Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (2010. október 29. – november 1.)

A Mérleg jegy szülöttei jobban teszik, ha pihennek, az Ikrek pedig akár külföldre is mehetnek a hosszú hétvége alatt. Nézd meg, rád mi vár az elkövetkező napokban!

Hétvégi horoszkóp 2010. október 29- november 1.KOS: Ezen a hosszú hétvégén számodra a szombat és a vasárnap lesz kiemelten jó. Ezt érdemes figyelembe venned, ha tervezel, de most az sem baj, ha spontán alakítod a programjaidat, hiszen sokszor a spontán dolgok sokkal jobban szoktak sikerülni. Te ebben nagyon profi vagy, illetve voltál. Idézd fel, milyen volt, és engedd, hogy megint így legyen! Az is szerencséd, hogy belül örök gyerek vagy. Nehogy megváltozz! Nézz az emberekre és a tárgyakra úgy, mint egy gyerek: csodálkozva, kíváncsian! Az is jó hatással lesz rád, ha gyerekek közelében leszel. Minél többet, annál jobb. Velük minden sokkal vidámabb és könnyebb. Sokat lehet tanulni tőlük a felhőtlen vidámságról, a derűlátásról.

Hétvégi horoszkóp 2010. október 29- november 1.BIKA: Ez a hosszú hétvége többféle feladatot hoz neked. Köztük lesz, ami elkerülhetetlen: család-, rokonlátogatás és/vagy vendégfogadás. Legyél kedves, türelmes mindenkivel, különösen az idősekkel! Tedd mindezt szívesen! Ne feledd, hogy ők a szeretteid! Ha ez sikerül, könnyebben túl leszel rajta, és jöhet a szórakozás. Alakítsd úgy, hogy neked is legyen kedvedre való program, társaság! A halloween arra jó, hogy ok legyen a bulizásra. Keress olyan bulit, amely összeegyeztethető a stílusoddal, a hiteddel! Fontos, sőt nélkülözhetetlen, hogy ne divatból menj ilyen helyre, hanem azért, mert jól akarod érezni magad! Ez senki máson, csak rajtad múlik. Tiszta szerencse.

Hétvégi horoszkóp 2010. október 29- november 1.IKREK: Okosan használd ki, hogy három nap is a rendelkezésedre áll, ugyanis ez a hétvége mind közül utazásra a legkedvezőbb neked. Mehetsz külföldre, vagy maradhatsz belföldön. A lényeg, hogy mozdulj ki otthonról! Kapsz ehhez meghívásokat is, így sok élmény, sőt kaland vár rád, és ez az, ami kikapcsol, feltölt, és mosolyt varázsol az arcodra. Közben az is jót tenne, ha sétálnál egy kicsit a természetben. Gyönyörködj az ősz színeiben! A temetőben a virágok, a mécsesek különleges vizuális élvezetet adhatnak, persze csak akkor, ha ilyen szemmel nézed. Cseréld a „szemüvegedet” olyanra, ami csak a szépet láttatja! Ezáltal a hangulatod derűsebb, a közérzeted pedig sokkal jobb lesz.
 
RHétvégi horoszkóp 2010. október 29- november 1.ÁK: Vannak elvek és értékrendek, amelyek minden családban, sőt egyénenként is eltérhetnek. Neked a sajátod legyen a legfontosabb! Úgy alakíthatod a hétvégi programodat, ahogy neked jólesik. Persze tekintettel kell lenned a hozzád közel állók érzéseire és elvárásaira. Ha ügyes vagy, akkor meg tudod oldani, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon. És azt se felejtsd, hogy van választásod: vagy kimész a temetőbe, vagy nem! Ha ez utóbbi mellett döntesz, akkor is érdemes egy szál gyertyát gyújtanod mindazokért, akik már elmentek, de ezt ne szomorúan tedd! Fordulj az élők felé, és törődj velük! A halloweenpartiknak ez a lényege. Érezzétek jól magatokat együtt!

Hétvégi horoszkóp 2010. október 29- november 1.OROSZLÁN: A hosszú hétvége sok izgalmat hoz neked, természetesen pozitív értelemben. Egyrészt azt fogod tapasztalni, hogy hihetetlenül népszerű leszel. Hirtelen mindenki bejelentkezik, és veled akar találkozni, kimenni a temetőbe, halloweenpartira bekukkantani, stb. Hallgass a szívedre, és oda menj, ahova kedved tartja! Közben számíts rá, hogy lesz, aki megjegyzést, ill. kritikát fog megfogalmazni! De ezen nem is fogsz meglepődni, hiszen ismered. Bár lehet, hogy mindig reménykedsz, hogy változik, de nem. Hétfőn szerencsédre az üzletek zárva lesznek, így minimális esélyed van rá, hogy esztelen költekezésbe fogj. Pedig a hajlamod elég erős lesz. Ellenben tudod, hogy okosabb ezt elkerülni.

Hétvégi horoszkóp 2010. október 29- november 1.SZŰZ: Ha jót akarsz magadnak ezen a hosszú hétvégén, akkor minél több időd legyen a pihenésre! Kerüld a tömeget és mindenféle kapkodást! Lassulj le, és tedd a dolgodat komótosan! Így egyre több lesz az erőd és a kedved a kötelező, de nemszeretem dolgokhoz is. Az egészen biztos, hogy a hétfő lesz a te napod. Ekkor semmi más, ill. fontosabb dolgod nem lehet, mint hogy önmagadat kényeztesd. Az még kellemesebb, ha ezt valaki más teszi, és neked csak hagynod kell. Készülj fel rá, hogy lesz erre jelentkező! Kérdés, hogy észreveszed-e, és utána hagyod-e. Az a jó, hogy a háromnapos hétvége lehetőséget ad arra, hogy legyen időd adni és kapni is, és ezáltal van, illetve lesz meg az egyensúly.

Hétvégi horoszkóp 2010. október 29- november 1.MÉRLEG: Ezen a hosszú hétvégén erősen fog hatni rád az időjárás. Ha sokat süt a nap, akkor a kedved is derűs lesz, de ha borongós lesz az ég, akkor a hangulatod is. Ez utóbbit kell okosan kezelned. Több lehetőséged lesz erre. Szerencsére a barátok és/vagy a gyerekek nem fognak hagyni, és addig nyaggatnak, míg velük tartasz. A másik lehetőség, hogy odafigyelsz, mit eszel-iszol, hiszen az vagy, amit megeszel. Minél több nyers, vitaminban gazdag élelmet viszel be, annál több „élet” lesz benned. Ez hétfőn lesz a „legkritikusabb”. Ekkor kell a legjobban vigyáznod magadra és az egészségedre. Ne feledd, hogy az egészség az egészet, a teljeset jelenti: test, lélek, szellem! Vagyis mindhárom fontos.

SHétvégi horoszkóp 2010. október 29- november 1.KORPIÓ: Tapasztaltad már, hogy amit nagy várakozás előz meg, az nem mindig sül el jól? Erre gondolj, amikor a hosszú hétvégédet tervezgeted, ugyanis ez a három nap olyan váratlan helyzeteket fog eléd tenni, amelyekre nem készülhetsz fel előre. Ha gyorsan, rugalmasan és pozitívan reagálsz, akkor eszméletlen klassz dolog fog kisülni belőle. Épp ezért a legokosabb, amit tehetsz, hogy nem tervezel. Persze lehetnek ötleteid, de a megvalósítást bízd rá az időre, vagyis ha jön valami más, akkor azt tekintsd jelnek! Ez azt is jelenti, hogy most több ember is megtalál, és veled akar lenni. Természetesen nem kell mindenki kedve szerint ugranod. Gondold át, és hagyj időt magadra és a lakásodra is!
 
Hétvégi horoszkóp 2010. október 29- november 1.NYILAS: Szerencsédre nagyon jó hétvége elé nézel. Rengeteg energiád lesz. Ez nemcsak neked, hanem a közeledben lévőknek is jó lesz. Adj belőle bőségesen, vagyis mesélj, nyüzsögj, ahogy jólesik! Tele leszel tervekkel és feladatokkal is. Szépen sorban intézd őket! Közben figyelj azokra, akik érzékenyebbek és csendesebbek! Lesz valaki, aki nagyon vágyik rád. Szeretné, ha felhívnád, elhívnád vagy meglátogatnád. Mindenképpen szakíts rá időt! Ez a pörgés szombaton, vasárnap lesz jellemző. Hétfőn le fogsz lassulni. Jobban fogod igényelni a békés, halkabb társaságot, és ekkor több türelmed lesz azokhoz, akik kicsit nehézkesebbek vagy idősek. Ennek tudatában alakítsd a programodat!

Hétvégi horoszkóp 2010. október 29- november 1.BAK: A hosszú hétvégéd eléggé zsúfolt lesz. Tele leszel feladatokkal és „felkérésekkel”. Mindet el tudod intézni, ha szánsz egy kicsi időt az átgondolásra és a megtervezésre. Ebben te utolérhetetlen vagy, így nem fog nehézséget jelenteni. Azt ne feledd, hogy most a kettő helyett három nap áll a rendelkezésedre, hogy családot látogass, temetőbe menj, szórakozz, és rendet rakj otthon! Az tuti, hogy hétfőn leszel elemedben, ekkor kiegyensúlyozottan, békésen és öntudatosan fogsz fellépni. Ez többek között arra jó, hogy kimondd, te mit gondolsz, mit szeretnél, hogy szeretnél. Hidd el, hogy számít a te véleményed is, sőt segít másoknak új szempontot megvizsgálni. Tehát ne fojtsd magadba!

Hétvégi horoszkóp 2010. október 29- november 1.VÍZÖNTŐ: Ha szerelmes vagy, azért, ha még nem, akkor azért lesz ez a hétvégéd izgalmas. Elkerülhetetlen, hogy bókokat kapj, de ne bízd el magad! Ha foglalt vagy, akkor legyél óvatos! Jó lenne, ha nem tennéd féltékennyé a párodat. Inkább kényeztesd, és add minél több jelét annak, hogy szereted, sőt odavagy érte! Ezenkívül a szeretteidre is jusson időd! Van némi „tartozásod” irányukba. „Törlessz” kicsit! Látogasd meg őket, vagy hívd el magadhoz! Nem kell nagy traktát csinálnod. Pár idénygyümölcsből csodákat varázsolhatsz. A sütőtökről se feledkezz meg! Egyre több új recept jelenik meg. Neked való a kísérletezgetés. Ha kedvet érzel, újíts, és lepd meg a családodat valami finomsággal!

Hétvégi horoszkóp 2010. október 29- november 1.HALAK: Lehet, hogy úgy fogod érezni a hosszú hétvégén, hogy neked otthon is dolgoznod kell. Itt az ideje, hogy bevond a kis családodat. Nem kell mindent egyedül csinálnod. Kérd meg a párodat, a gyerekedet, a szomszédodat, hogy segítsen! Meglátod, szívesen megteszik. Eddig nem szóltál nekik, ezért nem „jelentkeztek”. A háromnapos ünnep arra jó, hogy több időd legyen a családodra, a barátaidra, vagyis a szeretteidre. Használd ki és oszd be! Hétfőn viszont a szerelemé legyen a főszerep! Ha van párod, akkor legyetek kettesben! Otthon maradhattok, vagy ki is mozdulhattok, ahogy jólesik. Ha még keresed, most megtalálhatod a párodat. Persze akkor könnyebb, ha társaságba mész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top