Horoszkóp

Karmahoroszkóp (2010. október 16-22.)

A Merkúr és a Neptunusz, valamint a Mars és a Jupiter trigonjai arra utalnak, hogy valamivel könnyebb, szerencsésebb hétnek nézünk elébe, és talán a karmikus kötelezettségeinket is könnyebben tudjuk teljesíteni.

Kos
Karmahoroszkóp (2010. október 16-22.)Karmikus kötelességed: Pihenj passzívan! A legjobb, ha egy könyv társaságában a magányba temetkezel. Partnereddel lehetnek éles viták, és ha meggondolatlan vagy, olyan dolgot vághatsz a fejéhez, amit később nagyon megbánhatsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akire mindig számíthatsz, ha bajban vagy. Ha eddig kételkedtél benne, a héten bizonyosságot szerezhetsz róla. Semmi kétséged nem lesz afelől, hogy a legféltettebb titkaid nála jó kezekben lesznek.
Karmikus feladatod: A munkahelyeden olyan új megszorítások lesznek, amelyek miatt idegesebb és ingerültebb leszel, és úgy érzed, hogy rád már nincs többé szükség. Ám rövidesen kiderül, hogy ez nem így van, és a sors új lehetőséget kínál a bizonyításra.

Bika
Karmahoroszkóp (2010. október 16-22.)Karmikus kötelességed: A hitelfelvétellel várj még egypár hetet, mert akkor simán fog menni; ha pluszpénzre van szükséged, addig kérj kölcsön egy családtagodtól. A barátok most elkerülnek, de ne bánd, lesz épp elég dolgod az otthonod és az anyagi dolgaid körül.
Karmikus kapcsolatod: Egy munkatársaddal összetűzésbe kerülhetsz, mert nem elégszel meg a leeső morzsákkal. Te nagy feladatra vagy hivatott, és ezt érezteted is vele. Ennek viszont nem lesz jó vége, mert nem nézi jó szemmel, és még az is lehet, hogy teljesen ellehetetlenít.
Karmikus feladatod: Te aztán nagymestere vagy annak, hogyan vedd le a pasikat a lábukról. Nemcsak a külsőddel csábítasz, hanem a rafinériáddal is, de ne akarj uralkodni rajtuk, mert azzal csak kisebbségi érzést kelthetsz bennük.

Ikrek

Karmahoroszkóp (2010. október 16-22.)Karmikus kötelességed: A következő időszakban figyelj oda arra, hogy mire költesz. Hiába vonz egy-egy új holmi, halaszd későbbre, mert anyagi nehézségeid támadhatnak, és utólag bánni fogsz minden egyes új dolgot.
Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz, akivel megint nem tudod, hogy hányadán álltok. Mindenki azt mondja, hogy fel kellene adnod, és nem kellene miatta őrültségeket elkövetned, vagy olyan dolgokat, amelyek nagy pénzkiadásokkal járnak.
Karmikus feladatod: Fizikailag és szellemileg is kicsit kimerültél, de nem vagy hajlandó ezzel szembenézni. A pihenés már nem segít rajtad, ha igazán össze akarod szedni magad, akkor utazz el, és tereld el a gondolataidat minden nehézségedről. Meglátod, teljesen átszellemülve és feltöltődve térsz majd haza.

Rák
Karmahoroszkóp (2010. október 16-22.)Karmikus kötelességed: Anyagilag rendeződhet a helyzeted, ha külföldön vállalsz munkát, és egy régi álmod is teljesül, mert el tudod sajátítani egy másik nemzet nyelvét olyan profi módon, amire itthon nem lenne lehetőséged.
Karmikus kapcsolatod: Tanároddal vagy egy idősebb személlyel lesz. Mázlid van, ha most vizsgázol, mert egyszerűen mindenre tudod a választ. Azért ne bízd el magad, mert a szerencse forgandó, és a sors osztja a kártyát. Igaz, most jó lapokat kaptál, de erre nem számíthatsz mindig.
Karmikus feladatod: Titkos viszonyba keveredhetsz a munkahelyeden. A te részedről inkább érdek, mint szerelem, de partnered odáig van érted. Magadra vagy utalva, mert az égiek most teljesen rád bízzák a döntést, ami nagyon nehéz, és hét közben még nehezebbé válik rajtad kívül álló okok miatt.

Oroszlán
Karmahoroszkóp (2010. október 16-22.)Karmikus kötelességed: Nagyon jól érzed magad, tréfás kedvedben leszel, de féket kell tenni a szádra, és tudnod kell, hogy mikor elég. Valakit ok nélkül megsérthetsz a munkahelyeden, aminek nagyon komoly következménye lehet.
Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz, akivel mostanában nagyon feszült viszonyban vagy. Munkahelyeden dúl a belső viszály. Sok irigyed van, és pletykálnak a hátad mögött mindenféle hazugságokat. Nem szabad ugrani a rágalmakra, ezzel is te emelkedsz ki közülük.
Karmikus feladatod: Nagyobb szabadságra vágysz, de ezt most képtelenség megvalósítani, mert pénzügyileg a padlóra kerülhetsz. Elhatározásaidat jól fontold meg, mert a most meghozott döntések sokáig kihatnak életedre és pénzügyeidre.

Szűz
Karmahoroszkóp (2010. október 16-22.)Karmikus kötelességed: Testvéreddel végre ki kell békülnöd. A régi sérelmeidet hagyd magad mögött. Neked kell megtenni a lépést felé, még akkor is, ha nem te vagy a hibás a mostani helyzetért. Elsőnek egy közös kávézás és egy jó beszélgetés is megteszi.
Karmikus kapcsolatod: Pároddal végre tiszta vizet kell önteni a pohárba, és ki kell állnod magadért. Ne nyeld le a békát, mert az egészségedre mehet. Mondd el neki, hogy mi nyomaszt. Jobb előbb, mint később, mert a héten megértő társad lesz.
Karmikus feladatod: A héten lehetőséged lesz tolerancia és türelem tanulására. Nem kell mindig mindennek úgy történnie, ahogy te szeretnéd. Lazíts, és vegyél vissza a tempódból, parancsolgatás helyett alkalmazkodj a többiekhez.

Mérleg
Karmahoroszkóp (2010. október 16-22.)Karmikus kötelességed: Olyan személynek szavazhatsz bizalmat, aki sajnos visszaélhet vele, és ha a legféltettebb titkaidat osztod meg vele, biztos lehetsz benne, hogy az egész környezeted ezen fog csámcsogni. Ez nem tenne jót a hírnevednek és a szakmai előmenetelednek.
Karmikus kapcsolatod: Házas- vagy élettársaddal lesz, akivel a kapcsolatod nyugvópontra kerülhet. Talán mindennek oka a pénzügyi helyzetetekben történő változás, ami ismét jobb kedvre derít titeket.
Karmikus feladatod: Az emlékezés napjai következnek, amikor is
gondolj a szeretteidre intenzíven, idézd magad elé az arcukat és egy nagyon kellemes emléket velük kapcsolatban. Meglátod, milyen nagy erejük van a pozitív gondolatoknak.

Skorpió
Karmahoroszkóp (2010. október 16-22.)Karmikus kötelességed: Egy laza kis bulin óvatosan kell bánnod az alkoholmennyiséggel. Az éjszaka folyamán nagy bajba kerülhetsz egy mámoros döntésed miatt, ha elveszíted a fejed. Olyan embereknek okozhatsz csalódást, akik eddig megbíztak benned.
Karmikus kapcsolatod: Barátnőddel lesz, aki teljesen a mélyponton van. A párja lelépett, és a magány sötét medrében csücsül. Szervezz neki egy csajos partit, ahol kidumálhatjátok magatokat, és kiengedhetitek a fáradt gőzt. Önzetlenséged miatt hamarosan te is megtalálhatod lelki társad.
Karmikus feladatod: Ez a hét új ötleteket és megoldásokat kínál a munka és az anyagiak területén. Szereted a kihívásokat, lesz benne részed bőven. Teljesen új területeken próbálhatod ki magad. Még a saját vállalkozás ötlete is felmerülhet, de a pénzügyeknél legyél résen, és ha társulni szeretnének veled, felejtsd el.

Nyilas
Karmahoroszkóp (2010. október 16-22.)Karmikus kötelességed: A sors a héten a tenyerén hordoz. Olyan munkád lesz, amely anyagilag sokat hoz a konyhára. Ha neked jó, akkor másnak miért ne legyen, és ennek köszönhetően nagyon adakozó leszel a héten. Ezzel a tulajdonságoddal olyanok szimpátiáját is elnyerheted, akik eddig lebecsültek.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki a belső értékeidet figyelembe sem veszi. Tanítsd meg az igazi értékek tisztelésére. Ez számodra is kemény feladat, de az elmúlt nehéz időszak jó lecke volt neked, és most te mutathatsz utat másoknak.
Karmikus feladatod: Ha eddig nem tudtad tökéletesre csiszolni az ötleteidet, már később sem fog menni. A cégnél így is odalesznek a teljesítményedtől, sőt még egy utazással is megjutalmaznak.

Bak
Karmahoroszkóp (2010. október 16-22.)Karmikus kötelességed: Az otthonod szépítése nagyon fontos lesz a számodra. Ha spórolni szeretnél, csinálj mindent saját kezűleg.  Lehet, hogy több időt vesz igénybe, de legalább minden olyan lesz, amilyet szeretnél.
Karmikus kapcsolatod: Egy pasival lesz, aki teljesen összezavar. Hosszú távú döntés: maradj szingli, amire egyáltalán nem vágysz, vagy költözz össze a pasassal? Tudod, hogy az utóbbi sok áldozattal járna, és félsz meghozni a végső elhatározást. Tedd félre félelmeidet, mert azok korlátokat szabnak vágyaidnak. Most csak az számít, hogy neked mi a legjobb.
Karmikus feladatod: Cselekedned kell az elmaradt befizetések, bírságok, illetve az olyan hivatali ügyek intézésében, amelyeket eddig halogattál, de most már égetővé vált. Ha tovább húzod az időt, komoly anyagi veszteség fog érni, mert a késedelmi pótlékok súlyos összegek.

Vízöntő
Karmahoroszkóp (2010. október 16-22.)Karmikus kötelességed: Egy hazugságra vagy sötét titokra fényt kell derítened. Barátaid körében kellemetlen pletyka kering rólad. Egyre többen kezdenek elkerülni. Itt az idő, hogy nyomozómunkába kezdj, és kiderüljön, mi van a dolog hátterében. Semmi sincs véletlenül.
Karmikus kapcsolatod: Egy pasival lesz, aki felkavar, és nehezen tudod magad átadni érzéseidnek. Ha egyedül vagy, akkor még senkinek nem tett rosszat egy forró kaland; ha párkapcsolatban élsz, vigyázz, mert ha kiderül, mindent felrúghatsz vele, ami eddig fontos volt a számodra.
Karmikus feladatod: Munkahelyeden élvezned kell a sikereidet. A héten végre beérett az a gyümölcs, amiért annyit dolgoztál. Nincs más dolgod, mint fogadni az elismeréseket, és új ötleteken törni a fejedet, amelyek legalább ilyen eredményesek lesznek.

Halak

Karmahoroszkóp (2010. október 16-22.)Karmikus kötelességed: A barátaidat olyannak kell szeretned, amilyenek. Nem tesz jót a kapcsolataidnak, ha mindenkit a saját képedre szeretnél formálni. Tanulj a héten egy kis alkalmazkodást, és meglátod, minden simán fog menni.
Karmikus kapcsolatod: Egy rokonoddal lesz, akiről eddig mindenki azt gondolta, hogy ő a család esze, de sajnos most kiderült, hogy te sokkal jobban értesz egy halom dologhoz. Ne verd nagydobra, mert szégyelli.
Karmikus feladatod: A héten nagyon fontos lesz a számodra a relaxáció, amely mostanában távol állt tőled. A cikázó gondolataid megnyugvását és testi izmaid ellazulását érheted el vele. A körülötted lévő feszültség csökken, így családtagjaiddal ismét megtalálod a hangot, mert a kölcsönös türelem teszi a közös időt kellemessé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top