Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (június 11-13.)

A Nyilasnak mozgalmas hétvége jön, a Vízöntő azt érezheti, hogy visszatér belé az élet. De minden jegy számára hoz valamit a szombati újhold! Lássuk, mit ígérnek a csillagok erre a hétvégére!

Hétvégi horoszkóp (június 11-13.)KOS
A szombati újhold meghatározó lesz ezen a hétvégén. Már pénteken gondolkozhatsz azon, hogy milyen területen vágysz valamilyen újdonságra. Az újhold minden hónapban lehetőséget hoz, hogy megújulj vagy újíts. Rajta! Ne fogd vissza magad! Az a jó hír, hogy nem kell erőlködnöd, mert kívülről rengeteg inspirációt fogsz kapni, pl. új szomszéd, új ismerős, új tanulási, utazási lehetőség révén. Legyél nyitott, és eszméletlen jó hétvégéd lesz! Az is tanácsos lenne, hogy minél több időt tölts a családoddal. Legyél velük testben és lélekben is! Igaz, hogy mindig vannak súrlódások, de ez kellő türelemmel kezelhető. Menjetek strandra vagy csónakázni! Élvezzétek, hogy itt a nyár!

Hétvégi horoszkóp (június 11-13.)BIKA
Bár a szombati újhold neked új pénzforrást fog hozni, ne feledd, hogy a hétvége nem a pénzkeresésről, hanem a pihenésről szól! Nélkülözhetetlen, hogy kikapcsolódj, mert nem fogod bírni a következő heti hajtást. Élvezd, hogy végre „kitört” a nyár! Menj strandra, de nagyon óvatosan napozz! Dél és három között húzódj árnyékba! Ha sötét hajad van, akkor mindenképpen tegyél a fejedre kalapot, sapkát vagy kendőt! Elmehetsz pár üzletbe, ahol érdemes felpróbálnod, melyik áll a legjobban. Lehetőleg világos színt válassz, mert a sötét beszívja a forróságot. Vehetsz hozzá illő strandruhát, papucsot és táskát is. Természetesen olyan üzletbe menj, amit megengedhetsz magadnak.

Hétvégi horoszkóp (június 11-13.)IKREK
Minden szempontból kitűnő lesz ez a hétvégéd. A szombati újhold az Ikrek jelében lesz. Ez nagyszerű lehetőséget hoz neked egy külső-belső megújulásra. Állj meg egy pillanatra, és szívd be ezeket a friss, megújító energiákat! Töltődj fel alaposan, érezd, hogy minden sejted újjászületik! Emeld fel az arcodat, és nézz a jövőbe optimistán! Legyél minél többet kinn a szabadban, de vigyázz, mert a júniusi nap iszonyú erős! Ne legyél folyamatosan a tűző napon! Használj magas faktorú naptejet, és igyál rendszeresen! Ha strandra mész, ne hagyd őrizetlenül a holmidat! Anyagi kár látszik a hét utolsó napjára. Jobb lenne ezt megelőzni. A kiadásaidat is ésszerűsítsd, ne költs sokat!
 
Hétvégi horoszkóp (június 11-13.)RÁK
Igaz, hogy a szombati újhold rád nem lesz közvetlenül hatással, de indirekt módon érzékelni fogod. Pl. úgy, hogy valami újra vágysz: ételben, szórakozásban stb. Mivel iszonyú hőséget jósolnak, a legjobb, ha víz mellé mész. Neked a víz lételemed. Mindegy, hogy iszod, vagy úszol benne, vagy „csak” csodálod, a lényeg, hogy töltődj fel általa! Meglátod, hogy így egészen kicserélve, kipihenten fogsz nekimenni a következő hét kihívásainak. Közben számíts rá, hogy érzékenyebb lehetsz! Könnyebben elsírhatod magad. Ne tartsd vissza a könnyeidet! Nem szégyen, ha elérzékenyülsz. A könnyek révén megkönnyebbülhetsz. A sírás úgy működik, mint a kuktán a szelep: a túlnyomás ott távozhat.

Hétvégi horoszkóp (június 11-13.)OROSZLÁN:
„Célozd meg a holdat! Ha elvéted, a csillagokba jutsz…” Ezen a hétvégén minél nagyobbat mersz álmodni, annál nagyobb szerencse fog érni. A szombati újhold támogatókat fog hozni neked, ráadásul a népszerűséged is az egekbe szökik. Új barátokra tehetsz szert, de vigyázz, hogy a régiek se érezzék elhanyagolva magukat! Szervezz olyan programot, amire bárki eljöhet! Mehettek tollasozni vagy biciklizni, de a nyár kedvez a strandos szórakozásnak is. Arra ügyeljetek, hogy a júniusi nap iszonyú erős! Ne tartózkodjatok tartósan kinn a tűző napon! Különösen a gyerekre kell vigyázni, mert ők teljesen belefeledkezhetnek a játékba. Mindig legyen a fejükön sapka vagy kendő! De ez a felnőtteknek sem árt…

Hétvégi horoszkóp (június 11-13.)SZŰZ
Az egész heti hajtás után muszáj pihenned. Nem feszítheted túl a húrt, mert rossz vége lesz. Ezt te is tudod, csak olykor belefeledkezel a karrierépítésbe. Nagyon jó érzés, ha sikeresnek mondhatod magad, de regenerálódás nélkül nem fogd élvezni az eredményét. A szombati újhold is erre figyelmeztet: tervezgethetsz, ötletelhetsz a jövővel kapcsolatosan, de ezt tedd a napágyban, kezedben egy hatalmas pohár jegesteával! Kerüld a tűző napot! Lombárnyékban is lesülhetsz, ezért mindig használj magas faktorú naptejet! A nyár rengeteg élményt, de veszélyt is rejt. Csak akkor tudod felhőtlenül élvezni, ha közben ésszerűen vigyázol magadra. Ebbe beletartozik az is, hogy eleget igyál, ha hőség van!

Hétvégi horoszkóp (június 11-13.)MÉRLEG
A szombati újhold maximálisan jó hatással lesz a hangulatodra, a közérzetedre és a jövőképedre is. Tele leszel energiával, tervekkel, és ehhez még olyan visszajelzéseket is fogsz kapni, amelyek megerősítenek a folyamatok helyességében. De ne feledd, hogy hétvége van, ráadásul nyár. Élvezd, hogy végre jó idő van! Menj ki a szabadba! Ha van kerted, akkor kicsit kertészkedj, de aztán lazíts, és gyönyörködj! Ha az idő megengedi, akkor grillezzetek a kertben barátokkal, szomszédokkal! Ha még kezdő vagy ebben, akkor hívj meg olyan ismerőst, aki ebben járatos! Akkor lesz sikerélmény a kinti sütés, ha a pác tökéletes, és a sütés is optimális ideig történik. Bele lehet jönni ebbe is…

Hétvégi horoszkóp (június 11-13.)SKORPIÓ
Ha úgy érzed, hogy nincs erőd vendégeskedni, és bulizni menni, akkor pihenj nyugodtan! Hétvégén nem kötelező „jó pofát vágnod”. Itt az ideje, hogy végre nemet mondj, főleg a szabadidődben. Nem kell és nem is lehet folyton mások „szájízének” megfelelni. A szombati újholdat sem fogod most olyan intenzíven megélni. Ne bánd, ha nem tudsz lelkesedni érte, de ne irigykedj másokra! Szerencsére vasárnapra visszatér beléd az életkedv, főleg, ha víz mellé mész. Itt a nyár. Ez kedvez a strandos, vizes szabadtéri programoknak. Ha úszol, vagy belógatod a lábad, vagy ha csak nézed a vizet, teljesen feltöltődsz. Számodra a víz olyan, mint a mobiltelefonod aksijának az elektromos áram…

Hétvégi horoszkóp (június 11-13.)NYILAS
Rendkívül mozgalmas, izgalmas és felkavaró hétvége vár rád. A szombati újhold új szerelmet hozhat neked. Amennyiben párkapcsolatban élsz, maradj hű! Lehet, hogy nem lesz könnyű. Az új ismerőst barátként üdvözöld, és ne áradozz róla a párodnak, mert tuti, hogy balhé lesz. Se akarva, se akaratlanul ne tedd féltékennyé! Inkább keressetek együtt valami újfajta kikapcsolódási módot! Menjetek oda, ahol még sose jártatok! Pl. bobozni, csónakázni stb. De ha még független vagy, akkor jól nyisd ki a szemed, mert összetalálkozhatsz azzal az emberrel, akire eddig vártál! A nyitottságnak előítélet-mentességgel is társulnia kell. Nem találsz úgy társat, ha egy merev sémának kell megfelelnie…

Hétvégi horoszkóp (június 11-13.)BAK
Teljes mértékben rajtad múlik, hogy mit hozol ki ebből a hétvégéből. A szombati újholdnak nincs előjele a számodra. Se nem negatív, se nem pozitív, vagyis te határozod meg, hogy milyen területen és milyen mértékben újulsz meg, ill. újítasz. Minden hónapban lehetőséget ad erre az újhold, de tudnod kell, hogy csak abban tudsz újítani, amire készen állsz. Tehát felesleges hajszolnod magad, főleg hétvégén. Inkább kapcsolódj ki. Ebben keress valami újat, csinálj olyasmit, amit még sosem! Menj olyan helyre, ahol még nem jártál korábban! És ne hanyagold el a párodat! Legyetek kettesben, kényeztessétek egymást minden létező módon! Élvezzétek egymás társaságát!

Hétvégi horoszkóp (június 11-13.)VÍZÖNTŐ
Nagyon jó hatással lesz rád a szombati újhold. Szabályosan azt fogod érzékelni, hogy visszatér beléd az élet. Ismét optimista és vidám leszel, olyan, amilyen te valójában vagy. Ez az újhold újító energiát fog hozni neked, amelytől gyermekien derűsnek és gondtalannak fogod érezni magad. Főleg, ha gyerekek között leszel. Ha van saját gyereked, akkor csináljatok közös programot! Játsszatok! Menjetek ki a szabadba, és élvezzétek, hogy itt a nyár! Rád fér egy kis nevetés és mókázás. Erre kitűnő lehet a strand vagy a park, ahol tollasozhattok, labdázhattok. Ha még nincs gyermeked, és szeretnél, akkor most megfoganhat. De ha nem tervezel gyermeket, akkor vigyázz!

Hétvégi horoszkóp (június 11-13.)HALAK
Lehet, hogy nem fog tetszeni, de a szombati újhold valami újdonságot fog neked házhoz hozni. Igyekezz jó képet vágni hozzá! Ne ítélj első látásra! Még valami jó is kisülhet belőle. Vagy kapsz, vagy veszel valami újat, de az sincs kizárva, hogy betoppan hozzád egy váratlan vendég. Fogadd örömmel! Az új mindig fejlődést jelent. Jót tenne neked, ha kicsit átrendeznéd a szobádat. Engedd el a fantáziádat, és legyél merész! Használhatsz szokatlan anyagokat és színeket. Menj el egy lakberendezési áruházba, és gyűjts ötleteket! Meglátod, egészen feldobódva és feltöltődve fogsz hazatérni, és a hétvégének pont ez a „funkciója”, hogy új élményekkel gazdagítson, így szakítson ki a napi gondokból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top