Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (2010. július 16-18.)

A Kos szerelmes lesz, az Ikreknek pedig visszatér az életkedve. Nézd meg, mi vár a többi jegyre.

Hétvégi horoszkóp 2010. július 16-18.KOS: Ezen a hétvégén szerelmes hangulatban leszel. Az események erősen függnek a családi állapotodtól, ugyanis nem mindegy, hogy párkapcsolatban élsz, vagy sem. Ha van párod, akkor maradj hű! Gondolj bele, hogy fordított helyzetben te hogyan éreznéd magad! Csak azt tedd, amit te is el tudnál viselni! De ha független vagy, akkor mindent bele! A legokosabb, amit ma tehetsz, ha átadod magad a szerelemnek. Itt a nyár, most nyitottabb mindenki. Nemcsak a ruhákat vetik le, hanem a gátlásaikat is. Természetesen ezt leginkább a férfiak élvezik. Ha nem akarsz feltűnő lenni, akkor vigyázz arra, hogy mennyire merész ruhát veszel fel, és óvatosan flörtölj! Veszélyes lehet, ha a másik komolyan veszi.

Hétvégi horoszkóp 2010. július 16-18.BIKA: A mostani hétvégén vigyáznod kell az egészségedre. Ha nem akarsz megbetegedni, akkor pihenned kell, hiszen a hétvége nem arra való, hogy utolérd magad a heti lemaradásban, hanem arra, hogy lazíts és feltöltődj. Vagyis ne moss, ne főzz és ne takaríts! Inkább menj sétálni, vagy ülj ki a kertbe egy nagy pohár jegesteával! A napozással legyél óvatos! Használj naptejet, és kerüld a tűző napot! Semmiképp se menj ki dél és három között! Az sem ártana, ha valami lenne a fejeden. Emellett a folyadékháztartásodra is figyelned kell. Ha kánikula van, akkor naponta legalább két litert meg kellene innod, de nem mindegy, hogy mit iszol. Cukros üdítő helyett teát, gyümölcslevet válassz inkább.

Hétvégi horoszkóp 2010. július 16-18.IKREK: Nagyon jó passzban leszel a hétvégén. Tele leszel életkedvvel, vidámsággal. Ha mókázni, játszani támad kedved, menj ki a szabadba! Vidd a gyerekeket, és hívj át más gyerekeket is! Tollasozhattok, labdázhattok, célba dobhattok. Jó ötlet lenne egy versenyt szervezned. A szabályokat előre beszéljétek meg, hogy ne legyen vita később! Tűzz ki valami jutalmat is! Például fagyi vagy ünneplés. Aki győz, azt feldobhatjátok a levegőbe, vagy teljesíthetitek egy kívánságát. Ezenkívül jusson időd a nyári örömök élvezetére is! Menj strandra, napozni vagy csónakázni! Közben feltöltődhetsz a nap energiájával. Egy hajókirándulásra is benevezhetsz, hiszen ezeknek most van itt az ideje.
 
Hétvégi horoszkóp 2010. július 16-18.RÁK: Ne rohangálj, ne nyüzsögj ezen a hétvégén! Maradj otthon, és rakj kicsit rendet! Ez jó hatással lesz a kedélyállapotodra, ugyanis amilyen rend van körülötted, olyan van benned. Természetesen azt is élvezni fogod, ha családi programot szervezel. Menjetek együtt strandra, vagy grillezzetek a kertben! A lényeg, hogy együtt töltsétek az idő nagy részét. A közös élmények közelebb hoznak titeket, és utána minden nézeteltérés könnyebben kezelhetővé válik. A legfontosabb, hogy azt is vedd figyelembe, te mitől érzed jobban magad. Ha egy kis csendre vársz, akkor menj el egyedül sétálni, vagy feküdj ki napozni. Jót tenne, ha kettesben maradhatnál a gondolataiddal…

Hétvégi horoszkóp 2010. július 16-18.OROSZLÁN: Ez a hétvége tökéletesen alkalmas arra, hogy elutazz. Jót fog tenni, ha máshol alszol, és kicsit világot látsz. Menj olyan helyre, ahol még nem jártál! Izgalmas kalandok várnak rád, de csak akkor, ha kimozdulsz otthonról. Ha nincs kedved és/vagy pénzed elutazni, akkor látogass ki valamelyik fesztiválra! Rengeteg program közül válogathatsz. Akár többet is megnézhetsz, így élményekkel fogsz feltöltődni, ami segít abban, hogy a következő hét kihívásait derűsen fogadd. Ne feledd, hogy pont erre való a hétvége! Emellett vigyáznod kellene arra, hogy kinek mit és hogyan mondasz! Ha túl nyersen fogalmazol, könnyen megsértődhet és ellened fordulhat valaki. Jobb lenne ezt elkerülni…

Hétvégi horoszkóp 2010. július 16-18.SZŰZ: Igaz, hogy a pénz nem boldogít, de nem árt, ha van. Ez a hétvége ennek jegyében fog telni. Igyekezz minél kevesebbet költeni! Nem kell drága ételeket főznöd vagy költséges programokat szervezned. Kis fantáziával rengeteget spórolhatsz. Pl. menj ki a piacra, és válogass az idényzöldségekből! Ha ebből főzöl, a legolcsóbban fogsz kijönni. Azután keress ingyenprogramot! Vigyél magaddal vizet vagy üdítőt és valami rágcsát! Ezzel is sokat spórolhatsz, mert a rendezvényeken méregdrága az ilyesmi. Természetesen ne a pénzügyek legyenek a legfontosabbak! Aszerint dönts, hogy mihez van kedved! Csak így tudsz kellemesen kikapcsolódni, és ez a hétvége célja, szerepe, feladata.

Hétvégi horoszkóp 2010. július 16-18.MÉRLEG: Ha pénteken nem veszel össze az összes ismerősöddel, akkor egész jó hétvége vár rád. Olyan érzésed lehet, hogy mindenki téged pécézett ki, és a te türelmedet teszteli. Ne reagáld túl a dolgokat! Szerencsére szombattól helyreáll a lelki békéd, főleg, ha mered úgy irányítani a dolgokat, ahogy az neked jólesik. Legyél te a főszereplő! Most végre az történjen, amit te szeretnél! Keresd azoknak a társaságát, akikkel sokat lehet nevetni! Velük kölcsönösen jó hatással lesztek egymásra. Szórakozzatok úgy, ahogy mindenkinek tetszik. Például menjetek hajókirándulásra, vagy az egyik akvaparkban csúszdázzatok! Egy vidám tekebajnokság sem rossz ötlet. A lényeg, hogy mulassatok kiválóan!

Hétvégi horoszkóp 2010. július 16-18.SKORPIÓ: Meg mered tenni, hogy egész hétvégén csak lustálkodsz? Ha szabin vagy, akkor ez nem nagy cucc, de akkor is megteheted, sőt meg kell tenned, ha egy mozgalmas munkahét áll mögötted. Szóval ne legyen lelkiismeret-furdalásod! Lazíts, pihenj! Természetesen ne a négy fal között. Ülj ki a kertbe egy jó könyvvel, vagy feküdj ki napozni a strandon! De kerüld a napot dél és három között! A lényeg, hogy sokat legyél kinn, a szabadban! Mivel nyár van, és meleg, élvezheted a szabadtéri programokat. A strandoláson kívül többféle nyári sport közül választhatsz. Például tollas, röplabda, vízibicikli, szörf, vitorlázás. Azt részesítsd előnyben, amit még sosem próbáltál! Hiszen kaland az egész élet.

Hétvégi horoszkóp 2010. július 16-18.NYILAS: Semmiképp se ülj otthon! Legyél a szabadban! Mindegy, hogy grillezel a családoddal, pingpongozol a gyerekekkel vagy úszol a barátaiddal, a lényeg, hogy mozogj, és legyél minél többet a friss levegőn. A sport is pozitívan fog hatni testedre-lelkedre. De ne hajtsd túl magad! Igaz, hogy ez a fajta fáradtság más, mint a hét közbeni. Azonban nem az a cél, hogy teljesen kimerülj. A hétvégi kikapcsolódásnak az a lényege, hogy egészen mást csinálj, mint hétköznap, ezáltal tudsz a leghatékonyabban feltöltődni. Persze jó, ha marad időd pihenésre is. Nem kell nyüzsögnöd, hasznosnak lenned. Megteheted, hogy felteszed a lábad, és lustálkodsz. Mikor engedted ezt meg magadnak legutóbb?

Hétvégi horoszkóp 2010. július 16-18.BAK: Ha épp szabadságon vagy, akkor lazíts! Nincs más dolgod, mint félretenni a munkát, és pihenni. Ha még nem voltál idén nyáron szabadságon, akkor ezen a hétvégén találd ki, hova mennél szíved szerint, azután nézz utána, és tájékozódj! Válassz a pénztárcádnak megfelelő helyet! Nem kell luxusszállodát kifizetned. Rengeteg magánszállás és kisebb panzió van belföldön. Lehet, hogy ezek közül nem mindegyik van fenn az interneten. A helyszínen megtalálhatod a legolcsóbbat, ami nem feltétlenül a legszakadtabb. A tervezgetés mellett legyen időd a jelennel is foglalkozni, és élvezd a szeretteid társaságát! Nem tanácsos a jövőben ragadnod, hiszen a csoda a pillanatban van.

Hétvégi horoszkóp 2010. július 16-18.VÍZÖNTŐ: Kitűnő lesz a hangulatod és a közérzeted egész hétvégén. Különösen akkor, ha elutazol. Nem muszáj messzire utaznod. Egy kisebb külföldi kiruccanás is remek hatással lehet rád. Láss világot, ismerj meg új helyeket! Menj olyan helyre, ahol még nem jártál! Vigyél fényképezőgépet és/vagy videót! Ha rögzíted az élményeket, akkor később könnyebb felidézni azokat. Amikor megmutatod, és mesélsz róla, ismét átéled. Az is fontos, hogy sokat legyél friss levegőn. Számodra a levegő a legfontosabb elem. Ha eleget vagy kinn a szabadban, akkor fittnek és erősnek fogod érezni magad, míg ennek hiányában folyton fáradtságra és lehangoltságra panaszkodhatsz. Döntsd el, melyikre vágysz!

Hétvégi horoszkóp 2010. július 16-18.HALAK: Hidd el, mindenkinek vannak veszteségei és sérelmei! Ezt a hétvégét teljesen elronthatod, ha ezekre koncentrálsz. Sokkal okosabb lenne, ha elengednél mindent, és a jelenre figyelnél. Nézz körbe, és vedd számba, hogy mi mindennek örülhetsz, kényeztesd magad! Nem kell költséges dolgokra gondolnod. Menj el, és vegyél valami olcsót a leértékelésen! Vagy turmixolj össze rengeteg gyümölcsöt joghurttal és jéggel, tűzz bele egy nagy átmérőjű szívószálat! Ülj ki a teraszra, és élvezd a nyarat! Lógasd a lábad, mert megérdemled a pihenést! Ha van kedved, akkor áthívhatod a szomszédaidat is. Csaphattok egy spontán bulit. Mindenki hozzon valami finomat! Így nem kell sokat költened.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top