Horoszkóp

Karmahoroszkóp (július 10-16.)

A héten újhold lesz, és több jó konstelláció utal arra, hogy az életet lazábban élheted, de nem feledkezhetsz meg bizonyos emberekről, akikkel szemben kötelességeid vannak.

Kos
Karmahoroszkóp (július 10-16.)Karmikus kötelességed: Olyan feladatot kapsz, amitől úgy érzed, hogy felér egy újjászületéssel, és amitől ismét értelmét érzed a munkádnak. Bátran vállalod a kihívást, és élvezed minden mozzanatát. Anyagilag sikeres leszel, és kedvezően befolyásolja a jövőre vonatkozó terveidet.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki váratlanul segítő kezet nyújt neked, és megoldja egy régóta húzódó problémádat. A bolygóállások kedvezően hatnak rá is, és ha téged támogat, azzal egy csapásra a saját gondjait is megoldhatja.
Karmikus feladatod: Mágikus napok következnek a szerelemben. Minden gond egy szempillantás alatt megoldódik. Kedvező időszak ez arra is, hogy elvonuljatok egy kicsit a külvilág elől. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy utazzatok el, elég, ha magatokra zárjátok a hálószoba ajtaját.

Bika
Karmahoroszkóp (július 10-16.)Karmikus kötelességed: Lepd meg a szeretteidet egy kellemes estével. Mutasd be a főzőtudományodat, és varázsold el őket az ízek világával. Ismét eggyé kovácsolhatod az ízek nyelvén azokat az embereket is, akik talán hosszabb ideje rossz viszonyban voltak, és boldog pillanatokat szerezhetsz minden jelenlevőnek.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz, aki ki van éhezve a társaságodra, de most semmi időd nincs rá. Hajlamos lehetsz hitegetni. Inkább mondd el neki az igazat, mint hogy többször felültesd, és ködösíts neki.
Karmikus feladatod: Ez a hét teljesen megbolondít. Titkos viszonyba keveredhetsz, és olyan érzelmeket táplálhatsz valaki iránt, amelyeket feleannyira sem fog viszonozni. Lehet, hogy most még ez is kielégít, de a későbbiekben igencsak kevés lesz.

Ikrek
Karmahoroszkóp (július 10-16.)Karmikus kötelességed: A héten mindent a racionális gondolkodásodnak köszönhetsz, de készülj fel rá, hogy ezzel nemcsak a rossz dolgoktól zárhatod el magad, hanem kiszorítod az életedből az új dolgokat is. Szerencsére ez csak erre a hétre vonatkozik.
Karmikus kapcsolatod: Azzal a személlyel lesz, akivel szemben érzelmileg nagyon elfogult vagy, és emiatt nem látod a hibáit. Ez mindaddig nem baj, amíg nem bonyolódsz vele üzleti kapcsolatba is, mert kockára teheti a teljes vagyonodat egy kósza ötlettel.
Karmikus feladatod: Régóta húzódó aprócska egészségügyi problémád megoldódik, ami nagy hatással van a közérzetedre. Egyre jobban érzed magad, mert lelkileg is sokat erősödsz a héten. Tele leszel tettvággyal, és fantasztikus ötleteidet is megvalósíthatod.

Rák
Karmahoroszkóp (július 10-16.)Karmikus kötelességed: Mindennél jobban vágysz a sikerre, de nem minden
sikerül úgy, ahogyan szeretnéd. Ne bánkódj, inkább tanulj a hibáidból, és próbálkozz újra, mert legközelebb garantált lesz a siker.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel van, aki nem vesz komolyan, és szeret játszadozni veled. A héten bebizonyíthatod neki, hogy amit gondolsz, komolyan gondolod, és a játszadozásnak vége. Ezzel óriási meglepetést okozol neki.
Karmikus feladatod: Menj ki néha a kőrengetegből, és élvezd a nyár kellemes, melengető napsütését. Meglátod, olyan pillanatokban lesz részed, amelyek teljesen elfeledtetik veled az élet nehézségeit. Ne törődj azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, mert akkor soha nem fogod igazán elengedni magadat.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (július 10-16.)Karmikus kötelességed: Állandóan dolgozol, közben romantikára és megértésre vágysz, de ha nem hagysz teret a párodnak, ne várd, hogy meglepetésekkel álljon elő. Találd meg az arany középutat, és hagyd, hadd irányítson most ő egy kicsit.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz, aki a hamis szavaival rossz irányba szeretne befolyásolni. Hajlamos vagy bedőlni a kedves és a füled számára kedvező szavaknak, de ezen a héten a száraz tényekre támaszkodsz, és nincs esélye csőbe húzni.
Karmikus feladatod: A munkahelyeden minden figyelem rád irányul. Ettől aztán elkezdesz pánikolni, és egyre gyengébben teljesíteni. Nyugi, mert nincs miért aggódnod, mindenki tudja, hogy nagyon jó munkaerő vagy. Hamarosan előrelépsz a ranglétrán.

Szűz
Karmahoroszkóp (július 10-16.)Karmikus kötelességed: Biztos vagy a győzelmedben, és ez olyannyira magabiztossá tesz, hogy közben észre sem veszed azokat a figyelmeztető jeleket, amelyek pont az ellenkezőjéről szeretnének meggyőzni. Járj nyitottabb szemmel, és légy érdeklődőbb az új dolgok iránt, így elkerülhetsz minden számodra kedvezőtlen dolgot.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz, aki csak azért tartja veled a kapcsolatot, hogy anyagilag támogasd. Kezd betelni a pohár, mert amikor neked lenne szükséged egy kis segítségre, gátlástalanul hátat fordít.
Karmikus feladatod: Kedveled a feltűnő ruhadarabokat, de ennek a pasid egyáltalán nem örül. Vedd figyelembe az ő igényeit is, ha nem szeretnél nap mint nap azon vitázni, hogy milyen ruha van rajtad. Tudod, hogy lehengerlő vagy, de a párod most nem enged az elképzeléseiből.

Mérleg
Karmahoroszkóp (július 10-16.)Karmikus kötelességed: Igyekezz minden fontos tervedet véghezvinni, mert nagyon kedvezőek a csillagállások a számodra. Még azokat a dolgokat is játszva a helyükre teszed, amelyek elképzelhetetlennek tűnnek a számodra.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki a meglepő szokásával teljesen megváltoztatja benned a róla alkotott képet. Lehet ez negatív vagy pozitív, a lényeg, hogy mélyen elgondolkodtat, és ráébreszt: nem is vagy olyan jó emberismerő, mint azt gondoltad.
Karmikus feladatod: A párkapcsolat terén ismét felhők sora gyülekezik. Elbeszéltek egymás mellett, és ez elszomorít. Ha egyedülálló vagy, akkor a héten hiába keresgélsz: a szerencse és a szerelem elkerülnek jó messzire. De ne bánkódj, mert legalább másra – lehet, hogy fontosabb dologra – fordíthatod az energiáidat.

Skorpió

Karmahoroszkóp (július 10-16.)Karmikus kötelességed: Mindennek megvan az ára, várhatóan az alkalmazkodóképességed határait fogja súrolni a leendő anyósoddal való kapcsolatod. Amennyiben teheted, költözz távol tőle, és csak telefonon tartsd vele a kapcsolatot. Szerelmedet könnyen tudod irányítani, ezért bármit elérhetsz nála.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nem bír magával, és úgy viselkedik a jelenlétedben, hogy az sértő és megalázó. Ne vitatkozz, inkább lépj le. Ne keresd azoknak az embereknek a társaságát, aki ilyen kedvezőtlen hatással vannak rád.
Karmikus feladatod: A lelkedre veszel mindent, és hajlamos vagy a melankóliára. Használd ki a kapcsolataidat, és nyerj pozitív energiát szeretteidből. Kényeztesd és kápráztasd el a kedvesed. Mutassa meg, hogy a kemény külső érző szívet takar.

Nyilas
Karmahoroszkóp (július 10-16.)Karmikus kötelességed: Passzív és kényelmes időszak következik. Bátran elengedheted magadat (és vele együtt a fantáziádat is). Most végre a hóbortjaidnak élhetsz, és mindezt úgy, hogy a környezeted teljes mértékben tolerálja.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki mindig a kedvedben járt, csak eddig nem vetted észre. Most még az is elképzelhető, hogy fellobbantja a szíved lángját, még akkor is, ha párkapcsolatban élsz. A döntés a te kezedben van.
Karmikus feladatod: Mindig arra törekedsz, hogy a lehető legtökéletesebben fess. Aztán mikor ezt eléred, egy pillanat alatt tönkreteszed, mert a legfontosabb pillanatokban vagy képes pecsétet ejteni a blúzodon, vagy teljesen elkenni a szempillaspirálodat. De nyugi, téged így szeretnek.

Bak
Karmahoroszkóp (július 10-16.)Karmikus kötelességed: Kezdj egy teljesen új életformába. Próbálj uralkodni a nyughatatlanságodon. Légy hűséges és mértékletes, ami a párkapcsolataidat illeti. Használd ki a benned tomboló energiákat, és segíts másokon, ezzel te is sokkal több leszel.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel szemben ki kell állnod az igazadért. Ne legyél kuka, ha csak magadban őrlődsz, soha nem fogsz semmit elérni, és hiába várod másoktól, hogy elismerjék a munkádat.
Karmikus feladatod: Bármennyire igyekszel, olyan kollégák előznek meg a ranglétrán, akiknek a tudása jóval kevesebb, mint a tiéd. Ne csodálkozz, szemfüleseknek áll a világ. Bánatodat egy nagy adag vaníliafagyiba fojtsd, és kerüld az alkoholt, mert azzal csak még rosszabbá válik a hangulatod.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (július 10-16.)Karmikus kötelességed: Pluszmunkákat kapsz, amelyek miatt szerelmedet teljesen elhanyagolod. Értesd meg vele, hogy most van esélyed feljebb jutni magasabb pozícióba, és anyagilag megalapozni a jövődet. Próbáld belevonni a feladataidba, így ő is fontosnak érezheti magát.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel most pontot tehetsz egy vitás ügyed végére. Féltél, mert úgy érezted, hogy a pasidra pályázik, de most megnyugtat az ellenkezőjéről.
Karmikus feladatod: A szabadidődet töltsd nyugisan, nem kell mindig menni és menni. Vedd elő a még el nem olvasott kalandregényeidet, és azokon keresztül éld át az élményeket. Meglátod, hogy nemcsak pihentető, de különleges is lesz, annak ellenére, hogy elsőre nem hiszel benne.

Halak
Karmahoroszkóp (július 10-16.)Karmikus kötelességed: Ha egyedül vagy, akkor az tényleg a múlté. Most akár párhuzamos viszonyokat is folytathatsz, és talán soha nem élvezted még annyira ezt a helyzetet, mint most.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akinek a szétszórtsága miatt neked is szenvedned kell. Hajlamos túlvállalni magát, és ezért nem tudja teljesíteni veled szemben sem a kötelezettségeit. De jusson eszedbe: minél többet rágódsz rajta, annál rosszabb lesz neked is.
Karmikus feladatod: Ki kell tartanod az elképzeléseid mellett még akkor is, ha többen nem értenek vele egyet. Mostanában gyakran hajlamos vagy hagyni, hogy a környezeted befolyásoljon, de szerencsédre időben rájössz, hogy ez nem vezet sok jóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top