Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (október 22-24.)

A Mérlegek hatalmas változásokra számíthatnak, a Skorpiónak pedig eljön a várva várt "feltámadás". Kattints, és kiderül, hogy rád mi vár a hétvégén.

Hétvégi horoszkóp (október 22-24.)KOS: Több szempontból is rendkívüli lesz ez a hétvége. Egyrészt jól indul, mert energikus és szinte fáradhatatlan leszel. Másrészt viszont a szombati telihold próbára fogja tenni a kapcsolataidat. Most toleranciából „vizsgázol”, épp ezért a legfontosabb, hogy ne sértődj meg semmin! Ha van párod, akkor rá, de egyébként minden számodra fontos emberre vigyázz! Legyél mindenkivel gyengéd és szeretetteljes, így megmarad a harmónia. A hét utolsó napja klasszikusan semmittevős, lazítós, hedonista nap lesz. Tedd fel a lábad, és élvezd! Csak arra ügyelj, hogy mit és mennyit eszel! Ne ess túlzásba! Mindemellett számíts rá, hogy valaki el akar csábítani.

Hétvégi horoszkóp (október 22-24.)BIKA: Ennél jobban régen vártál már hétvégét, mint most. Igazad van. Jól érzed, hogy szuper események előtt állsz. Csak a szombat hajnali teliholdon juss túl, és tied lesz minden szép és jó. Valóban remek dolgok várnak rád. Ismét magadra találsz. Kisüt a nap, és kinyílik a világ számodra. Semmi más feladatod nem lesz, mint kitalálni, hogy mihez érzel kedvet, mi esne jól testednek-lelkednek. Nagyszerű találkozások várnak rád ezen a hétvégén. A sok közül lesz egy, ami, ill. aki megvilágítja, hogy mire vágyhatnál, ha bátrabb lennél. Ez az ember elrabolhatja a szívedet. Valóban lenyűgöző személyiség, de ne siess! Még nem látod tisztán, mert olyan, mintha a napba néznél: elvakít.

Hétvégi horoszkóp (október 22-24.)IKREK: A hétvégét arra használd, amire való: kikapcsolódásra! Ez szó szerint azt jelenti, hogy mást csinálj, mint amit egész héten! Még jó, hogy a barátaid, a kollégáid, a családod vagy a szomszédaid „asszisztálnak” ehhez, vagyis jönnek, hívnak, és visznek magukkal. Hagyd magad! Még akkor is, ha a szombati telihold hatására fáradtnak érzed magad. Erre a legjobb gyógyír, ha élményeket gyűjtesz, vagyis belemész mindenféle kalandba. Ennek van értelme, mert csak az tölthet fel. Mindezen túl lesz egy izgalmas, titokzatos hír, ami kérdéseket vet fel benned. Nincs min meglepődnöd, hiszen ismét csak az derül ki, hogy soha senkit nem ismerhetsz meg teljesen, vagyis mindig tud valami újat mutatni.
 
Hétvégi horoszkóp (október 22-24.)RÁK: Előre tudható, hogy mindenkit meg fog viselni a szombati telihold. Valakit jobban, valakit kevésbé. Valakinek a családjában, másnak az anyagi területeken okoz turbulenciát. De nem ez az igazi kérdés, hanem az, hogy ki mit kezd vele. Te számíts arra, hogy a múlt és a jövő fog „összecsapni” benned! Ebben nincs semmi meglepő, hiszen a jelen a két erő találkozási pontja. Neked az a szerencséd, hogy szombat délutántól olyan erők kezdenek dolgozni, amik nemcsak segítenek, de kifejezetten emelnek. Úgy fogod érezni, hogy mázsás súlyok szakadnak le rólad, és ez így van. Akkor leszel igazán boldog, ha ezt tudatosítod, és engeded, hogy minden porcikádat átjárja az élet nevű csoda!

Hétvégi horoszkóp (október 22-24.)OROSZLÁN: Pénteken még pörögni fogsz. Mindent elintézhetsz, és szombattól hátradőlhetsz. A telihold két területen int óvatosságra: a kommunikációban és a közlekedésben. Mindkét témában lassíts, és ráérősen haladj! A feszültségek ellenére jó formában leszel. Bizonyára azért, mert téged felvillanyoz, ha vannak kihívások, és vannak, akik várnak téged, ill. tőled várják a megoldást. De a „jótékonykodás” után jusson önmagadra és a kedvenc időtöltésedre is kapacitásod, és ezt jó társaságban tedd! Válogasd meg, hogy kikkel találkozol! Keresd a derűs, jó humorú emberek közelségét! Velük minden sokkal vidámabb, sőt könnyebb. Így feltöltődve nézhetsz a következő hét elé, ami nem okozhat gondot.

Hétvégi horoszkóp (október 22-24.)SZŰZ: Elég ellentmondásos hétvége vár rád. Egyrészről lesznek körülötted olyan emberek, akik ingerülten és türelmetlenül fognak viselkedni. Másrészről benned erős lesz az elhatározás, hogy jól érezd magad. Igazad van. A hétvége arra való, hogy minden a kedved szerint alakuljon. Egész héten eleget rohansz és dolgozol. Hétvégén a megérdemelt pihenésedet élvezheted. Szombaton figyelj, mert nagy változások indulnak el! Ez érintheti a kapcsolataidat és a stílusodat is. Valahogy másképp fogod kifejezni magad, és végre lesz füled meghallani azt, amit eddig nem sikerült. Mindez változásokat generálhat, és segít átértékelni bizonyos dolgokat. Ettől még jobban fogod érezni magad a bőrödben.

Hétvégi horoszkóp (október 22-24.)MÉRLEG: Óriási változásokat hoz neked ez a hétvége. Minden, ami törékeny, eltörhet, de minden, ami stabil, megerősödhet. A kapcsolataid, a szerelmed, az egészséged és/vagy az anyagi helyzeted. Készülj fel hatalmas átalakulásokra! Nem akadályozhatod meg, hogy új erőviszonyok álljanak fel. Egyet tehetsz, hogy mindent a lehető legpozitívabban vársz, és mindenkivel a lehető legelnézőbb leszel. Ez neked is kedvezőbbé teszi a változásokat. Szóval a saját érdeked, hogy megőrizd a derűdet. Mindezeknek a csúcspontja a szombat hajnali telihold idejére esik. Utána lassan lecsendesedik minden benned és körülötted. Annál gyorsabban, minél inkább sikerül megtartanod a belső harmóniádat.

Hétvégi horoszkóp (október 22-24.)SKORPIÓ: Ez a hétvége elhozza neked a várva várt „feltámadást”. Szombaton délután a Nap belép a Skorpió jelébe. Ezzel elkezdődik egy remek hónap a számodra. Ez népszerűséget, lehetőségeket, sikereket és minden létező klassz dolgot hoz neked, és mindez már ezen a hétvégén elindul. Nem kell mást tenned, mint pozitív elvárásokkal nézni az események elé. Legyél olyan, mint egy kisgyermek, aki fülig érő szájjal várja a karácsonyt, mert meggyőződése, hogy minden vágyott ajándék ott lesz a fa alatt! Közben, ugye, közeleg a születésnapod. Ne várj senkire! Lepd meg magad egy születésnapi bulival! Írj listát azokról, akiket szívesen látnál, és kezdd el tervezgetni, hogy hol legyen, mikor stb.!

Hétvégi horoszkóp (október 22-24.)NYILAS: Lehet, hogy a környezetedben mindenki a szombati teliholddal lesz elfoglalva, de ez téged ne befolyásoljon! Élvezd a hétvégét, és tedd azt, amire egész héten készültél! Bármiről is legyen szó, vond be a gyerekeket! Meglátod, könnyebb lesz őket helyes irányba terelgetni, ha előbb közös élményeket éltek át. Közben valószínűleg be fog jelentkezni egy idősebb barátod, aki ráér, és elvárja, hogy legyen rá időd. Vagy elfelejtette, hogy milyen a gyerekes szülői lét, vagy ő sosem élte meg olyan intenzíven, mint te. Nézd el neki, de világosítsd fel! Ha mindezt udvariasan teszed, akkor meg fogja bocsátani, ha csak pár perced jut rá. Ezt nevezik intelligenciának és diplomáciának.

Hétvégi horoszkóp (október 22-24.)BAK: Próbára fog tenni a szombati telihold, de ne aggódj! Nem kell választanod a karriered és a magánéleted között. Most egyértelműen az utóbbi „győz”. Annyi feladatot fog adni a családod, hogy nem lesz se időd, se kapacitásod a munkádra gondolni. Ez rendben van. Legyél az övék teljesen! Testben és lélekben is legyél ott! Vasárnap ismét békés és kiegyensúlyozott leszel. Visszatér az életkedved és a humorod. Mindez nemcsak neked jó, hanem mindenkinek, aki a közeledben van, így egy vidám napot tölthetsz el velük. Ezt még fokozhatod, ha valami szórakoztató programot iktatsz be. Gondolj vissza arra, hogy fiatalkorodban mit szerettél csinálni, vagy legutóbb min nevettél a legtöbbet!

Hétvégi horoszkóp (október 22-24.)VÍZÖNTŐ: Mit szeretnél? Ha a válaszod az, hogy boldognak lenni, akkor nincs más dolgod, mint hátradőlni. Ezen a hétvégén minél jobban kivonod magad a forgalomból, annál jobban fogod érezni magad a bőrödben. Engedd meg, hogy mások tegyenek azt, amit akarnak! Neked nem kell átvenned az ő stresszüket és ingerültségüket. Az a jó hír, hogy a szombat hajnali telihold csak pár óráig tart, és utána új erők kezdenek dolgozni. Ezek kedvezőbbek lesznek, és segítenek abban, hogy azokra koncentrálj, akik valóban fontosak: a szeretteid. Ők szeretnek téged, és te szereted őket. Minden mást tegyél félre! Csak ők számítanak. Az ő közelségük megnyugtat, és megerősít abban, hogy minden rendbe jön.

Hétvégi horoszkóp (október 22-24.)HALAK: Ez a hétvége több vonatkozásban is tesztelni fog. Egyrészt: hogy okosan be tudod-e osztani a pénzedet és az idődet. Másrészt: hogy tudsz-e okosan beszélni, és ha kell, hallgatni. Ha jól „vizsgázol”, akkor a jutalmad kellemes hétvége lesz. Csupa kedves ember talál meg, csupa megtisztelő meghívást kapsz. Szóval remek dolgok várnak rád. Nem csoda, hiszen megérdemled. Élvezd, és add át magad a megérdemelt pihenésnek! A hét utolsó napján valami hirtelen, váratlan esemény fog történni. Jó lenne, ha rugalmasan reagálnál. Szerencsére ebben te utolérhetetlen vagy. Most csak az lesz a kérdés, hogy miben kell engedned, és miben kell következetesnek lenned. A válasz benned van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top