Horoszkóp

Karmahoroszkóp (2010. június 12-18.)

A Szaturnusz és a Nap közeledő kvadrátja, valamint a Vénusz Oroszlánba lépése arra utal, hogy nem szabad engedni mások nyomásának. Történjen minden úgy, tegyél mindent úgy, ahogy azt te jónak látod.

Kos
Karmahoroszkóp (2010. június 12-18.)Karmikus kötelességed: Ingatlanügyek tartanak izgalomban. Lehetőséged adódik egy páratlan lakáscserére. Nem szeretnéd kihagyni, viszont egyfolytában attól rettegsz, hogy az időhiány miatt lemaradsz róla. Nyugi, párod résen lesz, és bár ő nem olyan lelkes, mégis mindent megtesz az ügy érdekében.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akinek nagy az önbizalma. Hajlamos vagy példát venni róla, mert ha egy nőnek van önbizalma, azt mindenki látja, így könnyebben célba ér a terveivel, és ezt te pontosan jól látod.

Karmikus feladatod: Jöttél, láttál, és győzedelmeskedtél. Munkahelyeden kiemelkedő teljesítményre vagy képes, de nem mindig nyújtod a maximumot. Te döntöd el, hogy mikor mennyit teljesítesz, így nem hagyod magad kihasználni. Végre megtalálod az optimális egyensúlyt.


Bika

Karmahoroszkóp (2010. június 12-18.)Karmikus kötelességed: Jobban teszed, ha ezen a héten nem bonyolódsz új szerelmi kapcsolatba. Nem minden az, aminek látszik, és képes vagy többet gondolni valakiről, mint ami valójában. Ez csalódáshoz és mély sebekhez vezet, és a legrosszabb, hogy saját magadat hibáztathatod érte.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nem hisz a tehetségedben. Bizonyítási lázban égsz, és ha jól időzítesz, sikerülni is fog. A végén ráébredsz, hogy valójában az egészet inkább magad – és nem más – miatt csinálod.

Karmikus feladatod: Tegyél meg mindent, hogy megerősítsd a pozíciódat a munkahelyeden, mert irigyeid támadásba lendülnek, és kíméletlenek, ha az előmenetelükről van szó. Járd az egyenes utat, most az a célravezető és a legrövidebb.

Ikrek
Karmahoroszkóp (2010. június 12-18.)Karmikus kötelességed: Meg kell őrizned a hitedet, még akkor is, ha környezetedben van egy olyan személy, aki mindent megtesz azért, hogy téged kimozdítson abból a jóból, amiben részed van. De nem sikerül, mert te résen vagy.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki mindent elkövet, hogy a közeledbe férkőzzön, és nem képes felfogni, hogy most magányra és egyedüllétre van szükséged. Ha másként nem megy, csapd rá az ajtót.

Karmikus feladatod: Feladatod, hogy megtanuld nem észrevenni azokat a dolgokat, amelyek a mélybe repíthetnek. Koncentrálj a pozitív életörömökre, amelyekből sok jut neked erre a hétre. A pasik kényeztetnek, de ne bonyolódj semmilyen új kapcsolatba. Szánd ezt a hetet a mély, belső gondolataidban való rendteremtésre.

Rák
Karmahoroszkóp (2010. június 12-18.)Karmikus kötelességed: Az otthonodért, a családodért mindent képes vagy megtenni, hiszen ők azok, akiknek a segítségére mindig számíthatsz, és akik nemcsak anyagi, hanem lelki támaszt is jelentenek a számodra. De ne oszd meg mindenkivel a legbelső érzéseidet, mert valaki a környezetedből pletykálkodhat.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van, akivel régről ismeritek egymást, és akivel nagyon jó viszonyban voltatok. Ám mivel te flörtölgetni kezdtél a partnerével, mosolyszünet állt be. Most jóváteheted minden bűnödet.

Karmikus feladatod: Ne most újítsd fel a lakásodat, mert ha most beleugrasz ezekbe a nagyszabású munkákba, a szerencse nem áll melletted. Többe fog kerülni, mint amennyi pénzed van, és pár hét helyett több hónapig is tarthat.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (2010. június 12-18.)Karmikus kötelességed: Kedveseddel szuper-, nyerő párost alkottok. Most sok olyan dolgot vihettek véghez, amelyeket egyébként csak nagy nehézségek árán sikerülne. Becsüljétek meg egymást, és a sok teendőtök között ne feledkezzetek meg egymás kényeztetéséről sem.

Karmikus kapcsolatod: Szomszédoddal lesz, aki miatt nagyon ideges vagy. Rájössz, hogy titkol előtted valamit, de az is lehet, hogy a hátad mögött megpróbálnak kijátszani, és ez olyan hátrányokat jelent a számodra, amelyek még a lakásod értékét is csökkenthetik.

Karmikus feladatod: Félreértések zavarhatják meg a munkahelyi idillt. Te semmiről sem tehetsz, mert néhány kollégád megpróbál kiborítani. Nem járhatnak sikerrel, ha te határozottnak és keménynek mutatod magad még akkor is, ha belül mást érzel.

Szűz
Karmahoroszkóp (2010. június 12-18.)Karmikus kötelességed: Bátran kockáztass a szerelemben, ha úgy érzed, hogy a jelenlegi kapcsolatod már nem elégít ki. A pasik terén szerencsés lesz ez a hét, belemehetsz több kellemes kalandba, amelyből az egyik akár hosszabb távúra is sikerülhet. Minden csak rajtad múlik.

Karmikus kapcsolatod: Azzal a személlyel lesz, akivel anyagilag is össze vagytok kötve. Ezzel a személlyel szemben le kell zárnod a múltat, és nem folytathatod vele a jövőt, mert ő nincs jó hatással rád. Ints neki búcsút, ha nem akarsz az üres pénztárcádban kotorászni.

Karmikus feladatod: Kevés emberrel érzed igazán jól magad, de a munkahelyeden nagyon kellemes légkör vár rád ezen a héten. Minden megy magától, mint a karikacsapás. Itt az ideje, hogy közelebb engedd magadhoz a kollégáidat.

Mérleg
Karmahoroszkóp (2010. június 12-18.)Karmikus kötelességed: Ez a hét alaposan próbára teszi az alkalmazkodóképességedet, hiszen rengeteg új helyzetben kell villámgyorsan döntened, és megállnod a helyedet. De hétvégére garantáltan elégedett leszel magaddal és az elért eredményeiddel.

Karmikus kapcsolatod: Kedveseddel lesz, akivel szemben fegyelmezettnek kell maradnod, még akkor is, ha egy heves vita után összepakolja a cuccát. Hagyd elmenni, mert gyorsan kitisztul a feje, és sebesen visszatér hozzád, amikor is te kerülsz nyeregbe.

Karmikus feladatod: Anyagi helyzeted labilis. Egyszer fent, egyszer lent. Kezded unni ezt a bizonytalanságot, ezért egész héten azon töröd a fejedet, hogyan tudnád stabilizálni. A nyerő ötlet az utolsó percben jut az eszedbe, de sosincs késő, és ezt az élet igazolni fogja.

Skorpió
Karmahoroszkóp (2010. június 12-18.)Karmikus kötelességed: A főnökök imádják, ha csodálják őket. Te is tégy így, még akkor is, ha közben homlokegyenest mást gondolsz. Hagyd, hadd higgye, hogy nála jobban senki nem ért a dolgokhoz, hamarosan úgyis kiderül az ellenkezője.

Karmikus kapcsolatod: A házastársaddal lesz, akivel egyre nehezebben találod meg a közös hangot. Olyan hisztis, hogy az elképesztő. Unod azt is, hogy anyagi problémáitok vannak, és neked kell mindent a hátadon cipelned, de hiába adsz hangot az érzéseidnek, egyelőre veszett fejsze.

Karmikus feladatod: Ha valakin észreveszed, hogy hamisan cseng a hangja, légy vele nagyon elővigyázatos. Nagyon valószínű, hogy át akar verni. Titkaidat tartsd mélyen magadban, mert könnyedén ellened fordíthatja. Hallgass a belső hangodra, mert az mindig megsúgja, hogy mikor mit kell tenned.

Nyilas
Karmahoroszkóp (2010. június 12-18.)Karmikus kötelességed: Családoddal légy előzékeny, de ne hagyd, hogy ők osszák be a napjaidat. Próbáld meg összehangolni a dolgaidat, és akkor nem lesz vita. Te egy olyan önálló személyiség vagy, aki nehezen viseli a korlátokat, és nem enged beleszólást a dolgaiba. Ezt velük is meg kell értetned.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki kellemes meglepetést tartogat a számodra. Légy boldog, hogy ennyire szeretnek, és élvezd minden pillanatát.

Karmikus feladatod: A munka most nincs ínyedre, de a pénzre nagy szükséged van. Ne hagyd, hogy ez a kényszer törvénytelen dolgokba sodorjon bele, mert nagy a lebukás veszélye, és különben sem éri meg kockáztatni. Dolgozz kicsit többet, vagy keress magadnak más munkát, ahol szabadabb lehetsz, és közben többet keresel.

Bak
Karmahoroszkóp (2010. június 12-18.)Karmikus kötelességed: Szeretsz többet költeni, mint amennyi pénzed van. Tanuld meg beosztani azt, ami van. Lehet, hogy fájdalmas lesz, mikor le kell mondanod a világ legdögösebb tűsarkújáról, de legalább nyugodtan hajtod álomra a fejedet.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel szemben sokkal türelmesebbnek kell lenned. Légy a szokásosnál sokkal udvariasabb, és ha rád akaszkodik, akkor finoman, diszkréten zárkózz el, mert nem úgy érez, ahogy mutatja, és később több problémát okozhat.

Karmikus feladatod: Kellemes várakozásban telnek a napjaid, mert szerelmed tőled távol van. Izgalmas ez az időszak a számotokra, amikor is bizonyíthatod az iránta érzett szerelmedet és hűségedet. Nem lehet panaszod, mert így is közel érzed magadhoz, hisz a szerelemeteknek nincsenek határai.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (2010. június 12-18.)Karmikus kötelességed: Minden lehetőséged megvan arra, hogy a munkádban sikeres legyél. Az érzelmeké lesz a főszerep, tehát legyél nyílt és egyenes. Nagyon jó alkalmad lesz régi sérelmek rendezésére és új barátságok kötésére.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel a közös dolgaitokon túl kell lépned. Ne beszélj már annyit róla, nem éri meg, és a környezetedben is unják a témát. Cselekedj, és ints búcsút neki. Meglátod, sok új dolgot hoz az élet, ha elengedsz egy darabot a múltból.

Karmikus feladatod: Ingatlanvonalon gyanakvóbbnak kell lenned, mert nem biztos, hogy minden úgy van, ahogy azt mondják. Ezért akár veszel, akár eladsz, akár felújítasz, óvatosabbnak kell lenned, mert becsaphatnak. De találd meg az arany középutat, mert ha túlságosan félsz, lecsúszhatsz egy jó lehetőségről.

Halak
Karmahoroszkóp (2010. június 12-18.)Karmikus kötelességed: Hajlamos vagy beleveszni a részletekbe, pedig a hivatásodban és a magánéletedben is többet elérhetsz, mint azt valaha remélted. Most támogatnak a csillagok, használd ki, és hozz jó döntéseket.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akinek nagyon erős az empátiája és a humorérzéke. Ezzel a két tulajdonságával még a legpocsékabb napodon is sikerül jókedvre derítenie, és reménnyel megtölteni a szívedet. Különösen fontos, hogy bármikor, bármiben számíthatsz rá.

Karmikus feladatod: Mosolyognod kell, még akkor is, ha nincs sok kedved hozzá. Ezt úgy kell értened, hogy jobban teszed, ha a héten nem adsz hangot a véleményednek. Kifizetődő lesz, mert a némaságodnak egy nagyobb összeget köszönhetsz, amely váratlanul hullik az öledbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top