Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (2010. október 8-10.)

A Halakra tökéletes hétvége vár, a Szüzek pedig megtervezhetik álmaik randevúját. Kattints, és nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 8-10.)KOS: Ez a hétvégéd igazán pihentető lesz. Nyugodtan hátradőlhetsz, és kiélvezheted. Ne szervezz sűrű programot! Ne akarj mindenhova eljutni, és ne akarj mindenkinek a kedvében járni, hiszen ez totálisan lehetetlen, és ezt te pontosan tudod. Pénteken még intézkedhetsz és nyüzsöghetsz, de szombaton, vasárnap lazíts! És figyelj arra, hogy mire és mennyit költesz! Okosan oszd be a pénzedet! Emellett legyél megengedő! Lesz több olyan szituáció, amikor a megoldást az fogja hozni, ha kivonod magad, vagyis maradj passzív és maradj csendben! Most a bölcsesség egyenlő a hallgatással. Nem fog nehezedre esni, ha tudatosítod, hogy mennyire szereted a másikat, hiszen a szeretet elfogadó és megengedő.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 8-10.)BIKA: Ez a hétvége egyértelműen és intenzíven a szerelemről fog szólni. Vigyázz, mert régi érzelmek, személyek térhetnek vissza, és megzavarhatják a jelen felállást! Igaz, hogy felemelő érzés felidézni a múltat, főleg akkor, ha az szerelmes volt. Bár rengeteg naivitás, felesleges jelenet is megtörtént, de szép volt. Add át magad az érzésnek, de közben ne veszítsd el a józanságodat! Ez nem ellentmondásos, ha folyamatosan belegondolsz a másik helyzetébe, és csak azt teszed, amit fordított helyzetben te is el tudnál viselni. Ezek után minél előbb gyere vissza a jelenbe! Hiszen csak azt tudod megölelni, aki a közeledben van. Legyen ő a fontos, és minden virtuális szerelemnél előbbre való!

Hétvégi horoszkóp (2010. október 8-10.)IKREK: Pénteken olyan bölcset talál mondani a gyereked vagy egy másik kisgyerek, hogy le fog esni az állad. Ismét bebizonyosodik, hogy a kicsik is „átlátnak a szitán”, és olykor ezt hihetetlenül pontosan ki is tudják mondani. Ne nevess, hanem fogadd meg a „tanácsot”, és alkalmazd már a hétvégén! Ha jól akarod érezni magad a bőrödben, akkor legyél te is egy kicsit gyerek! Tekints mindenre vidáman, és vedd játéknak! Ez nem a felelőtlenséget jelenti, hanem a kreatív részed aktivizálását. Ha kimész sétálni, szedhetsz gesztenyét és falevelet, majd otthon felragaszthatod őket díszként. Vagy úgy főzz, mintha ez is játék lenne. Meglátod, egészen más így krumplit hámozni. Jó móka lesz.
 
Hétvégi horoszkóp (2010. október 8-10.)RÁK: Ezt a hétvégét szánd a gyerekekre! Ha nincs saját gyereked, akkor kérj kölcsön! Meglátod, hálásak lesznek a szülők, hogy egy kicsit lazíthatnak. Neked most lesz türelmed és kedved is lehasalni, és úgy játszani. Vedd figyelembe az életkorukat, és aszerint válassz a játékokból, illetve a programokból! Ezenkívül a hétvégén ismét múltbeli családi ügyek kerülhetnek elő. Ne bánd! Inkább örülj, hogy végre lehetőség adódik a rendezésre! Amint túljutsz rajta, meg fogsz könnyebbülni, és így felszabadultabban élvezheted a hétvége nyújtotta sok örömöt, ami lehet egy kellemes séta, egy jó kávé vagy egy baráti diskurzus. A lényeg, hogy jólessen! Ez legyen az egyetlen szempont!

Hétvégi horoszkóp (2010. október 8-10.)OROSZLÁN: Ha bármilyen ingatlanügyed van, abban ezen a hétvégén nagyot léphetsz előre, ha nem gondolod, hogy hétvégén senki sem csinál semmit. Legyél aktív, és meglátod, hogy sikerek várnak rád! Emellett a családodé, ill. a magánéletedé legyen a főszerep! Igyekezz minél többet velük lenni! Legyél a szeretteiddel, vagyis azokkal, akik szeretnek, és akiket te is szeretsz! Távolabbi rokonokat is meglátogathattok, vagy elhívhatjátok magatokhoz vendégségbe. Ehhez nem kell ürügy. Nem baj, ha épp nincsen senkinek születésnapja vagy más ünnepelnivalója. Az bőven elég ok a találkozásra, hogy régen láttátok egymást. Ahogy ebből sem, úgy az ételből sem kell gondot csinálni. Oldjátok meg egyszerűen!

Hétvégi horoszkóp (2010. október 8-10.)SZŰZ: Ez a hétvége sok érdekes találkozást fog hozni neked. Legyél nyitott és rugalmas! Menj el mindenhova, ahova hívnak, vagy kezdeményezz te randikat! Ne várj arra, hogy a másik hívjon! Előzd meg! Ha kedved van, utazhatsz is. Mehetsz külföldre, vagy maradhatsz országhatáron belül, de a fényképezőgépet vagy a kamerát vidd magaddal, és rögzítsd az élményeket! Ezeken kívül azt fogod észrevenni, hogy szomjazol a kultúrára. Most főleg a szépség fog foglalkoztatni. Ez nehezen leírható, nagy halmazú fogalom. Keresd meg, hogy miben látsz szépséget, és elégítsd ki a szépség iránti vágyadat! Mehetsz múzeumba, koncertre vagy vásárolgatni. Ez utóbbi is alkalmas, bár kicsit költséges.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 8-10.)MÉRLEG: Megünnepelted már a születésnapodat? Ha nem, akkor ez a hétvége kifejezetten remek lenne erre. Ha nem elég nagy a lakásod, akkor elhívhatod a vendégeidet egy kávézóba. Ott mindenki a saját fogyasztását fizeti, így neked nem kell költened. De bármilyen más forma jó lehet, ahol te jól érzed magad, hiszen te vagy az ünnepelt. Közben érezheted legbelül, hogy a születésnapod valójában csak ürügy, hogy összejöjjetek, és együtt töltsetek egy vidám estét. Ha még ajándékot is kapsz, az már a „bónusz”. Arra számíts ezen a hétvégén, hogy a környezetedben többen hajlamosak lesznek nosztalgiázni, és/vagy túl heves érzelmekkel reagálni egészen egyszerű dolgokra. Legyél elnéző velük!

Hétvégi horoszkóp (2010. október 8-10.)SKORPIÓ: Fantasztikus hétvége elé nézel. Minden szempontból remekül fogod érezni magad a bőrödben. Ennek csupán egyetlen előfeltétele van: a saját igényeid szerint alakítsd a dolgokat, vagyis legyen fontos, hogy neked mi esik jól! Ne csak azt nézd, hogy kinek hogyan tegyél a kedvére! Ne félj, ez nem önzés, hiszen ha te jól érzed magad, akkor mindenki más is a közeledben. Hiszen úgy működsz, mint a nap: sugárzod a meleget, a szeretetet, de erre csak akkor vagy képes, ha neked van elég ezekből, mivel adni csak ekkor tudsz. Tehát alapvető fontosságú, hogy te rendben legyél. Ehhez mire van szükséged? Kényeztetésre, pihenésre, egy jó teára vagy forralt borra, forró csokira? Válassz!

Hétvégi horoszkóp (2010. október 8-10.)NYILAS: Ne szólj szám, nem fáj fejem. Ismered ezt a régi tanácsot? Legyen ez a hétvégi mottód, vagyis maradj csendben! Ennek többféle haszna is lesz. Egyrészt: ha nem beszélsz, nem árulsz el véletlenül titkot. Másrészt: ha hallgatsz, olyasmit tudhatsz meg, ami fontos lehet. És még számos haszna lesz ennek, de ezekre majd később fogsz ráébredni. Szóval izgalmas dolgok várnak rád. Most a legbölcsebb, amit tehetsz, hogy passzív maradsz, és szemlélődsz. Meglátod, ez milyen megnyugtató állapot. Nemhiába relaxálnak, meditálnak egyre többen. Ha te még nem gyakorolsz, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj ezek jótékony hatásával. Sokkal kipihentebb leszel, és ki fognak élesedni az érzékszerveid.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 8-10.)BAK: Kifejezetten szép lesz ez a hétvégéd, a szó szoros és átvitt értelmében is. Főleg akkor, ha van szemed a szépre, vagyis a saját érdekedben keresd és lásd meg a szépet emberekben, mozdulatokban, hangokban, tárgyakban és a természetben! Lehet, hogy ezt gyakorolni kell, de ha sikerül, csodálatosan fogod érezni magad, és valójában ez az, amitől szép lesz a hétvégéd. A gyönyörködés az a képesség, amelyet visszahozhatsz, ha az utóbbi időkben leszoktál róla. Mindemellett ez a hétvége kirándulásra, utazásra alkalmas. Lehet, hogy a barátaid, a kollégáid vagy a szomszédaid fognak hívni. Ne lepődj meg semmin, és semmiképp se mondj nemet! Kár lenne kihagyni ezt a vidám alkalmat és vidám társaságot.

Hétvégi horoszkóp (2010. október 8-10.)VÍZÖNTŐ: Pénteken még fel leszel dobódva, de szombattól leereszthetsz. Nem csoda, hiszen mozgalmas hét áll mögötted. Még jó, hogy hétvégén lazíthatsz. Persze amit kell, azt csináld meg, de utána pihenj! Ennek módját neked kell kiválasztanod. Te érzed, hogy mi kapcsol ki: egy séta, egy beszélgetés, egy film vagy egy kis mozgás, sport. Gondold végig, és figyeld, hogy a tested hogyan reagál! Ha összeugrik a gyomrod, az nem jó jel, de ha kellemes izgatottságot érzel, akkor menj, mert az a tied! Ugyanez vonatkozik az emberekre is. Lehetőleg csak azokkal találkozz, akikkel jól érzed magad! Akikkel lehet felhőtlenül nevetgélni, traccsolni, hiszen erre van szükséged. És jó hír, hogy ez kölcsönös…

Hétvégi horoszkóp (2010. október 8-10.)HALAK: Ennél jobb hétvégét kívánni sem tudnál. Igazán elemedben leszel. Élsz majd, mint hal a vízben. Ez jár neked, hiszen soha semmit sem kapsz, ami ne lehetne a tied. Ezenkívül szinte egész hétvégén valamifajta nosztalgia lesz úrrá rajtad. Nem baj, ha emlékezel, de lehetőleg csak a szép, szerelmes, szívet melengető dolgokat idézd fel! Közben lehet, hogy konkrétan meg fog jelenni valaki a múltadból. Nemcsak a személye fontos, hanem az érzés is, amelyet újraéleszt benned. Ezek kedves dolgok, de ne feledd, hogy a múlthoz kötnek, és nem sok közük van a jelenhez! Észnél kell lenned, hogy ne keveredhessen össze a múlt a jelennel. A „most” az egyetlen, ami valóság. A múlt már elmúlt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top