Horoszkóp

Karmahoroszkóp (június 4-11.)

Ez a hét nem mondható könnyűnek. Sok olyan változás történik, amelyet nehezen tudsz elfogadni, mégis ez a feladatod, mert így válik könnyebbé a jövőd.

Kos
Karmahoroszkóp (június 4-11.)Karmikus kötelességed: Párkapcsolatodban merülhetnek fel problémák, mert olyan dolgokat kell elfogadnod, amelyekhez semmi kedved. Lelkileg és szellemileg is át kell formálódnod ahhoz, hogy ismét egy hullámhosszra kerülj kedveseddel.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal lesz, aki úgy tesz, mintha minden rendben lenne közöttetek, de közben befeketít a hátad mögött. Vigyázz vele, mert képes a csillagokat is lehazudni az égről, és ezzel olyan helyzetet teremt, hogy ne érezd jól magad egy percig se.

Karmikus feladatod: Sugárzó és energikus vagy. Furcsa dolgokat produkál az élet, mert minden olyan dolog az öledbe hull, amely eddig elérhetetlennek tűnt. Tűzz ki magad elé újabb és újabb célokat, mert most nyerő szériában vagy, és ezt ki kell használnod.

Bika
Karmahoroszkóp (június 4-11.)Karmikus kötelességed: Jóleső izgalmak várnak rád. Ugyan nehezen birkózol meg néhány nehézséggel, amelyek a héten váratlanul adódnak, de a hétvégén mégis boldogan és örömtelien tekintesz vissza minden mozzanatra.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki hajlamos hirtelen cselekedni, és olyat tenni, amiből nem származhat előnyötök – sem neki, sem neked. Mielőtt bármilyen lépésre szánná el magát, beszélj a fejével, és győzd meg.

Karmikus feladatod: Váratlan szerelem a láthatáron. Már nagyon untad a megszokást és a rutint, ezért jól jön egy kis változatosság. Arról nem is beszélve, hogy élvezni fogsz minden pillanatot, amelyet az új kedveseddel töltesz el. Most elengedheted magad, és ez mindennél többet jelent a számodra – még akkor is, ha tudod: nem örökre szól, csak egy rövid időre.

Ikrek
Karmahoroszkóp (június 4-11.)Karmikus kötelességed: A vitatkozás most inkább árt, mint használ a kapcsolataidnak, legyen szó baráti vagy szerelmi viszonyról. Ha más az elképzelésed a dolgokról, mint másnak, most inkább légy néma, és ne szólj semmit. Az élet idővel úgyis téged igazol, és mindenki elismeri az igazadat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akinek az elképzeléseit támogatnod kell mindenáron. Még akkor is, ha ezzel a te érdekeid háttérbe szorulnak, mert valójában ez csak látszat, és te is célba érsz.

Karmikus feladatod: Úgy érzed, hogy ismét érik a munkahelyváltás. Nem találod a helyedet a jelenlegi cégednél, hiába teszel meg mindent a beilleszkedés érdekében. De ne kapkodj el semmit, most a kivárás a legjobb taktika. Hamarosan olyan ajánlatot kapsz, ami mindent visz.

Rák
Karmahoroszkóp (június 4-11.)Karmikus kötelességed: Örömmel dolgozol, mert tudod és érzed, hogy van értelme. A most befektetett tudást és energiát később duplán fogod tudni kamatoztatni. Állj úgy a dolgokhoz, hogy most a jövőd forog kockán, és meglátod, óriási lesz a lendületed.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz, akivel szemben nagyon türelmesnek és kitartónak kell lenned. Viseld el a néha őrületbe kergető hangulatváltozásait, mert nehéz időszakon van túl, és csak rád számíthat. Segíts neki úgy, hogy melléállsz minden kérdezősködés nélkül.

Karmikus feladatod: Mielőtt közel engednél magadhoz egy pasit, jobb, ha alaposan utánakérdezősködsz. Nagyon sármos, és képes bármit elhitetni magáról. Ezért ha nem akarsz csalódni, legyél résen, mert most nem tenne jót az amúgy is ingatag önbizalmadnak.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (június 4-11.)Karmikus kötelességed: Egy kellemes, relaxáló hétvége nagy lelki nyugalomhoz juttathat. Add hát át magad az élvezeteknek! Ne várj csodát, már az is éppen elég, hogy boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. A többi problémádra is hamarosan találsz megoldást.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki borúsan látja az életet. Egy rosszabb idő is elszomorítja, és ilyenkor hajlamos magával rántani a környezetét. Te nem hagyod ezt, még akkor se, ha neked is egyszerűbb lenne a sebeidet nyalogatni.

Karmikus feladatod: Örömöd telik a munkában. Olyan feladatokat kapsz, amelyek igazán fekszenek neked. Végre kiélheted magad, és sikerekben fürdőzhetsz. De azért ne szállj el, és a kollégáidat ne nézd le, mert elveszítheted a szeretetüket és a bizalmukat.

Szűz
Karmahoroszkóp (június 4-11.)Karmikus kötelességed: Másként kell szervezned az életedet, mint korábban. Ez a rengeteg munka az egészséged rovására megy. Hiába élvezed a sikereket, ha közben a tested kezdi felmondani a szolgálatot. Szentelj több időt saját magad karbantartására, és akkor megtalálhatod az arany középutat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akitől nemcsak anyagilag, de szívügyileg is nagyban függsz. Ne hagyd, hogy bármit megtegyen veled, mert eljuthattok egy olyan pontra, ahonnan már visszafordíthatatlanok a dolgok.

Karmikus feladatod: Fontos lesz számodra a pénz, mert a héten döbbensz rá, hogy mennyi mindent megvontál magadtól. Ragyogó ötleteid vannak, de egyelőre nem túl jövedelmezőek, úgyhogy nem marad más, mint a kivárás és a vágyakozás.

Mérleg
Karmahoroszkóp (június 4-11.)Karmikus kötelességed: Sokan udvarolnak körbe, de te teljesen elbizonytalanodtál, hogy ki is lehet valójában az igazi – vagy a számodra legmegfelelőbb – társ. Ne hozz döntést, játssz kivárásra, mert akkor nem hibázhatsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nem túl aktív. Te kimozdíthatod, mert van pár jó ötleted, amely a segítségére lehet, és új célokat ad az életének. De ha úgy érzed, nem vagy képes más problémáival foglalkozni, akkor hagyd békén, már azzal is segíthetsz.

Karmikus feladatod: A munkafront területén itt az ideje eldöntened, hogyan tovább. Kedvező lenne a számodra, ha saját vállalkozásba kezdenél, mert akkor végre nem másnak, hanem magadnak kaparhatnád ki a gesztenyét. Ez anyagilag is hatalmas előrelépést jelentene.

Skorpió
Karmahoroszkóp (június 4-11.)Karmikus kötelességed: Inkább az optimista éned kerül előtérbe, ami miatt belemehetsz kockázatos vállalkozásokba. Ezzel nemcsak a saját egzisztenciádat veszélyeztetheted, de a szerelmedét is. Nincs olyan nehéz helyzet, amelyből ne kerülnél ki nyertesen, ezért ha mégis nehézségekkel találod szembe magad, ne csüggedj.

Karmikus kapcsolatod: Partnereddel lesz, aki nem mer a szemedbe nézni. Valami van a füle mögött, de te tapintatos és türelmes vagy. Volt már, hogy ok nélkül megvádoltad, és most nem akarsz ismét ebbe a hibába esni.

Karmikus feladatod: Az lenne a legjobb, ha mértékletes tudnál maradni, ami a bulikat illeti. Nemcsak fizikailag merülhetsz ki, hanem szellemileg is, mert napközben nem lesz elég energiád azokra a dolgokra, amelyek fejlesztenek.

Nyilas
Karmahoroszkóp (június 4-11.)Karmikus kötelességed: Az érzelmeid nagyban befolyásolnak, ezért képtelen vagy döntést hozni a nagy horderejű ügyekben. Kérj segítséget, mert szerető családod melletted áll, és nem hagyja, hogy hibát kövess el.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki bebizonyítja neked az irántad érzett hűségét. Több olyan helyzetbe fog keveredni, amikor könnyebb lenne elárulni téged, de mégsem teszi. Becsüld meg, mert a mai világban ritka kincs.

Karmikus feladatod: Kemény játszma folyik a munkahelyeden a pozíciókért. Ha benne vagy ezekben a játszmákban, te is versenyben maradhatsz a magasabb fizetésért, amelyre most nagyobb szükséged van, mint valaha, mert eddig semmit nem tettél félre a nyaralásra, de a terveid között szerepel.

Bak
Karmahoroszkóp (június 4-11.)Karmikus kötelességed: Új periódus kezdődhet az életedben. Már nem a férfiak kötik le minden gondolatodat, hanem az, hogy képes legyél minden segítség nélkül a saját lábadon is megállni. Nem kell megrémülnöd az első nehézséggel szembesülve, mert ügyes leszel.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal lesz, akit a barátodnak hittél, de valójában az ellenséged. Tartsd meg vele a három lépés távolságot, mert akkor nem talál rajtad támadási felületet, és a te érzéseid sem erősödnek irányába.

Karmikus feladatod: Tegyél meg mindent a családi béke érdekében. Nem jó szembeszegülnöd a család idősebb tagjaival, még akkor sem, ha neked van igazad. Alkalom szüli a vitát, és még az is lehet, hogy egy hosszabb mosolyszünetet okozhat egy számodra nagyon fontos személlyel.


Vízöntő

Karmahoroszkóp (június 4-11.)Karmikus kötelességed: Különösen fontos számodra a biztonság érzése. Az élet több területén borús felhők gyülekeznek a fejed felett. A lényeg, hogy véletlenül se menj bele tisztázatlan anyagi ügyekbe, mert nagyon megütheted a bokádat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel a dolgok nem mehetnek a régi kerékvágásban. Nem te akarod így, az élet hozza. Rá kell venned, hogy ő is változtasson, és akkor továbbra is megmaradhat a jó kapcsolat közöttetek.

Karmikus feladatod: A hét második felében sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel, mint korábban. Végre feladsz azokból az elképzeléseidből, amelyek eddig hátráltattak. Rád sem lehet ismerni, olyan sokat változol az előnyödre, és ezt a környezeted is nagyra fogja értékelni.

Halak
Karmahoroszkóp (június 4-11.)Karmikus kötelességed: Boldog vagy, mert nem vagy egyedül, és ez a szerelem kitölti az életedet. Új reményekkel tölt fel, és olyan álmaid is valóra válhatnak a héten, amelyek sokáig lehetetlennek tűntek.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki azt képzeli, hogy mindenki felett áll. Olyan hangot üt meg többek között veled is, ami elviselhetetlen. Ne siesd el a dolgokat, mert ha hirtelen reagálsz, végzetes lépésre szánhatod el magad, és lehet, hogy nem ér ennyit ez az ügy.

Karmikus feladatod: Ne gyötörd magad a munkád miatt. Folyamatos megfelelési kényszert érzel, de hidd el, így is meg vannak elégedve veled a főnökeid. Arra ne számíts, hogy ezt anyagiakban is kifejezik, arra még várnod kell egy darabig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top