Horoszkóp

Karmahoroszkóp (2010. július 31. – augusztus 06.)

Mindenkinek össze kell szednie magát, mert igen kemény csillagállásokkal kezdődik a nyár utolsó hónapja, amelyben nagy eredményeket is elérhetünk, de akár nagyot is bukhatunk.

Kos
Karmahoroszkóp (2010. július 31. - augusztus 06.)Karmikus kötelességed: Tedd felejthetetlenné az idei nyaralást! Legyen szó egy pár napos útról vagy többhetesről, az a lényeg, hogy ne sajnálj magadtól semmit, bármennyibe is kerüljön. Lesznek olyan programok, amelyek nem tűnnek olcsó mulatságnak, de annál fantasztikusabbak.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki a jótett helyébe jót vár. Te nem kértél tőle semmit, amit tett, azt magától tette, ezért nem is érzed úgy, hogy tartoznál neki. Azért ne csodálkozz, ha várakozó álláspontra helyezkedik.
Karmikus feladatod: Szegényebb leszel néhány illúzióval és szép reménnyel, de tapasztalataid hasznos útmutatásul szolgálnak a jövőre. Olyan dolgokra ébredhetsz rá, amelyek a mindennapi életedet könnyítik meg, és ettől boldogabb lehetsz.

Bika
Karmahoroszkóp (2010. július 31. - augusztus 06.)Karmikus kötelességed: Meg kell fognod a munka nehezebbik végét, ha érvényesülni szeretnél, illetve ha azonnal szeretnéd élvezni a gyümölcsét. Sok mindenről le kell mondanod a héten, de nem fogod megbánni, mert a sors bőségesen kárpótol érte.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz, aki távol él tőled. Tartsd vele a kapcsolatot, mert szüksége van egy lelki társra, akit a te személyedben talált meg.
Karmikus feladatod: Komoly ellentét alakulhat ki közted és a családod között. Te folyamatosan olyan dolgokat teszel, amelyek ellenkeznek az ő elképzeléseikkel, ezért aztán néhány napra harcmezővé változik az otthonotok. De sebaj, mert a vihar utáni csend olyan édes lesz, hogy feledni tudod azt a néhány kellemetlenséget, amit a viszályt okozott.

Ikrek
Karmahoroszkóp (2010. július 31. - augusztus 06.)Karmikus kötelességed: Hajlamos lehetsz többet kockáztatni a héten, mint amennyit szabad lenne. Könnyedén besétálhatsz néhány rosszakaród csapdájába. Hiszékenységedért súlyos összegekkel fogsz megfizetni.
Karmikus kapcsolatod: Főnököddel lesz, akiről pletykálkodhatsz, és ezzel akár az állásodat is kockára teheted. Nincs az a jó poén, ami megérné, hogy állás nélkül maradj. Végre megbecsülnek és elismernek, ezt tartsd szem előtt, mielőtt kinyitod a szád, és olyat mondasz, amit később nagyon megbánhatsz.
Karmikus feladatod: Némi pénz áll a házhoz, és ez éppen elég arra, hogy a számláidat becsülettel befizesd. Ne bánkódj, ha ügyesen vásárolhatsz, a leárazásokon még valami szexi rucit is beszerezhetsz, amelyet imádni fogsz.

Rák
Karmahoroszkóp (2010. július 31. - augusztus 06.)Karmikus kötelességed: Magabiztos vagy, tervekkel teli. Lendületed határtalan és megállíthatatlan. A céljaidat végre tisztán látod, és ismered a hozzájuk vezető eszközöket.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit ellenségednek gondolsz, de közben pont az ellenkezője, inkább a barátod. Ezért ha segíteni vagy támogatni próbál, ne legyél vele ellenséges. Még az is lehet, hogy teljesen átrendeződnek a baráti viszonyaid.
Karmikus feladatod: Egy közös érdek ismét összehozhat a régi partnereddel. Hiába csak az anyagiakról szól a dolog, a jelenlegi párod tombol a féltékenységtől. Ezzel megnehezíti a dolgodat, és még az is lehet, hogy a viselkedésével lök a másik kedvesed karjai közé.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (2010. július 31. - augusztus 06.)Karmikus kötelességed: Szexuális vonzerőd a csúcson, ám erről nem veszel tudomást, mert a kedvesed helyett a munkával foglalkozol. Vedd észre, hogy körbeugrál, és mindenben a kedvedben jár. Megérdemelne egy kis viszonzást és figyelmet.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akinek a viselkedése távolságtartó, holott szüksége lenne a te tudásodra és ötleteidre. Várd meg, míg változtat a stílusán, és csak utána segíts neki, mert különben teljesen természetesnek és magától értetődőnek fogja tekinteni.
Karmikus feladatod: Vidám és optimista hét elé nézel. Szereted az életet, és az élet is szeret téged, ezért vágj bele nyugodtan minden olyan dologba, ami az eszedbe jut. Ugyan lesznek akadályok, de azokat leküzdöd.

Szűz
Karmahoroszkóp (2010. július 31. - augusztus 06.)Karmikus kötelességed: A világ legjobb pasija kell neked. Nem éred be kevesebbel, ezért lehet, hogy ezt a hetet is magányosan töltöd, mert a jelentkezők közül senki nem felel meg neked. Érdemes lenne megfontolnod a dolgokat, mert lehet, hogy első látásra nem derülnek ki azok a tulajdonságok, amelyek után vágyakozol.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz, aki a spórolás nagymestere. Sokat tanulhatsz a héten tőle, de azért ne vidd túlzásba, mert ha mindent megvonsz magadtól, nem érdemes élni.
Karmikus feladatod: Jól tennéd, ha a higiéniamániádról elkezdenél leszokni, mert az állandó képzelgéseid miatt fogod bevonzani a bacilusokat. Nyáron is könnyedén össze lehet szedni egy torokgyulladást vagy egyéb kellemetlenséget.

Mérleg
Karmahoroszkóp (2010. július 31. - augusztus 06.)Karmikus kötelességed: A héten végre a magad ura lehetsz a munkahelyeden, mert a főnököd – és minden olyan kolléga, aki beleszólhat a dolgaidba – szabadságon van. De azért legyél óvatos, és ne cincogj nagyon feltűnően, mert kiderülhet, és nem vethet rád jó fényt.
Karmikus kapcsolatod: Az új kedveseddel lesz, aki gyengédnek mutatja magát, de időközben rá kell jönnöd, hogy ez csak látszat, és valójában erőszakos ember. A hét azzal fog eltelni, hogy kitaláld, hogyan fogsz tőle megszabadulni. Bár nem tudod még te sem, hogy mit akarsz: maradjon vagy menjen?
Karmikus feladatod: Az életet nem árt élvezni, ezért ne hagyj ki egyetlen bulit sem a héten. Bátran engedd el magad, és táncold át a kellemes éjszakákat. Most sikerülhet minden olyan dolog, ami csak keveseknek.

Skorpió
Karmahoroszkóp (2010. július 31. - augusztus 06.)Karmikus kötelességed: Nem érdemes sokat gondolkoznod és töprengened a héten a párkapcsolatodon, mert úgysem fogsz tisztán látni. Hagyd, hogy magával sodorjon ez a hét, mert a megoldás szembe fog jönni veled. Csak ne akard görcsösen.
Karmikus kapcsolatod: Azzal lesz, akitől tisztára megbolondulsz. Mindent feladnál érte, még a biztos családi életedet is. Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa, és ha úgy érzed, hogy meg kell lépned, akkor tedd meg, mert egész életedben bánhatod.
Karmikus feladatod: Munkahelyeden most érett meg az idő a váltásra. A héten egyébként is végleg betelhet a pohár, mert hiába dolgozol minden erődből, az is kevés. Már több bőrt nem hagysz lehúzni magadról, ezért inkább odébbállsz, még ha ez anyagi veszteséggel jár is.

Nyilas
Karmahoroszkóp (2010. július 31. - augusztus 06.)Karmikus kötelességed: Több alvásra van szükséged, mint ahogyan azt te gondolod, ezért ha kipihent és üde szeretnél lenni, hagyj ki néhány bulit ezen a héten. Meglátod, jót fog tenni.
Karmikus kapcsolatod: A testvéreddel van, aki nincs könnyű helyzetben. Igaz, hogy neki gyakran vannak nehézségei, ez nem új a számodra. Ne légy vele türelmetlen, próbáld megérteni, hogy miért keveredik mindig ilyen helyzetekbe, és újra és újra próbáld neki elmagyarázni, hogy mi miért történik vele, hátha most végre közösen rájöttök a titok nyitjára.
Karmikus feladatod: Kissé színpadias lehetsz a héten, ami nem fog osztatlan sikert hozni. Többen átlátnak rajtad, és ez nem fog jó fényt vetni rád. Legyél inkább önmagad, és még véletlenül se mondjál nagyot, mert azonnal kiderül, és izzasztó perceket okozhat.

Bak
Karmahoroszkóp (2010. július 31. - augusztus 06.)Karmikus kötelességed: A héten gondolj néha azokra a szeretteidre, akik távol élnek tőled. Ha nem tudsz találkozni velük, feltétlenül telefonálj, vagy lépj velük kapcsolatba az interneten keresztül, mert ez nemcsak nekik szerez örömet, hanem neked is.
Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, aki erős, férfias személyiség, és azt képzeli, hogy mindenki behódol neki. Szegülj ellen, és bizonyítsd be, hogy a nők is érnek legalább annyit, ha nem többet. Azonnal vissza fog venni az arcából.
Karmikus feladatod: Kedvesed függetlenségre tör. Nem tudod hova tenni a dolgot, és gyanakodni kezdesz. Persze titkon belül őrlöd magad. Semmi értelme, mert csak a haverjaival lóg. Szüksége van egy kis szabadságra; meglátod, ettől még jobban fog szeretni, és hálás lesz érte.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (2010. július 31. - augusztus 06.)Karmikus kötelességed: Szeretsz vásárolni, és költeni a pénzt. A héten szerencsés leszel, mert sokat vásárolsz kevés pénzért. Mindennek a titka, hogy jól kell tudni dönteni, és ez neked most nagyon megy.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki paprikás hangulatot teremt a munkahelyeden. Az a szerencse, hogy te higgadt tudsz maradni, és olyan frappánsan oldod meg a helyzetet, hogy sokak szívébe lopod be magad egy szempillantás alatt.
Karmikus feladatod: A nyaralás előnye, hogy olyan élményekkel lehetsz gazdagabb, amilyenek soha nem érnének, ha itthon maradnál. Ez a hét tökéletes a számodra egy kis pihenésre, legyen szó belföldről vagy külföldről. A lényeg, hogy a kedveseddel kettesben töltsétek, és ne gondoljatok a mindennapi gondokra.

Halak
Karmahoroszkóp (2010. július 31. - augusztus 06.)Karmikus kötelességed: Egyre határozottabb és magabiztosabb vagy, tudod, hogy mit szeretnél elérni. A bolygók a segítségedre lesznek a héten. Hajrá, ne hagyj ki egyetlen lehetőséget sem! Sokoldalú vagy, és általában jól választasz, de most a fontos döntéseket halaszd el, mert ami jónak tűnik, lehet, hogy később nem lesz a legkedvezőbb a számodra.
Karmikus kapcsolatod: Pároddal lesz, akinek a visszajelzései nagyon fontosak a számodra, mert azok hatására fejlődsz – és lépsz tovább –, legyen szó negatív vagy pozitív kritikáról.
Karmikus feladatod: Aki olyan szerencsés, mint te, az legyen nagyon boldog, és ne azon törje a fejét, hogy mit kellene másként tenni, mert az megkeserítheti a szád ízét. Minden rendben, csak te vagy elégedetlen sokszor ok nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top