Horoszkóp

Karmahoroszkóp (június 26. – július 2.)

Az elmúlt nehéz hét után vehetsz egy nagy levegőt. Más színben látod a világot, amit a Merkúr és a Mars jó fényszögének is köszönhetsz.

Kos
Karmahoroszkóp június 26 - július 02.Karmikus kötelességed: Nyaralási láz tart izgalomban, de csak illúzió marad, mert annyi munkád van a héten, hogy esélyed sincs egy kis pihenésre. Most nagyobb szükséged van a pénzre, mint máskor, mert olyan kiadások merültek fel, amelyekkel egyáltalán nem számoltál, és ez egy kis anyagi nehézséget okoz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki még a legnehezebb pillanatokban is jókedvre tud deríteni. Ettől aztán a héten nevetőroham törhet rád a legkínosabb percekben, amit mások félreérthetnek.
Karmikus feladatod: A családod létszámában változás várható: vagy külföldre költözik valaki, vagy pont az ellenkezője, hazaköltözik. A lényeg, hogy teljesen felkavar, és nem tudod, hogyan kezeld ezt a váratlan hírt.

Bika
Karmahoroszkóp június 26 - július 02.Karmikus kötelességed: Túlhajtottad magad, ezért nem ártana hallgatnod a tested jelzéseire. A meditáció az, amivel tökéletesen kikapcsolódhatsz – akár mindennap végezheted az otthonodban.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki megpróbál meglopni. Észrevétlenül egy olyan ötletedet adja elő a sajátjaként, amelyen több hónapot agyaltál. Az utolsó pillanatban lecsapsz rá, és megakadályozod, hogy kárt okozzon neked.
Karmikus feladatod: Szerelmeddel minden a legnagyobb rendben megy, legalábbis ez a látszat, de te mégis hajlamos lehetsz kitekinteni ebből a kapcsolatból. Lehet, hogy az érzelmek terén nem, de szexuális téren már kihűlőfélben vagy jelenlegi pároddal. Vedd észre időben, és mielőtt elkövetnél egy visszafordíthatatlan hibát, próbáld meg helyre tenni a dolgokat.

Ikrek
Karmahoroszkóp június 26 - július 02.Karmikus kötelességed: A héten rá kell jönnöd, hogy pénzzel nem tudsz mindent elérni. Használnod kell az eszedet és a szépségedet egyaránt. Nincs kedved hozzá, mert most gyorsan túl lennél a dolgon, de nincs más választásod, ha a céljaidat el szeretnéd érni.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki az érzelmi életedre nagy hatást gyakorol. Ez a kapcsolat olyan dolgokra tanít, amelyek eddig teljesen ismeretlenek voltak a számodra.
Karmikus feladatod: Talán kicsit félsz ettől a héttől. Túl sok ellenséges emberrel hoz össze a sors, és a bulikban sem érzed olyan jól magad, mint korábban, mert nem tudod elengedni magad. Jobban élveznéd a háttérben maradást és a szolidabb mulatozást, csak azokkal, akiket igazán szeretsz.

Rák
Karmahoroszkóp június 26 - július 02.Karmikus kötelességed: Hatalmas energiákkal és óriási optimizmussal rendelkezel, és ez az, ami átsegít minden nehézségen, amelyből akad bőven a héten. Munkahelyeden többen szeretnének keresztbe tenni neked, de te azonkívül, hogy megvéded saját magad, még másokat is a pártfogásodba veszel.
Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, akivel a kapcsolatod romantikus. Olyan nagy közöttetek az összhang, hogy nincs az a harmadik személy, aki be tudna furakodni közétek. Még az is lehet, hogy végre olyan komoly dologra szánjátok el magatokat, mint a házasság vagy a gyermekvállalás.
Karmikus feladatod: Szinte minden éjjel álmodsz. Ne feledd, hogy minden álomnak megvan a megfelelő jelentése, és előrevetíthetnek eseményeket. Még ha nem is hiszel bennük, akkor is érdemes utánanézni.

Oroszlán
Karmahoroszkóp június 26 - július 02.Karmikus kötelességed: A nyaralás szervezése köti le minden gondolatodat. Rá kell, hogy döbbenj, hogy idén a luxusutazás elmarad pénzhiány miatt, de azért ne keseregj, mert így is sikerül egy fantasztikus utazás részesévé válnod. Az a lényeg, hogy a szeretteiddel leszel, és más nem számít. Mindennek legalább két oldala van, találd meg a jobbikat.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit most ismertél meg, de azonnal a szívedbe is zártad. Olyan titkot oszthatsz meg vele, amelyet csak kevesekkel. Nem fogod megbánni, mert igaz barátra lelsz benne.
Karmikus feladatod: Rájössz, hogy az élet legszebb ajándékát már megkaptad, és boldogság tölti el a szívedet. Feledsz minden nehézséget, amellyel szembe találod magad, és amely erőssé tesz.

Szűz
Karmahoroszkóp június 26 - július 02.Karmikus kötelességed: Nincs annyi pénz a földön, amennyi neked elég lenne. Jól tennéd, ha most nem kérnél kölcsönt, mert sajnos sokkal nehezebb lesz visszafizetni, mint ahogy azt gondolnád. Kérj inkább tanácsot olyanoktól, akik jártasak az anyagi nehézségek áthidalásában.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz, aki teljesen megváltozott.  Csodálkozol magadon, és nem érted, hogyan bízhattál meg ebben a személyben. Olyan dolgot tesz, amivel téged is bajba sodorhat, ezért jobban teszed, ha megszakítasz vele minden kapcsolatot.
Karmikus feladatod: Kicsit kedvetlenebb vagy az átlagosnál. Össze kell szedned az erődet, hogy ne lássa senki a fáradtságodat, hiszen akkor kiadhatod magad az irigyeidnek, akik a megfelelő pillanatra várnak, hogy támadásba lendüljenek.

Mérleg
Karmahoroszkóp június 26 - július 02.Karmikus kötelességed: Az élet nem mindig habos torta, és ezzel most neked is szembesülnöd kell. Egy ismerősöd nehézségét a sajátodnak érzed, és a nagy együttérzés közepette te is teljesen letargikus hangulatba kerülhetsz. Ezzel ahelyett, hogy segítenél neki, még inkább rosszkedvűvé teszed.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, aki túlságosan veszélyes, és az életvitele sem mindennapi. Te mégis hozzá vonzódsz, pedig pont az ellenkezőjére lenne szükséged, mert saját magadtól is képes vagy zűrös ügyekbe keveredni.
Karmikus feladatod: Családodnak kell bizonyítanod, hogy mindenkinél fontosabbak a számodra. Sokszor belefeledkezel a munkába és a sors adta feladatokba, és kevés időt szentelsz nekik, de a héten több olyan szituációba kerülsz, amikor ki kell állnod értük.

Skorpió
Karmahoroszkóp június 26 - július 02.Karmikus kötelességed: Szervezz programokat a baráti köröddel, menjetek ki a szabadba, és élvezzétek ezt a csodálatos nyarat. Meglátod, hogy milyen jó hatással lesz az idegrendszeredre a napsütés és a frissítő, hűsítő lubickolás. Pozitív színben fogod látni azokat a dolgokat, melyeket előtte nem.
Karmikus kapcsolatod: Szomszédoddal lesz, aki feldühít, és olyan viselkedésre kényszerít, ami nem vall rád. Nehezen viseled, ha a nyugalmadat olyan dolgok zavarják meg, amelyek elkerülhetőek lennének egy kis figyelemmel.
Karmikus feladatod: Úgy tűnik, hogy anyagilag nem lesz okod panaszra, mert az előző időszakban ügyesen gazdálkodtál. Ha ingatlan vételét fontolgatod, vagy nagyobb beruházás lehetőségét, nyugodtan vágj bele, mert siker fogja kísérni, és nagy gyarapodáshoz vezethet.

Nyilas

Karmahoroszkóp június 26 - július 02.Karmikus kötelességed: A héten igazán szerencsés leszel, mert sikert sikerre halmozol, és kitartásod végre meghozza a gyümölcsét. Anyagilag jó időszak várható, mert több helyről folyik be a pénz, így egy kicsit lazíthatsz, vagy ha kedved úgy tartja, eltölthetsz egy hosszú hétvégét a szerelmeddel egy csodálatos wellnessparadicsomban.
Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, aki különösen fontossá válik számodra, mert olyan sok szeretetet kapsz tőle, hogy ragyogni fogsz. Ne feledd, hogy viszonozni is kell, mert egy párkapcsolat a kölcsönös szeretetről szól.
Karmikus feladatod: Erő és tettvágy buzog benned, használd a munkahelyi kapcsolataid rendbetételére. Ne gondolj nagy dolgokra, mert már azzal sikereket érhetsz el, ha nagyobb empátiával nyitsz a többi ember felé.

Bak
Karmahoroszkóp június 26 - július 02.Karmikus kötelességed: Nagyon jól érzed magad a bőrödben, tréfás kedvedben lehetsz, de lakatot kell tenned a szádra. A munkahelyeden valakit ok nélkül megsérthetsz, ami először viccesnek tűnhet, később viszont komoly következménye lehet.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, aki sakkban tart anyagilag és érzelmileg egyaránt. Törekedj a függetlenségre, mert amíg valaki ilyen szoros függésben tart, nem érezheted igazán szabadnak magad.
Karmikus feladatod: Lesznek olyan feladatok a héten, amelyeket nagyon nehéznek érzel, de nem azért, mert nem tudod megoldani, hanem azért, mert semmi kedved hozzájuk. Jobb előbb túlesni az ilyen dolgokon, mert utána úgy érezheted, mintha egy nagy tehertől szabadulnál meg.

Vízöntő
Karmahoroszkóp június 26 - július 02.Karmikus kötelességed: Ma semmilyen döntést ne hozz meg érzelmi alapon, mert végzetes hibákat követhetsz el. Ha nem vagy biztos magadban, kérd egy barátod segítségét, de a legjobb, ha elhatározásaiddal vársz egy keveset, mert akkor könnyedén célba érsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel szemben jóvá kell tenned néhány dolgot. A héten a legjobb kezdés, ha szervezel egy esti bulit, ahol a koktélok hatására kibékítheted egy régi ellenségével. Ez már egy jó pontnak számít.
Karmikus feladatod: Nem sikerülhet mindig minden tökéletesen, és ezt a héten te is tapasztalni fogod. Választanod kell, hogy a karrieré vagy a magánéleté a főszerep. Ne ess abba a hibába, hogy a mának élsz, gondolj a jövőre is, és eszerint mérlegelj.

Halak
Karmahoroszkóp június 26 - július 02.Karmikus kötelességed: Úgy érezheted, hogy egy kis lazításra van szükséged, pedig ez nem igaz, inkább a munkára kell koncentrálnod, mert ezzel tudod a legjobban elfelejteni szíved bánatát, azaz a szűkös anyagiakat. Mikor dolgozol, legalább úgy érzed, hogy teszel azért, hogy neked és a családodnak jobb legyen.
Karmikus kapcsolatod: Egy rokonoddal lesz, akivel ellentétes nézeteket vallotok. A héten lehetőség adódik arra, hogy rendezzétek a félreértéseket. Közös nevezőre juthattok, és helyreállhat a családi béke.
Karmikus feladatod: A hét minden napján apró kedvességekkel le tudod venni szerelmedet a lábáról, és feledtetni tudod vele a gorombáskodást és a szájalást. Ne tarts az elutasítástól, mert a párod fülig szerelmes beléd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top