Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (augusztus 6-8.)

Érzelmi viharokat okozhat a hétvége. A Mérlegek kirobbanó formában lesznek, a Szüzeknek pedig jobb lesz vigyázniuk a pénztárcájukra.

Hétvégi horoszkóp (augusztus 6-8.)KOS: Nem sokat tehetsz, ha beüt a nagy szerelem. Ezen a hétvégén olyan elemi erővel tör be az életedbe, hogy minden eddig jól működő dolgot megkérdőjelezhet. Mindezek ellenére tedd meg, ami tőled telik, hogy ne bánts meg senkit! Se akarva, se akaratlanul! Szép dolog a szerelem, de ha van, akiért felelősséggel tartozol, akkor maradj hű! Ez a kaland sokba kerülhet. Amennyiben szabad vagy, ne fogd vissza magad! A mostani találkozás sorsszerű lesz mindkettőtök számára, de hogy mi lesz ebből, az csak rajtatok múlik. Mindemellett ne csak a párkapcsolatodra vigyázz, hanem minden másra is! Több vitás helyzet adódhat. Ezeket kezeld higgadtan! És ne feledd, hogy hétvége van, vagyis a kikapcsolódás ideje.

Hétvégi horoszkóp (augusztus 6-8.)BIKA: Ezen a hétvégén vigyázz az egészségedre és a testi épségedre! Mindkettő veszélyben lesz. Minél kevesebb édességet egyél! Kerüld a cukros üdítőket és a sok fagyit, ehelyett válassz gyümölcsöt és gyümölcslevet! Most rengeteg gyümölcs közül válogathatsz. Az is fontos lenne, hogy rendszeresen mozogj. Nem kell megerőltető sportra gondolnod, séta, kocogás is megteszi. A közlekedésben legyél rendkívül körültekintő! Mielőtt elindulsz, többször nézz körül! Mindegy, hogy autóval vagy gyalog vagy. Azonban ezek ne tartsanak vissza! Nyugodtan elutazhatsz, vagy mehetsz kirándulni. A környezetváltozás teljesen fel fog dobni, és kicserélve térhetsz haza. Ennél jobban nem is telhet a hétvége.

Hétvégi horoszkóp (augusztus 6-8.)IKREK: Nagyon jó hétvége vár rád. Tele leszel életkedvvel, derűvel és optimizmussal. Mindez vonzóvá fog tenni. Ne csodálkozz, ha többen is veled akarják tölteni az időt! Sok helyre kaphatsz meghívást. Ha van gyermeked, akkor úgy alakítsd a programot, hogy vele is legyél! Menjetek állatkertbe vagy csúszdázni! Döntsetek együtt! Ne költs sokat, hiszen nem attól fogjátok jól érezni magatokat, ha drága helyre mentek. Mindezek mellett erős vágyat érezhetsz. A szerelem és/vagy a szexualitás felfokozódása normális, sőt egészséges. Ha van párod, akkor vele megélheted. Ha még nincs, akkor se fojtsd el magadban! Mágnesként fogsz működni, így most sikerrel bevonzhatod.
 
Hétvégi horoszkóp (augusztus 6-8.)RÁK: Neked sem jó, ha túl érzékenyen reagálsz minden apróságra, pedig ezen a hétvégén hajlamos leszel rá. Miközben lesz, illetve lenne minek örülnöd. Valaki betoppanhat hozzád, vagy a családod valamilyen meglepetéssel kedveskedik neked. Mindent fogadj derűvel! Ne mutasd ki, ha elsőre nem tetszik! Ne feledd, hogy a jó szándék vezette őket! Emellett szépítheted a lakásodat. Vehetsz vagy készíthetsz valami vidám, színes díszt. Egészen egyszerű dologra gondolj! Pl. színes kaspó vagy színes gyertyák, díszkavicsok. Engedd el a fantáziádat, de ne lépd túl az anyagi kereteidet! Mindezek mellett látogasd meg a szüleidet! Nagyon várnak, és szeretnék tudni, hogy jól alakul az életed. Nyugtasd meg őket!

Hétvégi horoszkóp (augusztus 6-8.)OROSZLÁN: Új szomszédot kaphatsz. Közelíts barátságosan! Teremts alkalmat rá, hogy megismerkedjetek, de ne sürgesd a folyamatot! Közben a testvéreddel vedd fel a kapcsolatot! Ne feledd, hogy mindig számíthattok egymásra. Fontos, hogy összetartsatok. Ez a hétvége elsimíthat régi konfliktusokat, ha alkalmatok lesz találkozni. Azt is tartsd szem előtt, hogy nyár van, és hétvége, vagyis most van itt az ideje pl. úszni, szörfözni, vitorlázni. A vizes programok lesznek a legjobb hatással rád. A víz által feltöltődsz és felfrissülsz. Idd, nézd és élvezd! Az szinte mindegy, hogy uszodába, strandra vagy természetes vízhez mész, a lényeg, hogy víz legyen, és minél nagyobb.

Hétvégi horoszkóp (augusztus 6-8.)SZŰZ: Nem kell senkit utánoznod. Ez a hétvége akkor lesz kellemes, ha figyelembe veszed az anyagi kereteidet. Csak akkor tarts a barátaiddal, ha megengedheted azt, amit kitaláltak! Ne szégyelld, ha neked nincs erre pénzed! Lehet, hogy a kedvedért módosítanak a programon. Még csak hónap eleje van, vagyis soká lesz a következő fizetés. Ezek mellett jusson időd a hobbidra is! Lehet, hogy nem tudsz róla, hogy van neked. Hiszen hobbi mindaz, ami kikapcsol, és eltereli a figyelmedet a hétköznapok gondjairól. Ez lehet sport, kertészkedés, olvasás, zenehallgatás stb. Keress valami ilyesmit, és szánj rá elegendő időt! Így feltöltődsz, sőt kicserélődsz. Ezek után a következő héten jobb passzban lehetsz.

Hétvégi horoszkóp (augusztus 6-8.)MÉRLEG: Remek hétvége vár rád. Szépnek és vonzónak fogod érezni magad. Számíts rá, hogy ahogy nő az önbizalmad, úgy nő az irigyeid és a kritikusaid száma is! Lehetőleg ne törődj velük! Mindig voltak, vannak és lesznek, akik féltékenyek rád és/vagy a sikereidre. Tudomásul kell venned, hogy nem tetszhetsz mindenkinek. Ez lehet, hogy fáj, de tény. Jobban jársz, ha azoknak a társaságát keresed, akik kedvelnek. Töltsd az idődet a barátaiddal és a családoddal! Ha van párod, akkor ő most valamivel meglephet. Mutasd ki az örömödet és a háládat! Amennyiben keresed a párod, most több jelentkező közül is válogathatsz. Nem kell sietned. Ne köteleződj el azonnal! Nem eszik olyan forrón a kását.

Hétvégi horoszkóp (augusztus 6-8.)SKORPIÓ: Fantasztikusan jó hétvége elé nézel. Kitűnő lesz a hangulatod és a közérzeted. Mindent derűsebben és optimistábban fogsz látni, mint a hét során. Ezt fokozhatod, ha vizes programot választasz. Mindegy, hogy uszodába vagy természetes vízhez mész, a lényeg, hogy víz legyen! Nem lenne rossz ötlet külföldre kiruccanni. Maradhatsz pár napot, de az sem baj, ha csak kirándulsz egyet. Vedd figyelembe, hogy milyenek az anyagi kereteid! Lehetőleg ne adósodj el emiatt, és ne nyúlj a tartalék pénzedhez sem! Kis kreativitással és utánajárással elérheted, hogy olcsón megúszd ezt a hétvégét. Ezek mellett a közlekedésben kell óvatosnak lenned. Mindig nézz körül, mielőtt elindulsz! Többször is!

Hétvégi horoszkóp (augusztus 6-8.)NYILAS: Nem kell, hogy a hétvége feltétlenül költekezést jelentsen. Igyekezz beosztóan élni! Semmit se vegyél „hirtelen felindulásból”! Ha vásárolni mész, akkor előre írd össze, mire van szükség, és csak azt vedd meg, így elkerülheted a pluszkiadást. Jó ötlet lenne, ha költekezés helyett elkezdenél félretenni. Próbálj meg mindennap egy kisebb összeget bedobni a perselybe! Például száz vagy két száz forintot. De ne csak a pénzről meg a spórolásról szóljon az egész hétvége! Menj szórakozni! Hívd el a barátaidat bowlingozni, vagy fogd a gyereket, és menjetek tollasozni! A lényeg, hogy érezd jól magad. Ebben segít, ha olyan emberekkel töltöd az idődet, akik szeretnek, és akiket te is szeretsz.

Hétvégi horoszkóp (augusztus 6-8.)BAK: Szerelmes, szentimentális hangulatban telhet ez a hétvége. Ne ijedj meg! Nincs veled semmi baj. Meglátod, ennek a párod fog a legjobban örülni. Különösen akkor, ha több időt töltötök együtt. Legyetek kettesben! Ez akkor is megoldható, ha vannak gyerekek, csak szándék és szervezés kérdése. Menjetek el sétálni, vagy üljetek be egy vendéglőbe, lassan egyetek, hosszan beszélgessetek! A mozi most nem jó program, mert ott nem lehet beszélgetni, és nem egymást, hanem a filmet nézitek. Ha még nincs párod, akkor most összefuthatsz vele. Legyél nyitott, és mosolyogj többet! Így sokkal vonzóbb leszel. Hiszen egy leszegett fejű, mogorva vagy szomorú embert senki sem szólít meg szívesen. Igaz?

Hétvégi horoszkóp (augusztus 6-8.)VÍZÖNTŐ: Tenned kell azért, hogy jól érezd magad a bőrödben, fizikailag, lelkileg és intellektuális értelemben egyaránt. Ez nem történik meg magától. Az egészséged megőrzése érdekében igyál több folyadékot: cukros üdítő helyett gyümölcslevet, ásványvíz helyett forrásvizet! Lelki vonatkozásban jó hatással lenne rád, ha azokkal a barátaiddal töltenéd a hétvégét, akiket szeretsz, és akikkel lehet nevetni. A nevetés olyan állapotot teremt, ami segít az egész életet és minden problémát derűsebben látni. Ha optimista vagy, könnyebben megtalálhatod a kiutat. Intellektuális igényeid is lesznek ezen a hétvégén. Ezt beszélgetéssel és/vagy kulturális programmal elégítheted ki. Pl. színház, koncert, kiállítás.

Hétvégi horoszkóp (augusztus 6-8.)HALAK: Bátran legyél ezen a hétvégén gyerek! A játékosság és a vidámság nem korfüggő és nem ciki. Ha van gyereked, akkor ő lehet az „alibi”. Vele elmehetsz focizni, vízibiciklizni vagy csúszdázni. Döntsetek együtt! Ha érzi, hogy van beleszólása, akkor könnyebb lesz kezelni. Amennyiben partnerként tekintesz rá, kevesebbet kell fegyelmezned. Ha nincs saját gyereked, akkor elviheted valamelyik rokon gyereket vagy a szomszédét. Meglátod, most a gyerekek társasága jobb hatással lesz rád, mint a felnőtteké. És használd ki, hogy még nyár van, és meleg! Most lehet szabad vízben úszni. Mindenképpen szervezz valami vizes programot! Ez lehet úszás, csónakázás vagy hajókirándulás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top