Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (július 23-25.)

A Bika pihen, a Rák akár ki is borulhat. Nézd meg, mit üzennek a csillagok a hétvégére!

Hétvégi horoszkóp (Július 23-25.)KOS: Azzal, hogy pénteken a Nap belép az Oroszlán jelébe, neked is – ahogy a tüzes jegyeknek – még több energiád lesz. Ennél jobban nem is indulhatna ez a júliusi hétvége. Ne panaszkodj, hogy meleg van! Most kell tombolnia a nyárnak. Élvezd a nyár előnyeit! Menj strandra, és próbálj ki olyan sportot, amelyet eddig még nem mertél! Ha egészséges akarsz maradni, akkor muszáj kikapcsolódnod, pihenned. Gondolj a mobiltelefonodra! Azt is rendszeresen fel kell tölteni. Te sem vagy másképp „összerakva”. Csak annyi a különbség, hogy te nem elektromos árammal működsz. Még egy dologra ügyelj ezen a hétvégén: ne nosztalgiázz! Maradj a jelenben!


Hétvégi horoszkóp (Július 23-25.)BIKA: Ha a pénteki nyüzsgés miatt nem akadsz ki, akkor remek hétvége vár rád. Békés, kiegyensúlyozott hangulatban leszel. Ne engedd, hogy bárki megzavarja a pihenésedet! Bőven elég, ha hét közben alkalmazkodsz, sürögsz-forogsz. Most engedélyezz magadnak egy kis lazítást. Csak azt tedd, amihez kedved van! Azokkal töltsd az idődet, akik jó hatással vannak rád! Minden gond leghatékonyabb ellenszere a nevetés. Olyan programot válassz, amelynek kapcsán lehet sokat nevetni! Ettől „kisimul” az idegrendszered, eltűnik a stressz okozta kimerültség, és megszűnik a nyomasztó érzés. A természet is jótékony hatású. Menj sétálni az erdőbe vagy a hegyekbe, és szívd be a békét!

Hétvégi horoszkóp (Július 23-25.)IKREK: Ez a hétvége tökéletesen alkalmas egy utazásra. Remek ötlet, akár vízpartra, akár hegyekbe, akár egy történelmi városba mész. A lényeg, hogy élménydús programban legyen részed. A pihenés számodra nem az otthoni tévézés vagy napfürdőzés, hanem a jövés-menés. Te attól, azáltal töltődsz fel, ha világot láthatsz, ezért egy városnézés ugyanolyan jó hatással lehet rád, mint a nyári sportolás. Vagyis mindegy, melyiket választod. Egy dologra kell ügyelned, hogy ne utánozz senkit! Nem kell megfelelned vagy rivalizálnod. Nem fogod magad jobban érezni, ha messzebbre, hosszabb időre vagy többcsillagos helyre utazol. Vedd figyelembe a saját anyagi kereteidet! Csak ez a szempont.
 
Hétvégi horoszkóp (Július 23-25.)RÁK: Simán kiborulhatnál azon, ami történik veled, vagy dönthetsz úgy, hogy azért is jól fogod érezni magad. A párod, a családod, a barátaid és szinte mindenki mond vagy tesz olyasmit, amin megsértődhetnél. A saját érdekedben ne tedd! Inkább lazíts, és élvezd a nyarat! Önmagad miatt jusson időd a szerelmedre, vagy ha még nincs, akkor a megtalálására! Ilyenkor nyáron könnyebb ismerkedni. Ne az internetet bújd, hanem menj el szórakozni! Személyesen hatékonyabb a párkeresés. Ha látod a másik mozgását, ha hallod a hangját, akkor több csatornán megy az infó, hogy ő megfelel-e neked, illetve hogy megfeleltek-e egymásnak. Szóval hagyd, hogy a szerelem vegye át a főszerepet ezen a hétvégén!

Hétvégi horoszkóp (Július 23-25.)OROSZLÁN: Eddig sem érezted rosszul magad a bőrödben, de ez a hétvége fergetegesen jónak ígérkezik, ugyanis pénteken a Nap belép az Oroszlán jegyébe. Ettől az energiaszinted az egekbe szökik. Élvezd az életet, tudd, hogy megérdemelsz minden jót! Alakítsd úgy a programodat, ahogy neked jó! Ha van kedved, akkor kertészkedj kicsit, vagy ha ehhez nincs türelmed, akkor válassz valamilyen nyári sportot! De ne legyél sokat a tűző napon, inkább menj fel a hegyekbe hűsölni! A magaslati levegő és az erdő teljesen le fog nyugtatni, ugyanis az erdőben ionizált oxigén van, amely a tüdődet és a fejedet is kitisztítja. És sokkal jobban kellene értékelned az egészséget. Ha voltál már beteg, akkor pontosan tudod, mit jelent ez…

Hétvégi horoszkóp (Július 23-25.)SZŰZ: A pénteki napot leszámítva békés, nyugodt hétvége elé nézel. Pénteken vegyél ki szabit, vagy egészen rövid munkanapot szervezz! Csak így érzékelheted, hogy mekkora tehertől szabadulsz meg a napokban. Ez sorsszerű változás, amely életed minden területére ki fog hatni: az egészségedre, a munkádra, a párkapcsolatodra stb. Az a baj, hogy csak lassan. De most itt a hétvége, amelyet ki kell használnod. A természet közelsége kedvezően fog hatni rád – hiszen az erdőben nincs idegeskedés vagy stressz –, ezért jól tennéd, ha elmennél sétálni. De a kertészkedés vagy a szobanövényeid átültetése is meg fog nyugtatni. Akár úszkálhatsz is szabad, természetes vízben. Menj tóhoz vagy folyóhoz!

Hétvégi horoszkóp (Július 23-25.)MÉRLEG: Ezen a hétvégén a családod legyen a legfontosabb! Minden mást tegyél félre! Élj végre magánéletet, hiszen a hétvége erről szól. A közös élmények kovácsolják össze a családot. Épp ezért menjetek együtt strandra vagy kirándulni, vagy rendezzetek kerti grillpartit. Ne csak húst süssetek, hanem zöldséget és gyümölcsöt is! Izgalmas fűszereket próbálhatsz ki, és egészen új ízeket varázsolhatsz. Persze az is fontos, hogy bevond a többieket. Ne te szolgálj egész nap, oszd ki a feladatokat! Meglátod, szívesen fognak segíteni. A közös élményhez az is hozzátartozik, hogy mindenki kiveszi belőle a részét. Azután rakj egy kis rendet magad körül, mert „amilyen rend van körülötted, olyan van benned”.

Hétvégi horoszkóp (Július 23-25.)SKORPIÓ: Ez a hétvége utazásra a legalkalmasabb. Bár pénteken még vigyáznod kell, mert balesetveszély látszik. Persze nem kell begubóznod otthon. Elég, ha kellően óvatos és körültekintő vagy. De szombattól mindenképpen mozdulj ki! Mehetsz természetes vízhez vagy a hegyekbe. Az előbbi azért aktuális, mert nyár van. Tóban, folyóban ősszel már nem fürödhetsz. Most kell kihasználnod a lehetőséget, addig, amíg nyár van. A hegyekben pedig a béke vár. Ha felmész egy kilátóba, akkor szó szerint és átvitt értelemben is fölé emelkedhetsz a problémáidnak. Ennek hatására sokkal derűlátóbb leszel, így kipihenten, feltöltődve kezdheted a következő hetet. Ne feledd, hogy a hétvége pont erről szól!

Hétvégi horoszkóp (Július 23-25.)NYILAS: Ezen a hétvégén valószínűleg a pénz fogja lekötni a figyelmed nagy részét. Ne engedd, hogy csak ekörül járjon az agyad! Hagyd otthon a gondokat, és utazz el! Most egy külföldi út során annyi élmény vár rád, amit vétek lenne kihagyni. Vigyél magaddal fényképezőgépet vagy kamerát! Ha rögzíted a látottakat, akkor könnyebb lesz később felidézni és újból átélni azokat. Persze nem az a cél, hogy dicsekedj, hanem hogy mesélj. A kettő között az a különbség, hogy rivalizálsz-e valakivel, túl akarsz-e tenni bárkin. Ne tedd! Az élmények megosztása nem lehet azonos a hencegéssel. Hiszen te sem szereted, ha valaki ezt teszi. Sőt, ha belegondolsz, biztosan irritál és dühít. Igaz?

Hétvégi horoszkóp (Július 23-25.)BAK: Ha a pénteket megúszod veszekedés és kiborulás nélkül, akkor remek hétvége elé nézel. Nem túlzás, hogy iszonyatos erejű feszültséget fogsz érezni magadban. Ebbe belefájdulhat a fejed, vagy felmehet a vérnyomásod. Bármilyen tünetet produkál a szervezeted, vedd komolyan, és lassíts! Menj el onnan minél előbb! Vegyél pár mély lélegzetet, és sokkal jobban leszel. Szerencsére szombattól minden békésebb lesz benned is, és körülötted is. Főleg akkor, ha szánsz elegendő időt magadra. Legyél önmagadnak annyira fontos, hogy azt teszed, amihez kedved van! Hét közben úgyis folyton alkalmazkodsz, és másokért dolgozol. A hétvége a tied. Legyen úgy, ahogy neked jó! Csak rajtad múlik…

Hétvégi horoszkóp (Július 23-25.)VÍZÖNTŐ: Ne feszegesd a titkokat ezen a hétvégén, és vigyázz, hogy ne szóld el magad! A titok maradjon titok! Hidd el, mindenkinek jobb, ha nem kerül idő előtt napvilágra az, ami még nincsen készen! Most sokkal fontosabb, hogy lazíts, hiszen rendkívül fárasztó hét áll mögötted. Tedd fel a lábad, és ne csinálj semmit! Hiszen jár neked a pihenés. Nem dolgozhatsz folyamatosan, mert annyira kimerülsz, hogy megbetegedhetsz. Ha nem akarsz a nyár kellős közepén ágynak esni, akkor kapcsolódj ki és töltődj fel, vagyis olyasmit csinálj, amihez valóban kedved érzel! Menj úszni, vagy ülj ki a kertbe egy jó könyvvel és egy pohár jegesteával! De elmehetsz fagyizni a gyerekekkel is.

Hétvégi horoszkóp (Július 23-25.)HALAK: Ez a hétvége szóljon a hobbidról és barátaidról! Mindegy, hogy hova mentek, és mit csináltok. Elmehettek kirándulni az egyik hazai tóhoz, vagy választhattok valami nyári sportot: szörf, vízisí, vitorlázás. Beszéljétek meg, hogy mihez van mindenkinek kedve! A lényeg, hogy minél több időt töltsetek együtt, és minél többet nevessetek! A nevetés olyan „terápia”, amely minden gondot elfúj. Ha nem is oldja meg mindet, de segít megtalálni a kivezető utat. Ráadásul kitűnő hatással van az immunrendszeredre, a vérnyomásodra és az egész érrendszeredre. Ez a legolcsóbb és legderűsebb gyógymód. Tehát mindenki jól fog szórakozni, és még az egészségi állapototok is javul…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top