nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (június 19-25.)

Karmahoroszkóp (június 19-25.)

A nyári napforduló hetében nehéz fényszögek jönnek létre az égen, amikor a legfontosabb, hogy toleráns légy.

Kos
Karma horoszkóp június 19-25.Karmikus kötelességed: Békés, boldog időszak következik a szerelemben. Mindenben számíthatsz a kedvesedre, és ezért semmit nem vár cserébe. Az teszi boldoggá, hogy neked örömet szerezhet, önzetlenségét azért tüntesd ki például nagyobb figyelemmel.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akiben nem bízhatsz meg. Ne fecsegd ki neki az ötleteidet és a titkaidat, mert könnyedén előfordulhat, hogy a sajátjaként adja el őket, sőt még az is lehet, hogy a vagyonodra fáj a foga.
Karmikus feladatod: Szerencsés leszel a munkában is, mert olyan segítő kezek vesznek körül, akik egy halom munkát vesznek le a válladról, és ezáltal nyugodtan foglalkozhatsz magaddal is egy kicsit. Az a legjobb benne, hogy nyugodtan, lelkiismeret-furdalás nélkül teheted.

Bika
Karma horoszkóp június 19-25.Karmikus kötelességed: Egy kapcsolat vége okozhat szomorúságot, de ez egyben egy kapcsolat elejét is jelentheti. Ne búslakodj, mert árt a szépségednek, inkább tárd ki a szívedet és a karodat, és fogadj be minden jót, mert lesz benne részed bőven.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátnőddel lesz, aki egy váratlan és új hírrel lep meg. Mutasd ki az örömödet, mert a te véleményed a legfontosabb a számára. Lehet, hogy ez a hír megváltoztatja az egész életét és a kapcsolatotokat is, ezért fontos tudnia, hogyan gondolkozol róla.
Karmikus feladatod: Komoly kihívásban lesz részed a héten, de a főnököd nem tud olyat kérni, amit ne tudnál azonnal teljesíteni. Még arra is lesz időd és energiád, hogy ebben a hőségben egy kis strandolással jutalmazd magad.

Ikrek
Karma horoszkóp június 19-25.Karmikus kötelességed: Ezen a héten sok erőfeszítést kíván tőled a munkád, ezért feltétlenül találnod kell egy olyan elfoglaltságot, hobbit, amellyel levezetheted a felgyülemlett feszültséget. Most nagy szükséged van arra, hogy kitombold magad egy buliban vagy akár egy koncerten.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akiben sikerülhet megtalálnod a másik feledet. Az a lényeg, hogy vedd észre, és ne hagyd elmenni magad mellett.
Karmikus feladatod: Néha mindenkinek kell egy kis lazítás, és jót tesz, ha mással végezteti el a házimunkát. Hagyd másra a takarítást, és foglalkozz magaddal inkább. Teljesen elhanyagoltad a külsődet. Itt az ideje, hogy visszanyerd a bombázó formádat. A szex nagyon jó dolog, de tarts mértéket, mert teljesen kimeríthet.

Rák
Karma horoszkóp június 19-25.Karmikus kötelességed: Nehezedre esik a döntés, de a héten több dolognak is pontot kell tenned a végére. Bárhogy dönts, nem lesz könnyű, mert támadások érhetnek. Most lesz igazán szükséged az erődre és a humorodra, mert akkor könnyedén átvészelheted ezt a hetet, és még az is lehet, hogy a legborúsabb pillanatokban süt ki a nap.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel szemben elővigyázatosnak kell lenned, mert nagyon érzékeny lelkű, és akaratodon kívül hajlamos lehetsz megbántani, ami nem tenne jót a karrierednek.
Karmikus feladatod: Ez a nyár sok meglepetést tartogathat. Ezen a héten fontossá válnak olyan dolgok, amelyekre eddig nem fordítottál figyelmet. Az egészséges, rendszeres étkezés és a testmozgás az alapja annak, hogy a közérzeted a csúcson legyen.

Oroszlán
Karma horoszkóp június 19-25.Karmikus kötelességed: Munkahelyeden kisebb átszervezés zavarja meg a megszokott hétköznapokat. El kell fogadnod, még akkor is, ha számodra kedvezőtlenek ezek a változások. Meglátod, könnyen rutinná válnak a most nehéznek tűnő dolgok is. Szép lassan kialakul a számodra is nyugodt és magabiztos környezet.
Karmikus kapcsolatod: Egy régi kedveseddel kerülhetsz intim kapcsolatba, ami felkorbácsolja érzelemvilágodat, de a szexen kívül már semmi közös nincs bennetek, ezért jobb, ha gyorsan túlteszed magad rajta.
Karmikus feladatod: A héten sokszor rögtönöznöd kell még olyan fontos kérdésekben is, amelyek máskor több vívódást jelentenének. Ne pánikolj, mert ennek ellenére minden jól fog sikerülni. Még az is lehet, hogy kedvet kapsz némi kockázatos üzlethez, és belevágsz a siker reményében.

Szűz
Karma horoszkóp június 19-25.Karmikus kötelességed: Titkok lengik be a szerelmi életedet. Olyan élményekben lesz részed, amelyekről eddig csak álmodoztál. Végre el kellene döntened, hogy jelenlegi kapcsolatoddal hányadán állsz, mert ha állandóan máshol keresed a boldogságot, az egyikőtöknek sem jó. Ne hagyd, hogy a dolgok maguktól történjenek.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, akit most nagyon közel érezhetsz magadhoz, és akivel mámoros napokat tölthetsz el, de közben ne feledkezz meg magadról, mert másnak kötelezettséggel tartozol.
Karmikus feladatod: A héten a vállalkozásod vagy a munkád nagyobb hasznot hoz, mint valaha. Itt az idő, hogy feszültségek nélkül éld az életed. Élvezd ki a pihenést, mert nem sokáig tart, és ismét jönnek a hajtós hétköznapok.

Mérleg
Karma horoszkóp június 19-25.Karmikus kötelességed: A szerelem főszerepet kap az életedben. Végre hajlandó vagy egy olyan pasi mellett letenni a voksodat, aki mindenre képes érted. Ha a dolgok mégsem alakulnak az elképzelésed szerint, csak szólnod kell neki, és ő máris teljesíti az óhajodat.
Karmikus kapcsolatod: Egy ismerősöddel lesz, aki megpróbálja a legjobb barátnődet befolyásolni, és ellened fordítani. Ez elég szánalmas, de ha nem vagy megfontolt, sikerülhet neki.
Karmikus feladatod: A kommunikáció a legnagyobb segítség a számodra. Most mesterien forgatod a szavakat, és ezáltal a cégedet egy nagyobb összeghez juttatod, amelyből neked is csurran-cseppen. Így nem okoz fejtörést, hogy miből finanszírozd a varázslatos nyaralásodat, amelyet idén nyárra terveztél.

Skorpió
Karma horoszkóp június 19-25.Karmikus kötelességed: Fontos számodra az anyagi biztonság, ezért ne indulj bevásárló körútra, mert a vásárlási lázadnak nem tudsz határt szabni, és többet költhetsz, mint amennyit megengedhetsz magadnak. Várd meg inkább a leárazásokat, és akkor adj az élvezeteknek.
Karmikus kapcsolatod: Házastársaddal lesz, akivel mostanában nem mennek a dolgok valami fényesen. Ne keress kifogásokat! Próbálj meg tisztán látni a kapcsolatodban, mert ha így folytatjátok tovább, az sehova nem vezet.
Karmikus feladatod: Túlzásba viszed a munkát, ami nemcsak a családi életednek, de az egészségednek sem tesz jót. Lazíts egy kicsit a héten, mert különben nem fogod bírni ezt a feszített tempót, és idő előtt, azaz a cél előtt kidőlhetsz, és más viheti el a pálmát.

Nyilas
Karma horoszkóp június 19-25.Karmikus kötelességed: Főnököddel nézeteltérések zavarhatják meg a kapcsolatodat. Nem érdemes vitába szállnod vele, mert neki lesz igaza, és nehezen tudod jóvátenni, ha most megbántod.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki hűséges veled szemben egy életen át. Kiegyensúlyozottsága ragadós, ezért tölts vele minél több időt. Sokszor érezheted úgy, hogy terhes neked ez a kapcsolat, de ez csak becsapás, az érzelmeid játéka.
Karmikus feladatod: Változik a világ, és vele együtt neked is változnod kell. Lehet, hogy nehezen megy, mert kötődsz a régi dolgokhoz, de ha előrébb szeretnél jutni az életben, akkor ezt neked is meg kell tenned. Ez nem azt jelent, hogy az első vitánál cseréld le a jól bevált házas- vagy élettársi kapcsolatodat.

Bak
Karma horoszkóp június 19-25.Karmikus kötelességed: Fontos számodra a harmónia, ne hagyd, hogy bármi kibillentsen belőle. Kisebb viták alakulhatnak ki a szerelmeddel, de ne élj az érzelmi zsarolás eszközével, mert azzal most nem sokra mész, sőt tovább mérgesítheted a viszonyotokat.
Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, akivel szemben nem tudod, hogy mitévő legyél. Nem szabadna belemenned olyan dolgokba, amelyeket ő nem tart kockázatosnak, viszont te igen, mert mindkettőtök megélhetése foroghat kockán.
Karmikus feladatod: Rengeteg energiát fektetsz a munkádba, miközben pont egy kis lazításra lenne szükséged. Menj el egy jó házibuliba vagy csak egy kellemes szabadtéri szórakozóhelyre, és adj az élvezeteknek! Vetkőzd le a gátlásaidat, és mulass egy nagyot, mert pont ez hiányzik neked.

Vízöntő
Karma horoszkóp június 19-25.Karmikus kötelességed: Szerezz magadnak örömet. Nem kell mindig mások kedvében járni, ezen a héten csak a saját érdekeidet és óhajaidat vedd figyelembe. Most megtehetsz olyan dolgokat is, amelyeket máskor csak nagy nehézségek árán sikerülne.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, aki csak érdekből van együtt veled. Jobb, ha idejekorán tisztán látsz, és nem hagyod magad kihasználni, így te nevethetsz a végén, nem ő. Az első jel az, ha szívesebben megy el sörözni, mint hogy veled szerelmeskedjen.
Karmikus feladatod: Rengeteg felhalmozott feladatod van a ház körül, és ha mindent magad szeretnél csinálni, sosem érsz a végére. Most megteheted, hogy egy kis pénzt áldozz rá, és szakemberekre bízd a munka nehezét.


Halak

Karma horoszkóp június 19-25.Karmikus kötelességed: Állj pozitívan a váratlan dolgokhoz, mert ha nyitott vagy, a hét sok jót tartogathat számodra. Szeretnéd jobb kedvre deríteni a családodat. Szervezz egy rövid hétvégét a kedvenc hazai vízpartodra, és élvezzétek a hűsítő csobbanásokat és a forró napfürdőzéseket.
Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, aki sokkal harciasabb, mint máskor. Ne bocsátkozz vitába vele, mert most úgy érzi, hogy csak neki lehet igaza, és úgysem fog engedni az elképzeléseiből.
Karmikus feladatod: Érzékeny vagy a kritikára, és könnyen megsértődhetsz. Olyan mély sérelmek kerülnek felszínre, amelyek nagyon felkavaróak, de ha túl tudod tenni magadat az igazság okozta fájdalmakon, minden egyenesbe jön, és sokkal jobban fogod érezni magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top