Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (2010. november 26-28.)

Ha hinni lehet az időjósoknak itt az idei első igazán hideg hétvége, a csillagok is fagyos hangulatba hoznak vagy lehet, hogy ez lesz az év három legjobb napja? Kattints és nézd meg mit ígérnek a csillagok!

Hétvégi horoszkóp (2010. november 26-28.)KOS: Ezen a hétvégén a péntek és a szombat remek lesz a számodra. Ismét vidám hangulatban leszel. Az életöröm tombolni fog benned. Sőt a gyerekes, játékos éned fog dominálni. Jogodban áll jól érezni magad. Ahogy bárki másnak. Csak ne a másik kárára! A te fiatalos lendületednek a gyerekek is örülni fognak. Főleg, ha nem titkolod, hogy benned is ott él az örök gyermek. Érdemes lenne közös programot kitalálnod. Szinte mindegy, hogy mit, a lényeg, hogy együtt csináljátok. Vasárnap a nagy nyüzsi után lesz időd lelassulni. Kívánni fogod a csendet és a nyugalmat. Emellett jól fog esni egy kis rendrakás. Ez kellemes érzésekkel fog eltölteni. Hiszen amilyen rend van körülötted, olyan van benned is.

Hétvégi horoszkóp (2010. november 26-28.)BIKA: Ez a hétvége a családé lesz. Tuti, hogy igényelni fogják a jelenlétedet és a teljes figyelmedet. Mindegy, hogy mit csináltok, a lényeg, hogy együtt legyetek. Ne feledd, hogy ez az a hátországod! Mindenkinek, így neked is szükséged van szeretetre, támogatásra. Azért kellenek a közös programok, hogy az összetartozástok ne legyen kérdés. Emellett nem ártana, ha jutna időd a lakásodra is. Egy kis takarítás biztosan jót tenne. Nem kell túlzásba vinned. Ezen a hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Nyugodt, kiegyensúlyozott és békés leszel. Még a gyerekek se fognak kihozni a sodrodból. Sőt jól mulathattok együtt.


Hétvégi horoszkóp (2010. november 26-28.)IKREK: Kifejezetten derűsen indul ez a hétvégéd. Fantasztikusan fel leszel dobódva. Utazhatnékod lesz. Fogd magad, és menj! Ne csinálj nagy ügyet az egészből! Nem lényeg, hogy külföldre, vagy belföldre. Az se hogy egy napra, vagy több napra. Az igazi az lesz, ha nagy társaság jön össze. Hívd el a szomszédokat, a kollégákat és a barátokat is! Ezen a vasárnapon indul advent. Akár ez is lehet ürügy arra, hogy összejöjjetek. Helyi, vidéki, vagy külföldi karácsonyi vásárok hangulata igazán kellemes lesz. Vasárnap lenyugszol, és az otthonod fog a figyelmed középpontjába kerülni. Nem ártana kicsit rendet raknod magad körül. Meglátod, gyorsan fogsz haladni, mert a fogyó hold van, ami segít.
 
Hétvégi horoszkóp (2010. november 26-28.)RÁK: Igaz, hogy most nem negatív értelemben, de túlságosan a pénz körül forognak a gondolataid. Az rendjénvaló, ha odafigyelsz, hogy mire és mennyit költesz. De nem mindegy, hogy mindez mennyi energiádat köti le. Szerencsére sok lesz belőle, ami fáradhatatlanná tesz. Ha ezt az érzést tartósítani akarod, akkor mozogj kicsit, és még ennél is jobban leszel. Sőt az egész életet egyszerűbbnek fogod látni. Számíts rá, hogy lesz valaki, aki panaszáradatot készül rád zúdítani! Hallgasd meg türelmesen! De ne legyél a lelki szemetesládája! Vasárnap le fogsz lassulni. Jól fog esni, hogy nem kell sehova rohannod, és kapkodnod. Közben az egyik szomszédod betoppanhat. Fogadd örömmel, mert jót traccsolhattok!

Hétvégi horoszkóp (2010. november 26-28.)OROSZLÁN: Ez a te hétvégéd. Végre önmagad lehetsz. Azt fogod tapasztalni, hogy csupa olyan emberrel lesz dolgod, aki elfogad, sőt elismer téged. Ettől sokkal elnézőbb és derűsebb leszel. Ami nem csak neked, de a környezetednek is igazi ajándék. Mindez megfényesíti az egész hétvégédet. Természetesen sok múlik rajtad. Vagyis, hogy mire használod, és mit kezdesz ezzel a rengeteg pozitív energiával. Mivel hétvége van, könnyebb lesz megjutalmaznod magad. Kényeztesd magad valami finommal! De ne csak élelemre, vagy italra gondolj! Egy masszázs, egy baráti találka, vagy egy kellemes séta is jó ötlet. Vasárnap selejtezz! Így helyet teremtesz az újnak. Szó szerint és átvitt értelemben is.

Hétvégi horoszkóp (2010. november 26-28.)SZŰZ: Joggal várod a vasárnapot. Hiszen az lesz a te napod. Persze addig se lesz rossz dolgod. Mivel közeleg a Karácsony, itt az ideje, hogy elkezdd tervezgetni, hogy mit, hogyan, mikor, kivel, stb. Ha nem halogatod tovább, akkor mindenre lesz elegendő időd. Így teljesen mértékben lekerülheted a kapkodást. Mindemellett elengedhetetlen, hogy pihenj is. Főzz egy nagy kancsó gyümölcs teát, és ülj be egy kád forró vízbe, vagy egy kényelmes fotelba! Az is előfordulhat, hogy felhív egy rég nem látott ismerősöd, és találkát kér. Nem kell jövő hétig várnod. Összefuthattok még ezen a hétvégén. Meglátod, kellemes meglepetést fog okozni. Fel fog dobni, hogy vannak még pozitív csalódások.

Hétvégi horoszkóp (2010. november 26-28.)MÉRLEG: Ez a hétvége a meglepetések jegyében fog telni. Ezek között lesz kellemes, és lesz kellemetlen is. Ez utóbbit egy beszélgetés során kibuggyanó téma, ill. vélemény okozhatja. A legokosabb, ha nem veszed sértésnek, és nagyvonalúan kezeled az egészet. Ez neked és a másiknak is érdeke. Az a nagy szerencse, hogy te magad vagy a megbocsátás „szobra”. Ez nem túlzás. Van benned egy természetes, ösztönös érzék arra, hogy kit, vagy mit érdemes komolyan venned, és kit, vagy mit nem. A vasárnap egy láblógatós nap lesz. Ne tervezz semmi megterhelőt mára! Csak pihenj, és mindent komótosan, lassan csinálj! Ettől meg fog szállni a nyugalom, és mindent sokkal derűsebben fogsz látni.

Hétvégi horoszkóp (2010. november 26-28.)SKORPIÓ: Az egész hétvégéd sikere azon múlik, hogy képes vagy-e nemet mondani önmagadnak és/vagy a gyerekednek. Mindkettő valami gyerekes kívánságból indul ki, ami ésszerűtlenül költséges. Állj ellen, és legyél következetes! Persze nem kell keménynek és visszautasítónak lenned. Érdemes azonnal felajánlanod valami alternatívát, ami olcsóbb. Ez megnyugtató lesz, és nem kiábrándító. Alternatíva lehet pl. az, hogy együtt mentek nézelődni, vagy társasoztok. De együtt főzhettek. Akár elkezdhetitek a karácsonyi sütiket tesztelni. Ez azért is jó ötlet, hogy ne legyen „premier” főpróba nélkül. Ez egyszerre finom és hasznos program is. Biztos lehetsz abban, hogy szívesen benne lesz.

Hétvégi horoszkóp (2010. november 26-28.)NYILAS: Ez egy mozgalmas, kalandos hétvége lesz. Élvezni fogod minden percét. Bár előre sejtheted, hogy a tökélyt valami vagy valaki meg akarja zavarni. Az is tudható, hogy a családból valaki hozza formáját, és megint teszteli a toleranciaszintedet. Ne menj bele a játszmába! Inkább tereled kellemesebb témákra a figyelmedet! Ez lehet az otthonod csinosítása, vagy önmagad szépítése. De akár a vasárnapi adventre is készülődhetsz. Most tele leszel energiával, így nem fáraszt semmi. Belevetheted magad a tervezésbe és a szervezésbe is. Közben a születésnapodról se feledkezz meg! Az is megér egy bulit. A vendéglátással nem kell sokat bajlódnod. Egy finom tea és egy kis süti is megteszi.

Hétvégi horoszkóp (2010. november 26-28.)BAK: Ebből a hétvégéből a vasárnap lesz a legjobb a számodra. Ekkor visszatér az erőd. Addig az a dolgod, hogy töltődj minél intenzívebben. A managereket már tanítják arra, hogy hogyan tudnak a leggyorsabban regenerálódni. Mert manapság nincs idő hetekig lovas szekéren közlekedni, napokig mosni, órákig tésztát dagasztani, stb. Így a pihenésre sincs annyi idő, mint pár évvel ezelőtt. Neked most a gyerekek, és a játékos programok hozhatnak igazi kikapcsolódást. Vasárnap elemedben leszel. Erősnek és tökéletesnek fogod érezni magad. Ez az egészséges önbizalom alkalmassá tesz arra, hogy tervezgess, és döntéseket hozz. Szinte mindegy, hogy ez milyen távú és konkrétan milyen témát érint.


Hétvégi horoszkóp (2010. november 26-28.)VÍZÖNTŐ: Ez a hétvége egyértelműen és vitathatatlanul a szerelemről fog szólni. Mindegy, hogy hány éves vagy. Az se számít, hogy van-e párod, vagy nincs. Esélyed sincs ellenállni. Meglátod, hogy az érzés elementáris erejű. Vagyis esélytelen vagy vele szemben. Ha van már párod, nem kell aggódnod, mert nem kell félre lépned ahhoz, hogy megéld a szerelmet. Vele is feltámadhat a szenvedély. Tehettek még a tűzre, és fel fog lobbanni. A kérdés csak az, hogy engeditek-e, mertek-e még lángolni? Ha még keresed, most megtalálhatod azt, aki kihozza belőled a legtöbbet, a legjobbat. Mert képes meglátni a benned rejlő csodát. Szerelmes csak a másik lelkébe lehetsz. A többi csak a „ruha”.

Hétvégi horoszkóp (2010. november 26-28.)HALAK: Lesz okod örömre és bosszankodásra is ezen a hétvégén. Döntsd el, hogy melyik a kellemesebb, és azt erősítsd fel! A hétvége a tied. Kihozhatod belőle a legszuperebbet. Ehhez csak az kell, hogy vidd a figyelmedet azokra, akiket szeretsz. Emellett az egészséged is központi téma lesz. Keress olyan rendezvényt, ami erről szól! Ez egyszerre lesz élvezetes és hasznos is. Sokat tanulhatsz, és finomakat kóstolhatsz. Kiderülhet, hogy ami finom, lehet egészséges is. Ennek jegyében készülődhetsz a Karácsonyra is. Vasárnap a párod, vagy valaki, aki közel áll a szívedhez alig várja, hogy törődj vele, és egy kicsi időt szánj rá. Tedd meg! Add neki azt, ami a legértékesebb: a figyelmedet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top