Horoszkóp

Karmahoroszkóp (2010. augusztus 21-27.)

A héten a Szaturnusz és a Plútó szoros fényszögkapcsolatba kerül, ráadásul ezt követően – három nap múlva – következik egy telihold, ami arra int, hogy kapcsolataidban és az élet minden területén megfontolt és higgadt légy.

Kos
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 21- 27.)Karmikus kötelességed: Nem szabad sopánkodnod, még akkor se, ha úgy érzed, hogy okod van rá. Egyrészről árt a szépségednek, másrészről pedig elűzöd magad mellől azokat az embereket, akik képesek lennének jókedvre deríteni.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan ismerősöddel lesz, aki nem képes teljesíteni azokat a kötelezettségeit, amelyeket megígért neked. Ez téged mélyen felháborít – és dühít –, de sajnos nem tudsz mit tenni, mert a héten biztos, hogy nem tudod sarokba szorítani.
Karmikus feladatod: Lazulj el, ha teheted, lebegj egy matrac tetején, és élvezd a hűsítő víz hullámzását. Élvezetes élményekben lehet részed. Csak arra ügyelj, hogy mit eszel, mert könnyedén elcsaphatod a hasadat, ami keresztezheti a terveidet.

Bika
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 21- 27.)Karmikus kötelességed: Komoly sikereket érhetsz el a munka területén. Váratlanul megváltoznak a feltételek, amelyek sokkal kedvezőbbek lesznek a számodra, és ettől aztán szárnyakat kapsz, és beleadsz apait-anyait, aminek meglesz az eredménye.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel komoly összetűzésbe keveredhetsz. Ez a harc nem lesz egyszerű, még akkor sem, ha úgy érzed, neked áll a zászló. Ésszel érvelj, legyél határozott és kitartó.
Karmikus feladatod: Ez a meleg kibillenthet az egyensúlyodból, főleg a párkapcsolat terén. Azt várod el, hogy párod szolgálja a te elképzeléseidet. Gondold végig, hogy neki legalább annyira melege van, mint neked, és nem biztos, hogy mindig a te kedvedben szeretne járni, de attól még nagyon szeret.

Ikrek
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 21- 27.)Karmikus kötelességed: A pénzzel nem tudsz bánni, és ez nagyon igaz lesz erre a hétre. A hűtőd üresen kong, de a ruhásszekrényedből kidőlnek az újabbnál újabb darabok. Próbálj meg egyensúlyra törekedni, mert a barátaid kezdik unni, hogy hozzájuk jársz falatozni.
Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, aki mellett kitartasz. Simán képes vagy olyan dolgokra is miatta, amelyekkel másokat megbánthatsz. Már csak azon kell elgondolkoznod, hogy miért van ez. Lehet, hogy mélyebb érzelmek kötnek hozzá, mint azt gondolod.
Karmikus feladatod:
Soha nem gondoltad volna, hogy képes leszel valakinek igazából ártani, de ez a hét rákényszerít, hogy egy barátnőd ellen tegyél. A te érdekeidet tartod szem előtt, és ez ütközik az övéivel. Lehet, hogy álmatlan éjszakáid lesznek, pedig ha jobban belegondolsz, ő pont ugyanezt tenné veled.

Rák
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 21- 27.)Karmikus kötelességed: Ha nem vagy óvatos, olyan pletykák kapnak szárnyra rólad, amiknek semmi köze a valósághoz, és egész héten nyomaszthatnak. Sőt mi több, azon agyalhatsz, hogyan hozd helyre, és hitesd el környezeteddel az ellenkezőjét.
Karmikus kapcsolatod: Egy ismerősöddel lesz, akinek nem tetszik, hogy egyéni véleményed van. Ha nem akarsz ellenségeket szerezni, tartsd magadban nézeteidet, mert ha most kinyitod a szádat, még az állásodat is kockáztathatod, és a baráti körödet is.
Karmikus feladatod: Közlekedj megfontoltan az utakon. Inkább késs el, mint hogy áthágd a szabályokat, mert most nem úszod meg egykönnyen, és sokba kerülhet, főleg akkor, ha más is ül a kocsiban. Érdemesebb a héten a tömegközlekedést választani, és akkor nem kockáztatsz semmit.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 21- 27.)Karmikus kötelességed: Bánatos vagy, mert közeleg a nyár vége, és ezt te nagyon nem szeretnéd. Töltsd ezt a hetet a szeretteiddel, és szervezz olyan programokat, amelyek még kimaradtak az idei nyárból, így garantáltan nem lesz hiányérzeted.
Karmikus kapcsolatod: Családod egyik tagjával lesz, akivel egy ideje nem vagy egy hullámhosszon, de ez a hét rendezi közöttetek a dolgokat, és ismét egymásra találtok, így mindketten nagyon boldogok lesztek.
Karmikus feladatod: A héten új barátokra lelhetsz. Érzed, hogy ezeket a találkozókat a sors rendezte így, és hálás vagy érte, mert ezáltal olyan kapuk nyílnak meg előtted, amelyekre már régóta vágyakoztál.

Szűz
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 21- 27.)Karmikus kötelességed: Soha nincs késő változtatni, még akkor sem, ha te a megszokások embere vagy. A héten lehetőséged lesz kilépni a megszokott rutinból. Neked kell döntened, hogy a bizonytalan ismeretlent választod, amely jobb élettel kecsegtet, vagy maradsz az unalmasnál.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki nincs tisztában az alapvető munkahelyi szabályokkal. Nem szeretsz beleszólni mások dolgába, de most kénytelen vagy, mert téged is nagyon zavarnak a dolgai, és képtelen vagy a munkádra koncentrálni.
Karmikus feladatod: Csalódott lehetsz, mert egy terved dugába dőlhet, nem más, mint saját magad miatt. Nehéz teher ez a számodra, de a hétvége meghozza a megnyugvást, mert bebizonyosodik a számodra, hogy van még újabb lehetőséged.

Mérleg
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 21- 27.)Karmikus kötelességed: A hét közepe felé rendeződnek a munkahelyi balhék, és sikeresen kerülhetsz ki egy kutyaszorítóból. Ha saját vállalkozásod van, most szentelj neki nagyobb figyelmet, mert könnyedén elveszítheted a biztosnak tűnő bevételedet, és emiatt kevesebb pénzed lesz, mint amire számítottál.
Karmikus kapcsolatod: Egy nagyon jó barátnőddel lesz, akit mostanában elhanyagoltál. Ha most számodra vannak fontosabb dolgok az életben, akkor is vedd a fáradságot legalább egy telefonra, mert megérdemli.
Karmikus feladatod: Ha magányosan tengetted a napjaidat, egy új szerelem megédesíti azokat. Ne legyenek kételyeid az érzései felől. Hagyd, hogy szeressen és kényeztessen, mert az állandó gyanakvás minden kapcsolatodat megrontja.

Skorpió
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 21- 27.)Karmikus kötelességed: Nagyobb szabadságra vágysz a munka területén. Ne akard mindenáron. A szabályokat nem lehet felrúgni, mert súlyos következményei lehetnek. Ha igazán fontos neked a munkád, akkor megvárod, míg a sors magától kínálja fel neked a várva várt lehetőséget.
Karmikus kapcsolatod: A kedveseddel lesz, akivel szemben állandó lelkifurdalás gyötör, mert sokszor a régi partneredről álmodsz. Tegyél pontot az ügy végére, mert jelenlegi megérdemli. A családi békédet csak így érheted el.
Karmikus feladatod: A temperamentumod miatt néha ok nélkül vitákat generálsz, és ezt a környezeted, főleg a családod rossz néven veszi. Ne tedd ezt, mert a türelmük nekik is véges, és senki nem szeretne asszisztálni a te kedélyállapot-változásaidhoz.

Nyilas
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 21- 27.)Karmikus kötelességed: Összeköttetéseidnek köszönhetően most kedvező áron juthatsz olyan dolgokhoz, amelyekről eddig csak álmodoztál. Cseréld le régi, elavult gépeidet, ruháidat, és mindent, amire eddig sajnáltad a pénzt.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit barátodnak gondoltál, de elhanyagol, ezért furcsán csalódottnak érzed magad. Lehet, hogy te is bűnös vagy, mert amikor szüksége lett volna rád, éppen így tettél vele.
Karmikus feladatod: A szex számodra nagyon fontos lesz ezen a héten, amit partnered lelkesedéssel fogad. Ez ismét felvillanyozza az életeteket. Pedig már azon kezdtél gondolkozni, hogy keresel magadnak egy új szexpartnert, de erre most már nincs szükséged.

Bak
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 21- 27.)Karmikus kötelességed: Párkapcsolati válságodnak vége, mert szerelmeddel ismét egy útra terelődtetek. A gondok elszállnak, és csak egyszerűen boldognak kell lenned, és élvezni az életet. Ha egyedül élsz, most esélyed van rátalálni egy olyan srácra, akivel azonnal közös hullámhosszra kerültök.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki megment egy rossz döntéstől. Az ő példája az, ami eltántorít attól, hogy meglépd ezt a számodra kedvezőtlen dolgot. Most okos leszel, mert más hibájából tanulsz.
Karmikus feladatod: Egy olyan buliba csöppenhetsz a héten, ahol mindenki ott lesz, aki számít. Jobban figyelj oda a stílusodra, mert olyan kijelentést tehetsz, amivel teljesen eláshatod magadat előttük, és ezek után nehéz lesz a bizalmukba férkőznöd.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 21- 27.)Karmikus kötelességed: A családi harmóniát anyagi nehézségek zavarhatják meg. Legyél kreatív, és találj ki olyan programokat, melyek nem kerülnek túl sokba, és mégis feledhetetlenné teszik ezt a nyarat. Meglátod, nagy sikert fogsz aratni ezzel is.
Karmikus kapcsolatod: Egy páratlan személlyel lesz, aki minden esetben a lelki társad. Ezt a héten be is bizonyítja, mikor az év számodra talán legrosszabb napján megértő társad lesz, és segít átvészelni ezt a nehézséget.
Karmikus feladatod: Szabályokat kell alkotnod, mert az előző időszakban hagytad, hogy a gyeplő kicsússzon a kezeid közül. Lazaságod miatt most kell rendet teremtened a munkahelyi kapcsolataid terén, mert különben a kollégáid semmibe vesznek, szavaid egyenlők lesznek a falra hányt borsóval.

Halak

Karmahoroszkóp (2010. augusztus 21- 27.)Karmikus kötelességed: Ne hagyd, hogy a félreértések tönkretegyék a szerelmi életed. Mostanában nem vagy a szavak embere, mégis erőt kell venned magadon, és le kell ülnöd a pároddal megbeszélni a dolgokat. A héten könnyedén tisztázhattok minden köztetek dúló ellentétet.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki okosabbnak gondolja magát nálad. Te tudod, hogy ez nem így van, de neki még rá kell jönnie, és ebben segíthetsz neki a héten. A csalódását nehezen tudja majd leplezni, de azt ne várd, hogy előtted is beismerje a tévedéseit.
Karmikus feladatod: Hajlamos lehetsz elhinni olyan dolgokat, melyeknek nincs semmi igazságalapjuk. Ne hagyd magad befolyásolni, mert az nem tesz jót se neked, se a környezetednek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top