Horoszkóp

Notebook horoszkóp (X)

Horoszkópunkból megtudhatod, hogy a Te jegyedhez milyen notebook illik a legjobban.

Notebook horoszkóp (X)

Kedves Kos!

Temperamentumos, vakmerő és bátor vagy. Mindig tettre kész. Szenvedélyes természeted mindig új kihívásokra ösztönöz. Erényed a nyíltságod és az őszinteséged, de nem vagy túl kitartó. Felfedező alkat vagy.  Fontos számodra a jövő, az, hogy ne maradj le az újdonságokról.

 
 
Notebookot választanál?

Notebook horoszkóp (X)

Szerintünk a te jegyedhez olyan notebook illik, amely az újdonság élményét is magában hordozza. Az Acer Aspire E15-ös  beépített AcerCloud opciója automatikusan szinkronizálja az adatokat különböző eszközök között, mint például mobiltelefonok, vagy tabletek. Az AcerCloud távoli elérést biztosít a tárolt fotókhoz, zenékhez, videókhoz és dokumentumokhoz az interneten keresztül. Egyszerűen csak a megfelelő ikonra kell klikkelni (Acer Photo, Acer Media, Acer Docs, Acer Remote Files), és máris létrejön a kapcsolat, bárhonnan. Ugye ezt neked találták ki?

Szenvedélyességedhez mi Garnet Red színben javasoljuk, nem fogsz csalódni.

 

Notebook horoszkóp (X)

Kedves Bika!

Makacs és ösztönös vagy, ami segít abban, hogy mindig elérd a célod. Tudod mit szeretnél, és meg is találod hozzá az eszközöket. A megszokás nem ellenséged, szereted a már jól bevált, megbízható dolgokat. Igazán hűséges típus vagy, az élet minden területén.

Notebook horoszkóp (X)

Notebookot választanál?

Mivel a megbízhatóság lételeme az életednek, olyan gépet válassz, amely nem hagy cserben. Az Acer Aspire E 14 és E 15 sorozat tagjai akár 7 óra akkumulátor rendelkezésre állást biztosítanak. Az Aspire E 15 beépített optikai meghajtóval rendelkezik, miközben a termékek kategóriájukban a legkompaktabb irányt képviselik méretükből és súlyukból adódóan.

A föld színei közel állnak hozzád, így mi az Acer Aspire E15 Tiger’s Eye Brown notebookra szavazunk, a bika jegy szülöttei számára.

Notebook horoszkóp (X)

Kedves Ikrek!

Az intelligenciád legendás. Éppen ezért nyitott vagy, kíváncsi a világra. Melletted nem lehet unatkozni és te sem unatkozol túl gyakran. Jó beszélgető partner vagy, eleven, és szórakoztató. Kedveled a nyüzsgést, a város pezsgését, ezért nem vagy sokat egy helyben.

Notebook horoszkóp (X)

Notebookot választanál?

Elsődlegesen a súlyát vedd figyelembe, mert neked fontos, hogy könnyű legyen. A tudás csak ráadás, de a te eszeddel ezt úgyis egyből felismered.
Acer Aspire E15 Vékony és innovatív kivitelezése a modern életmódot élők számára teszi nélkülözhetetlenné. Alig 2,5 kg és hatalmas a tudása. Kifejezetten olyan felhasználóknak tervezték, akik hordozhatóságot, termelékenységet és szórakoztatást várnak el divatos és megfizethető csomagolásban.

Kifinomultságodhoz, mi ezüst színben választottuk. Te is bele fogsz szeretni az Acer Aspire E 15 Titanium Silver notebookjába.

  

Notebook horoszkóp (X)

Kedves Rák!

Romantikus vagy és sebezhető, így érzékenységed inkább a “páncélod” mögé rejted. Úgy érzed, akkor inkább megvédheted magad, és ez nyújtja számodra a biztonságot. Ez nagyon jó álca is, hiszen így nem derül ki rólad, hogy valójában bármit el tudsz érni, amit szeretnél, hiszen fantasztikus “színészi” képességeid vannak. Fontos szerepet tölt be a családod az életedben, hiszen élsz-halsz a gyerekekért.

 

 

Notebook horoszkóp (X)

Notebookot választanál?

Mi egy olyan notebookot javaslunk, amely hatalmas tárhelyével segít, hogy megörökítsd a legszebb családi pillanatokat és ezeket az emlékeket bármikor megoszd másokkal.
Az Aspire E sorozat notebookjai Windows 8.1 operációs rendszerrel érkeznek, akár 16 GB memóriával és 1 TB merevlemezzel, a legújabb NVIDIA GeForce vagy AMD Radeon grafikus megoldásokkal, a valós mozi- és játékélményt előtérbe helyezve. A legújabb AMD és negyedik generációs Intel Core processzorok garantálják a magas teljesítményt, és teszik lehetővé a hétköznapok munkáinak gond nélküli elvégzését.

Nőiességedhez és érzékenységedhez mi az Aspire E 14 Jade Green zöld notebookot javasoljuk.


Notebook horoszkóp (X)

Kedves Oroszlán!

Igazi uralkodó típus vagy, hiszen az állatok között is az oroszlán a király. Hiúságodat legyezi a luxus, amivel körülveszed magad. Nemes lelkűséged, bátorság érzeted méltó egy királyhoz. Szereted, ha csodálnak, ha te lehetsz a középpontban, és ezért mindent meg is teszel. Munkában nem ismersz fáradságot.

Notebook horoszkóp (X)

Notebookot választanál?

Neked csakis a legjobb felel meg. Olyan eszközt válassz, amely kielégíti a vágyaidat. Az Acer Aspire E sorozat notebookjai tökéletesek lehetnek a számodra, hiszen számtalan előnyük mellett képesek maximális élményt nyújtani.
A mozik és a multimédiás tartalmak mind élesek és színhűek, akár full HD LED kijelzőn is élvezhetők. De az is megoldható, ha csatlakoztatni szeretnénk egy magas képminőséggel rendelkező televíziót, mely segítségével nagyobb felületen élvezhetjük például a médialejátszást, HDMI-n keresztül.

Kifinomult luxusigényedhez mi az Az Acer Aspire E 15 Midnight Black notebookot tarjuk a legmegfelelőbbnek.

Notebook horoszkóp (X)

Kedves Szűz!

Az első, ami a szűz jegyről eszünkbe jut, hogy rendszerető és rendszerező vagy. Ezzel együtt jár, hogy mindenben gyakorlatias vagy, és igyekszel mindent tökéletesen megcsinálni. Okos vagy és precíz, amit a munkában remekül tudsz kamatoztatni. Egy kis önbizalom azért még rád férne.

Notebook horoszkóp (X)

Notebookot választanál?

Ugye csak a tökéletes igazán jó? Az Acer Aspire E notebookok ilyenek. Munkavégzésedhez és a mindennapi dolgaidhoz is remekül illik a 10 pontos multi-touch képernyő, amely  lehetővé teszi a felhasználók számára az érintéses munkavégzést, a tartalmak közti böngészést. A kifinomult navigációs élmény középpontjában kétségtelenül a Precision Touchpad áll, mely kompatibilis a Windows 8.1 hat TouchPad kézmozdulatával, csökkentve ezzel a kurzor válaszidejét, növelve a nagyítást, finomabb görgetést és képernyőnavigálást biztosítva.

A letisztultság hozzátartozik a rendszerető emberekhez, ezért mi úgy gondoljuk, hogy az Acer Aspire E 14 Pearl White fehér lenne számodra a legjobb választás.

Notebook horoszkóp (X)

Kedves Mérleg!

Szépérzéked legendás, és persze szeretsz mindent, ami a szemed gyönyörködteti. Békés vagy, és fontos számodra a harmónia. Társasági ember vagy, nagyon erős diplomatikus képességekkel, amit fejlett empátiaérzékednek is köszönhetsz. Nem vagy elég kitartó, ezért erre egy kicsit jobban figyelj majd oda.

 

Notebook horoszkóp (X)

Notebookot választanál?

A harmóniád megteremtéséhez a nyugalom is hozzá tartozik. Nagyon fogod szeretni az Acer finomított billentyűzetét, amely a keményebb leütéseket is elnyeli, így csendes gépelési élményt nyújt. Az opcionális M-DISC Ready tároló akár 4.7 GB adatot képes megőrizni az M-DISC-en, például fontos fotókat, vagy egyéb adatokat.

Nyugalmadhoz a pasztell színek passzolnak. Próbáld ki az Acer Aspire E 14 notebookot Sapphire Blue színben! Szerintünk imádni fogod!

 

Notebook horoszkóp (X)

Kedves Skorpió!

Azt mondják a skorpiók 100 fokon égnek. Szerintem ezt te sem cáfolod. Szereted a kihívásokat, szeretsz mindent kipróbálni. Jó vezető vagy, mert jó emberismerő vagy. Kitartásod meghozza gyümölcsét minden helyzetben. Titokzatosságod pedig csak fokozza a vonzerődet.

Notebook horoszkóp (X)

Notebookot választanál?

Próbáltad már a Windows 8.1 operációs rendszert? Számodra benne az lesz a kihívás, hogy nem tudod letenni a notebookot, ha egyszer kipróbálod. Az Aspire E sorozat notebookjai ezzel a Windows 8.1 operációs rendszerrel érkeznek, és akár 16 GB memóriával és 1 TB merevlemezzel, a legújabb NVIDIA GeForce vagy AMD Radeon grafikus megoldásokkal, a valós mozi- és játékélményt előtérbe helyezve. A legújabb AMD és negyedik generációs Intel Core processzorok garantálják a magas teljesítményt, és teszik lehetővé a hétköznapok munkáinak gond nélküli elvégzését.

Titokzatosság és luxus? Válaszd az Acer Aspire E sorozat Ruby Red színű notebookját, a siker garantált.
 

Notebook horoszkóp (X)

Kedves Nyilas! 

Becsületes, egyenes és szókimondó, ez a nyilas. Persze számos más jó tulajdonságod is van például az, hogy a lelkesedésed nem lehet letörni. Szerencsére jó humorral is megáldottak, így a bosszúállás nem kenyered, inkább megpróbálod humorral kezelni a dolgokat. Szeretsz utazni, vágyod az ismeretlent, ami számodra a szabadságot jelképezi.

Notebook horoszkóp (X)

Notebookot választanál?

Akik ennyit utaznak és ilyen kommunikatívak, azoknak lételeme a Skype, amivel a világ bármely pontjáról elérik a számukra fontos embereket. Az Aspire E 15 a Skype által védjegyzett, így nem meglepő, hogy a kategória egyik legjobb VoIP élményét nyújtja. A beépített digitalis mikrofon és a magas minőségű hangszórók és a növelt mély hangzástónus kiváló hangminőséget ad, tökéletes Skype-kommunikációval karöltve.

Nemcsak a Skypehoz, de hozzád is nagyon illik a csodás kék szín. A te notebookod az Aspire Topaz Blue színben.

Notebook horoszkóp (X)

Kedves Bak! 

Kitartó és állhatatos vagy. Hagyománytisztelő és mindig mindent ezerszer megfontolsz. Nem szereted a kapkodást, melankólikus jellemedhez nem való. Élvezed a nyugalmat még a munkában is.

Notebook horoszkóp (X)

Notebookot választanál?

Nem szereted az új, az idegen dolgokat. Ezért fontos, hogy meglegyenek a megszokott dolgaid. Az Acer Aspire notebook sorozatban biztosan találsz kedvedre valót, hiszen az opcionális M-DISC Ready tároló akár 4.7 GB adatot képes megőrizni az M-DISC-en, például fontos fotókat, vagy egyéb adatokat. Ugye neked is fontos, hogy meglegyenek a dolgok, amikhez ragaszkodsz?

Neked az Aspire E 14 notebook  Piano Black feketéjét javasoljuk. Biztosan tetszeni fog.

 

Notebook horoszkóp (X)

Kedves Vízöntő!

Függetlenség és szabadság, ez a vízöntő. A magánéletedben és a munkádban sem bírod a kötődést. Folyamatosan újabb ingereket vársz, amelyek előre visznek az életedben. Igazi művészlélek vagy, aki néha a felhők felett jár, miközben pedig rajongsz a technika új vívmányaiért.

Notebook horoszkóp (X)

Notebookot választanál?

Igazán vágysz egy új “kütyüre”?  Az Acer  tervezői természetesen gondoltak minden felhasználó igényére, így a vízöntőkére is, ezért az elmaradhatatlan I/O portok a jobb és bal oldalon egyaránt megtalálhatók, ezáltal is remek kapcsolódási felületekkel felvértezve az Aspire E 14 és E 15 modelleket. Neked ez az apró szabadság- a választás lehetősége, tetszeni fog.

Szerintünk hozzád az Aspire E 14 modelljei közül a Glossy Copper illene, nézd meg és szeress bele!

Notebook horoszkóp (X)

Kedves Halak!

Nőies vagy, intuitív és igazán együtt érző. Talán ezért van az, hogy nagyon jól alkalmazkodsz az emberekhez és a szituációkhoz. Azt tartják rólad, hogy bájos vagy, mert kedves humoroddal pillanatok alatt a társaság középpontja tudsz lenni.
Kicsit el vagy varázsolva, mert az álomvilágod a mindennapjaidat is átszövi, ezért gyakran szétszórtnak tűnsz.

 

Notebook horoszkóp (X)

Notebookot választanál?

Légiességedhez, megfoghatatlanságodhoz talán szükséged van biztos pontokra. Legyen ez az új notebookod. a Acer új Aspire E sorozat Zero Air Gap technológiája növeli a képernyő kontrasztarányát és a panel láthatóságát, a fényerő direkt napsütésben is optimális marad.
Tudom, hogy ez neked is tetszik.

Válaszd  fehér színben, hogy igazán nőies maradj. Így keresd: Aspire E 14 Pearl White,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top