRLEG: Most senki máson nem múlik a hétvégi hangulatod, csak rajtad. Olyan feszültségek lesznek jelen, amelyek okot adhatnak a vitára, de te bármikor fordíthatsz a helyzeten egy megértő mosollyal. A legbölcsebb, ha mindent lazán és derűsen fogadsz. Ehhez sok erőt adhat, ha sok időt töltesz a szabadban. A friss levegő és a természet közelsége megnyugtat, hiszen ott nincsen vita. Csak emberek között lehet nézeteltérés, viszont egy fával vagy virággal nem veszhetsz össze. Szóval ezen a pünkösdi hétvégén egyetlen dolgod van: tegyél meg mindent a saját jó közérzetedért. Egyél finom, könnyű ételeket! Keresd a derűs emberek társaságát! Nevess minél többet, vagyis élvezd a hétvégét!

Hétvégi horoszkóp (május 21-24.)SKORPIÓ: Élvezni fogod ezt a hétvégét. Nemcsak azért, mert most három nap áll a rendelkezésedre, hanem azért is, mert „boncolgathatod” a barátaidat. Több alkalmad is lesz tanulmányozni, hogy mennyi felesleges problémát képes gyártani az ember. Óvatosan adj tanácsot! Semmiképp se legyél lekezelő, és még véletlenül se oktass ki senkit! Kivéve, ha eleged van az illetőből, és meg akarod szakítani vele a kapcsolatot. A nyüzsgés és az aktív társasági élet mellett muszáj pihenned is, ha nem akarsz lerobbanni. Jobb, ha nem feszíted túl a húrt. A tested úgyis megálljt parancsol, ha túlterheled, de okosabb lenne, ha ezt elkerülnéd, hiszen nem kellemes betegen ágyban tölteni az időt.

Hétvégi horoszkóp (május 21-24.)NYILAS: Az egész hétvégéd sikere azon múlik, hogy be tudod-e osztani a pénzedet. Attól, hogy háromnapos ez a hétvége, még nem kell mindenből kétszer annyit venned. Okosan mérd fel előre, hogy mit akarsz főzni, és hogy hányan lesztek. Feleslegesen ne költs, és vigyázz a pénztárcádra! Főleg zsúfolt helyen legyél óvatos! Minél nagyobb a tömeg, annál inkább igaz, hogy az a zsebtolvajok „paradicsoma”. Ne feledd, hogy a hétvége a kikapcsolódásé, vagyis leteheted a napi gondokat. Menj kirándulni a barátaiddal! Így még vidámabb lesz, hiszen velük mindig jobb a hangulat. Azért vagytok barátok, mert kölcsönösen jó hatással vagytok egymásra. Szerencsés vagy, ha több barátod is van. Értékeld őket! Sőt, becsüld meg őket!

Hétvégi horoszkóp (május 21-24.)BAK: Mindegy, hogy párkapcsolatban élsz, vagy sem, ezen a hétvégén vigyáznod kell mindenkire, aki fontos a számodra. Kövess el mindent, hogy megőrizd a higgadtságodat! Csak így van esélyed a veszekedés elkerülésére, vagy ha „belecsúsztok”, akkor arra, hogy minél enyhébb legyen. Főleg arra kell ügyelned, hogy a régóta bosszantó dolgokra ne reagálj! Ennek a legjobb terápiája a vidám kikapcsolódás. Menj ki egy nyugodt parkba! Keresd azt a helyet, ahol kicsit egyedül lehetsz! Ez akár a teraszod is lehet. Itt csendben szemlélődj! Ha kellően feltöltődtél, akkor visszamehetsz az emberek közé. Ezt az elvonulást rendszeresen meg kellene tenned. Meglátod, így könnyebb elviselni mindent és mindenkit…

Hétvégi horoszkóp (május 21-24.)VÍZÖNTŐ: Ha engeded, hogy az anyagi gondjaid nyomasszanak, akkor elronthatod az egész hétvégédet. Pedig annyira vártad, hogy végre itt legyen a hosszú hétvége. Kezdd egy kis lazítással! Utána még jut időd a szórakozásra. Ha a heti fáradtságot nem pihened ki, akkor nem tudod élvezni a társaságot sem. Tehát engedélyezz magadnak egy kis lustálkodást, aztán menj emberek közé! Neked lételemed a társaság és a társalgás. Főleg, ha a többiek elég színesek, sokfélék. Nagyon inspirálóan hat rád a heterogén társaság, mivel nem kedveled az „egyenruhát”. Bátran legyél eltérő! Neked az egyéniséged sosem volt és sosem lesz átlagos. Vállad fel! Ettől fogod igazán jól érezni magad a bőrödben…

Hétvégi horoszkóp (május 21-24.)HALAK: Ennek a hosszú hétvégének az elsődleges üzenete a számodra, hogy semmit se vigyél túlzásba! Semmit és senkit ne vegyél túl komolyan! A gyerekek attól olyan felszabadultak, hogy könnyedén váltanak, és nem ragadnak bele egyetlen szituációba sem. Legyél ismét gyermek! Örülj, hogy ez egy háromnapos hétvége! Rajtad múlik, hogy kiélvezed-e minden percét. Négyezer-háromszázhúsz perced van. Találd ki, hogy mi szerezne örömet! Ha kedved van, menj moziba a barátaiddal, vagy találkozz a rég nem látott rokonaiddal! Vagy utazz el a kedvenc helyedre! Bármit megtehetsz. Ne korlátozd magad, és ne engedd, hogy holmi felnőttes aggályok korlátozzanak! Itt az ideje, hogy felszabadulj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top