Horoszkóp

Karmahoroszkóp (2010. július 24-30.)

A héten a Nap átlép az Oroszlán jegyébe, és azonnal rákapcsolódik – jó fényszögekkel – a Szaturnusz és az Uránusz szembenállására. Ez sok jó dolgot ígér: többek között régi szerelmek újrakezdését és az új találkozások izgalmát hozza.

Kos
Karmahoroszkóp (2010. július 24-30.)Karmikus kötelességed: Kezd behálózni egy olyan érzés, amitől kedvetlenné és csalódottá válhatsz. Ne hagyd, hogy a belső félelmeid a hatalmukba kerítsenek. Űzd el a negatív gondolatokat egy kis meditálással vagy baráti csevejjel, sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben. Talán még az elképzelhetetlen dolgok is valóra válnak.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki a rossz híredet szeretné kelteni. Nem fog neki sikerülni, mert a környezeted pontosan ismer, és mindenki tudja jól, hogy milyen vagy valójában.
Karmikus feladatod: Ahelyett, hogy a Balaton-parton élveznéd a lágy szellőt, te az irodában ülsz, és gürizel, még mások helyett is. Ha jobban belegondolsz, az egész eddigi év így telt el. Változtass, mert ha így folytatod, lemaradsz a nyár legkellemesebb pillanatairól.

Bika
Karmahoroszkóp (2010. július 24-30.)Karmikus kötelességed: Munkahelyi gondok nyomaszthatnak. Nem tudod, miként is tudnál változtatni azon, ami – úgy tűnik – változtathatatlan. Ám a megoldás villámcsapásként érkezik – mire felfogod, már minden oké lesz körülötted.  
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, aki át akar verni. Nem lesz könnyű dolga, mert te egy harcos amazon vagy, aki nem hagyja, hogy fájdalmat okozzon neki egy srác, főleg nem egy ilyen.
Karmikus feladatod: Az unalom nem létezik a te szótáradban. Olyan programokat találsz ki a magad és a barátaid szórakoztatására, hogy ez lehet a nyár legizgalmasabb és legvidámabb hete. De ha valakinek nincs kedve csatlakozni hozzád, ne legyél vele erőszakos, mert biztos megvan rá az oka.

Ikrek
Karmahoroszkóp (2010. július 24-30.)Karmikus kötelességed: Egyre jobban kezdesz bezárkózni, a nyár eleji lelkesedésed is kezd alábbhagyni, és a jó kis esti bulikat az ágyadra cseréled, amelyben ráadásul egyedül töltöd az estéket. Mozdulj ki, és nyerd vissza a régi vidám és szexi önmagadat, aki falta az életet.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akitől segítséget vársz, de csak a hátát mutatja a segítő keze helyett. Ez olyan szituáció, amikor meg kell tanulnod, hogy vannak helyzetek, mikor csak magadra számíthatsz.
Karmikus feladatod: Munkahelyeden vihar előtti csend, de ha jól kommunikálsz, megúszhatod szárazon. Minden azon múlik, mennyire vagy kedves és megértő a főnököddel, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. A lényeg, hogy vágj jó képet mindenhez.

Rák
Karmahoroszkóp (2010. július 24-30.)Karmikus kötelességed: A túlzásba vitt munka teljesen legyengíti az immunrendszeredet. Ha így folytatod, lőttek a nyaralásodnak, mert nem a tengerparton, hanem egy szanatóriumban fogod tölteni. Ha időben kapcsolsz, még mindenen változtathatsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz, aki nemhogy tehermentesítene egy kicsit, még inkább a nyakadba zúdít egy halom gondot. Nem tettél némasági fogadalmat, ezért bátran mondd el neki a véleményedet, és ne hagyd magad teljesen kihasználni. Meglátod, észhez tér, és ő is kiveszi a részét a teendőkből.
Karmikus feladatod: Anyagilag kedvező időszak következik, vagy azért, mert te kapsz magasabb fizetést, vagy azért, mert a párod tesz többet a házi kasszába. A lényeg, hogy legalább emiatt nem kell aggódnod.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (2010. július 24-30.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden ismét helyreáll a rend, és te dicsőségben fürdőzöl. Ez nem azt jelenti, hogy mindenkibe bele kell kötnöd, és osztanod kell az észt. Legyél alázatos, mintha semmi sem történt volna, így az érdemed még nagyobb lesz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátnőddel lesz, aki nem azt mondja, amit gondol, és ezzel teljesen összezavar. Mondd el neki, hogy nem bírod a kritikát, de szükséged van rá, hogy tisztán és reálisan láss, ezért legyen veled teljesen őszinte.
Karmikus feladatod: Nem szereted a bizonytalanságot, de most az élet erre kényszerít. Végül is minden csak felfogás kérdése, és ha jobban belegondolsz, nincs okod félelemre, ezért légy optimista és derűlátó.

Szűz
Karmahoroszkóp (2010. július 24-30.)Karmikus kötelességed: Családodban különös vita alakul ki. Még ha te pártatlan vagy is, játszva belekeveredhetsz. Ne húzd ki magad a felelősség alól. Ha jól akarsz dönteni, nem az érzéseidre, hanem az eszedre fogsz hallgatni.
Karmikus kapcsolatod: Olyan valakivel lesz, aki pillanatok alatt képes levenni a lábadról. Pedig csak a pénzedre hajt, és egyáltalán nem érdekli, hogy valójában mi van veled. Te több szerelmet és érzelmet vársz tőle, mint amit ő valaha adni tudna vagy adni akarna.
Karmikus feladatod: Sok múlhat azon, hogy milyen reakcióval fogadsz egy váratlan hírt, amelyet a kedvesed veled közöl. Ha nem jól sülnek el a dolgok, akár még szakítás is lehet belőle, pedig ha jobban belegondolsz, semmi okod rá.

Mérleg
Karmahoroszkóp (2010. július 24-30.)Karmikus kötelességed: A szexi külső most édeskevés. Nagy szükséged lesz az eszedre és a rafinériádra, ha célba akarsz érni. A szépség nem minden, és erre most neked is rá kell jönnöd.
Karmikus kapcsolatod: Főnököddel lesz, akit a héten meg kell győznöd a rátermettségedről és a tehetségedről. Minden hiába, ha közben egy kollégád megelőz, ezért a héten fordíts nagyobb figyelmet az időzítésre!
Karmikus feladatod: A pénz nem minden, persze jó, ha van belőle. A kedvesed most kicsit szűkebbre vette a nadrágszíjat, és kevesebbet tesz a közös kasszába, ami nem tetszik neked. De ha igazán szereted, akkor kitartasz mellette, és kibírod a mostani időszakot.

Skorpió
Karmahoroszkóp (2010. július 24-30.)Karmikus kötelességed: Ne csodálkozz, ha úgy érzed, hogy átment rajtad egy gőzmozdony, hisz túlhajtottad magad, és most egy kis pihenőre lenne szükséged. Engedd el magad, és lazíts.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit mindig szerettél és csodáltál, de a héten nagy csalódást okoz, amit hosszú ideig nem tudsz feledni. De legalább tanulsz belőle.
Karmikus feladatod: Több időt kellene a partneredre fordítanod, mert a héten minden lehetőség megvan arra, hogy valaki elcsábítsa. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor foglalkozz vele többet.

Nyilas
Karmahoroszkóp (2010. július 24-30.)Karmikus kötelességed: A héten ne tegyél felelőtlen kijelentéseket, mert a legrosszabb pillanatban kérhetik számon rajtad. A legjobb, ha a háttérben maradsz, és onnan figyeled az eseményeket, abból nem lehet baj.
Karmikus kapcsolatod: Egy rokonoddal lesz, aki mindig számíthat rád. Büszkeséget érzel egy olyan dolog miatt, amit elért, és amire mindig vágyakoztál. Talán még az is lehet, hogy a példaképednek tekinted.
Karmikus feladatod: A párkapcsolat nem azt jelenti, hogy sülve-főve együtt kell lenned a partnereddel, hanem hogy tudni kell néha a másikat szabadon engedni. Ez most a feladatod.

Bak

Karmahoroszkóp (2010. július 24-30.)Karmikus kötelességed: Biztonságra vágysz, ezért nem mész bele olyan vitákba, amelyek kizökkenthetnek a megszokott kerékvágásból. Pedig érdemes lenne, mert a héten rengeteg – jobbnál jobb – lehetőség kínálkozik, csak észre kell venned őket.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátnőddel lesz, akivel ezer éve nem találkoztatok. A héten ismét felveszi veled a kapcsolatot. Már azt sem tudod, hogy miért szakadt meg köztetek minden szál, de érzed, hogy most is zavaros körülötte minden.
Karmikus feladatod: Ügyelned kell a héten a pontosságra, mert hajlamos lehetsz felületesen kezelni dolgokat, ennek az lehet a vége, hogy kicsúszol néhány határidőből, ami miatt kár érhet. Anyagilag így sem állsz fényesen, feleslegesen ne hozd magad még nehezebb helyzetbe.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (2010. július 24-30.)Karmikus kötelességed: A pénzügyek terén ismét váratlan kiadások borzolják az idegeidet, és megtörténhet, hogy hitelt kell felvenned, ami nem tenne jót az amúgy is labilis lelkivilágodnak. Próbáld meg jobban beosztani a pénzedet, és valamiről lemondani.
Karmikus kapcsolatod: Közeli hozzátartozóval lesz, akivel sok dolgot meg tudtok beszélni, amit korábban elképzelhetetlennek tartottál. De ne hozakodj elő a régi sérelmeiddel, mert azt nem fogja végighallgatni, vagy nem érti, hogy miről beszélsz.
Karmikus feladatod: Egy baráti kapcsolatból szerelem lehet, méghozzá olyan romantikus és elsöprő, amilyet talán még soha nem éltél át. Ez a szerelem, ha párkapcsolatban élsz, óriási veszekedéseket és bonyodalmakat okozhat, talán még szakítást is hozhat.

Halak
Karmahoroszkóp (2010. július 24-30.)Karmikus kötelességed: Rengeteg feladatot kell elvégezned, és ez most olyan gyorsan és könnyen megy, hogy magad is csodálkozol. Kreatív vagy, és új megoldásokat találsz régi problémákra, amivel alaposan megleped a környezeted.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki keresztülhúzhatja a számításaidat. Legyél vele óvatos, mert túljárhat az eszeden, kihasználhatja a jóindulatodat, és akkor lőttek a szép reményeidnek.
Karmikus feladatod: Ha már régóta egyedül élsz, itt az ideje, hogy összeköltözz a kedveseddel. Most olyan otthonra találhattok, amely akár hosszú távra is megfelel, hogy a szerelmi fészketek legyen. Ha viszont már együtt laktok, akkor ráférne a kéglitekre egy nagyobb átalakítás, ami a kapcsolatotokat is felfrissíti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top