Horoszkóp

Karmahoroszkóp (2010. szeptember 18-24.)

A héten a Plútó és a Mars pozitív fényszögkapcsolatba kerül, ami lehetővé teszi, hogy a karmádat teljesítsd. A Napnak az Uránusszal és a Jupiterrel történő oppozíciója termékenyítő feszültségként hat – sok mindent eldönthetsz, amire eddig képtelen voltál.

Kos
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 18-24.)Karmikus kötelességed: Élet van benned. Pörögsz, és élvezed azt, hogy környezetedet végre te szórakoztatod. Szervezz egy házibulit, ahol a házigazdák királynőjévé koronáznak majd, mert minden olyan tökéletesen sikerülhet.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki soha nem beszélt neked eddig a magánéletéről, de a héten megtalálhat ezzel a témával, és a tanácsodat kérheti. Jobb, ha ebből kimaradsz, és nem te hozod meg számára a végső döntést, mert ha nem jól sül el, akkor tuti, hogy téged fog hibáztatni.
Karmikus feladatod: Az elmúlt hetekben csak úgy rakódtak rád a kilók. Ellen kell állnod a finomságok csábításának, mert ez így nem mehet tovább. Gyakorolj önfegyelmet, még akkor is, ha a héten felmerülő csalódásaidat egy vagy több nagy tábla csokival szeretnéd levezetni.

Bika
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 18-24.)Karmikus kötelességed: Új lehetőséget kell adnod egy barátodnak. Lehet, hogy folyamatosan követ el ellened hibákat és zűrös vétkeket, de neked most békejobbot kell nyújtanod. Ha tovább örvénylenek a félreértések, nagyon nehezen tudod tisztázni őket.
Karmikus kapcsolatod: Egy férfival lesz, aki végre nagyon kedves lesz a szívednek. Úgy érzed, neked teremtette a sors, de ez még nem ok arra, hogy ne hagyj neki levegővételnyi időt se. Várj türelemmel, hogy ő is így érezzen irántad, és a legfontosabb lépést ő tegye meg feléd.
Karmikus feladatod: Próbálj diplomatikus maradni. Ne engedd, hogy elragadjanak az indulatok, és esetleg olyanokat mondj, amiket később megbánhatsz. Főleg olyan emberekkel ne szállj vitába, akiktől függsz valamilyen formában.

Ikrek
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 18-24.)Karmikus kötelességed: Mire vársz, ha tudod, hogy szerelmed minden vágya egy háziállat? Tedd túl magad az aggályaidon, és szerezz neki egy életre szóló örömet azzal, hogy belemész még abba is, amitől a hideg is kiráz. Meglátod, fordulni fog a kocka, és te még jobban fogsz ragaszkodni ahhoz a kis jószághoz.
Karmikus kapcsolat: Főnököddel lesz, aki az utóbbi időben nagyon elégedett veled. Bizalmas feladatokat kapsz, amelyeket kezelj titkosan. Kollégáid bármennyire is próbálják kiszedni belőled, te tégy lakatot a szádra.
Karmikus feladatod: Barátaid meghívásának eleget kell tenned. Itt az ősz, és te legszívesebben mindenkitől elzárva begubóznál otthon. Nem jó megoldás, mert a jó hangulat csak a szeretteid körében talál rád.

Rák
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 18-24.)Karmikus kötelességed: Az állandóság nagyon fontos, még akkor is, ha több változás is várható a munkahelyeden és a magánéletedben egyaránt. Most te vagy családod szilárdsága, és ha te is bizonytalannak mutatod magad, elbizonytalaníthatod őket.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan rokonoddal lesz, aki mindig a segítségedre van. Ha nem mennek a dolgaid a kedved szerint, kérd őt, és majd optimista beállítottságával felvidít, megmutatja a helyes utat.
Karmikus feladatod: Türelmesnek kell lenned a forgalomban. Minden baleset a sors üzenete. A héten különben is nagy a káosz a városban, mindenki rohan valahová. Sok a baleset, de te megúszhatod, ha a dugóban ülve elgondolkozol, és higgadt maradsz.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 18-24.)Karmikus kötelességed: Óriási mázlid van, ha pénzről vagy munkáról van szó. Még az is lehet, hogy egy régi munkádat kapod vissza, amelyben rendkívül jól érezted magad, és nem utolsósorban az anyagiak is pont megfelelőek voltak.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akit közel érzel magadhoz, mégsem vagy képes megbeszélni vele semmi mély és komoly dolgot. Hagyj időt magatoknak, és meglátod: ahogyan a barátságotok erősödik, olyan ütemben fogsz megnyílni előtte.
Karmikus feladatod: Ügyelj arra, hogy ha megbírságolnak, gyorsan egyenlítsd ki a számlát, mert számíthatsz rá, hogy nemcsak a kamattal lesz több, hanem a vérnyomásod is az egekbe szökik, mert akkor már a tartalékaidhoz kell nyúlnod.

Szűz
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 18-24.)Karmikus kötelességed: Meg kell tanulnod, hogy kit ajándékozol meg a bizalmaddal, mert olyan személyeknek adhatod ki magad, akik sajnos visszaélnek ezzel, és ha a legféltettebb titkaidat osztod meg velük, biztos lehetsz benne, hogy a környezeted ezen fog csámcsogni.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akiről azt gondolod, hogy mindig rosszat akar neked. Ez nem biztos, hogy így van. Vizsgáld meg a dolgokat az ő szemszögéből, és miután összevetetted a tieddel, csak akkor tudsz pártatlan véleményre jutni.
Karmikus feladatod: Ha bulizol, fantasztikusan fogod érezni magad. Legyen rajtad valami merészen szexi ruhadarab, például egy miniszoknya tűsarkúval. Végül is mindegy, hogy mit választasz, mert mindenben bombasztikusan fogsz festeni.

Mérleg
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 18-24.)Karmikus kötelességed: A pénzügyek terén minden okod megvan a bizakodásra, mert talán éppen a munkahelyeden értékelnek nagyra, és ezt pénzben is kifejezik végre. Most vagy hálás saját magadnak, hogy eddig kitartottál, és nem dobtad be a törölközőt.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki sokat beszél, és közben kifecseghet olyan titkokat, amelyekről jobb lenne, ha nem is tudnál. Ezt a kellemetlen helyzetet kell megoldanod a legkevesebb súrlódással.
Karmikus feladatod: A héten boldogságot kell vinned az emberek szívébe. Bújj ki a bőrödből, és most az legyen a fontos, amit más szeretne. Légy figyelmes és megértő hallgatóság. Ennek köszönhetően számodra észrevétlenül átalakul az értékrended, és másként fogod látni és láttatni a világot, baráti körödben is lesznek pozitív változások.

Skorpió
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 18-24.)Karmikus kötelességed: A kellemes őszi napsütésben jólesik a kirándulás, ezért ha teheted, irány a szabadba! A természet szépsége és nyugalma átjárja a testedet és a lelkedet egyaránt, amely új élményekkel gazdagíthat.
Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz, akivel szemben nagyon erőszakos vagy mostanában. A mérleg két fele szimbolizálja a férfi és nő kapcsolatát, ezért jó lenne, ha megtalálnád az arany középutat, mert most feléd billen a mérleg nyelve.
Karmikus feladatod: Bár alapvetően béke van a munkahelyeden, mégis minden idegszáladdal feszültséget érzel. Lehet ez egy új feladat vagy új kolléga miatt. Próbálj meg lazítani, és elkergetni a fejedből azokat a gondolatokat, amelyekkel árthatsz magadnak.

Nyilas
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 18-24.)Karmikus kötelességed: Érhetnek csalódások ezen a héten, de te úgy teszel, mintha nem történne semmi. Ez nem jó taktika, mert az elfojtott dolgokkal akár még meg is betegítheted magad. Add ki a dühödet, és garantáltan jobban fogod érezni magad.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki megtanít arra, hogy a harcok sérülésekkel járnak. Nem mindig kell vitába szállnod, főleg akkor nem, ha előre tudod, hogy nincs igazad.
Karmikus feladatod: A héten meg kell tapasztalnod az élet csendesebb oldalát is, mert a hatalmas baráti körödből senkit nem találsz, aki mulatozni indulna veled. Kénytelen vagy egyedül nekivágni, de menet közben ráébredsz, hogy így semmi értelme, és inkább te is hazamész.

Bak
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 18-24.)Karmikus kötelességed: Nagy döntés előtt állsz, melyet félsz meghozni. Nem mehetnek tovább így a dolgok. Tudod, hogy rengeteget kell változnod ahhoz, hogy környezeted meg tudja bocsátani neked azokat a dolgokat, amelyekkel mostanában nagyot vétkeztél.
Karmikus kapcsolatod: A pároddal lesz, aki hencegni fog veled, és még az is lehet, hogy több barátjának kibeszéli a legféltettebb titkaitokat. Eszébe sem jut, hogy ezzel megbánthat téged.
Karmikus feladatod: Lendülettel veted bele magad a munkába, melyben sikeres leszel. Főnökeid díjazni fogják, ami jól jöhet, mert szükséged van néhány új, dögös cuccra. Ezen a héten fontos lesz számodra, hogy mikor miben jelenj meg, és ebben nagyon is igazad van, mert most leginkább a külsőd alapján ítélnek meg az emberek.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 18-24.)Karmikus kötelességed: Minden jól alakul a magánéletedben. Tele vagy tervekkel és tettvággyal. A hosszú és kiegyensúlyozott kapcsolat titka egymás elfogadásában rejlik, és ezt te most sikeresen elsajátíthatod, így nem kell izgulnod, hogy a pasid máshol keresi a boldogságot.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan kollégáddal lesz, aki befelé forduló, és aki nagyon magának való. A héten azt a feladatot kaptad a sorstól, hogy feltörd ezt a kemény diót, még akkor is, ha ebből neked hátrányod származik.
Karmikus feladatod: A becsületes munkának meglesz az eredménye. Lehet, hogy lassabban töltöd fel a bankszámládat, mint ha zűrös, de jövedelmező ügyletekbe keverednél, de legalább nyugodtan hajtod a fejedet álomra.

Halak
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 18-24.)Karmikus kötelességed: Az elmúlt időszak szellemileg és fizikailag is egyaránt sokat kivett belőled, és az ősz várhatóan még jobban ki fog zsigerelni. Használd ki a jó időt, és töltődj fel pozitív energiákkal, légy sokat a friss levegőn a barátaiddal.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel szemben apróbb harcok és viták várhatóak, de ezek a kapcsolatotokat jó irányba terelik, mert folyamatosan tanulhattok egymástól és a saját hibáitokból.
Karmikus feladatod: Bármilyen ötlettel is állj elő, a családod várhatóan lehurrog majd. Kezded unni, hogy neked semmi beleszólásod az otthoni dolgokba. Gondolkozz el azon, hogy ez miért van így. Talán pont azért, mert amikor döntened kell, képtelen vagy rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top