nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (május 29. – június 4.)

Karmahoroszkóp (május 29. – június 4.)

A Mars és a Neptunusz közötti szembenállás arra utal, hogy csak az olyan feladatok elvégzéséhez érzel kedvet, amelyek érdekelnek. Pedig a kötelességedet most sem hanyagolhatod el.

Kos
Karmahoroszkóp (május 29-június 4.)Karmikus kötelességed: Ha egyedül voltál, az már tényleg a múlté. Tárd ki a szívedet, mert Ámor nyila eltalálhat. Megismerhetsz egy olyan srácot, akire már nagyon régóta vágytál. Az égiek meghallgatták kívánságaidat, és a segítségedre lesznek, csak ne hagyd elmenni magad mellett a szerelmet.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki a távolból szeretne hatást gyakorolni rád. Te ezt nem hagyod, még akkor sem, ha tudod, hogy következményei lesznek.
Karmikus feladatod: Nagy változásokra ne számíts a munka területén. Továbbra is keményen kell dolgoznod, bár talán a hétvége felé fellélegezhetsz, és marad egy kis szabadidőd a családodra. Ha a pénzügyeiddel körültekintően bánsz, talán egy kis pluszbevételre is szert tehetsz.

Bika
Karmahoroszkóp (május 29-június 4.)Karmikus kötelességed: Új munka van kilátásban, és ettől szárnyakat kapsz. Sokkal jobban fogod magad érezni fizikailag és lelkileg. Olyan inspirációt kapsz az új feladatoktól, hogy mindenkit lehengerelsz, és a főnöködet biztosítod, hogy jól döntött, amikor téged választott.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel lesz egy kis meccsed, hogy meggyőzd az igazadról, és hogy az a helyes út, amelyet te választottál. Ez a játszma nem fogja gyengíteni a kapcsolatotokat, sőt inkább megerősíti.
Karmikus feladatod: Alig vagy együtt a pároddal, mert a figyelmedet most más köti le. Nyugtasd meg, hogy továbbra is szereted, és hogy ő az első a számodra, de a sors most úgy osztotta a kártyákat, hogy számára kevesebb időd jutott, ám rövidesen fordul a kocka.

Ikrek
Karmahoroszkóp (május 29-június 4.)Karmikus kötelességed: Olyan dolgok fognak történni veled ezen a héten, hogy úgy érezheted, újjászülettél. Ismét tele vagy tettvággyal és kirobbanó energiával. Számolj azzal, hogy néhány ismerősöd nemhogy örülne neki, inkább irigyli tőled a sikert.
Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz karmikus kapcsolatod. Olyan pezsgésben lesz részetek, amely egyrészről nagyon fárasztó, de másrészről doppingoló lesz. Kapcsolatotok magasabb szintre fog emelkedni. Ennek az előnyével és a hátrányával is szembe kell nézned.
Karmikus feladatod: Lepd meg a barátaidat egy kerti partival, így bebizonyíthatod, hogy neked nemcsak a szád jár, hanem valóban kitűnő háziasszony és szakács vagy. Lehet, hogy páran nem jönnek el, de ne keseregj, akik igazán fontosak a számodra, ott lesznek.

Rák
Karmahoroszkóp (május 29-június 4.)Karmikus kötelességed: A párkapcsolatod terén sok tisztázandó kérdés merül fel. Rá kell ébredned, hogy egyedül kevés vagy egy jó és harmonikus kapcsolathoz, ezért még az is előfordulhat, hogy olyan döntést kell hoznod, amely teljesen más irányba tereli az életedet.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki kedveli a feltűnősködést. Te nem vagy tőle elragadtatva, ezért megpróbálsz háttérbe húzódni, de nem fog sikerülni, te is – vele együtt – a rivaldafényben leszel. Meglepő módon élvezni fogod, és meglátod, hogy mennyi előnyöd származik belőle.
Karmikus feladatod: Szabadulj ki a kőrengetegből, és irány a zöld! Nemcsak az egészségednek tesz jót a tiszta levegő, hanem segít elgondolkodni, és meghozni olyan döntéseket, amelyeket már régen meg kellett volna lépned.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (május 29-június 4.)Karmikus kötelességed: Egy asztalra csapó amazon leszel, aki nem hagyja az asztal alá söpörni a dolgokat. Itt az ideje, hogy minden zűrös ügyedet tisztázd, és ha lehet, tiszta lappal indulj. Minden csak a kommunikáción múlik. A határozottságod és az elszántságod mellett legyél türelmes is.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki állandóan mozgásban van, és folyton csinálna valamit. Így garantált, hogy ha időd nagy részét vele töltöd, egy cseppet sem fogsz unatkozni mellette.
Karmikus feladatod: Van egy pasi a közeledben, aki nagyon tetszik neked. Kíváncsiságod hajt, pedig tudod, hogy jobban tennéd, ha nem mennél bele semmilyen kalandba, mert csak tovább bonyolítanád az életedet. Hagyd meg illúziónak, és néhanapján ábrándozz róla. Ha a sors úgy akarja, a tiéd lesz, csak nem most.

Szűz
Karmahoroszkóp (május 29-június 4.)Karmikus kötelességed: Dinamikus és sikerorientált leszel. Mindenkin és mindenen képes vagy átgázolni, hogy célba érj, de ha visszanézel, rá kell ébredned, hogy nem érte meg. Biztos vagy a győzelmedben, de gondolj bele, hogy nem mindegy, milyen áron.
Karmikus kapcsolatod: Pároddal lesz, akit lepj meg egy kalandos hétvégével. Vidd el egy vadvízi evezésre vagy egy kalandtúrára. Nagyon jót tenne nektek egy kis kikapcsolódás. Az adrenalinszint emelkedésével élménydús éjszakák elé nézhettek, ennek az élményeken túl akár még gyermekáldás is lehet az eredménye.
Karmikus feladatod: Pontosan tudod, hogy mit akarsz, ezért nehéz elfogadnod, ha nem a kedved szerint történnek az események. Minél idegesebb vagy, annál többet hibázol, és biztos lehetsz benne, hogy lesznek, akik ezt kihasználják.

Mérleg
Karmahoroszkóp (május 29-június 4.)Karmikus kötelességed: A pasik jelentős része fél tőled. Erős a kisugárzásod, és ezt kihasználod. Szereted őket az ujjad közé csavarni, és játszadozni velük, de ők ezt egyre nehezebben viselik el, és ezt a héten a tudtodra is adják. Jobban tennéd, ha eldöntenéd, mit is akarsz valójában.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit alaposan kiismertél az elmúlt időszakban. Egyáltalán nem bízol meg benne, és ezt jól is teszed. Nemcsak téged hozhat kellemetlen, sőt akár kínos helyzetbe, de a családodat is.
Karmikus feladatod: Ha jó hangulatban talál valaki, akkor kedves és gondoskodó vagy. Képes vagy mindent feladni, csak hogy segíts a bajbajutottakon. Ez nagyon szép, és meglátod, hamarosan megjutalmaz érte az élet. Minden a részletekben rejlik, és neked jó érzéked van hozzá.

Skorpió
Karmahoroszkóp (május 29-június 4.)Karmikus kötelességed: Úgy érzed, szükséged van változásra, csak még azt nem tudod, hogyan kezdj bele. Olyan helyen vagy igazán elemedben, ahol te vagy a középpontban, ahol elismerik a tehetségedet, és azt, amire már eddig is vitted.
Karmikus kapcsolatod: Egy karizmatikus személlyel lesz, aki a bűvkörében tart. Ez neked nagyon jó, mert vele együtt fejlődsz, és lépésről lépésre emelkedtek egy magasabb lelki és szellemi szintre.
Karmikus feladatod: A keresés állapota jellemzi a magánéletedet. Hiába élsz párkapcsolatban, érzed, hogy ez kevés neked. A tökéletes után vágyakozol, és ábrándozol. Olyan társra van szükséged, akivel közösek a céljaitok, és nem csak a szex körül forognak a gondolataitok, de persze az is fontos, csak számodra most nem elsőrendű.

Nyilas
Karmahoroszkóp (május 29-június 4.)Karmikus kötelességed: Hajlamos vagy kicsapongó életet élni, miközben partnerednek pont a hűségedre van szüksége. Bizonyítsd be, hogy csak ő létezik a számodra, és ha ez nem így van, gyorsan változtass rajta, mert ilyen szerető és megbízható társra nem találsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akinek lehetősége nyílik külföldön dolgozni, és ezzel te is többet látogathatsz hazánkon túlra. De ne használd ki, mert villámgyorsan rájön, hogy csak a potyautak miatt vagy a barátja, és hamar vége lesz a Kánaánnak.
Karmikus feladatod: Számodra a munka és az anyagiak a legfontosabbak ezen a héten. A pénz szeret téged, és egy nagyobb összeg váratlanul vándorol hozzád. Ne állj értetlenül a dolog előtt, fogadd el a sors ajándékát, és élvezd, de ne egyedül.

Bak
Karmahoroszkóp (május 29-június 4.)Karmikus kötelességed: Humoros és bőbeszédű lehetsz a héten, de nagy jókedvedben vigyázz, hogy kinek mit mondhatsz, mert könnyedén rád süthetik a pletykások bélyegét. Nehéz lesz meg nem történtté tenni a dolgokat, ezért jobb, ha először gondolkozol, és csak utána beszélsz, így békés időszakra számíthatsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akitől anyagilag függsz. Ez nagy teher a válladon. Hiába próbálsz szabadulni, egyelőre nem tudsz. Törődj bele, úgy könnyebb lesz elviselned.
Karmikus feladatod: Erős késztetést érzel arra, hogy levezesd a felgyülemlett feszültséget, és kirúgj a hámból. Nincs ezzel semmi baj, csak tarts mértéket, és a mulatozás közben ne hozz meg véglegesnek tűnő döntéseket. Nagyon kellemes pillanatokban lesz részed.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (május 29-június 4.)Karmikus kötelességed: Téged aztán nem kell bátorítani, tudod, hogy mit kell tenned. Nem esik nehezedre a kemény munka sem. Végre anyagilag is értelmét látod a dolgoknak, és ez megsokszorozza az energiáidat. Ha fontos számodra valami, akkor azért képes vagy áldozatokat is hozni.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki megbánt, és nagyon nehezen teszed túl magad rajta. Pedig nem történt más, mint hogy szembesítettek az igazsággal. Duzzogás helyett legyél inkább hálás.
Karmikus feladatod: A türelmedet és a kitartásodat teszi próbára a sors. Most a párkapcsolatod terén akadhat néhány nehezebb nap, de ha a megérzéseidre hallgatsz, nem lesz baj. A lényeg, hogy ne reagálj érzékenyen a dolgokra, legyél kőkemény csaj.

Halak
Karmahoroszkóp (május 29-június 4.)Karmikus kötelességed: Úgy érzed, hogy minden áll körülötted. Várod a kedvező alkalmat, de így képtelenség mozdulni. Te teremtsd meg magadnak a lehetőséget, azzal sokkal többre mész. Ezen a héten látványos sikerekben nem lesz részed, de megalapozhatod őket, és ez a lényeg.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit magadhoz szeretnél láncolni. Ne tedd, mert mindkettőtöknek szabadságra van szüksége. Mozdulj ki néha nélküle, ez nagyon jót tesz majd a kapcsolatotoknak és a szerelmeteknek.
Karmikus feladatod: Kibírhatatlannak érzed a korlátozásokat. A munkahelyeden nehézségeket tapasztalsz a kollégáiddal szemben. Úgy érezheted, mintha nem egy hajóban eveznétek. A célok közösek, viszont az oda vezető út szerteágazó, ezt neked is el kell fogadnod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top