Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 17-19.)

A hétvége jelszava: menj a szabadba! Hagyd hátra a hét feszültségeit és megoldatlan problémáit, egyszerűen csak élvezd az őszt.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 17-19.)KOS: Pénteken muszáj még a kötelességekre és a feladatokra koncentrálnod. Ne kalandozzon el a figyelmed! Jó lenne megúszni hibázás nélkül. Cserébe délutántól átadhatod magad a megérdemelt pihenésnek. Mozgalmas hét áll mögötted, ezért rád is fér. Emiatt nélkülözhetetlen, hogy lelassulj és lazíts! Ne ijedj meg, ez nem azt jelenti, hogy egész nap feküdnöd kell! Aktívan is pihenhetsz. Csak arra ügyelj, hogy ne terheld túl magad! Mehetsz sportolni, de csak annyit, amennyi jólesik. Most a szabadban tanácsos minél több időt töltened. Szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet! Meglátod, ettől sokkal jobban fogod érezni magad testileg-lelkileg és szellemileg is. Felszabadultabb és derűsebb leszel.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 17-19.)BIKA: Sok volt ez a hét, úgy érzed, hogy nincs energiád semmire. Ne aggódj, hétfőre feltöltődsz, de ehhez az kell, hogy ezen a hétvégén csak magadra figyelj. Ne engedd felhúzni magad, még akkor sem, ha úgy érzed, hogy a barátaid és a rokonaid az agyadra mennek. Vegyél mély levegőt, számolj el tízig, és próbáld kifújni magadból a feszültséget.
A sok korlát, feladat és probléma mázsás súlyként nyom. A másik módszer is jó: leihatod magad, és teleeheted magad finom falatokkal, de ennél a megoldásnál számolnod kell a másnapi macskajajjal és társaival.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 17-19.)IKREK: Remek hétvége vár rád. Teljesen fel leszel dobódva. Annyi terved és ötleted lesz, amit nem is lehet két-három napba belesűríteni. Épp ezért kapkodás helyett állj meg egy pillanatra, és gondold át, hogy mi esne a legjobban, mihez van elég pénzed, és kit vonhatnál be! Felteheted a kérdést úgy is, hogy „mit?”, „mennyiért?”, „kivel?”. A fő szempont az legyen, hogy mit lehet a szabadban „művelni”! Most mindennél fontosabb, hogy minél több időt tölts kinn. Muszáj kiszellőztetned a fejedet és a tüdődet. Az mindegy, hogy sportolsz, kirándulsz, sétálsz, vagy egy kávézó teraszán ücsörögsz a barátaiddal, a lényeg, hogy ne a négy fal között gubbassz! Meglátod, ettől még jobban leszel.
 
Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 17-19.)RÁK: Ezen a hétvégén vigyázz a pénzedre! Lehet, hogy az elmúlt hetekben túl sokat költöttél, ezért most jó lesz átgondolni, hogy a hónap többi részében mire szeretnél költeni. Nem árt spórolnod, főleg az elmúlt hónapok dorbézolásai után. Mielőtt összevissza vásárolsz mindenfélét, ami éppen eszedbe jut, ülj le, és gondold át, hogy mire van igazán szükséged!
Írj listát, és ezzel menj el bevásárolni; ne költsd túl sokat, messze még a következő fizetés! Így elkerülheted a felesleges pénzkidobást.


Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 17-19.)OROSZLÁN: Ez a hétvége számodra a szerelemről fog szólni. Amennyiben van párod, két komoly feladat vár rád: 1. Maradj hű! 2. Minél több időt tölts kettesben a pároddal, akkor is, ha vannak gyerekeitek! Megszervezhető, ha igazán akarjátok. Ha nem tudtok elutazni, akkor legalább sétáljatok kéz a kézben! Üljetek ki egy hangulatos teraszra, és bújjatok össze, mint a szerelmesek! Meglátjátok, fellobban az a tűz. Ha még keresed a párod, akkor most rendkívül jók az esélyeid. Ennek csupán két előfeltétele van: 1. Nyisd ki a szívedet és a szemedet! 2. Menj emberek közé! Sajnos, a szerelem nevű csoda nem történik meg ezek nélkül, vagyis egy kicsit neked is kell tenned érte, ha vágysz rá.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 17-19.)SZŰZ: Ezen a hétvégén az egészséged legyen a legfontosabb, hiszen minden erre épül. Gondolj bele: ha beteg vagy, nem tudsz másokkal törődni, dolgozni, pénzt keresni, és élvezni az életet. Arról se feledkezz meg, hogy a gondolataid nagymértékben mérgeznek vagy gyógyítanak, ezért nem mindegy, hogy mennyire vagy optimista, és milyen emberekkel veszed körbe magad. Emellett az is fontos, hogy hétvégére vidám programokat válogass! Most, ősszel rengeteg fesztivál közül válogathatsz. Színes kavalkád vár. Különböző tájegységek borait, ételeit kóstolhatod, és ismerkedhetsz a hagyományokkal is.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 17-19.)MÉRLEG: Legyen ez a hétvége a gyerekeké! Ha van saját gyereked, akkor is, de ha nincs, akkor is. Az utóbbi esetben kérhetsz kölcsön. A testvéred, a szomszédod vagy a barátaid gyerekét felkaphatod, és elviheted magaddal a skanzenbe vagy a vidámparkba. Meglátod, hálásak lesznek a szülők. Olyan programot válassz, amely a szabadban végezhető! Ki kell használni, hogy most, kora ősszel csodás az idő. Remek ötlet, ha faleveleket és terméseket gyűjtötök. Ha nem vágysz gyerekek társaságára, akkor add ki magadból a feszültséget, és süss házi kenyeret. Jó móka lesz, hidd el.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 17-19.)SKORPIÓ: Ezen a hétvégén a jelmondat az lesz, hogy „otthon, édes otthon”. Törődj az otthonoddal! Rakj rendet, selejtezz, és szellőztess sokat! Ezzel felfrissítheted a környezetedet. Persze nem kell egész hétvégén takarítanod.
A hétvége második felében használd ki a jó időt, menj el túrázni, mássz meg egy hegyet.
A hegy tetején ülj le, és lélegezz mélyeket, raktározd el magadban az élményt, ugyanis a következő héten nehéz döntéseket kell meghoznod.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 17-19.)NYILAS: Ez a hétvége kifejezetten alkalmas utazásra. Semmiképp se gubbassz otthon a négy fal között! Ha kimozdulsz, az energiád is sokkal több lesz. Most nem a fekvés és a semmittevés pihentet, hanem az élmények, a látnivalók. A környezetváltozás jót fog tenni testednek-lelkednek. Mehetsz külföldre vagy maradhatsz belföldön. A lényeg, hogy olyan úti célt válassz, amely vonzó a számodra. Ha van kedvenc, bevált kirándulóhelyed, akkor utazz oda, de új városok, tájak is várnak. Annyi csodás hely van belföldön is! Nem igaz, hogy láttad már mindet. Feltétlenül vigyél magaddal kamerát! Ez segít, hogy később ismét átélhesd a kalandokat, amikor visszanézed a felvételeket.


Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 17-19.)BAK: Tanulságos lesz ez a hétvégéd abból a szempontból, hogy milyen élmények vehetők meg pénzért, és mennyibe kerül a jó közérzet. Legyél beosztó, és ne költekezz! Keresd az ingyenprogramokat! Ne ess abba a hibába, hogy azt hiszed, attól fogod remekül érezni magad, ha sok pénzt adsz ki! Szomorú lenne, ha ezen múlna. Se a programokra, se az ételre ne adj ki irreálisan sok pénzt. Légy kreatív, főzz olcsó ételeket, próbálj felkutatni a minőségi, de nem irreálisan drága alapanyagokat a piacon. A főzésbe pedig vond be a gyerekeket vagy a párodat is, élvezni fogják, de ha nincs kedvük hozzá, ne erőszakoskodj.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 17-19.)VÍZÖNTŐ: Ez a te hétvégéd lesz. Minden szempontból te leszel a főszereplő, így te irányítod az eseményeket. Épp ezért fontos, hogy derűsen, pozitív elvárásokkal menj bele! Hiszen megteheted, hogy folyton duzzogsz valamin, vagy megsértődsz valakire, de így csak saját magaddal tolsz ki. Akkor fogod jól érezni magad a bőrödben, ha a lehető legkellemesebb programot választod, és a lehető legjobb „fejekkel” mész oda. A „mit?” és a „kivel?” kulcsfontosságú. Ezek után szinte mindegy, hogy kirándultok, vagy grilleztek a kertben. Igaz, hogy most a legkedvezőbb hatással a szabadtéri programok lesznek rád. Tehát legyél minél többet kinn a szabadban! Használd ki az utolsó kellemes őszi napokat!

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 17-19.)HALAK: Nem vagy gép, így nem feszítheted túl a húrt, mert ha elszakad, akkor nem cserélhető az alkatrész. Szóval vigyázz magadra, és pihenj ezen a hétvégén! Vedd komolyan a tested jelzéseit! A fáradtság és a fájdalom is azt mutatja, hogy a szervezeted feltöltődésre vágyik. Tedd fel a lábad, és igyál sok vizet, egyél finom, egészséges ételeket! Például különböző gabonákat: a kölesben, a hajdinában olyan fontos ásványi anyagok és rostok vannak, amelyek nélkülözhetetlenek. Emellett jót tenne, ha minél többet lennél friss levegőn, ettől felfrissül a tested-lelked. Vihetnél magaddal egy jó könyvet, és akkor a szellemed, az értelmed is kap egészséges táplálékot. Egy tanfolyam is hasonló hatású.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top