Horoszkóp

Karmahoroszkóp (augusztus 28. – szeptember 3.)

A Szaturnusz nehéz fényszögei még megvannak, de a Mars és a Vénusz együttállása a Neptunuszhoz a legjobban kapcsolódik. A nehézségek ellenére romantikus vagy éppen bizakodó hangulatba kerülhetsz.

Karmahoroszkóp (augsztus 28. - szeptember 3.)Kos
Karmikus kötelességed: Nem biztos, hogy a szerelemben neked kedveznek a csillagok, főleg akkor nem, ha a régi pasiddal próbálod rendezni a kapcsolatodat. Hiába ismered a kedvesed hibáit, mégsem tudod őket kezelni, és emiatt dühös vagy magadra.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal lesz, aki jobban törődik az egészségeddel, mint te magad. Ezt ne fontoskodásnak vedd, hanem inkább odafigyelésnek és aggódásnak, mert már megint hajlamos lehetsz túlzásba vinni a munkát.
Karmikus feladatod: Ne készülj fel sokáig egy-egy dologra, mert csak elvesztegetett időnek tűnhet ezen a héten. Jobban teszed, ha mindenbe bátran belevágsz. Ráérsz menet közben kitalálni a következő lépéseket. A héten a rögtönzés lesz az erősséged.

Karmahoroszkóp (augsztus 28. - szeptember 3.)Bika
Karmikus kötelességed:
Ne bízd másra a döntéseidet, mert akkor sokat kell várnod arra, hogy meglépj egy-egy lépést. Képes vagy te is jól átgondoltan választani, semmi szükséged mások tanácsaira.
Karmikus kapcsolatod: Partnereddel lesz, akit próbálj meg egy kicsit elkényeztetni a héten. Lehet, hogy egy kicsit hisztis lesz, de nem miattad, hanem a munkahelyén lehetnek feszültségek, amelyekről egyelőre nem szívesen beszél.
Karmikus feladatod: Fergeteges nyár végi bulikban lehet részed. Olyan lehetsz, mint egy sztár, mert a külsőd tökéletes, és a belsőd is magabiztosságot sugároz. Kellemes veled barátkozni, mert ezen a héten nem vagy képes – és nem is akarsz igazán – veszekedni, és persze nem utolsósorban nem lehet unatkozni melletted.

Karmahoroszkóp (augsztus 28. - szeptember 3.)Ikrek
Karmikus kötelességed: Haragodat ne vetítsd ki másokra, hanem próbáld meg meditálással elűzni. Senki nem érdemli meg, hogy ezért szenvedjen, és azt meg főleg nem, hogy esetleg a dühöd elrontsa a programját.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki figyelmeztetni próbál, hogy sürgősen változtatnod kell az életeden. Te nem vagy hajlandó észrevenni a sors által küldött üzeneteket sem, nemhogy rá hallgass. Pedig csak a javadat akarja.
Karmikus feladatod: A tévébambulás nem tesz jót sem neked, sem a pasidnak, mert vágyölő lehet, arról nem is beszélve, hogy még az is meg lehet, hogy teljesen eltávolodtok egymástól. Tehát kapd ki szerelmed kezéből a távirányítót, és inkább beszélgessetek. Indítsd be a fantáziáját egy szexi fehérneművel!

Karmahoroszkóp (augsztus 28. - szeptember 3.)Rák
Karmikus kötelességed: Házastársaddal vagy élettársaddal osszátok be, hogy kinek mi a feladata, mert nem bírsz egyedül ennyi terhet cipelni a válladon. Ha nem juttok közös nevezőre, könnyen betelhet a pohár, és kiadhatod az útját, de ezt ugyanilyen könnyedén meg is bánhatod.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki simán képes a szemedbe hazudni. Neked sajnos nem esik le azonnal a tantusz, de szerencsére vannak körülötted olyan emberek, akik figyelmeztetnek, mielőtt bajba keverednél.
Karmikus feladatod: Vidámságra és nyugalomra van szükséged, melyet a családodtól könnyedén megkaphatsz. Ez nem az anyagiak függvénye, hanem az érzelmeké. Tárd ki a szívedet, fogadd be azt a sok szeretetet, amit kapsz tőlük, és próbáld meg viszonozni.

Karmahoroszkóp (augsztus 28. - szeptember 3.)Oroszlán
Karmikus kötelességed: A kedvesed legszívesebben átaludná az egész napot, de ne hagyd. Szervezzetek közös családi kirándulásokat, és töltsetek minél több időt együtt, viszont ha látod rajta, hogy összeesik a fáradtságtól, akkor adj neki egy kis pihenőt.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel most találkozol először, mégis teljesen magával ragad. Még az is lehet, hogy szeretnél az ő bőrébe bújni, pedig a sajátoddal is elégedett vagy. Nem kell mást tenned, csak a számodra tetsző tulajdonságait a magadévá tenni.
Karmikus feladatod: A munkában kitűnő lehetőséged adódhat, ami egy időre stabilizálhatja az anyagi helyzeted. Ha a héten nyaralsz, legyél körültekintő, mert zsebesek meglophatnak.

Karmahoroszkóp (augsztus 28. - szeptember 3.)Szűz
Karmikus kötelességed:
Túl sok külső ösztönzés ér, és nem tudod, mi a helyes. Hallgass a szívedre, és akkor nem követhetsz el nagy hibát. Ha viszont hagyod befolyásolni magad, akkor lehet, hogy nem a számodra kijelölt úton haladsz tovább.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz, akinek hirtelen nagyon jól megy. Úgy érzed, hogy már nem olyan a kapcsolatotok, amilyen volt, persze ha ezt szóvá teszed, akkor te vagy a rossz, aki tévesen ítéli meg a dolgokat. Adj időt neki, hogy feldolgozza a szerencséjét, és később is ráérsz eldönteni, mi legyen vele.
Karmikus feladatod: Sok olyan tulajdonságod van, amitől szeretnél megszabadulni. Itt az alkalom, mert ezen a héten könnyűszerrel sikerülhet, minden megerőltetés nélkül.

Karmahoroszkóp (augsztus 28. - szeptember 3.)Mérleg
Karmikus kötelességed: Kéz a kézben andalogsz a pasiddal. Azt szeretnéd, ha azt látnák az ismerőseid, hogy minden rendben, na de ez az, amit nem hisz el senki. A szemed elárul, mert szomorúságot tükröz. Vállald fel, ha nem úgy mennek a dolgok, mint ahogyan az a nagykönyvben meg van írva.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz, akit legszívesebben letagadnál, de ezt nem teheted. Így kénytelen vagy jó képet vágni hozzá, amikor teljesen lejárat a barátaid előtt.
Karmikus feladatod: Ellenállhatatlan lesz egy állásajánlat. Fogadd el, még akkor is, ha fenekestül felforgatja az életedet. Olyan szakmai sikerek várnak rád, amelyekről álmodni sem mertél. Te vagy az, akin minden múlik, és szerencsére nagyon gyorsan reagálsz az új szituációkra.

Karmahoroszkóp (augsztus 28. - szeptember 3.)Skorpió
Karmikus kötelességed: A legnagyobb fegyvered a héten a mosolyod, amellyel mindenkit le tudsz venni a lábáról. Még a főnöködet is, úgyhogy most kérj bármit, mert simán teljesíti, de azért ne ess túlzásokba.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki az érzékenységét arra használja, hogy zsarolja környezetét. Nálad ezzel semmire nem megy. Segíts neki megérteni, hogy ez a vesztesek taktikája. Adj neki tippeket, miként változtasson.
Karmikus feladatod: Ez az időszak alkalmas arra, hogy kedveseddel tölts néhány szerelmes napot. Ha még egyedül élsz, akkor nyugodtan rúgj ki a hámból, senki nem fog megbotránkozni. Végre utat engedsz a szerelemnek, és beköszönthet egy olyan időszak, amelyre mindig is vágyakoztál: valaki végre a tenyerén szeretne hordozni.

Karmahoroszkóp (augsztus 28. - szeptember 3.)Nyilas
Karmikus kötelességed: Legyél sokszínű, és akkor nem lehet gond a munkahelyeden, még akkor sem, ha pont egy nagyobb átszervezés közepébe csöppensz. Ugyan több kollégád is irigy lehet rád, mert te vagy az, aki a legjobban képes alkalmazkodni minden szituációhoz, de téged ez egy csöppet se zavarjon.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel jobban tennéd, ha nem bocsátkoznál vitába, mert nagyon durva egyéniség. Az egód nem engedi, hogy feladd a küzdelmet, ezért igencsak megszenveded a dolgok következményeit.
Karmikus feladatod: Átütő hatást érhetsz el a pasidnál, ha hagyod kéretni magadat. Semmi értelme ágyba bújnod vele az első randi után, mert agyoncsaphatod vele a varázslatot. Érezni fogod, ha eljön az idő, és ezt ő is így gondolja.

Karmahoroszkóp (augsztus 28. - szeptember 3.)Bak
Karmikus kötelességed: Büszke lehetsz magadra, mert a nehézségek ellenére sikerül pozitívnak és erősnek maradnod, sőt mi több, még te segítesz másokon. Nincs is nagyobb boldogság, mint látni a szeretteid arcán, hogy milyen örömet szereztél nekik.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki hajlamos általánosítani, és egy kalap alá venni olyan emberekkel, akikhez valójában semmi közöd. Állj ki magadért, és harcolj, ha úgy gondolod, hogy fontos, és ha megéri neked, hogy másként gondolkodjon rólad.
Karmikus feladatod: Kitartásra lesz szükséged, mert egyáltalán nem – vagy csak lassabban – válnak valóra a munkahelyedhez fűzött reményeid. Szerencsére a józan eszed megóv a túlzásoktól, így nem lesz anyagi nehézséged.

Karmahoroszkóp (augsztus 28. - szeptember 3.)Vízöntő
Karmikus kötelességed: Szereted a pocakodat, és hajlamos vagy többet enni a kelleténél. Ez mindaddig nem gond, míg nem lustálkodsz egész nap, és képes vagy még akkor is lemenni az edzőterembe, ha semmi kedved hozzá.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, akit most nagyon közel érezhetsz magadhoz, és akivel mámoros napokat tölthetsz el. Közben ne feledkezz meg a kötelezettségeidről, mert a mámoros éjszaka után a rendezetlen nappal fogadhat.
Karmikus feladatod: Kevesebb figyelmet tudsz most fordítani a gyermekedre, aminek az az oka, hogy minden idődet leköti egy munka vagy egy munkahelyeddel kapcsolatos esemény. De ha jobban belegondolsz, semmi nem lehet olyan fontos, mint a csemetéd.

Karmahoroszkóp (augsztus 28. - szeptember 3.)Halak
Karmikus kötelességed: Ha sportolni van kedved, tegyél be valami pörgő ritmusú zenét, és húzz fel egy dögös rucit. Igazán csúcsformában leszel, és még ha a pasidnak nincs is nagy kedve csatlakozni, tuti, hogy ha így meglát, felkér egy körre.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akihez nagy reményeket fűzöl. Pedig semmi értelme, mert mikor szükséged lesz rá, nem számíthatsz a segítségére. Jobb, ha ezt időben tisztázod magadban, és akkor nem érhet csalódásként.
Karmikus feladatod: Engedj meg magadnak egy ki luxust, és menj el a barátnőddel egy shoppingkörútra. Ne hallgass az eladókra, mert azok nem a legmenőbb cuccokra akarnak rábeszélni, hanem az elfekvő darabokra. Higgy a tükörnek, mert az mutatja meg a tutit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top