Horoszkóp

Karmahoroszkóp (2010. november 27 – december 3.)

A héten a Mars játssza a főszerepet, és ez arra ösztönöz, hogy olyan dolgokat is megtegyünk, amelyeket eddig nem mertünk. Bátrak leszünk, sőt olykor vakmerőek, és ez meglepő eredményre vezet.

Kos:
Karmahoroszkóp (2010. november 27 - december 3.)Karmikus kötelességed: Rendkívül színes fantáziával rendelkezel ezen a héten. Ez segítségedre lesz, hogy sikeresen megvalósíthasd a terveidet. A munkát háttérbe kellene szorítanod, és villámgyorsan elutaznod melegebb égtájra.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, aki figyelmetlenségével óriási galibákat okoz neked. Nagyon nehéz lesz helyre tenned a dolgokat, és még az is előfordulhat, hogy nagyobb veszteség ér emiatt, de minden egyenesbe jön és felesleges idegeskedned.
Karmikus feladatod: Ingatlan ügyleteid pompásan alakulhatnak. Nem csak eladni, de venni is azonnal tudsz, ha akarsz. A sors most pont úgy rendezi a szállakat, ahogyan az neked a legkedvezőbb lesz. Élvezd ki a szerencsédet.
 
Bika:
Karmahoroszkóp (2010. november 27 - december 3.)Karmikus kötelességed: Fontos lesz számodra, az erotika, és a szex, de ne ez alapján válaszd meg a partnereidet, hanem figyelj a belső hangra, amely azt sugallja, hogy a pasik lelke legalább olyan fontos, mint hogy milyenek az ágyba. Szerencsés lehetsz, mert rá lelhetsz egy olyan srácra, akiben egy nagyon kedvező elegyet találhatsz ebből a két dologból.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan barátoddal lesz, akinek megtépázott önbizalmát kell helyre tenned. Nem lesz nagy ügy, mert te most elemedbe vagy és sugárzod a magabiztosságot.
Karmikus feladatod: Néha fejjel mész a falnak, és nincs olyan cél a héten, amit elérhetetlennek tartasz. De azért vegyél vissza, mert mindenki pofára eshet, még akkor is, ha nem hiszi el.

Ikrek:
Karmahoroszkóp (2010. november 27 - december 3.)Karmikus kötelességed: Szakmai kihívások érnek, de ezen már meg se lepődsz. Ez az év nem volt könnyű a munka területén a számodra, és az év hátralevő részében sem lesz ez másként, főleg ami ezt a hetet illeti. Naggyá fogsz válni a szakmádban, de még bizonyítanod kell.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel nagy csetepatéba keveredhetsz, előfordulhat, hogy a legkedvesebb csészéd is összetörik. Jobb lenne odafigyelned a viselkedésedre, mert nem hagyhatod, hogy ennyire elszabaduljanak az indulataid.
Karmikus feladatod: Legyél aktívabb a barátaiddal, és ha valami buliról van szó, még véletlenül se mondj nemet. Kiváló alkalom hogy lelazulj, és átadd magad a teljes kikapcsolódásnak, egy isteni koktél, és zene mellett.

Rák:
Karmahoroszkóp (2010. november 27 - december 3.)Karmikus kötelességed: Egy jó barátod bebizonyítja, hogy mennyire hűséges hozzád. Nem árul el még akkor, sem ha ennek kárát látja, és hátránya származik belőle. Ez nagyon jól fog esni, és ahogyan tudod viszonoznod kell neki.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, akivel régen jóba voltál. Most ismét szeretnéd feléleszteni a szenvedélyt a kapcsolatotokba, de ő már ezt nem akarja igazán. Ha össze is jöttök, az csak azért van, hogy kihasználjon testileg, és lelkileg egyaránt.
Karmikus feladatod: Munkahelyeden kezdenek semmibe venni. Anyagilag is minden stagnál, pedig neked szükséged van rá, hogy elismerjenek, és érezd fontos vagy. Különben kedvetlenné, és letörté válhatsz, ami végképp nem tenne jót se neked, se a munkatársaidnak.

Oroszlán:
Karmahoroszkóp (2010. november 27 - december 3.)Karmikus kötelességed: Ha eddig még nem történt meg a héten összeköltőzhetsz kedveseddel. Ez egy kiváló hét az összebútorozásra, mert egy családias fészket teremthettek magatoknak.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel szemben könnyelmű lehetsz, és nagy árat kell majd fizetned érte, mert előfordulhat, hogy kihasznál, és becsap. Mindent mértékkel, és óvatosan, amíg nem vagy biztos benne inkább tartsd meg a titkaidat magadnak.
Karmikus feladatod: Itt az ideje eldöntened, hogy a munkahelyeden mindent elvállalsz, vagy végre szembeszállsz főnököddel, és felvilágosítod arról, hogy nem ebben állapodtatok meg. Hidd el, nem fogod kárát látni a dolognak, mert legalább tisztába lesz vele, hogy veled nem lehet packázni.

Szűz:
Karmahoroszkóp (2010. november 27 - december 3.)Karmikus kötelességed: A sors most nagyon nagy erővel ajándékoz meg, amit ki kell tudnod használni. Ne fecséreld el apróságokra, koncentrálj a nagy dolgokra, és vidd véghez az álmaidat. Ha úgy érzed, hogy túl nagy fába vágtad a fejszédet barátaid között segítőkre, találhatsz.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, akivel fokozatosan alakul ki köztetek a szerelem. Ne várj csodákat, mert azok csak a mesében léteznek a számodra. Most minden érzelemért legyen az rossz, vagy jó keményen meg kell küzdenetek.
Karmikus feladatod: Dől a pénz, amit nem igazán értesz, mert semmit nem teszel érte. Élvezd ki a szerencsédet, és vásárolj magadnak és szeretteidnek olyan dolgokat, amelyeket egyébként soha nem tennél.

Mérleg:

Karmahoroszkóp (2010. november 27 - december 3.)Karmikus kötelességed: A végsőkig képes vagy harcolni az elképzeléseidért, de nem biztos, hogy érdemes. Inkább dönts ész érvek alapján, mint az érzelmeidre hagyatkozva. Mert vannak esetek, amikor garantáltan nem győzhetsz, és ilyenkor csak fölösleges energiapazarlás, a harc.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz, aki nem hagy neked békét. Te hiába szeretnéd bebizonyítani, hogy nélküle is boldogulsz, nem engedi, mert teljesen rád telepedik, és semmi önállóságot nem hagy neked.
Karmikus feladatod: Ügyelsz arra, hogy ne bánts meg senkit, de a héten nyers modorod lesz, és egy barátnődet mélyen megsértesz. Lehet, hogy neked fel se tűnik, csak akkor, mikor telefonon hívód, és elérhetetlen lesz a számodra.
 
Skorpió:
Karmahoroszkóp (2010. november 27 - december 3.)Karmikus kötelességed: Csökönyös leszel a héten, és nem tűrsz ellent, mondást. Meg kellene leszoknod erről a tulajdonságodról, mert ezzel mindenkit, aki szeret, elmarhatsz magad mellől, és azon veheted észre magadat, hogy teljesen egyedül maradtál.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akinek megígértél valamit, és minden áron teljesíteni szeretnéd neki. De meg kell értened, és neki is, hogy vannak helyzetek, amikor ez lehetetlen.
Karmikus feladatod: Sokszor nehezedre esik szembe nézni a valósággal, de ez most nem igaz rád. Határozott leszel, és nem tűrsz ellentmondást, azon az állásponton vagy, hogy a rossz hír is, sokkal jobb bármiről is legyen szó, mint a tudatlanság.

Nyilas:
Karmahoroszkóp (2010. november 27 - december 3.)Karmikus kötelességed: A héten ne dicsekedj, mert nem tenne jót neked, ha növelnéd az irigyeid számát. Így is sokan vágyakoznak az életed után, nem kell tovább gerjeszteni a kedélyeket. Vannak körülötted néhányan, akikben nyugodtan megbízhatsz, oszt meg velük boldogságodat.
Karmikus kapcsolatod: A pasiddal lesz, aki annyira elfoglalt, hogy hajlamos teljesen elfeledkezni rólad. Persze jól jönnek a magányos esték, mert legalább van egy kis időd magadra, de most már kezd unalmas lenni.
Karmikus feladatod: Munkahelyeden minden a legnagyobb rendben, azt leszámítva, hogy főnöködből kezd eleged lenni, és ez éppen elég ahhoz, hogy valami új után néz. Itt lenne az ideje, hogy valami saját vállalkozásba kezdj, és megpróbálj magad boldogulni.

Bak:
Karmahoroszkóp (2010. november 27 - december 3.)Karmikus kötelességed: Véletlenszerű események színesítik a hétköznapjaidat ezen a héten. Már kezded furcsállni a dolgot, de a hét közepén rá jössz, hogy semmi sincs véletlenül, és mindennek a mozgató rugója egy titkos hódolod.
Karmikus kapcsolatod: Egy autós társaddal lesz. Türelmetlen vagy az utakon, és képes vagy a tenyeredet le se venni a dudáról. Ne csodálkozz, ha valakinek ez nem tetszik, és megpróbál rád ijeszteni az utakon. Ez nem a legjobb módszer, hogy észhez térítsen, de nem lát más megoldást.
Karmikus feladatod: Kitartó vagy, és a héten mindenre képes a győzelemért. Ha valaki ellenáll az akaratodnak, akkor azzal szemben kíméletlen leszel. Úgy érzed nincs más lehetőséged, de ha jobban bele gondolsz, van.

Vízöntő:
Karmahoroszkóp (2010. november 27 - december 3.)Karmikus kötelességed: Néha fontosabbnak tartod a szexet, mint az érzelmeket. Pedig a két dolog csak együtt működőképes. És ha valójában szeretnéd megtalálni a tökéletes boldogságot, akkor nem adod alább. Persze mindenkinek jól esik egy kis babusgatás, még akkor is ha tudja, hogy nem lesz belőle semmi komoly dolog.
Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz, akivel különböző álláspontot képviseltek egy közös ügyben. Vita helyet próbáljátok elfogadni a másik fél véleményét. Nehéz lesz, de csak ez vezet közös nevezőre.
Karmikus feladatod: Emésztési problémák alakulhatnak ki, aminek nem csak a táplálkozásod, hanem lelki okai is lehetnek. Bármennyire is próbálod az ételekre fogni, jobban tennéd, ha kibeszélnéd magadból a bánatodat, mert most csak az segíthet neked.

Halak:
Karmahoroszkóp (2010. november 27 - december 3.)Karmikus kötelességed: Álmodozó vagy, az örök szerelem lebeg a szemed előtt, de végre valahára észre kellene venned, hogy már rég benne élsz. Lehetnek mélypontok a kapcsolatotokba, de mindig egyenesbe jöttök, és ez a kulcsa mindennek.
Karmikus kapcsolatod: Egy igazi barátoddal lesz, akivel egy közös vállalkozása kezdhetsz, ami lázba tart. Persze a pénz miatt is aggodalmaskodsz, de az jobban izgat, hogy ha nem jön össze  a dolog, mi lesz a barátságotokkal.
Karmikus feladatod: Az gondolod, hogy nincs neked valóbb munka, mint a mostani, de a héten rá kell jönnöd, hogy még is van, és ha ügyes vagy minden gond nélkül válthatsz. Még az is lehet, hogy nem csak szakmailag lesz jobb, de egy sokkal jövedelmezőbbre találhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top