nlc.hu
Horoszkóp
Napi kínai mantra április 17-re

Napi kínai mantra április 17-re

Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!

Kínai horoszkóp

Napi kínai mantra december 14-reNYÚL
Napról napra egészségesebb vagyok.

 

 

Napi kínai mantra december 14-reSÁRKÁNY
Kreativitásom végtelen.

 

Napi kínai mantra december 14-reKÍGYÓ
Belső szépségem megszépít.

Napi kínai mantra december 14-re
Megérdemlem a bőséget.

Napi kínai mantra december 14-reKECSKE
Szeretem azt, akit a tükörben látok.

Napi kínai mantra december 14-reMAJOM
A szeretet szemüvegén át nézem a világot.

Napi kínai mantra december 14-reKAKAS
Hagyom, hogy pozitív elvárásaim megvalósuljanak.

 

Napi kínai mantra december 14-reKUTYA
Szívem ajtaját kinyitom.


Napi kínai mantra december 14-reDISZNÓ
Szabad boldognak lennem.

 

Napi kínai mantra december 14-rePATKÁNY
Munkatársaim, ügyfeleim szeretnek.


Napi kínai mantra december 14-reBIVALY
Rengeteg lehetőségem van, nekem csak választanom kell.


Napi kínai mantra december 14-reTIGRIS
Mindig megtalálom a legjobb megoldást.

 

 

Egy kis használati utasítás:

Napi mantra. Napi pozitív gondolat. Mai megerősítés. Pozitív bölcsesség. – Sokat gondolkodtunk azon, hogy minek nevezzük el most induló új rovatunkat. Végül a napi kínai mantra mellett döntöttünk, hiszen a kínai asztrológia jegyfelosztását vesszük alapul, amikor minden napra elkészítjük nektek az aznapi megerősítéseteket. Ezek a pozitív gondolatok azt a célt szolgálják, hogy mindig a lehető legtöbbet hozhassátok ki magatokból és az aktuális élethelyzetetekből.

Hogyan használjuk a napi kínai mantrát?

Ha elolvasod a neked szánt pozitív gondolatot, azzal máris sokat tettél azért, hogy jobban alakuljon a napod, a heted és az életed: adtál egy pozitív impulzust a tudatalattidnak. Mindössze egy impulzus kevés lehet ahhoz, hogy igazán jelentős változást érj el vele, de már ennyi is segíthet. Ha igazán ki szeretnéd használni a napi kínai mantránk hatását, akkor a nap folyamán többször is elmondod ezeket a megerősítő mondatokat! Ha pedig gyökeres változásra, jelentős javulásra vágysz az életedben, akkor érdemes szinte egész nap velünk mantráznod!

Hónapok alatt megváltoztathatod az életedet

A napi kínai mantrák hatására már néhány hét alatt megváltozik majd a gondolkodásmódod. Azon kaphatod magad, hogy egyre több pozitív gondolatod támad önmagadtól is. Ehhez pusztán arra van szükséged, hogy hagyd hatni a mantrákat. Ne akard megcáfolni a megerősítéseinket, ne akard számba venni, mennyi akadálya van a mantra megvalósulásának. Egyszerűen csak mondd el magadban, és hagyd, hogy valósággá váljon. Akkor is, ha ez a valóra válás még hihetetlen a számodra! S hogy milyen hosszú távú hatásokra számíthatsz, ha hetekig, hónapokig velünk mantrázol? Louise L. Hay, a pozitív gondolkodás amerikai nagyasszonya állítja, hogy minden esemény, ami velünk történik, a fél évvel korábbi gondolatainknak köszönhető. Azaz hat hónapnyi mantraolvasás és napi mantramondogatás után az életed valamennyi területén jelentős pozitív fordulatra számíthatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top