Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 24-26.)

Valakire két nyugodt, csendes nap vár, más jegy szülöttei azonban lehet, hogy életük szerelmével fognak találkozni a hétvégén. Kattints, hogy megtudd, mit ígérnek a csillagok.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 24-26.)KOS: Ennek a hétvégének két – jól elhatárolható – része lesz. Pénteken és szombaton te leszel a középpontban. Mindenki téged akar, és a kedvedet keresi. Ne bánd, és még véletlenül se utasítsd vissza! Tudd, hogy megérdemled mindazt, amit kapsz! A hét utolsó napján minden kicsit le fog lassulni. Az emberek és a helyzetek is békésebbek lesznek. Ez arra jó, hogy az egész heti rohanást felváltsa a lazítás. A pihenést is megérdemled, de neked kell eldöntened, hogy milyen formát választasz: aktívat vagy passzívat. Csak arra figyelj, hogy épp mihez van kedved! Így fogsz tudni végül valóban energikusan nekimenni a következő hétnek.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 24-26.)BIKA: Mindenki várja a hétvégét, te is. Most végre itt van. Nincs más dolgod, mint kihozni belőle a lehető legtöbbet. Tudnod kell, hogy pénteken és szombaton nem a te kezedben lesz az irányítás, szóval jobban jársz, ha csak „sodródsz”. Ez annyit jelent, hogy ha bármilyen ügyben akadályba ütközöl, akkor hagyd, és fogj bele másba! Így sikeresebb és elégedettebb leszel a nap végére. Aztán eljön a te napod, a vasárnap. Ekkor szerelmi jelenetek kellős közepén fogod találni magad. Ha van párod, akkor ő fog „nyaggatni”, és veled akar lenni minden pillanatban. Örülj neki, és élvezzétek az együtt töltött időt! Ha még keresed, akkor most megtalálhatod a párodat, mint zsák a foltját.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 24-26.)IKREK: Lesz ezen a hétvégén buli és láblógatás is, főleg akkor, ha ügyesen szervezed a programjaidat. Szerencsés vagy, mert több meghívást is fogsz kapni. Neked kell eldöntened, hogy kiknek a társaságára vágysz. Válaszd azokat a barátokat, akik vidámak, és akikkel jó sokat lehet nevetni. Hiszen a nevetés a leghatékonyabb stresszoldó, és közben még fel is töltődsz. Sőt, az a jó hír, hogy nemcsak te, hanem a többiek is. Ezek után lesz időd a lustálkodásra is. Használd ki, és élvezd, hogy nem kell sehova rohanni! Ebben is kedved szerint válassz! Maradhatsz ágyban, és tévézhetsz, olvashatsz.


Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 24-26.)RÁK: Mozgalmas hétvége elé nézel. Szinte minden napra jut valami. Örülj neki, hogy ennyi dolgod, ennyi barátod, ennyi meghívásod van! Ez még mindig jobb, mint otthon unatkozni. Bár a sok jövés-menés mellett szükséged lenne egy kis pihenésre is. Teremts alkalmat arra, hogy leülj a csésze tea mellé, és csak magadra koncentrálj! Ezek a bambulások jót tesznek az agynak. Hasonló ez ahhoz, mint amikor üresbe teszed a sebváltót, és az autó csak gurul. De egy kis lustálkodás és a hedonista örömök sem fognak ártani testednek-lelkednek. Csupa finomságot egyél és igyál! Jutalmazd meg magad! Megérdemled.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 24-26.)OROSZLÁN: Pénteken és szombaton tele leszel lendülettel és ötletekkel, ezeket szép sorban elkezdheted megvalósítani. Ez a hétvége kifejezetten alkalmas utazásra vagy kirándulásra. Használd ki a jó időt! Mehetsz külföldre, de maradhatsz belföldön is. Dönts a pénztárcádnak és a kedvednek megfelelően! A lényeg, hogy mozgásban legyél, hiszen ez a te természetes állapotod. Azután vasárnap lelassulhatsz. Vegyél vissza tempóból! Rád fér egy kis láblógatás. Pont ezért ne tervezz semmi megterhelőt erre a napra. Fel kell töltődnöd, hogy a következő hetet energikusan és vidáman kezdhesd. Jó hír, hogy ez csak rajtad és a szándékodon múlik.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 24-26.)SZŰZ: Végre itt a hétvége, ami annyit tesz, hogy hátradőlhetsz, és átgondolhatod, hogy mihez van kedved. Persze nem árt a családdal és a barátokkal egyeztetni, főleg akkor, ha közös programot tervezel. Vannak, akik rugalmasak, és bármikor „mozgósíthatók”, és vannak, akiknek jóval előbb be kell jelentened, hogy mit szeretnél. Ha ismered az érintetteket, akkor tudod, hogyan kell velük bánni. A hét utolsó napján elemedben leszel. Minden szempontból kiegyensúlyozott leszel. Ez arra jó, hogy megnyugodj, és derűsen tekints a következő hét elé. Jót tenne, ha kimennél a kertbe vagy a természetbe. A fák, a virágok közelsége meg fog nyugtatni, és fel is fog tölteni energiával…

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 24-26.)MÉRLEG: Mivel a Nap csütörtöktől a Mérleg jelébe lépett, itt van – vagy közeleg – a születésnapod. Ezen a hétvégén elgondolkozhatsz, hogy tartasz-e bulit, sőt elkezdheted megszervezni. Nem kell nagy felhajtást csinálnod és nem kell sokat költened ahhoz, hogy emlékezetes legyen. Egy kis kreativitás többet ér. Vehetsz ötletet az internetről vagy egy lakberendezési áruházból. Meglátod, jót fog tenni egy kis nézelődés. Mindemellett jusson időd a szerelemre is. Ez a hétvége több randit hozhat neked, ha elég nyitott és vállalkozó szellemű vagy, még akkor is, ha párkapcsolatban élsz. Megtehetitek, hogy külön mentek oda, és ott találkoztok. De ha még keresed, most megtalálhatod a párodat.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 24-26.)SKORPIÓ: Biztos, hogy egész héten a hétvégét vártad, mert tudat alatt érezted, hogy vasárnap valami vár rád. Nem lesz rossz a hétvégéd, de az igazi a vasárnap lesz. Ekkor a szerelem fog átjárni mindent, a gondolataidat és minden porcikádat. Élvezz és használj ki minden pillanatot! Így később nem mondhatod, hogy kár volt kihagyni. Amennyiben párkapcsolatban élsz, szervezzetek közös programot! Az együtt átélt élmények jót fognak tenni a kapcsolatotoknak, legyen ez buli, mozi vagy közös főzés. Ha még nem találtál rá az igazira, akkor nyisd ki jól a szemedet! Ott fog járni a közeledben, persze csak akkor, ha emberek közé mész. Hiszen minimális az esélye, hogy házhoz megy a szerelem…

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 24-26.)NYILAS: Feldobott leszel szinte egész hétvégén. Lehet, hogy ennek ismered a pontos okát, de az is előfordulhat, hogy nem tudod beazonosítani. Nem az számít, ki vagy mi okozza, hanem az, hogy megengedd magadnak, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ezek után mindegy, hogy mit teszel. Mehetsz csavarogni, vagy maradhatsz otthon. Eshet az eső vagy süthet a nap. Látod, nem ezen múlik, hogy jókedved van-e. Persze a környezetedben lévő emberek beállítottsága is sokat jelent, épp ezért lehetőleg válogasd meg, hogy kivel töltöd a szabadidődet.


Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 24-26.)BAK: Mi kell egy jó hétvégéhez? Olyan ez, mint a főzés: minőségi alapanyagokból, kreativitással és jó érzékkel főzhetsz finomat. Az sem baj, ha jókedvvel teszed mindezt. Ennek jegyében tervezd meg a hétvégi programodat! Bármit kihozhatsz belőle. A „fűszerek” a vidám és mosolygós barátok lesznek, akik lehetnek a rokonok vagy a szomszédok is. De nem kell egész hétvégén folyamatosan emberek között lenned. Biztosan lesz igényed egy kis csendre és egyedüllétre. Nincs veled semmi baj, ha szeretsz elvonulni a világ zajától. Teljesen normális, ha a töltődésnek ezt a formáját is fontosnak tartod. Ne feledd, hogy jogod van kettesben maradni önmagaddal! Sőt ez lenne mindenkinél az egészséges.

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 24-26.)VÍZÖNTŐ: A hétvégédnek két, egymástól jól elkülöníthető része lesz. Pénteken és szombaton emberekre, nyüzsgésre, társaságra fogsz vágyni. Menj bulizni, szórakozni! Találkozz kedved szerint azokkal, akiknek a közelsége jó hatással van rád! Nélkülözhetetlen a feltöltődésedhez, hogy vidáman teljen a szabadidőd. A hétvége másik fele, konkrétan a vasárnap sokkal csendesebb, visszahúzódóbb stílusú lesz. A családod társaságára és az otthon meghittségére fogsz vágyni. Ennek megfelelően menj el hozzájuk, vagy hívd meg őket magadhoz, de ez ne azt jelentse, hogy egész nap sütsz meg főzöl, mert akkor nem fogod kipihenni magad. Inkább valami egyszerűt készíts, vagy rendelj pizzát!

Hétvégi horoszkóp (2010. szeptember 24-26.)HALAK: Vannak élmények, amelyeket nem vehetsz meg pénzen. Ez végül is jó hír, hiszen azt jelenti, hogy nem kell folyton a zsebedbe nyúlni. A legjobb példa egy baráti beszélgetés, illetve egy csodálatos éjszaka a szerelmeddel. Ezen a hétvégén keresd az ilyen „ingyenes” örömöket! Vasárnap legyél óvatos az utakon! A sietség most veszélyt rejt magában. Szóval ne siess, és ne hagyd magad siettetni! Jobban jársz, ha ráérősen haladsz, de nemcsak az utcán, hanem otthon is. Figyelj oda, hogy hova nyúlsz, hova lépsz, vagy ha sportolsz, akkor ne felejts el bemelegíteni! Ezek az apró trükkök segítenek kivédeni, hogy megsérülj. Látod, egy kis odafigyeléssel milyen nagy dolgot érhetsz el…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top