nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (május 22-28.)

Karmahoroszkóp (május 22-28.)

A Jupiter és a Szaturnusz egzakt szembenállása arra utal, hogy ezen a héten a legfontosabb feladat az egyensúly megtartása.

Kos

Karmahoroszkóp (május 22-28.)Karmikus kötelességed: Egy kalandos utazás részese lehetsz, ha hajlandó vagy kibújni a csigaházadból. Mostanában túlságosan begubóztál, és csak a munkának élsz, pedig rengeteg csodálatos program vár, ha észreveszed őket.
Karmikus kapcsolatod: Pároddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel állandó versengésben vagytok, hogy ki a sikeresebb a munkahelyén. Ha fontos ez a kapcsolat, neked kellene abbahagynod ezt a gyerekes játékot. Hadd gondoljon azt, amit akar, te pedig szintúgy. Sok más téma is lehet, amely felkorbácsolja az érzelmeiteket.
Karmikus feladatod: A héten minden lehetséges, elgördülnek előled az akadályok. Mégsem tudod igazán élvezni a siker ízét, mert folyamatosan ott motoszkál valami a fejedben, ami elkeserít. Lépj túl ezen, és fogadd el, hogy nem lehet mindig minden tökéletes.

Bika
Karmahoroszkóp (május 22-28.)Karmikus kötelességed: Szeretnél többet látni a világból, és a sors erre most lehetőséget ad a munkád révén. Használd ki a kínálkozó alkalmat, és élvezd a szerencsédet, de ne felejts el bizonyítani, ha arra lesz szükség.
Karmikus kapcsolatod: Barátnőddel lesz, aki nagyon szeretne megkaparintani egy pasit. Tudod, hogy a srácnak más típusú csajok tetszenek, ezért segítened kell a barátnődnek a nagy átváltozásban. Legyél vele őszinte, mert csak így érhettek célt.
Karmikus feladatod: Ne bagatellizáld el, ha úgy érzed, valami bajod van. Kérj segítséget szeretteidtől, sokat segíthetnek, még akkor is, ha neked kell megbirkóznod a felgyülemlett belső feszültséggel, amely mindennek az okozója lehet. Legyél vidám és könnyed, és élvezd a szerelmed kedvességét és irántad érzett imádatát.

Ikrek
Karmahoroszkóp (május 22-28.)Karmikus kötelességed: Számodra most fontosabb a kényelem, mint a teljesítmény, ezért képes lehetsz betegszabit kivenni a legnagyobb hajtás idejére. Ez rossz döntés, mert fény derülhet a turpisságra, és az állásod foroghat kockán, amiért annyit küzdöttél.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki váratlanul bukkan fel az életedben. Nagy szükséged van rá, de tudod, hogy már többször megégetted magad vele, és félsz az újabb sérüléstől. Legyél elővigyázatos, akkor semmi baj nem történhet, és a célodat is elérheted.
Karmikus feladatod: Nem vagy hajlandó a jövőbe tekinteni, hajlamos vagy a mának élni. Ez jól is elsülhet, ha képes vagy a döntéseidet észérvek alapján meghozni. Ha viszont az érzelmeidre hagyatkozol, számíts néhány galibára.

Rák
Karmahoroszkóp (május 22-28.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden rengeteget kell dolgoznod, még pluszfeladatokat is el kell vállalnod ebben a nehéz pénzügyi helyzetben. Ettől szomorú és kedvetlen lehetsz, ám ezt egy hétvégi családi piknikkel feledni tudod.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki végre-valahára megérti minden gondolatodat, anélkül, hogy órákig kellene magyaráznod érzéseidet. Ez több mint barátság, lelki kapcsolat is van köztetek, amelyet nagyon becsülj meg.
Karmikus feladatod: Anyagi ügyek miatt feszültebb lehetsz, de ez nem számít, ha szereted a párodat, és képes vagy kikapcsolni az agyadat. Ha ketten vagytok, zárd ki az életedből a gondokat, mert csak így őrizheted meg önmagadat. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne vitasd meg vele a döntéseidet, és hogy ne kérd ki a véleményét, de ne csak erről szóljon a közös életetek.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (május 22-28.)Karmikus kötelességed: Érzelmes hangulatban leszel. Könnyen meghatódsz, és nehezen tudod kordában tartani az érzéseidet. Legyél ezzel óvatos, mert olyan embereknek adhatod ki magadat, akik ezzel később visszaélnek.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki mértéktelen, és hajlamos arra, hogy téged is magával rántson a féktelen tivornyázásba. Mondj rá nemet, és ne hagyd, hogy rossz színben tüntessen fel. Sokszor már az is elég hozzá, hogy vele mutatkozol.
Karmikus feladatod: Sokkal jobb vagy a tervek kivitelezésében, mint a célhoz vezető út kitalálásában. Ne erőltesd azokat a dolgokat, amelyek nem mennek, inkább vedd ki a részedet a neked való feladatokból. Legyél csapatjátékos, mert így nagyobb elismerésben lehet részed, mint azt gondolnád.

Szűz
Karmahoroszkóp (május 22-28.)Karmikus kötelességed: Itt az ideje, hogy kitekints a felhők mögül, és meglásd a napfényt. Meglátod, ha kicsit másként állsz a dolgokhoz, a dolgok is másként állnak hozzád. Feladatod az életöröm és a vidámság egész héten, és a többi magától jön.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel nagyon jóban vagy, de a héten mégis állandóan megtalálja a gyenge pontjaidat. Ne vedd fel. Nem mennek úgy a dolgai, ahogyan azt szeretné, és a csalódottságát rajtad vezeti le. Féltékeny és irigy rád, ezért gondold meg, hogy miket mondasz neki.
Karmikus feladatod: A munkahelyeden megújulásra van szükséged. Nemcsak a te számodra lesz unalmas ez a hét, hanem a kollégáid számára is. Találjatok ki kreatív, vicces dolgokat, amelyekkel feldobhatjátok a szürke hétköznapokat.

Mérleg
Karmahoroszkóp (május 22-28.)Karmikus kötelességed: Csúcsformában leszel, még azt a pasit is meg tudod hódítani, aki eddig ellenállt. Most végre beadja a derekát, és te lubickolhatsz a szerelemben és a győzelmi mámorban. De ne szállj el a dicsőségtől, és legyél tekintettel a barátnőidre, akik nem ilyen sikeresek a szerelemben.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akit szeretnél minél közelebb tudni magadhoz. Egyelőre megrémíted. Még az is lehet, hogy leskelődsz utána, és lebuksz. Ez nagyon ciki, úgyhogy változtass a módszereiden.
Karmikus feladatod: Munkahelyi problémákkal küszködsz. Még az is megtörténhet, hogy a felettesed felmond, és egy új főnököt kapsz, amit nehezen viselsz el. Tanulj meg alkalmazkodni, és megfelelni a legváratlanabb szituációknak, mert nagyra fogják értékelni.

Skorpió
Karmahoroszkóp (május 22-28.)Karmikus kötelességed: Nehezen indul a hét, mert lelkileg nem vagy a csúcson. Szerelmed mindent megtesz annak érdekében, hogy jókedvre derítsen. Hagyd, hogy sikerüljön neki, mert ez jó hatással lesz a közös életetekre is.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel a sors már többször összehozott volna, de valami mindig közbeszólt. Ez a hét tökéletes az új ismeretség megkötésére. Igazi barátság alakulhat ki, amely mindkettőtöknek a javára válik.
Karmikus feladatod: Anyagilag kedvezőtlenül alakul ez a hét. Nemcsak az a gond, hogy sokat költöttél fölösleges dolgokra, hanem az is nagy probléma, hogy nem várt kiadásaid lesznek, amelyeket csak a felelőtlenségednek köszönhetsz. Most a saját bőrödön érezheted a szűkösebb napok kellemetlenségeit.

Nyilas
Karmahoroszkóp (május 22-28.)Karmikus kötelességed: A héten semmi nem lehetetlen a számodra. Olyan dolgot tudsz könnyedén megvalósítani, amely máskor csak izzadás árán sikerülhet. Mindenképp használd ki ezt a jó szériát, és élvezd a siker ízét.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akitől sokat tanulhatsz a héten. Meglátod, ha az újonnan szerzett tudásod és a belső érzéseid vezérelnek, mennyivel kiegyensúlyozottabb lehetsz, és a zűrös ügyeidet is simán, minden gond nélkül ráncba tudod szedni.
Karmikus feladatod: Könnyedén vitába keveredhetsz és rendkívül érzékeny lehetsz a héten. Képes vagy olyan dolgokon is megbántódni, amelyeken máskor csak nevetsz. Még az is lehet, hogy többször a sírás fojtogat, de ne bánd, mert ily módon szabadulsz meg a felgyülemlett feszültségektől.

Bak
Karmahoroszkóp (május 22-28.)Karmikus kötelességed: Magányra van szükséged, hogy tisztázni tudd magadban az érzéseidet. Szerelmi kapcsolatod kezd unalmassá válni, és úgy érzed, ez már nem elég neked. Önts tiszta vizet a pohárba, mert a héten még esélyed nyílik rendezni a kapcsolatodat, de később már csak szakításról lehet szó.
Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, akit az őrületbe kergetsz a trehányságoddal. Mindemellett irigy rád, mert tudja, hogy a lábad nyomába sem érhet. Hibába próbálkozik a rossz híred keltésével, semmi esélye, mert a főnököd rajong érted, és a bizalmáról biztosít.
Karmikus feladatod: Vállalkozó hangulatban leszel, de ez még nem jelenti azt, hogy gondolkodás nélkül hozz meg döntéseket. Ha most elhamarkodott következtetésekre jutsz, nemcsak magadnak, de a családodnak sem teszel jót.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (május 22-28.)Karmikus kötelességed: Úszol a boldogságban, mert a dolgaid kedvezően alakulnak. Egyetlen szomorúságod, hogy több időt töltesz a munkával, mint a szerelmeddel. Ezen csak te vagy képes változtatni, de nagyon nagy erőfeszítés szükséges hozzá.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki nagyon könnyen és gyorsan képes kihozni a sodrodból. Uralkodj az indulataidon, mert ez a legjobb megoldás ellene. Nehezedre esik, mert fáradtnak és nyűgösnek érezheted magad, de erre semmi okod, mert boldog és kiegyensúlyozott az életed.
Karmikus feladatod: Változtass az étkezési szokásaidon! Jobban oda kell figyelned az egészségedre. Nem szabad azt gondolnod, hogy te mindent kibírsz, étlen-szomjan gürizel mások helyett, mert neked is lehetnek nehezebb napjaid – ezt a héten meg is tapasztalhatod.


Halak

Karmahoroszkóp (május 22-28.)Karmikus kötelességed: Eljött a kemény és izzasztó munka ideje. Annyi feladatot zúdít rád a főnököd, amennyit nem szégyell. Állni fogod a sarat, és bebizonyítod, hogy képes vagy eleget tenni még azoknak a kötelezettségeknek is, amelyek nem a te hatáskörödbe tartoznak.
Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz, akiben belső feszültség tombol, és ha érzi, hogy nem vagy elég figyelmes vele, nem avat be a titkaiba. Másoknak teregeti ki a gondjait.
Karmikus feladatod: A héten fel kell hagynod a szívós viselkedéssel. Hagyd magad meggyőzni, mert a barátaid nem akarnak neked rosszat, hanem szeretnék megkönnyíteni a mindennapjaidat. Rá fogsz jönni, hogy mennyivel kevesebb akadállyal kell megküzdened a célod elérése érdekében, ha nem egyedül nézel velük szembe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top