Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (november 5-7.)

A szombati újhold váratlan meglepetéseket hozhat: valakire új szerelem vár, másnak pedig a múlt visszatérő alakjaival kell megküzdenie. Nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok.

Hétvégi horoszkóp (november 5-7.)KOS: Ezen a hétvégén egyértelműen a vasárnap lesz a te napod. De addig ott van a péntek. Amit túl kell élned. Ennek leggyorsabb módja, ha engeded, hogy aki, vagy ami menni akar, az menjen. Ne vegyél részt a harácsolj és ne ragaszkodj túlságosan, olyan dolgokhoz, amelyek nem működnek vagy nem kellenek eléggé. A szombati újhold nem lesz közvetlen hatással rád. Azért a nyitottság jól jöhet. Sose lehet tudni, hogy mikor és honnan jön valami sorsfordító. Végül a vasárnap fantasztikusan jó formában fog találni. Teljesen fel leszel dobva. Amikor ilyen magas az energia szinted, akkor szinte vonzod az embereket magadhoz. Épp ezért most a népszerűséged is topon lesz. Élvezd, de ne bízd el magad! Maradj figyelmes!

Hétvégi horoszkóp (november 5-7.)BIKA: Ez egy igazán mozgalmas, szenvedélyes, szerelmes hétvége lesz. Vigyázz nagyon a szívedre, mert valaki elrabolhatja! Az biztos, hogy a szombati újhold új ismeretséget, új barátságot, vagy új szerelmet hoz neked. A minősége tőled is függ. Hogy te mire vagy nyitott, fogadóképes. Hiába élsz párkapcsolatban, ha elégedetlen vagy, akkor az egy olyan „rés”, amin keresztül beléphet valaki. Ugyanígy ha független vagy, de még a régit „gyászolod”, akkor senki sem tudja áttörni azt a falat, ami ugyan nem látszik, de ott van. Legyél nyitott, és meglátod, mennyien akarnak veled találkozni, beszélgetni, bulizni! Így lesz ez a hétvégéd felejthetetlen, és fergeteges.

Hétvégi horoszkóp (november 5-7.)IKREK: Szinte egész héten ezt a hétvégét vártad. Igazad van, mert vasárnap nagyszerű dolgok várnak rád. De ezt megelőzi a szombati újhold. Ekkor szedd össze minden bátorságodat, és újíts valamit. Ez bármi lehet: étkezés, gondolkozás, szokások. A lényeg, hogy engedd be az újat! Ettől felfrissülsz, mint egy kellemes zuhanyozástól. Utána jöhet a vasárnap, ami új kapcsolatot hozhat. De az se kizárt, hogy a jelenlegi fog megújulni, feltámadni. Csak rajtad múlik, hogy melyik legyen. Az garantált, hogy nem fog melletted észrevétlenül elmenni. Ahhoz túl erős ez az állás. Kérdés, hogy kinyújtod-e a kezed, és hogy ez a mozdulat mennyire lesz félénk, vagy egyértelmű. Te döntesz!
 
Hétvégi horoszkóp (november 5-7.)RÁK: Az egész hetednek, és az egész hétvégédnek a csúcspontja a szombati újhold lesz. Valójában minden újhold új lehetőség, hogy megújulj. Ez van, amikor erősebb, van, amikor gyengébb. Most az előbbi lesz. Intenzív lesz benned a törekvés, hogy élvezd az élet örömeit. Igazad van. Főleg a hétvégék szóljanak a vidámságról! El ne mulassz egyetlen alkalmat se, amikor hívnak! Senki sem ítélhet el, ha „nagy kanállal” eszed az életet. Ebben nem meglepő módon a gyerekek jó példával járnak elől. Őket nem érdekli, hogy pl. holnapra marad-e csoki. Minél több időt töltesz gyerekek társaságában, annál inkább megkönnyebbülsz a „felnőtt” terhek alól, és annál felhőtlenebbül fogod érezni magad.

Hétvégi horoszkóp (november 5-7.)OROSZLÁN: Nem fogsz unatkozni hétvégén. Tele leszel feladatokkal. Még jó, hogy te élvezed a nyüzsgést. Főleg, ha van eredménye. És most úgy tűnik lesz. Ugyanis a szombati újhold új lendületet fog adni mindenféle családi és/vagy ingatlan ügyednek. De az se kizárt, hogy új családtag érkezik. Szóval fel kell készülnöd egy új szituációra. Mivel most az otthonod lesz fókuszban, nem lenne rossz ötlet kicsit takarítani. Utána hívhatsz vendégeket. Ha nálad jöttök össze, akkor mondd mindenkinek, hogy hozzon valami finomat. Így neked nem kell egész nap sütnöd-főznöd. Emellett számíts rá, hogy a szüleid olyan kéréssel állnak elő, ami nem a legjobbkor jön! De tegyél félre mindent, és segíts nekik!

Hétvégi horoszkóp (november 5-7.)SZŰZ: Ezen a hétvégén készülj fel arra, hogy nem lesz időd feltenni a lábad! A szombati újhold rengeteg új dolgot fog behozni az életedbe. Ezek között lesz tanulás, utazás, társaság, jövés-menés. Szóval aktívan fog telni ez a pár nap. Ha nyitottan és derűsen állsz elébe, akkor a legtöbbet, sőt a legjobbat hozhatod ki belőle. Az a jó hír, hogy nem kell azonnal döntened. Hiszen az újhold csak a kapu, ami kinyílik, és tőled függ, milyen sebességgel lépsz be rajta. Vasárnap az otthonodban lesz/lehet kisebb felfordulás. Vagy azért, mert neki állsz selejtezni. Vagy azért, mert váratlan vendég toppan be. Ez utóbbi tiszta jó szándékból lep meg. Ne hidd, hogy ki akar tolni veled. Csak magából indul ki.

Hétvégi horoszkóp (november 5-7.)MÉRLEG: Ha igazán jót akarsz magadnak, akkor nyisd ki jól a szemed, mert a szombati újhold új pénzforrást fog megmutatni! Ez egy akkora lehetőség, amit kár lenne kihagynod. Az a mázli, hogy te most erre nagyon is vevő vagy. Így szinte nulla az esélye, hogy észrevétlenül menjen el melletted. Azt is tudnod kell, hogy ez még csak a kezdet. Vagyis minden most kezdődik. És a folytatás a te hozzáállásodon múlik. A hét utolsó napján minden fel fog pörögni benned és körülötted is. Annál jobb lesz neked, minél aktívabb leszel. Ebbe belefér a sport, a kirándulás és a kultúra is. Arra ügyelj csak, hogy dühödben ne mondj olyasmit, amivel megbánthatsz valakit! Sajnos erre most elég nagy az esély.

Hétvégi horoszkóp (november 5-7.)SKORPIÓ: Egyértelműen és teljes mértékben rólad, neked szól ez a hétvége. Ennek csúcspontja a szombati újhold lesz. Ekkor nem csak a születésnapodat érdemes megünnepelned, hanem kívül-belül megújulhatsz. Mindezt kedved szerint. Ugyanis most az újhold a Skorpió jelében lesz. Ez azt jelenti, hogy bármit megtehetsz, ami jól esik, és ami a változásról szól. Legyél merész, és tegyél meg olyasmit, amihez eddig nem volt bátorságod. Csak a fantáziádra van bízva, hogy ez konkrétan milyen formában jelenik majd meg. Arra is számítanod kell ezzel párhuzamosan, hogy lesznek, akik nem fognak támogatni, sőt megszólnak. Ha jó érzed magad, akkor nem biztos, hogy rájuk kell hallgatnod.

Hétvégi horoszkóp (november 5-7.)NYILAS: Ennek a hétvégének a legjobb napja számodra a vasárnap lesz. Igaz, hogy a szombati újhold már megmozdít valamit, de az még nem lesz rád közvetlen hatással. Ez inkább a passzív szemlélődésben fog segíteni. De a vasárnap fergeteges lesz. Vigyáznod kell, hogy semmilyen értelemben ne ess túlzásba. Mert hogy annyi energiád lesz, mint egy atomerőműnek. Ezzel megijeszthetsz, sőt megbánthatsz olyanokat, akiket nem akarsz. Ezt elkerülendő legyél figyelmes! De ne folyton mások igényei szerint élj, hanem törődj magaddal is! Ez vonatkozik az étkezésre, és a mozgásra is. Szóval figyeld, hogy mit kívánsz! És keresd meg a módját, hogy ki elégítsd a vágyaidat! Ez csak rajtad áll.

Hétvégi horoszkóp (november 5-7.)BAK: Most bármi előfordulhat. Ez a meglepetések hétvégéje lesz a számodra. Például a szombati újhold új barátokat hozhat neked. De ne hanyagold el a régieket sem! Ügyesen szervezd meg, hogy egyik fél se érezze magát mellőzve! Máskülönben sértődés lesz. Ezt csak ügyes szervezéssel védheted ki. De az újhold nem csak új barátokat, hanem új álmokat, célokat is mutathat neked. Olyan lesz ez, mint a mesében. Kiderül, hogy még mi mindenre vágyhatsz. És ez nem a lehetetlen utáni sóvárgás lesz, hanem elérhető célok. A hét utolsó napján szinte kötelező lelassulnod. Figyeld meg, hogy igényed lesz a csendre, és a sokak által nem értett magányra. Tedd azt, ami jól esik. Csak ez legyen a szempont!

Hétvégi horoszkóp (november 5-7.)VÍZÖNTŐ: Hiába van hétvége, az élet nem áll meg. Neked ezen a hétvégén a karrieredben hozhat valami nagyszerű, új lehetőséget a szombati újhold. Ennek volumene, és eredményessége a nyitottságodon, és a rugalmasságodon múlik. Mindig jön az életben olyan alkalom, amikor valaki helyett kell beugrani. És ezzel kiugorhatsz. Nagy színészek, művészek várnak ilyesmire. Szóval neked se jöhet rosszkor. Az is remek „mellékhatás”, hogy kiderül, semmi sem lehetetlen a számodra. Hiszen határt csak a fantáziád, és a merészséged szabhat. Vagyis „öngól”, ha kishitű, félénk leszel. A hét utolsó napján nehéz lesz nemet mondani egy meghívásra. Nem azért, mert nincs kedved, hanem mert váratlanul jön a felkérés.

Hétvégi horoszkóp (november 5-7.)HALAK: Nem lesz okod panaszra ezen a hétvégén. Erről a szombati újhold fog gondoskodni. Elemedben leszel. Így mindent pozitívan és bizakodóan fogsz látni. Ha ebben az optimista állapotban tervezgetsz, akkor ezt az optimista rezgést használhatod fel, hogy megvalósuljon mindaz, amit most találsz ki. Ezt vétek lenne kihagynod. Közben külföldi utazás, munka, vagy tanulmányok lehetősége is eléd kerülhet. Fontold meg, de legyél vállalkozó szellemű! Az élet kihívás, amire válaszolnod kell. Ha a hét utolsó napján dolgoznod kell, akkor tedd lelkiismeretesen! De ha szabadnapos vagy, akkor ne járjon az eszed a munkádon! Mindig ott legyél, ahol vagy! Testben és lélekben is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top