Horoszkóp

Karmahoroszkóp (2010. augusztus 14-20.)

A Mars és a Vénusz elhagyta már a Szaturnuszt, és a Merkúr is hátráló mozgásra vált, így a nagy oppozícióra – amely a Szaturnusz, az Uránusz és a Jupiter között fennáll – nem csatlakozik semmi, ezért ez a hét valamivel könnyebbnek mutatkozik.

Kos
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 14-20.)Karmikus kötelességed: Olyan nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, hogy semmi nem tud kihozni a sodrodból, akár még fát is lehet vágni a hátadon. Ne hagyd, hogy ezt bárki kihasználja, és megtegyen olyan dolgokat, amelyek sérthetik az érdekeidet.

Karmikus kapcsolatod: A barátnőddel lesz, úgy gondolod, hogy vele sosem vesznél össze semmin. Most mégis nagy kísértést érzel, hogy elszeresd az új párját. Nem éri meg felrúgni ezt a régi barátságot egy kósza numeráért.

Karmikus feladatod: Űzd el az életedből a zűrzavart. Csak akkor tudsz a céljaidra koncentrálni, ha tisztán látsz, és rend van a fejedben. Ehhez viszont szükséges, hogy megértsd a belső gondolataidat is. Szánj sokkal több időt önmagad megismerésére.

Bika
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 14-20.)Karmikus kötelességed: A héten pontosan tudod, hogy mi az, ami igazán fontos. Ennek szellemében éled az életed, ami lehet, hogy több barátodnak nem tetszik. Ne foglalkozz velük, csak irigyek, féltékenyek rád, és azt szeretnék, hogy velük lógj egész héten.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, akivel közös projektbe kezdesz. Figyelj oda, mert nem lehetsz felületes. Most a legapróbb hiba is megbosszulja magát.

Karmikus feladatod: A szerelemben, ha friss kapcsolatról van szó, akkor is nyugodtan kezdd el tervezgetni a jövőt, mert Fortuna asszony melletted áll, és segít mindenben. Kedvesed külsőre lehet hogy nem álmaid netovábbja, de a belső értékei tökéletesen feledtetik ezt.

Ikrek
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 14-20.)Karmikus kötelességed: A hőség már kezd az agyadra menni, de sebaj, mert a hét közepén egy váratlan fordulattal egy fantasztikus vízpartra kerülhetsz. A nyár legizgalmasabb pillanatait élheted át. Úgy érzed, érdemes élned.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki megtanít olyan dolgokra, amelyekről azt hitted, hogy profi vagy bennük, de most mégis kiderül, hogy vannak hiányosságaid. Nehezen viseled a kioktatást, de belátod, hogy megérdemled.

Karmikus feladatod: Még az is lehet, hogy nem szabad az a srác, akire ki szeretnéd vetni a hálódat. Ez aztán sok bosszúságot okozhat, és komoly fejtörést, hogy miként cserkészd be. De nagyon leleményes személyiség vagy, és ha a fejedbe veszel valamit, nincs olyan akadály, amely eltántorítana.

Rák
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 14-20.)Karmikus kötelességed: Hajlamos lehetsz beleártani magad olyan dolgokba, amelyekhez semmi közözd, és ezzel ellenségeket szerezhetsz, akik megkeseríthetik a napjaidat. Ha a háttérből figyeled az eseményeket, akkor olyan tapasztalatokat szerezhetsz, amelyek a későbbiekben nagyon jól jöhetnek.

Karmikus kapcsolatod: A barátnőddel lesz, aki feldúlja a világodat, mert olyan pletykákat terjeszt rólad, amelyeknek a fele se igaz. Amikor számon kéred, persze mindent tagad. Jobb lenne minden kapcsolatot megszakítani vele.

Karmikus feladatod: Fáradékonyabb vagy, mint máskor. Ez a nyár teljesen lestrapál, és ez a legjobban a bőrödön látszik. Egyél vitamindús gyümölcsöket, amelyeket érdemes a bőrödre is tenni, mert segíthetnek visszaállítani arcod ragyogását.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 14-20.)Karmikus kötelességed: Úgy érzed, hogy egy helyben toporogsz. A lehetőségeidhez képest már mindent elértél a szakmádban. Ha nem elégíti ki a törekvéseidet, akkor érdemes lenne más területeken próbálkoznod. Iratkozz be egy suliba, és tanulj valami merőben más dolgot; meglátod, ismét izgalmasnak találod az életed.

Karmikus kapcsolatod: Egy idegennel lesz, akiről azt gondolod, hogy személyében igaz barátra leltél, de legyél vele óvatos, mert a saját érdekeit nézi, és addig lesz jóban veled, amíg neki megéri.

Karmikus feladatod: Hangulatodon csak egy kis friss, de egyben vibráló szín segíthet. Lakásod falait nyugodtan borítsd a szivárvány káprázatos színeibe, mert nem fogod megbánni, és úgy érezheted magad, mintha kicseréltek volna.

Szűz

Karmahoroszkóp (2010. augusztus 14-20.)Karmikus kötelességed: Ha lakáscserén gondolkozol, feltétlenül halaszd el, mert olyan ingatlant találhatsz, amely elsőre kedvező, de mire beköltöznél, a gatyád is rámehet. Várd ki a kínálkozó alkalmat, amely hamarosan „becsenget” hozzád.

Karmikus kapcsolatod: Egy munkatársaddal lesz, akivel nem érdemes összeszólalkoznod – még akkor sem, ha bicskanyitogató stílusa miatt forr köztetek a levegő –, mert szükséged lesz a segítségére a terveid megvalósításához.

Karmikus feladatod: Briliáns lehetőség adódik, és végre olyan állásajánlatot kapsz, amelyről mindig is álmodtál. Azonnal fogadd el, még akkor is, ha a ranglétra legaljáról kell kezdened, mert gyors diadal várható. Arról nem is beszélve, hogy az új munkaköröd miatt sok időt kell majd külföldön töltened, ami minden vágyad volt.

Mérleg
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 14-20.)Karmikus kötelességed: A héten gondold meg, hogy kinek mit mondasz, mert mindent készpénznek vesznek, és ami neked vicces lehet, az másnak sértő. Arról nem is beszélve, hogy hamis képet alkothatnak rólad. Tele vannak kétkedéssel afelől, amit mondasz, és jól is teszik, mert a héten sokat lódítasz.

Karmikus kapcsolatod: Egy teljesen idegen személlyel lesz, aki megmagyarázhatatlanul vonz, pedig külsőre semmi vonzót nem találsz benne. Sőt, úgy érzed, semmiféle kapcsolatot nem alakítanál ki vele, ám mégis az ellenkezője történik.

Karmikus feladatod: Úgy érezheted, hogy szükséged van változásra. Keress olyan elfoglaltságot, amely színessé és teljessé teszi hétköznapjaidat, mint például a tánc vagy valami kézügyességi hobbi. Ha valami nem megy elsőre, ne add fel, mert akkor sosem érezheted a győzelem ízét.

Skorpió

Karmahoroszkóp (2010. augusztus 14-20.)Karmikus kötelességed: Munkahelyeden fontos számodra a kölcsönös bizalom, de most ennek a hiányát érzed. Az oka egyszerű: hajlamos vagy kifecsegni minden titkot, így egyre kevesebben bízzák rád a féltett ismeretüket.

Karmikus kapcsolatod: A kedveseddel lesz, aki miatt zavarodottnak érzed magad. Nem tudod, hogy szerelmed miért szeretne gyakran egyedül lenni. Ez nem azt jelenti, hogy veled nem érzi jól magát, csak magával akar többet törődni.

Karmikus feladatod: Nem szabad rettegned a jövőtől. Lehet, hogy szűkösebb lesz a házipénztár, de ez nem azt jelenti, hogy mindenről le kell mondanod. Továbbra is mindent megvehetsz magadnak, csak éppen okosabban kell tenned. A héten nyugodtan shoppingolj, mert a leárazások téged várnak.

Nyilas
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 14-20.)Karmikus kötelességed: A szakítás lehetősége merül fel, mert rájössz, hogy a párod hűtlen hozzád. Nem az a megoldás, hogy viszonzod, hanem az, hogy becsületesen és egyenesen lezárod ezt a megalázó kapcsolatot, amelynek előbb-utóbb úgyis vége lesz.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki hajlamos mindent elfelejteni, és ebből aztán olyan galibák lehetnek, amelyeken csak te tudsz segíteni. Légy észnél a héten, és ne hagyd otthon a határidőnaplódat.

Karmikus feladatod: Gondolataid a pénz körül forognak. Egyre nehezebben tudod beosztani, amit megkeresel. Talán kissé csalódott lehetsz emiatt, de nem érdemes, mert hamarosan kedvező fordulatok következnek az életedben.

Bak

Karmahoroszkóp (2010. augusztus 14-20.)Karmikus kötelességed: A héten szuperül tudsz spórolni. Nemcsak a bevételeid növekedése miatt, hanem azért is, mert feliratkozhatsz a tudatos vásárlók listájára. Remekül megtalálod azokat a dolgokat, amelyekre szükséged van, de mégsem kerülnek túl sokba.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akinek a szíve tele van szeretettel, de mégsem képes kimutatni. A héten segíthetsz neki megnyílni. Nem kell mást tenned, csak légy vele őszinte, és add önmagad.

Karmikus feladatod: A szerelemben nagy harcok után végre megtalálod azt a személyt, akire régóta vágyakozol. Szokatlan körülmények között ismerkedhetsz meg vele. Ne lepődj meg, ha időközben rájössz arra, hogy te mégis más után vágyakozol.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 14-20.)Karmikus kötelességed: Új munkát vállalsz, nagyobb feladatot kapsz, mint eddig, és ugyan több lesz a pénzed, de ez nem azt jelenti, hogy takarékoskodni is tudsz. Otthonod felújítására is sokat kell költened, és persze a bulizások alkalmával két kézzel szórod a pénzt.

Karmikus kapcsolatod: Egy régi ismerőssel lesz, aki azt gondolja magáról, hogy mindenki felett áll. Ha igazságtalansággal találod szembe magad, olvass be neki, és add ki a mérgedet, mert ha nem teszed, lehet, hogy olyan személyen fogod kitölteni, aki nem érdemli meg.

Karmikus feladatod: Nagy elhatározással és reménnyel indulsz a hétnek, de mégsem jönnek össze a dolgok. Ne erőltesd, ami nem megy, inkább tégy valami egészen mást, olvass, vagy nézz végig egy maratoni sorozatot a tévében.

Halak
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 14-20.)Karmikus kötelességed: Amikor már azt hiszed, hogy megpihenhetsz, akkor jön a neheze. A hangulatod jó, csak éppen a fizikumod van a nulla szintjén. Amikor csak teheted, aludd ki magad.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akire hatást szeretnél gyakorolni, de úgy érzed, semmi esélyed rá. Ne legyél kishitű, lehet, hogy a figyelemfelkeltés is elegendő, hogy elindíts egy pozitív folyamatot.

Karmikus feladatod: Ingatlannal kapcsolatos ügyeidet ne egyedül akard megoldani, inkább kérd családod segítségét. Ha új lakást szeretnél vásárolni, ne ugorj bele az első szimpatikusba, hanem szánj időt a keresgélésre, mert a számodra megfelelő otthon megtalálása még odébb van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top