Horoszkóp

Karmahoroszkóp (augusztus 9-15.)

Kicsit könnyebb lesz ez a hét, mint az előző volt, különösen, hogy a Mars és a Vénusz együtt áll, ami arra utal, hogy fókuszba kerülnek az érzelmek.

Kos
Karmahoroszkóp (augusztus 9-15.)Karmikus kötelességed: A munka területén nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogyan azt eltervezted. Azt hitted, kevesebb lesz a feladatod, miközben nem tudsz pihenni, annyi a teendőd. De muszáj csinálnod, mert ennek van most itt az ideje.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel részese lehetsz izgalmas dolgoknak, csak esélyt kell adnod neki. Vágj bele ismeretlen dolgokba is, és meglátod, megváltozik az egész életed.
Karmikus feladatod: Válogass össze egymáshoz nem illő ruhadarabokat, és dobd fel őket hatalmas kiegészítőkkel. Meglátod, még a legmenőbb stylistok is felkapják a fejüket, hogy milyen trendi vagy – vagyis teremts divatot.

Bika
Karmahoroszkóp (augusztus 9-15.)Karmikus kötelességed: Ne játssz mások érzelmeivel. Ha úgy érzed, hogy vége a jelenlegi kapcsolatodnak, akkor ne színezd ki a dolgokat, és ne lódíts a párodnak, hanem válaszd a nehezebb, de egyenesebb utat.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nyílt és nagyszájú, ennek köszönhetően mindig bajba kerül, és most neked kell kimentened. Úgy tűnik, hogy te sem tehetsz érte semmit, de a jóindulatod és a tenni akarásod számít.
Karmikus feladatod: Sokkal komolyabban kell venned a munkádat. Nem szabad elbagatellizálni a dolgokat, mert a fejedre fognak nőni, és akkor már tényleg tehetetlen leszel.

Ikrek

Karmahoroszkóp (augusztus 9-15.)Karmikus kötelességed: Nem ártana odafigyelned, hogy kinek csavarod el a fejét, mert nagy esélyed van rá, hogy egy óriási csetepaté közepébe csöppenj. Egy kaland sem éri meg, hogy kockáztasd a nyugalmadat, sőt mi több, a testi épségedet.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz, akihez bekopogtat az igazi. Te sem panaszkodhatsz, ne légy hát irigy. Jobb lenne, ha megbeszélnétek, és egy jót nevetnétek az egészen, mert ha elfojtod a dühödet, vulkánszerűen fog a felszínre törni.
Karmikus feladatod: Ez a hét felszabadítja a gátlásaidat, és hajlamos lehetsz olyan csalásokat elkövetni, amelyek miatt meggyűlhet a bajod a törvénnyel. Az élet minden területén ki akarsz törni a megszokásokból, de ésszel tedd, és ne kockáztass túl sokat, mert a héten elkerül a szerencse.

Rák
Karmahoroszkóp (augusztus 9-15.)Karmikus kötelességed: Szükséged lehet a megtakarított pénzedre. Most vagy hálás a sors figyelmeztető jeleinek: nem hagyta, hogy két kézzel szórd a pénzt, amikor volt belőle bőven.
Karmikus kapcsolatod: Egy rokonoddal lesz, akivel végre-valahára koccinthattok a kibékülésetekre. Rá kell ébredned, hogy milyen fontos számodra a család és annak összetartó ereje. Sokkal több időt kell fordítanod a közös programokra.
Karmikus feladatod: Megpillantasz valakit, és attól kezdve nem tudod elfelejteni. Csak arra ügyelj, hogy ne üldözd őt a szerelmeddel, vagy azzal, hogy az előző életetekben is talán egy pár voltatok.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (augusztus 9-15.)Karmikus kötelességed: Gyakorold a pozitív gondolkodást. Hajlamos lehetsz a negatív dolgokra koncentrálni, pedig semmi okod rá. Ragadd meg azokat a dolgokat, amelyek örömet jelentenek a számodra, és a többit dobd a kukába.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki túlpörög, nem tudod és nem is akarod vele a lépést tartani. Ezért nincs más megoldás, mint hogy lelassítsd, és olyan programokat szervezz, amivel ezt elérheted.
Karmikus feladatod: Érzelmi viharokat élhetsz át a munkád kapcsán. Nagyobb a valószínűsége annak, hogy sokkal több lesz, és nem fogod bírni a terheket. Vigasztaljon az, hogy legalább anyagilag jól jársz, és megveheted azokat a dolgokat, amelyek után régóta sóvárogsz.

Szűz
Karmahoroszkóp (augusztus 9-15.)Karmikus kötelességed: Készülj fel arra, hogy ez a hét komoly változást hozhat a szerelmi életedben, még az is előfordulhat, hogy ráébredsz: a jelenlegi kapcsolatod egy fabatkát sem ér, és új után nézel. De azon se csodálkozz, ha végre-valahára beadod a derekadat, és elkötelezed magad valaki mellett.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal lesz, aki a barátodnak mutatja magát, de közben minden vágya, hogy kiüssön téged a nyeregből. Még ha nem is érdekel, azért fog néhány kellemetlen pillanatot okozni.
Karmikus feladatod: Apróságokban lesznek kegyesek hozzád a csillagok, megoldhatatlannak tűnő helyzetekben jön a megoldás. Nem mindig a nagy dolgoktól kell várni a csodát, és ezt most te is megtapasztalhatod.

Mérleg
Karmahoroszkóp (augusztus 9-15.)Karmikus kötelességed: Számodra mindig fontos a környezeted véleménye, de most fittyet hánysz rá, és azt teszed, amihez csak kedved van. Nem biztos, hogy ez a legjobb döntés, mert nem fog minden simán menni. Lesznek percek, mikor úgy  érzed, hogy megnyílik alattad a föld, de a hétvégére már semmit nem fogsz bánni, a nehézségek ellenére sem.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel azonnal meg kellene szakítanod minden kapcsolatodat. Azt, hogy ki ő, azonnal felismerheted, mert nem lesz egy őszinte mondata.
Karmikus feladatod: Ha úgy gondolod, hogy hitelre lesz szükséged ahhoz, hogy a lakásfelújításodat befejezd, akkor inkább bele se kezdj. Semmiképpen ne folyamodj kölcsönért, mert nehezen tudod majd visszafizetni.

Skorpió
Karmahoroszkóp (augusztus 9-15.)Karmikus kötelességed: A sport rengeteg új kapcsolatot hoz az életedbe. Ezeket akár a munkádban, akár a magánéletedben kiválóan tudod kamatoztatni. Végre a szerencse is melléd szegődik, és egy kis támogatással bármit elérhetsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy szomszédoddal lesz, akinek a rendmániája az agyadra megy. Úgy érezheted, hogy állandóan megfigyel, és ez nemcsak egy érzés, hanem tény is.
Karmikus feladatod: Szereted a stabilitást, és hosszú távra tervezel, de most a pasid beleköphet a levesedbe. Nemcsak megcsalhat és átverhet, hanem anyagilag is a padlóra küldhet, ha nem vagy résen. Te hiába törekszel arra, hogy semmissé tedd a történteket, nincs sok értelme, mert ennek a kapcsolatnak már régen lejárt az ideje.

Nyilas
Karmahoroszkóp (augusztus 9-15.)Karmikus kötelességed: Eddig folyton csak rohantál ahelyett, hogy egy strandon vagy vízparton pihentél volna. Fordítsd ezt a heted a pihenésre, és ebben a tikkasztó hőségben felejtsd el a munkát egy kis időre.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki többet árt neked, mint használ. Itt az ideje, hogy végre kihasználd az ismeretségetek előnyeit.
Karmikus feladatod: Egy szexi top és a legrövidebb szoknyád elég a hódításhoz. Férfiak ezrei heverhetnek a lábad előtt, csak akarnod kell. De legyél elővigyázatos, és más pasiját tekintsd tabunak, mert régi barátságokat tehetsz tönkre egy meggondolatlan éjszakával.

Bak
Karmahoroszkóp (augusztus 9-15.)Karmikus kötelességed: Hajlamos lehetsz kitekinteni a meglévő kapcsolatodból. Olyan társat keresel, aki újra lángra lobbant. Nem lehet rád haragudni, mert aki ismer, tudja, hogy a szerelem tüze nélkül nem tudsz élni.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki könnyen eltéríthet a kijelölt utadról. Nem szabad hagynod, mert olyan zűrös ügyekbe keveredhetsz a héten, amelyek nagyon nagy kockázattal járnak, és sokat veszíthetnél rajtuk.
Karmikus feladatod: Tele vagy titkokkal, és ezen a héten nem bírod magadban tartani őket. Mielőtt beszélsz, jobb, ha végiggondolod, hogy a fecsegéseddel nemcsak magadnak, hanem másoknak is sokat árthatsz.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (augusztus 9-15.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden igyekszel jó képet vágni a főnököd őrült ötleteihez. Tudod, ha pénzt akarsz keresni, nincs más választásod. Ennek aztán az lesz az következménye, hogy a felgyülemlett feszültséget a szeretteiden vezeted le.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz, akinek köszönhetően kimászol egy nehéz helyzetből, sőt még az is lehet, hogy előnyöd származik belőle. Ne a sorstól várj megoldást, hanem menj te a helyzetek elébe.
Karmikus feladatod: A cselekedeteid nagy része a pénz körül forog. Hajlamos lehetsz belemenni olyan ügyekbe, amelyek csak a pénzedet viszik, és egy forint hasznot sem hoznak. Furcsa elképzeléseid vannak arról, hogy milyen úton lehet gyorsan meggazdagodni, és lehet, hogy pont ezért nem sikerül.

Halak
Karmahoroszkóp (augusztus 9-15.)Karmikus kötelességed: Meglévő kapcsolatodban kissé unalmas napoknak néztek elébe, ami pont annyira lesz kellemes, mint kellemetlen. Próbálj meg a hétköznapokba némi izgalmat csempészni, persze ne úgy, hogy közben mások után vágyakozol, amit a partnered észre is vesz.
Karmikus kapcsolatod: Egy régi barátoddal lesz, aki becsaphat. Hajlamos lehetsz bedőlni a jól csengő szavaknak, és ezzel egy nagyobb összegtől szabadíthat meg. Minden másképpen alakul, mint ahogyan azt eltervezd, de sokat tanulsz az esetből.
Karmikus feladatod: Munkahelyeden átszervezésekre kell számítanod, és ha szeretnéd megtartani a helyedet, vagy egy jobbra pályázol, ne adj hangot annak, ha nem értesz egyet a főnököddel. Bólogass csak, mert most ez a kifizetődő, illetve a legegyszerűbb dolog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top