Horoszkóp

Karmahoroszkóp (július 17-23.)

A Szaturnusz és az Uránusz nehéz fényszögét oldja a Nap, emiatt könnyebbnek, szabadabbnak érezzük magunkat.

Kos
Karmahoroszkóp (július 17-23.)Karmikus kötelességed: Ha a hétre tervezel nyaralást, készülj fel rá, hogy nem fog minden simán menni. Előre kiszámíthatatlan helyzetek fogják színesíteni az amúgy is izgalmasra tervezett utazást, de ettől csak még jobban elemedben leszel.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki mindenáron meg szeretne győzni az igazáról. Nagyon határozott, és nem tűr ellentmondást. Ez szokatlan a számodra, mert általában te vagy ebben a szerepkörben, de legalább most a saját bőrödön érezheted az előnyét és a hátrányát is egyben.
Karmikus feladatod: Barátnőd csalódást okozhat. Mindenkinek kifecsegi legféltettebb titkaidat. Sajnos nem érzi fontosnak, hogy lakatot tegyen a szájára, és amikor kérdőre vonod, úgy tesz, mintha nem tudna semmit az egészről.

Bika
Karmahoroszkóp (július 17-23.)Karmikus kötelességed: Fergeteges bulikat rendezhetsz a barátaidnak a héten, a szomszédokkal viszont komoly összetűzésbe keveredhetsz az állandó hangoskodás miatt. Beszélj velük, vagy hívd át néha őket is, mert így elnézőbbek lesznek.
Karmikus kapcsolatod: Barátnőddel lesz, akinek a pasija neked csapja a szelet. Mondd el neki őszintén, ha fájdalmas is, mert minden titok kiderül, és csak így kerülheted el a botrányt, és hogy megszakadjon közöttetek minden kapcsolat.
Karmikus feladatod: Ha valami nem tetszik, nyugodtan adj hangot a véleményednek. Azért ne szállj el! Ha olyan területre tévedsz, amiben nem vagy jártas, mielőtt jobban belemennél, járd körbe a témát, és nézz utána. Így ésszel érvelhetsz, nem csak hanggal, és még olyanokat is meggyőzhetsz az igazadról, akikről úgy gondoltad,  nincs náluk semmi esélyed.

Ikrek

Karmahoroszkóp (július 17-23.)Karmikus kötelességed: Családi vitákban döntőbíró leszel, mert fát lehet vágni a hátadon, viszont az igazságtalanság téged is kihoz a sodrodból. Ennek hangot is adsz, ami sok mindenkinek nem fog tetszeni.
Karmikus kapcsolat: Egy olyan személlyel lesz, aki a közeledben él, vagy most költözik oda. Egyelőre csak figyel, de jelét adja a szimpátiájának. Te szívesen fogadod, még akkor is, ha most éppen kapcsolatban élsz. Ha viszont szingli vagy, átveszed a kezdeményező szerepet, és felgyorsítod az eseményeket.
Karmikus feladatod: Hivatalos ügyek, szerződések intézését halaszd el, mert ezen a héten önhibádon kívül összetűzésed lehet a törvénnyel. Sok energiát kell befektetned, ami az élet más területén meggyengíthet.

Rák
Karmahoroszkóp (július 17-23.)Karmikus kötelességed: A szerelem az a terület, ahol nem éri meg kockáztatni. Stabil kapcsolatodat egy váratlan fellángolásért ne borítsd fel.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki olvas a jelekből. Meg sem kell szólalnod, és már tudja minden gondolatodat. Ez teljesen megrémít, és arra figyelmeztet, hogy jobban oda kell figyelned az érzelmeid kimutatására és a testbeszédedre.
Karmikus feladatod: Változás következhet be a munkafront területén. Egy külföldi állásajánlatot kapsz, amin egy percig se gondolkozz, fogadd el. Mostani munkahelyed már nem motivál, de ezt magadnak sem mered bevallani, mert akkor be kellene látnod, hogy semmi értelme annak, amit jelenleg csinálsz.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (július 17-23.)Karmikus kötelességed: Pont egy nyári felfrissülésre van szükséged. Villámgyorsan látogass el a fodrászodhoz, és ugorj be venni néhány új sminkeszközt, amivel nemcsak a szívedet, de a pasidat is lázba hozod. Nem vagy híve a „csináld magad” módszernek, ezért még véletlenül se kezdj bele otthon a külsőd átalakításába, mert nagyon megbánhatod.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz, aki jót akar neked. Bízik benned, ezért megosztja veled az érzéseit – és ezzel együtt a titkait is –, de te hajlamos lehetsz ezzel visszaélni.
Karmikus feladatod: Erős egyéniség vagy, és semmi esetre sem szeretnéd kiengedni a kezedből az irányítást. Pedig ellazulni csak úgy lehet. Biztos neked is van olyan hozzátartozód, akiben teljesen megbízol, add át neki a gyeplőt erre a hétre.

Szűz
Karmahoroszkóp (július 17-23.)Karmikus kötelességed: A munkába temetkezel, amely anyagi biztonságot, elismerést és önbizalmat jelent a számodra. Hajlamos vagy magadba fojtani a bánatodat és a problémáidat, de a hónap közepén a semmiből egy régi ismerős nyújt segítő kezet.
Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, aki szeretne veled intim kapcsolatba kerülni. Szereld le gyorsan, mert csak ki akar használni, és rajtad keresztül előrelépni. Nehezen fog menni, mert neked is kedved lenne vele egy kis hancúrozásra, még akkor is, ha tudod, hogy semmi jóra nem vezet.
Karmikus feladatod: Ha nem vagy óvatos, olyan pletykák kapnak szárnyra rólad, amelyeknek semmi közük a valósághoz, és egész héten magyarázhatod az igazad, de még így sem győzöd meg a többieket. Emiatt aztán magányosnak és kirekesztettnek érezheted magad.

Mérleg
Karmahoroszkóp (július 17-23.)Karmikus kötelességed: Fogj hozzá bármihez, mert mindenben sikeres leszel. Nem kell tartanod az elutasítástól, mert abban nem lesz részed. Úgy érezheted, mintha mindenki a te céljaidat támogatná.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit nagyon szeretsz, de nem tudod neki igazán kimutatni. Te sem érted, miért, miközben mindenkinek szórod a kedves szavakat, vele goromba vagy. Gondolkozz el, mert a héten erre is találhatsz megoldást.
Karmikus feladatod: Sok bevételre számíthatsz, de a kiadásaid is magasak lesznek. Figyelj oda, hogy mire költesz, mert a nem várt kiadások miatt a mérleg épphogy csak egálban lesz, és ez nem tesz jót a lelkednek, mert elkezdhetsz gondolkozni, hogy miből finanszírozod majd a közelgő nyaralásodat.

Skorpió
Karmahoroszkóp (július 17-23.)Karmikus kötelességed: Vannak dolgok, amelyek csak egy adott helyen és időben vihetők véghez. Ne tétovázz, tedd meg a megfelelő lépéseket, mert ha most elszalasztod, később már nem lesz módod változtatni. Az élet filmje nem tekerhető vissza.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki hajthatatlan, óriási energiái vannak – és ez nagyon jól jön neked –, de közben nagyon sértődékeny, és gyorsan begurul. Ha kordában tudod tartani ezeket a tulajdonságokat, gyümölcsöző kapcsolatra számíthatsz vele.
Karmikus feladatod: Nagyon sok feladatod van a munkahelyeden, közben szalad a lakás, és te is úgy rohangálsz, mint egy mérgezett egér. Állj le, és pihenj egy kicsit, mert így nem folytathatod tovább, hiszen az egészségedet kockáztatod vele.

Nyilas
Karmahoroszkóp (július 17-23.)Karmikus kötelességed: Sokszor gondolkodás nélkül igent mondhatsz olyan dolgokra, amelyek nem a te érdekeidet szolgálják. Ez nem tesz jót a pénztárcádnak. Legyél most te az első, mert így páratlan lehetőségeid lesznek, melyeket könnyedén kihasználhatsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki meg nem értett zseni. Te sem vagy ráhangolódva, de te vagy az utolsó reménye, így kénytelen vagy legalább megjátszani, hogy vele vagy. Ha jobban belegondolsz, általa te is megújulhatsz.
Karmikus feladatod: Engedd el a belső vívódásaidat. Ha állandóan rágódsz valamin, az nem termel energiát, sőt inkább elvesz. Most a jót lásd meg mindenben, és hessegesd el a negatív gondolatokat. Ez erővel és életörömmel tölt fel, amire nagy szükséged van.

Bak
Karmahoroszkóp (július 17-23.)Karmikus kötelességed: Az anyagiak miatt kicsit nyomasztóbb lesz ez a hét, mint az előzőek, de várj türelemmel, mert felesleges kapkodnod, és előre aggodalmaskodnod. Áldozatok nélkül is átvészelheted ezt az időszakot. Meglátod, a hét végére színesebben látod az életet, és arra is rájössz, hogy nem kell lemondanod semmiről.
Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz, akivel a legnagyobb harmóniában töltöd ezt a hetet, viszont lesz egy olyan személy, aki mindent elkövet, hogy a közeledbe férkőzzön, és ezáltal megrontsa az idilli kapcsolatodat.
Karmikus feladatod: Munkahelyeden egész ügyesen irányítod a dolgokat. Egyelőre úgy tűnik, hogy minden a te kedved szerint alakul, de ne bízd el magad túlságosan, mert a héten érhetnek váratlan meglepetések.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (július 17-23.)Karmikus kötelességed: Minden okod megvan a nyugalomra, mert az anyagi ügyeid biztos lábakon állnak. Lesz mit a tejbe aprítani, sőt még az is lehet, hogy te segítesz több barátodnak a nehéz helyzetben.
Karmikus kapcsolatod: Az egyik undok kollégáddal lesz, aki fitymáló megjegyzést tesz a külsődre. Az első pillanatban rá sem hederítesz, de a hét végére bogarat ültet a füledbe, és kezdesz elbizonytalanodni magadban.
Karmikus feladatod: Kezd eleged lenni mindenből, mert úgy érzed, hogy korlátok közé próbálnak szorítani. Szükséged van szabadságra és magányra, hogy szárnyalni tudjanak a gondolataid. Ezért ha teheted, utazz el pár napra – akár egyedül is –, mert jót fog tenni. Ha a környezeted nem érti ezt meg, akkor jobb, ha új barátok után nézel, mert nem is szeretnek igazán.

Halak
Karmahoroszkóp (július 17-23.)Karmikus kötelességed: Mindenre képes vagy, hogy megszerezd őt. Jó formában vagy, el tudod csavarni bárki fejét. Pontosan tudod, hogy mit akarsz, de ez megrémítheti a másikat. Legyél következetes, legyél önmagad, de ha eljön az idő, ne félj megmutatni a gyengéd oldaladat.
Karmikus kapcsolatod: Egy munkatársaddal lesz, akivel nem vagy jóban, de a hét alkalmasnak tűnik a békülésre és a félreértések tisztázására. Nincs miért aggódnod, mert a legnagyobb rendben lesz minden.
Karmikus feladatod: Anyagilag kedvező hét előtt állsz, és ezt magadnak köszönheted. Kicsit hátradőlhetsz, és élvezheted a munkád gyümölcsét. Végre úgy érezheted, hogy megérte a sok munka, amelyet annak érdekében végeztél, hogy most ott tarts, ahol vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top