Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (2010. október 1-3.)

Az Ikrek maradjon csöndben, a vasárnap az Oroszláné, de vajon mi vár a többi jegy szülötteire? Kattints, és megtudod.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 1-3.)KOS: A hétvégék többek között arra jók, hogy a család összejöjjön. Ne húzd ki magad az ilyen közös programok alól, mert csak sértődés lesz belőle. Számíts rá, hogy ezen a hétvégén igényt fog tartani a család rád. A születésnapok, névnapok, évfordulók és esküvők emlékezetes eseményekké válnak, ha jókedvűen, szívesen mész oda. A hét utolsó napján fergetegesen jól leszel. Ez lesz a hét legjobb napja a számodra. Nemcsak a hangulatod és az energiád lesz topon, hanem a tetterőd is. Bárminek nekifoghatsz, tuti, hogy sikerülni fog. Emellett készülj fel egy kedves emberre és egy kellemes beszélgetésre! Az ő személye és stílusa be fogja aranyozni a napodat. Sokat tanulhatsz tőle.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 1-3.)BIKA: Vidám, beszédes, mozgalmas hétvége vár rád. Sokan sokféle programot akarnak veled csinálni. Ahhoz, hogy ne bánts meg senkit, diszkréten, sőt diplomatikusan kell fogalmaznod. Mondhatsz nemet, de nem mindegy, hogyan, ugyanis most nem a szókimondás, inkább a bölcs hallgatás visz közelebb a harmonikus megoldáshoz. Ne feledd, hogy képtelenség mindenkinek megfelelni! Alakíts úgy mindent, ahogy neked jólesik! A hét utolsó napja békés lesz, különösen, ha élvezed az otthonod melegét. Hidd el, jót fog tenni, ha kicsit kicsinosítod! Nem kell sokat költened. Készíthetsz saját kézzel bármit, de az is feldobja a szobádat, ha átfestesz egy kisebb bútort vagy kaspót. Használj merész színeket!

Hétvégi horoszkóp (2010. október 1-3.)IKREK: Ennek a hétvégének a sikere teljes egészében azon múlik, hogy mennyit beszélsz. „A kevesebb több” alapon nyisd ki a szádat! Nem kell elnémulnod. Mondd ki azt, ami fontos, aktuális, de ragaszkodj a tényekhez! Kerüld a feltételezéseket és a következtetéseket! Közben ne feledd, hogy neked lételemed a mozgás, vagyis találj ki valami aktív programot! Minél többet sportolsz, annál derűsebb és optimistább leszel. Az egész hétvége, de a hét utolsó napja utazásra kifejezetten alkalmas. Mehetsz külföldre, vagy maradhatsz belföldön. A lényeg, hogy láss világot! Vidd magaddal a saját gyerekeidet! De elhívhatod a család vagy a barátok gyerekeit is, így garantált a kalandos út.
 
Hétvégi horoszkóp (2010. október 1-3.)RÁK: Lehet, hogy fárasztó, de ugyanakkor kellemes is a népszerűség. Ennek édes terhét kell ezen a hétvégén elviselned. Nemcsak a családod, hanem a barátaid, ill. a szomszédaid is megtalálnak valamivel. Igyekezz a kedvükben járni, de jusson időd magadra is! Kapcsolódj ki! Ha egész héten egy helyben ülsz, akkor most mozogj többet! Ha hét közben lóti-futi vagy, akkor maradj egy helyben! A lényeg, hogy pont az ellenkezőjét tedd, mint általában, hiszen a változatosság nemcsak „gyönyörködtet”, hanem fel is tölt. A hét utolsó napján váratlan vendéged érkezhet, vagy valaki hirtelen ötlettel áll elő. Mielőtt nemet mondanál, gondold át, hogy mit hagysz ki, és csak ezután válaszolj!

Hétvégi horoszkóp (2010. október 1-3.)OROSZLÁN: Az egész hét és a hétvége legjobb napja vitathatatlanul a vasárnap lesz a számodra. Addig ki kell valahogy bírnod. Foglald el magad! Például rakj rendet, vagy menj el segíteni a nagymamádnak bevásárolni, vagy vidd el a kutyát kozmetikushoz! A lényeg, hogy jó sűrű legyen a programod, mert így gyorsabban telik az idő, és hamarabb lesz vasárnap. Persze ez csak illúzió, de attól még kellemes. Szóval a hét utolsó napja a tied lesz. Fel leszel dobódva. Megtisztelő és hízelgő lesz, hogy mindenki veled akar találkozni, veled akar bulizni. Tehát lesz alkalmad válogatni a jó társaság és a jó programok között. Csak olyasmit csinálj, amihez kedvet érzel! Megteheted, hiszen hétvége van.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 1-3.)SZŰZ: Pénteken mindent szép komótosan intézz! Amire nem jut időd, azt halaszd el jövő hétre, de ne vidd magaddal hétvégére! Legyen a hétvége szent és sérthetetlen! Az csak a tied, a magánéletedé, a párodé, a családodé, a hobbidé, a barátaidé. Szóval lesz mit tenned. Nem fogsz unatkozni. Bármit csinálsz, azt csináld jókedvvel! Így semmi sem fog fárasztani, sőt azt fogod tapasztalni, hogy felpörögsz, és még több energiád lesz, mint az elején. Ebből fogod tudni, hogy jól választottál. A hét utolsó napján harmóniát, békét és nyugalmat fogsz tapasztalni. Vedd észre, hogy mindez belőled árad! Ha te belül rendben vagy, akkor minden és mindenki más is. Persze ez hétvégén könnyebb.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 1-3.)MÉRLEG: Ez a hétvégéd várakozással fog telni. Biztosan érzed, hogy hamarosan új fejezet kezdődik. Vasárnap meg fog eredni a nyelved. A Merkúr, a kapcsolatteremtés és hírek bolygója be fog lépni a Mérlegbe. Ez neked kifejezetten előnyös lesz. Ki fogsz virulni. Szóval minden szempontból jól fogod érezni magad a bőrödben, ezt a környezeted is érzékelni fogja. Hirtelen előkerülnek azok is, akik az utóbbi időben feléd sem néztek. Duzzogás helyett figyeld az érzéseidet, és ez alapján döntsd el, hogy van-e kedved a társaságukhoz! Közben ne feledd, hogy öngól, ha megfosztod magad bármilyen programtól, élménytől! Szóval menj, ha hívnak! Meglátod, remekül fogsz szórakozni.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 1-3.)SKORPIÓ: Ne csodálkozz semmin! Az egész hét szerelmes hangulatban telt. Ennek csúcspontja vasárnapra várható. Addig sem leszel elhagyatva. Ha van párod, akkor ő. Ha még nincs, akkor egy komoly jelentkező fog kényeztetni. Hagyd magad! Megérdemled, hogy végre ne te „ugrálj” mások körül, hanem körülötted „ugráljanak” mások. Ezt élvezd ki, de ne vidd túlzásba! Olyan értelemben, hogy ne tarts több vasat a tűzben, hiszen nem korrekt áltatni másokat. Vagyis csak azt tedd, amit fordított esetben te is el tudnál viselni. Mindemellett éld ki a kreativitásodat és művészi hajlamaidat! A mostani ihletett állapotod bármire jó: szépítkezésre, lakáscsinosításra, vásárlásra.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 1-3.)NYILAS: Az egész heti „robotolás” után végre szárnyakat kapsz hétvégén. Lélegezz fel, és élvezd a szabadságot! Megérdemled, hiszen a munkából keresett pénzed sem csak arra való, hogy a létfenntartásodhoz tartozó dolgokat megvehesd. Szóval egy kis szórakozás jár neked is. Mehetsz moziba, szaunába, buliba vagy a barátaidhoz, de ne akarj egyszerre mindent! Attól fogsz elfáradni, ha elkezdesz kapkodni, és habzsolni az élvezeteket. Jobban jársz, ha kevesebbet vállalsz be, de azt teljes egészében kiélvezed. Ez egy igazi ínyenc ismertetője, legyen szó finom falatokról, italról, szexről vagy kultúráról. Lassan ízleld ezeket a gyönyöröket, és meglátod, ki leszel cserélve a hét legvégére.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 1-3.)BAK: Ne akarj „magányos farkas” lenni! Igaz, hogy néha jólesik egyedül, „kettesben” lenni magaddal, de erre ezen a hétvégén kevés időd lesz. A párod – vagy ha még nincs, egy jelentkező – nagyon várja, hogy veled tölthesse a hétvégét. Engedd, hogy a szerelemé legyen a főszerep! Meglátod, nem fogsz rosszul járni. Bár igaz, hogy olykor azt érezheted, hogy sok az érzelmekből, de ez kellő tudatossággal helyes mederben tartható. A hét utolsó napján okosan költekezz! Nem kell a legdrágább sonkát megvenned. Idényjellegű hazai alapanyagokból is főzhetsz valami finomat. Vedd elő a nagymamád receptjeit! Jól fogsz mulatni, és sokat fogsz tanulni. Az öregektől mindig lehet. Kérdés, hogy hajlandó vagy-e.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 1-3.)VÍZÖNTŐ: Ez a hétvége sok kalandot fog hozni. Ehhez ki sem kell tenned a lábad otthonról. Szó szerint házhoz megy a kaland, bár ehhez szükség lesz a te hóbortos, játékos hozzáállásodra, hiszen a szomszédban folyó felújítás vagy bosszant, vagy átmész, és megkérdezed, mit segíthetsz. A kopott szék is elkeseríthet, vagy foghatod magad, és átfestheted. Legyél kreatív, és fogj fel mindent egy lehetőségnek, amiből vidámságot faraghatsz! Vegyél példát a gyerekekről! Ők utolérhetetlenek ebben. Mindennel képesek játszani: a tojástartóval, a csipesszel. Benned is megvan még ez, csak elő kell csalogatni. Mehetsz hobbiboltba vagy az internetre ötletekért, illetve megkérdezheted a gyerekedet.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 1-3.)HALAK: Lubickolhatsz, mint hal a vízben. Ez a hétvége kedvedre való lesz. Add át magad az élvezeteknek, hiszen a hétvége pont erre való. Ha sikerül kedvedre alakítanod a programodat, akkor szabályosan ki fognak simulni a „ráncaid” és az idegeid. Főleg akkor, ha a gyerekekkel sok időt töltesz együtt. Ők fel fognak vidítani. Ha nincs saját gyereked, akkor kölcsönkérhetsz egyet. Mindez azt segíti elő, hogy a saját belső gyerekeddel kerülj ismét kapcsolatba. A játék, a vidámság, a nevetés természetes állapotod. Azt nem lehet kinőni. Lehet, hogy kissé belepte a por, de a kezedben van a „poroló”. Ez a szándék, hogy jól akarod érezni magad a bőrödben, és az a jó hír, hogy ez elég.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top