Horoszkóp

Karmahoroszkóp (július 3-9.)

A Szaturnusz és az Uránusz ugyan még mindig szemben állnak egymással, viszont a Merkúr jó fényszögekkel csatlakozik ehhez az oppozícióhoz, így szinte minden probléma megoldható.

Kos
Karmahoroszkóp (július 03-09.)Karmikus kötelességed: Tedd túl magad a sérelmeken. Ha valaki megmondja a véleményét, az nem azt jelenti, hogy meg akar bántani, egyszerűen csak őszinte. Hallgasd meg figyelmesen, mert talán igaza van.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, aki szívesen forgolódik a női nem körül. Te ezt előre tudod, a héten mégis beleszeretsz, amit jobb lenne elkerülnöd, mert fájdalmas sebeket ejthet, amelyek lassan gyógyulnak be.
Karmikus feladatod: Ha családban élsz, legyél jelen az életükben. Még ha a munkád sok idődet le is köti, akkor se hagyj mindent a párodra, mert előbb-utóbb megunja, és magadra maradsz. Nem minden a karrier, és ha nem tartod ezt szem előtt, az élet megmutatja.

Bika
Karmahoroszkóp (július 03-09.)Karmikus kötelességed: A héten sok minden változik körülötted. Olyan utazásra kerülhet sor, amelyre talán nem számítottál, nem tervezted, de most nagy izgalommal várod, mert a jövődet nagymértékben befolyásolhatja. Akár minden a feje tetejére állhat, számodra kedvezően.
Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, aki az állandó elégedetlenségével az őrületbe kerget. A köztetek feszülő ellentét mindig az anyagi dolgok miatt robban ki, és ezt már nagyon unod, de képtelen vagy változtatni.
Karmikus feladatod: A munkád most arra kényszerít, hogy ne pihenj egy percet sem, de gondolkozz el rajta, hogy hova vezet ez. Lassan nem lesz miből táplálnod a kreativitásodat, és ez ellaposodáshoz vezethet. Ezen csak pihentető nyaralással segíthetsz, amire ez a hét alkalmas.

Ikrek
Karmahoroszkóp (július 03-09.)Karmikus kötelességed: Jó formában leszel, sikerül a céljaidat elérned. Ezen a héten a nagy világmegváltó elképzeléseidet villámgyorsan valóra válthatod, mert nincs is alkalmasabb hét rá az egész évben.
Karmikus kapcsolat: Egy olyan családtaggal lesz, akinek szüksége van a te segítségedre. A múltban sokszor fordítottál hátat neki, amikor a támogatásodra várt, de most itt az alkalom, hogy jóvátegyél mindent.
Karmikus feladatod: Végre egy hét, amikor azt tehetsz, amihez csak kedved van. Szerelmed távol van tőled, hiányzik, de közben mégis élvezed az egyedüllétet. Persze azért, mert nem magányosan telik. Mindennap bulizol a csajokkal, és kitombolod magad. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy a párod mellett miért nem teheted meg ugyanezt.

Rák
Karmahoroszkóp (július 03-09.)Karmikus kötelességed: Tűzbe tennéd a kezedet egy barátnődért, de semmi értelme, mert most kiderülhet, hogy a hátad mögött kígyót-békát kiabált rád. Éppen időben jössz rá, mert most van lehetőséged tenni ellene. Válaszd az ő eszközeit, mert csak így nyerhetsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki a nehéz helyzetben melletted van. Lelkileg van szükséged támaszra, mert most olyan híreket kapsz, hogy teljesen elszáll minden erőd. Szükséged van bátorításra, és ezt most tőle megkaphatod.
Karmikus feladatod: Ez az időszak jó alkalmat kínál, hogy rendezd pénzügyeidet. Most lehetőséged van a tartozásaid kifizetésére, ettől aztán sokkal jobb a kedved, mint mostanában bármikor. Ráébredsz, hogy érdemes hinni, pozitívan látni a világot, és pozitívan gondolkozni az emberekről.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (július 03-09.)Karmikus kötelességed: A héten te lehetsz a bulik sztárja. Csak arra kell odafigyelned, hogy ne vidd túlzásba a koktélokat, mert könnyen átfordulhat a kellemesnek ígérkező este. Tarts mértéket, és akkor semmi baj nem történhet.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nagyon jó tanácsokat tud neked adni a pénzügyek terén. Hallgasd meg! Érdemes lenne követned a tanácsait, mert a befektetésre szánt pénzedet gyorsan megduplázhatod, még akkor is, ha nem hiszel benne.
Karmikus feladatod: A héten mindenért keményen meg kell dolgoznod. Bár megtanultad már, hogy ingyen semmit nem adnak, most mégis kicsit nehezedre esik mozgósítani az energiatartalékaidat, főleg akkor, mikor jobban vágyódsz egy tengerpartra, és így még nehezebben tudsz a munkára koncentrálni.

Szűz
Karmahoroszkóp (július 03-09.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden élvezd ki a sikereidet, de közben ne szállj el. Ha nem vagy résen, könnyedén lecsaphatnak a munkádra, és azon veheted észre magad, hogy nem tartanak igényt rád.
Karmikus kapcsolatod: Pároddal lesz, akit állandóan a féltékenységeddel gyötörsz. Legyél kritikus magaddal szemben, és gondolkozz el azon, hogy inkább neki lenne joga kételkedni benned, mert te sokkal több okot adsz erre.
Karmikus feladatod: A héten, ha megteheted, utazz el pihenni, mert az idegeid kezdik felmondani a szolgálatot. Ha most az anyagiak nem engedik, akkor is utazz el, mert olyan élményekben lesz részed, melyek mindent megérnek. Különben is, pénzügyeid felvirágzóban vannak, csak még nem tudsz róla.

Mérleg
Karmahoroszkóp (július 03-09.)Karmikus kötelességed: Meg kell húznod a határt a munkahelyi kapcsolatokban. Ha túl közel engedsz magadhoz egyes embereket, könnyedén kijátszhatnak. A legjobb, ha elkerülöd azokat a helyzeteket, amelyek bizalmaskodásra adhatnak okot, vagy legyél jó hallgatóság, de a te gondolataid maradjanak előttük titkosak.
Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, akit egy kicsit mogorva mostanában, és nincs kedve alkalmazkodni a te hangulatváltozásaidhoz. Most neked kell nyitottabbnak és türelmesebbnek lenned. Ha ez sem segít, akkor vedd fontolóra a szakítást.
Karmikus feladatod: Változtass, legyen szó a külsődről vagy az étkezési szokásaidról, bármiről. A lényeg, hogy szükséged van némi friss energiára, és ahhoz most csak a változtatások révén juthatsz.

Skorpió
Karmahoroszkóp (július 03-09.)Karmikus kötelességed: Szeretsz rémeket látni, és most erre a héten még nagyobb esélyed van. Sokszor semmiségekből csinálsz elefánt méretű problémát, pedig csak higgadtan végig kellene gondolnod a dolgokat, és magadtól is rájöhetnél, hogy semmi gond.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, akit a héten ismersz meg. Lehetnek köztetek olyan dolgok, mint például nagy korkülönbség vagy egzisztenciális szakadék, mégsem törődtök vele, csak az érzelmeiteknek és a szexnek éltek.
Karmikus feladatod: Nagyon kellemes hét áll előtted, mert ha nem is utazol el, de olyan programokban lehet részed, amelyek feltöltenek pozitív energiával. Végre kiélvezheted a nyár adta lehetőségeket, nemcsak napközben, de esténként is a szabadtéri szórakozóhelyeken.

Nyilas
Karmahoroszkóp (július 03-09.)Karmikus kötelességed: Elégedett lehetsz a munkáddal, mert úgy érzed, minden sínen van. Ez nem azt jelenti, hogy fellélegezhetsz, mert továbbra is keményen kell dolgoznod, viszont a siker nem marad el, mert ez a hét olyan fordulatot hozhat, amely kedvezően befolyásolja a pozíciódat.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki jót akar neked. Anyagi ügyeid kerülnek a héten előtérbe. Nem hallgatsz senkire, főleg rá nem, és ennek kárát is láthatod, mert sokat kockáztathatsz, és kis esélyed van a nyerésre.
Karmikus feladatod: Talán még soha nem voltál annyira szerelmes, mint amilyennek most érzed magad. A rózsaszín ködben nem tudod vagy nem akarod tisztán látni a dolgokat, és ez csalódottsághoz és kiábrándultsághoz vezethet.

Bak
Karmahoroszkóp (július 03-09.)Karmikus kötelességed: Anyagi helyzetedet tisztába kell tenned, mert mostanában többet költesz, mint ami megengedett. Általában jól gazdálkodsz, de a vásárlási lázad a héten veszélyes lehet a pénztárcádra. Még az is előfordulhat, hogy kölcsön kell kérned egy olyan személytől, akinek jobb, ha nem tartozol.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki heves vérmérsékletű, ezért vissza kell fognod, mert olyan embereket bánthat meg, akik nagyon közel állnak hozzád, és ezt nem hagyhatod.
Karmikus feladatod: Ha a hétre terveztél nyaralást vagy egy hosszú hétvégét, az időjárás vagy a főnököd rosszindulata könnyen közbeszólhat, de az is lehet, hogy a befizetett utadat mondják vissza. De ne bánd, mert mindennek oka van, és fogd fel úgy, hogy ennek így kellett történnie.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (július 03-09.)Karmikus kötelességed: Mindig próbáld meg az adott helyzetből a legjobbat kihozni. Az elmúlt hetek kicsit leamortizálták az anyagi helyzetedet, de ezen a héten minden rendbe jöhet. Nem kell rögtön búnak ereszteni a fejedet, mert mindenre lesz megoldás, csak légy türelmes.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki miatt a héten többször elérzékenyülsz. Nem kell elfojtanod az érzéseidet, engedj szabad utat a könnyeknek is.
Karmikus feladatod: Buli, szerelem – ezek foglalkoztatnak egész héten. Ha teheted, vegyél ki szabadságot. Kicsit lestrapált a munka, és úgy érzed, hogy teljesen kiégtél. Szükséged van egy kis lazításra, ezért jól teszed, ha feltöltődsz a következő nagy melós hétre. A mulatozás közepette a kedvesedről se feledkezz meg.

Halak
Karmahoroszkóp (július 03-09.)Karmikus kötelességed: Az életet kell élvezned ezen a héten. Rengeteg bulimeghívást kapsz, aminek tegyél eleget, mert olyan dolgokban lehet részed, amitől a lelked szárnyal. De az alkoholt ne vidd túlzásba, mert kellemetlen hajnaloknak nézhetsz elébe, és az minden varázslatot elronthat.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit ki nem állhatsz, most az érdekeid mégis úgy kívánják, hogy nagyon kedves legyél vele. Az első pillanatban úgy érzed, mintha a fogadat húznák, de gyorsan belejössz a szerepjátszásba, és a kezdeti nehézségek ellenére minden megy a maga útján.
Karmikus feladatod: Szuper állásajánlatot kaphatsz, amit neked találtak ki, mert a régi munkahelyedet is megtarthatod mellette. Bírni fogod a tempót, mert nincs sok választásod, most minden forintra szükséged van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top