Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 3-5.)

A Skorpióra különleges élmények várnak, a Rák viszont jobb, ha felkészül a konfliktusokra. Nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok az első őszi hétvégére.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 3-5.)KOS: Szeptember első hétvégéjén okosan oszd be az idődet, hogy jusson pihenésre és szórakozásra is! Emellett jót tenne az otthonodnak egy kis rendrakás. Most fogyó hold van, így gyorsan és hatékonyan selejtezhetsz. Dobálj ki minden ócskaságot! Ha olyasmit találsz, ami még használható, de nincs rá szükséged, vidd el az egyik jótékonysági szervezetnek! Lesz, aki örülni fog neki. De ne takaríts egész hétvégén! Menj ki a szabadba, és élvezd a kora ősz szépségét! Főleg a hét utolsó napján fog jót tenni testednek-lelkednek, ha mozogsz a szabadban. Biciklizhetsz, teniszezhetsz vagy futhatsz, esetleg görkorizhatsz. A lényeg, hogy mozgásban legyél, hiszen neked lételemed az aktivitás.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 3-5.)BIKA: Ennek a hétvégédnek a sikere nagyrészt a pénteki reakciódon múlik. Ezen a napon erős ingerenciád lehet, hogy jól beolvass valakinek, de ne tedd! Jobb, ha tapintatosan fogalmazol (vagy inkább bölcsen hallgatsz)! Szerencsére utána könnyebb lesz megtalálnod a környezeteddel a megfelelő hangot. A legkedvezőbb az lenne, ha elutaznál. Láss világot! Ne törődj azzal, hogy vége a nyárnak! A kora ősz is gyönyörű, városban, vidéken, hegyekben. Emellett, ezenkívül szakíts időt a nagyobb családodra is! Örülni fognak, ha elhívod őket. Ne feledd, hogy a család az a közeg, ahol biztonságban érezheted magad úgy, hogy a szövetség vér szerinti kötelék formájában örökké megvan! Ez megnyugtató.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 3-5.)IKREK: Élvezd a hétvégét, de ne úgy, hogy elkezdesz költekezni! Igyekezz okosan beosztani a pénzt, és bánj vele mértéktartóan! Ne költs mindenféle ostobaságra! Igyekezz olcsó vagy ingyenes programot választani! Nem kerül semmibe a biciklizés, a séta, vagy kiülni a kertbe egy jó könyvvel. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindent meg kellene tagadnod magadtól. A cél, hogy eltaláld a helyes mértéket. Semmiképp se zárkózz be otthon, hanem bátran menj emberek közé! Neked lételemed a mozgás, a társaság, a nyüzsgés és a beszélgetés. Ha hívnak, menj buliba! Vagy te is szervezhetsz. Hívj el mindenkit, aki eszedbe jut! Úgysem fog ráérni mindenki. Mondd meg, hogy azt esznek, isznak, amit hoznak!
 
Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 3-5.)RÁK: A pénteki nap nagyon feszült és konfliktusokkal terhes lesz. Ha ezt „túléled”, és megúszod összeveszés nélkül, akkor kellemes hétvége vár rád. Emiatt minden erőddel legyél azon, hogy békében maradj a környezeted minden tagjával, a szeretteiddel és az idegenekkel egyaránt! Szombattól irányítsd úgy az eseményeket, ahogy neked jó! Találj ki olyasmit, ami kedvedre való! Most nem kell senki másnak megfelelned, csak saját magadnak. Szerencsére ami neked jó, az a másiknak is, vagyis ha te vidám vagy, akkor jó hatással vagy mindenkire. Ilyenkor fordulhatnak hozzád, mert lesz türelmed és legalább egy jó szavad mindenkihez. Ne feledd, hogy neked lételemed a víz! Menj úszni vagy szaunázni!

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 3-5.)OROSZLÁN: Nem számít, hogy unod már, de még mindig az a legfontosabb, hogy a hétvégét arra használd, amire való: pihenésre! Vedd komolyan, hogy ha agyonhajszolod magad, akkor törvényszerűen és előre tudhatóan le fogsz robbanni! Ezt megelőzendő tedd fel a lábadat, és lustálkodj „két kapura”! Ha kipihented magad, akkor mehetsz bulizni, sportolni. A hét utolsó napja aktivitásra alkalmas. Neked lételemed a mozgás, ezért mindenképpen válassz valami ilyesmit! Ráadásul szó szerint visszatér beléd az erő. Ismét lesz kedved az élethez. Most bármibe fogsz, sikerülni fog. Ezt használhatod fontos és kevésbé fontos ügyekre, hiszen hétvégén van lehetőséged dönteni. Jó érzés, ha eszerint alakítod a dolgaidat.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 3-5.)SZŰZ: Megünnepelted már a születésnapodat? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy szervezz egy partit. Mindenkit hívj meg válogatás nélkül, aki csak eszedbe jut! Kalkuláld be, hogy nem fog mindenki eljönni! Azoknak örülj, akik megtisztelnek a jelenlétükkel! Akik nem jönnek, azokat sajnáld, mert kimaradnak egy remek buliból! Költséges készülődés helyett kérd meg a vendégeidet, hogy hozzák el a kedvenc italukat és/vagy ételüket, mert az lesz a menü. Nem baj, hogy ez eddig nem volt divat, lehetsz te egy új divat megteremtője. Ehhez tartozik az is, hogy bátran vegyél papírtányérokat, hogy ne kelljen a végén órákig mosogatnod! Ezek az apró trükkök megédesíthetik az eseményt és az emlékét is.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 3-5.)MÉRLEG: Ha jó idő lesz a hétvégén, akkor mindenképpen menj ki a szabadba! Ne keseregj azon, hogy véget ért a nyár. Az időnek az a dolga, hogy menjen. Tuti, hogy megijednél, ha megállna. Emlékezz a nyárra derűsen, idézd fel a vidám kalandokat! De most élvezd a kora ősz szépségét! Tölts minél több időt a gyerekeiddel, menjetek sétálni, görkorizni, és játsszatok minél többet! Meglátod, hogy sokkal könnyebbnek fogod érezni magad. Egyszerűen át fog ragadni rád az ő gondtalan életfelfogásuk, és ennél jobb „gyógymód” nem is kell. Ha fokozni akarod a hangulatot, akkor kérdezd meg, hogy szerintük mi lenne a legviccesebb program! Garantált, hogy bombázni fognak az ötletekkel. Csak győzz válogatni!

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 3-5.)SKORPIÓ: Kétségtelen, hogy remek hétvége elé nézel. Elemedben leszel. Ez garantálja, hogy élvezni fogod a szabadságot, persze csak akkor, ha engedélyezed magadnak. Minden program akkor és attól lesz jó, ha akarod és engeded. Kitűnő ötlet, ha fogod magad, és kiruccansz az egyik szomszédos országba. Nem kell nagy szervezkedés ehhez. Fogd magad meg a fényképezőgépedet, és menj! Ha megörökíted az élményeidet, akkor később könnyebb lesz felidézni, és újból átélni. Emiatt lettek ennyire elterjedtek a digitális kamerák. Ha neked nincs ilyesmid, akkor érdemes rá beruháznod, de végső esetben kölcsön is kérhetsz. Sőt, elhívhatod az, akitől kölcsön akarod kérni, meglátod, boldogan veled fog tartani.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 3-5.)NYILAS: Ezen a hétvégén minden azon múlik, hogy mire vágysz, és hogy ennek tudatában vagy-e. Ugyanis most bármit megtehetsz: lazíthatsz, utazhatsz, tanulhatsz, kertészkedhetsz. A legjobb, ha felteszed magadnak a kérdést, hogy mihez van a leginkább kedved. Ezt nemcsak a nap elején, hanem napközben bármikor megteheted. Sajnos ezt tanulni, gyakorolni kell, mert eddig nem így volt, de most hatalmadban áll úgy alakítani a hétvégét, ahogy szeretnéd. Ezt tudatosítsd, és akkor bármi lehetségessé válik. Arról ne feledkezz meg, hogy neked szükséged van mozgásra, aktivitásra, vagyis ha pihenésre vágysz, akkor se feküdj egész nap! Menj egy jót sétálni vagy biciklizni! Ettől frissebb leszel.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 3-5.)BAK: Ez a hétvégéd szóljon a szerelemről! Ha van párod, akkor tölts vele minél több időt kettesben! Ha vannak gyerekeitek, akkor „adjátok kölcsön” őket! Ne legyen lelkiismeret-furdalásotok, hiszen csak akkor tudtok figyelmes szülők lenni, ha megerősítitek a szövetségeteket időről időre. Amennyiben nincs még párod, járj nyitott szemmel és szívvel! Ez utóbbihoz segítséget adhat az irodalom, a filmművészet és bármelyik művészeti ág. Olvass szerelmes verseket! Nézz meg egy szerelmes filmet a moziban! Ezek olyan rezgésszintre emelnek, amivel bevonzhatod a szerelmedet. De mindeközben ne sóvárogj, hanem álmodozz! A kettő között a hit a különbség, hogy hiszed-e, hogy rád találhat.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 3-5.)VÍZÖNTŐ: Ezen a hétvégén akkor leszel friss, ha vigyázol magadra. Először is figyelj oda, hogy mit és mennyit iszol! Napi két liter a minimum. Az sem mindegy, hogy ez tiszta víz vagy cukros üdítő. Az utóbbival felesleges kalóriát viszel be, míg a kávéval és az alkohollal elvonod a vizet, mert ezek dehidratálják a szervezetet. Ha buliba mész, és attól érzed jól magad, hogy alkoholt iszol, akkor nem jó helyen vagy. Nem attól kell feldobódnod, hogy berúgsz. Úgy nevess, hogy nem iszol alkoholt! Ezenkívül óvatosan flörtölj, mert valaki komolyan fog venni! Ha szabad vagy, akkor lehetsz bátor, de ha elkötelezted magad valaki mellett, akkor maradj hű! Csak azt tedd, amit te is elvársz!

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 3-5.)HALAK: Ha vannak gyerekeid, akkor szervezz valami vidám, játékos programot nekik! Áthívhatjátok a szomszéd gyerekeket vagy az osztálytársakat. Tarthattok tanévkezdő bulit. Találjatok ki különböző ügyességi játékokat! Lehetőleg a szabadban mérjék össze az erejüket és a tudásukat. Meglátod, a többi szülő is remekül fogja érezni magát. A gyerekekkel töltött időben az a jó, hogy átragad rád az ő felhőtlen jókedvük. Ettől nem szűnnek meg, de könnyebbnek tűnnek a nehézségek. Ha nincs gyermeked, akkor „kölcsönkérhetsz” egyet a rokonságból vagy a barátoktól. Hidd el, nagyon boldoggá fogod tenni a szülőket, ha tehermentesíted őket pár órára! Ez igazi ajándék nekik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top