Horoszkóp

Novemberi horoszkóp

A Mérlegre sorfordító utazás a Rákra pedig sok nevetés vár, kattints és kiderül milyen novemberre számíthatsz.

Novemberi horoszkóp KOS: Ez a november eseménydús lesz a számodra. Ezt nem fogod bánni, mert lesz több olyan téma is, amiben végre zöldet kapsz. Ebben az izgalmas az, hogy érintve lesz a munkád, a tanulmányaid, külfölddel kapcsolatos terveid, és akár szerelmi ügyek is. Csak arra kell ügyelned, hogy soha semmiben ne hozzál hirtelen, meggondolatlan döntést. A tűz, ami benned lobog, hajlamosíthat szenvedélyre és indulatosságra is. Vigyázz, hogy melyik, milyen formában nyilvánul meg! A hónap elején régi, elveszettnek hitt szerelem, barátság éledhet fel. Fogadd őt megbocsájtással! Adj új esélyt magatoknak! A hónap közepén több titokra fog fény derülni. Ezeket kezeld kellő diszkrécióval! A november 21-i teliholdkor a pénzedre kell vigyáznod. De utána minden sínen lesz.

Novemberi horoszkóp BIKA: Jól indul a novembered. A hatodikai újhold új felismeréshez segít téged hozzá. Lesz valaki, aki szabályosan megvilágítja neked, hogy mit teszel, és mi az, amiben elcsúszol az áhított céltól. Lehet, hogy az illető nem is tud arról, hogy milyen fontos szerepet tölt be az életedben. Legyél neki hálás, de úgy, hogy ne értse félre a lelkesedésedet! Vagy ha el tudod képzelni vele együtt, akkor nem baj, ha „félreérti”. A hónap közepén mástól és más formában kapsz újabb támogatást. Hagyd, hogy segítsen! Ne utasítsd vissza! Ezáltal olyan nagy szerencse fog érni, amire mindig is vágytál. Kár lenne kihagynod. A hónap vége felé csalódás érhet. Olyan barátodról fog kiderülni, hogy túl anyagias, akiről sose gondoltad volna. Ne ítélkezz, de vond le a szükséges tanulságot!

Novemberi horoszkóp IKREK: A november eleje olyan lesz számodra, mint a friss, keleti szél. Több kellemes, szellemes emberrel fogsz összefutni. Figyeld meg őket, és tanulj tőlük! Lesz, illetve lehet közöttük olyan, aki megtetszik. Biztosan az intellektuális képességei fognak lenyűgözni. Tudd, hogy most többen pályáznak a szívedre! Észnél kell lenned, hogy olyasvalakibe szeress bele, aki méltó társad lehet az élet nevű kalandtúrán. Szóval most komoly esélyed van rá, hogy megtaláld az emberedet. A hónap második felében muszáj lesz más szempontokat is beengedned tökéletes világodba, ha jó döntést akarsz hozni. Számíts rá, hogy nem minden fog tetszeni! A hónap legvégén egy új szerelem és/vagy barátság indulhat el. Legyél nyitott, de józanul kritikus! Ne dőlj be a látszatnak!

Novemberi horoszkóp RÁK: Az egész november kedvező lesz. Sokat fogsz nevetni, ha „le mersz menni gyerekbe”. Ne lepődj meg, ha a gyerekes, kreatív, életvidám, rácsodálkozós részed lesz a legaktívabb. Ne fojtsd el! Engedd a felszínre, és meglátod, csodák fognak történni! A november hatodikai újhold ennek fontos állomása lesz. Ekkor intenzív lesz benned a törekvés, hogy élvezd az élet örömeit. Tedd ezt! Ne mások szerint helyes dolgokat csinálj! Hallgass az érzéseidre, és kövesd a vágyaidat! Ők a te vezérlő csillagaid. A hónap második felében melléd áll a szerencse. De csak akkor, és abban a témában, ahol nem esel túlzásba. Tehát a siker kulcsa: a mértékletesség. Ezt szem előtt tartva bármi összejöhet, ami eddig nem.

Novemberi horoszkóp OROSZLÁN: A november számodra sok pozitív változást fog hozni. A hónap eleje családi és/vagy ingatlanügyekben fog új lehetőséget felkínálni. Nem kell sietned a döntéssel. Gondold át! Ebben is, és más témákban is hallgass az első ötletedre! Már sokszor megfogadtad, hogy komolyan veszed azt, ami először kipattan a fejedből. Most itt a nagyszerű alkalom, hogy megtedd. A hónap második felében vigyáznod kell, hogy a türelmetlenségeddel és indulatoddal ne bánts meg senkit. Ha el akarod kerülni a konfliktust, akkor mindent megfontoltan mondj ki! Számolj előtte legalább tízig! A hónap végén még feldobottabb hangulatba kerülsz. Senki sem veheti el a bizakodó álláspontodat. Úgy fogod érezni magad, mintha egy szerelmes kamasz lennél. Szíved szerint az egész világot, mindenkit megölelnél.

Novemberi horoszkóp SZŰZ: November számodra a tanulásról és/vagy utazásról fog szólni. Ezt értsd szó szerint, és átvitt értelemben is! Az a dolgod, hogy mindig minden helyzetben tanulj, és vond le a tanulságokat. Közben figyelj, mert tanulás lehetősége fog eléd kerülni! Jó lenne, ha megragadnád. Emellett az utazás, vagy annak tervezgetése is magával fog sodorni. Engedd! Meglátod, hogy csoda dolgok fognak történni veled. Vedd észre, hogy folyton úton vagy! Ezen kívül a szomszédodba új emberek költözhetnek, vagy a jelenlegivel új közös pontokat fogtok találni. Ez közelebb visz titeket egymáshoz. A hónap másik lényeges témája a család, pontosabban a szüleid. Velük most többet kell törődnöd. Vedd észre, hogy mire van szükségük, és tedd meg, mielőtt ők szólhatnának!

Novemberi horoszkóp MÉRLEG: Novemberben a pénz fogja a főszerepet játszani. Ezzel nincs semmi baj, ha nem viszed túlzásba. Számíts arra, hogy ebben a hónapban több pénz fog bejönni, de menni is! És ami jó hír, hogy új pénzforrás fog megnyílni. Erre a legnagyobb esély november 6-án, újholdkor lesz. Legyél nyitott, hogy észrevehesd! A hónap közepén kapsz egy lehetőséget arra, hogy valami régi ügyet végleg a helyére tegyél. Ne szalaszd el! Ilyen nem lesz többet. November második felében fokozatosan áthelyeződik a hangsúly a pénzről a kapcsolatokra. Egyre inkább át fogod értékelni azokat az embereket, akik közelebb, vagy távolabb vannak tőled. Ezzel párhuzamosan az ő viszonyuk hozzád is alakul, változik. Hó végén vár rád egy sorsfordító utazás. Ki ne hagyd! Mindenképpen menj!

Novemberi horoszkóp SKORPIÓ: November egyértelműen a te hónapod. Annak ellenére, hogy lesz hullámzás. Az biztos, hogy most körülötted forog a világ. Ennek csúcspontja november 6-i újholdkor várható. Ezt használd arra, hogy megújulj kívül-belül, és új célokat tűzz ki! A születésnapodon pedig állj meg egy pillanatra! Készíts „leltárt”! Nézd meg, honnan jössz, hova jutottál, és hova akarsz beérkezni! A hónap közepe pozitív és szerencsés fordulatot tartogat neked. De ezt csak abban az esetben tudod a javadra fordítani, ha kellően optimista a hozzáállásod. Ugyanis ez a valami a rugalmasságodat is „teszteli”. A hónap végén nőni fognak a bevételeid, és ezzel párhuzamosan az önbecsülésed is. De ne csak pénzben mérd a saját és mások értékét! Van, ami nem forintosítható, mégis értékes.

Novemberi horoszkóp NYILAS: Nem lesz okod panaszra novemberben. Szinte minden az elképzeléseid szerint fog alakulni. Persze csak akkor, ha vannak terveid, céljaid. Ezek nélkül nem lehetsz sikeres. Vagyis nélkülözhetetlen, hogy szánj időt a tervezésre. Nem kell minden részletet előre kitalálnod. De tudd, hogy minél többet gondolkodsz, és beszélsz mindarról, amire vágysz, annál több energiát adsz neki, és ezzel segíted a megvalósulását! Nem csak a gondolatnak, hanem a szónak is teremtő ereje van. Ezt most meg fogod tapasztalni. A hónap közepén egy idős ember bölcs tanácsot fog adni neked. Érdemes lenne megfogadnod. Hónap végén egyre jobb formában leszel. És november 22-én a Nap belép a Nyilas jelébe. Ezzel elindul egy olyan hónap, ami neked kedvez, rólad szól, népszerűvé és elégedetté tesz.

B
Novemberi horoszkóp AK: Novemberben számíts rá, hogy több régi ember és/vagy szituáció vissza fog térni! Ezek többnyire a munkahelyeden lesznek. Akár akarod, akár nem, fel kell idézned, hogy mi volt, hogy volt. Fontos, hogy minél pontosabban emlékezz, mert így tudsz majd rendet tenni magadban, és magad körül. Ebben is számíts a barátaidra, és azokra, akik jóindulattal viseltetnek irányodba! Hónap közepén okosan tennéd, ha nem szólnál bele mindenbe. Most érvényesülni fog a mondás, miszerint „beszélni ezüst, hallgatni arany”. A november 21-i telihold napján segíts azoknak, akik vitába keveredtek akaratuk ellenére. Csupa feszült ember fog rohangálni körülötted. Te leszel az egyetlen, aki békésen, mosolyogva fogod átvészelni ezt. A hónap végén pihenj kicsit többet, és ne hajtsd agyon magad!

Novemberi horoszkóp VÍZÖNTŐ: Számodra a november a hivatásod terén hoz sok feladatot, és sok sikert. Az se kizárt, hogy új főnök, új kolléga és/vagy új helyzet fog felállni. Ennek csúcspontja a november 6-i újholdkor lesz. Ekkor legyél nyitott, rugalmas és vállalkozó szellemű. Ha munkát keresel, akkor itt a kitűnő esély, hogy megfelelőt találj. A hónap közepe anyagilag hoz bőséget. Emellett továbbtanulás vagy külföldi tanulmányok, esetleg munka lehetőségét fogja felkínálni. Jó hír, hogy nem kell sietned a döntéssel. Ráérsz pár nap múlva válaszolni. Gyűjts be minden adatot, és azok tudatában lépj! A hónap vége váratlan és kellemetlen kiadásokkal lephet meg. Bosszankodás helyett járj utána, hogy mik a jogi lehetőségeid! Ugyanis lehet, hogy nem kell, vagy nem annyit kell kifizetned, mint elsőre hitted.

Novemberi horoszkóp HALAK: Kimondottan kellemes hónap lesz számodra a november. Igaz, hogy folyamatosan áthelyeződik a hangsúly a jövőd, illetve a karriered építésére. De túlnyomórészt azzal foglalkozhatsz, amit szeretsz. Ne feledd, hogy amit most teszel, annak gyümölcsét évekig élvezheted! Pozitív értelemben, ha szorgalmas vagy, és tanulsz, képzed magad. Ez utóbbira több lehetőséged is fog nyílni. Élj velük! A hónap közepén nagy szerencse fog érni. Ekkor meseszerű dolgok fognak történni. Ez annál kedvezőbb lesz, minél optimistábban gondolkodsz. S hónap második felében az alkalmazkodóképességed lesz „tesztelve”. Szinte minden napra fog jutni valami váratlan. Tudd, hogy ez mind érted, és nem ellened van! A hónap végén sok munkád lesz. Ezért többet kell pihenned, hogy bírd a strapát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top