Horoszkóp

Hétvégi szerelem- és bőséghoroszkóp: El tudod fogadni a szeretetet? El tudod fogadni a jóllétet?

A hétvégén rengeteg szerencse, szeretet és támogatás vesz körül mindannyiunkat. Az ég most azt szeretné megtanítani nekünk, hogy mindent megkaphatunk, amire vágyunk. Te mire vágysz, Szerelemre? Bőségre? Egészségre? Békére? Karrierre? Nevetésre? Ha fel vagy készülve , akkor könnyedén megérkeznek hozzád. De arra is lehetőséged lesz, hogy most nyílj meg ezekre.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

 

Szerelem: Családi ügyek kötik le a figyelmedet a hétvégén. A szerelmed is a családod része, ez igaz, de most kettőtöknél nagyobb családi körről van szó. Lehet, hogy azt hiszed, a családodnak szüksége van arra, hogy ti a szerelmetekkel valamit valahogyan csináljatok, vagy éppen ne csináljatok. Pedig valójában csak arra lenne szüksége a családodnak (és a szerelmed családjának), hogy mindketten boldogok legyetek. Boldogok pedig attól lesztek, ha egymásra figyeltek.

Bőség: A legszívesebben minden bőségedet a családodnak adnál. A legszívesebben mindent a családodra költenél a hétvégén. Ezzel persze a gyerekeid szívesen visszaélnek, és minden nyalókát, fagyit, csokit és ropit meg is vetetnének veled. Ha pedig nagyobbak, akkor nagyobb igényeket szeretnének veled megvalósíttatni. Lassan el kell döntened, hogy mi az, amit te csinálsz meg a családod és a (felnőtt)gyerekeid helyett, és mi az, amit rájuk hagysz, és hagyod, hogy ők oldják meg.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Melléd áll a szerelmi szerencse a hétvégén. Persze a szerencséért most sem árt tenned, vagy legalább azt megkérdezned magadtól, hogy mi hozhatna szerencsét az életedbe. Könnyen lehet, hogy a szerelem már ott kopogtat az ajtódon, csak éppen be kellene engedned. Ha párkapcsolatban élsz, ez az időszak alkalmat kínál neked arra, hogy a régi sebeket és sértettségeket meggyógyítsátok egymásban. Ha pedig csak keresed a társadat, akkor érdemes magasabbra emelned a tekintetedet, mert jobb lehetőségek várnak rád, mint gondoltad.

Bőség: Jobb lehetőségek várnak rád a bőségben is, mint ahogyan azt eddig gondoltad volna. Könnyen lehet, hogy eddig épp azért nem vetted észre ezeket a lehetőségeket, mert teljesen másfele néztél. Lehet, nem tudod elhinni, hogy sokkal jobbat érdemelsz, mint ami most van. Ez a hited pedig megnehezíti, hogy észrevedd: A bőség már ott toporog a küszöbödön, neked csak be kell engedned azt az életedbe.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Sokkal szerelmesebb hangulatba kerülsz a hétvégén. Könnyen lehet, hogy a párod nem is érti, mért vagy tüzesebb, érzékibb. Az erotikus vágyálmok sem lesznek ritkák a következő napokban, és talán azon is érdemes lenne elgondolkodnod, mit tehetnél azért, hogy ezek az erotikus vágyak valóra válhassanak. Vajon mit tehetnél azért, hogy a sok fantáziád végre átkerüljön a valóságba, és ne csak álmodozz a szerelmes pillanatokról, de meg is élhesd őket.

Bőség: Úgy érzed, hogy neked semmi sem lenne elég a hétvégén. Most nagyra vágysz, és sok mindent meg akarsz szerezni. Ez az érzés kétféle irányba is elindíthat. Dönthetsz úgy, hogy elégedetlenkedsz, amiért nincs meg mindened, amire vágysz. És dönthetsz úgy is, hogy elkezded megszerezni, felépíteni mindazt, amit szeretnél. Érdemes ezt a második, építő hozzáállást választanod, mert ennek az eredményeként a bőség vár majd rád.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Úgy érzed, hogy a szerelemért meg kell harcolnod. Úgy érzed, annyira különlegesek a vágyaid, hogy azokat csak nagy küzdelem és sok lemondás árán kaphatod meg. A valóságban azonban sokkal harciasabbnak és nehezebbnek látod a helyzetet, mint amilyen az valójában. A valóságban az élet mindent odaadna neked, és mindent tálcán kínálna, ha végre hajlandó lennél meglátni néhány egyszerű, ám igen fontos tényt. Amíg becsapod magadat, addig valóban csak a harc marad neked.

Bőség: Azt kellene észrevenned, hogy milyen sok támogatás és milyen sok segítség vesz körül téged. Azt kellene meglátnod, hogy valójában az életed tele van lehetőséggel. Olyan lehetőségekkel, amelyek testre szabottak, és amelyek csak neked szólnak. Azonban ezeket a lehetőségeket csak akkor veszed észre, ha magadra figyelsz. Ha mások lehetőségeit akarod lemásolni, akkor hoppon maradsz majd.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Ragyogó szerelmi jövő áll előtted. Sőt! A szerelmi jelened is ragyogó. Csak éppen itt lenne az ideje annak, hogy kitaláld végre: Mit is szeretnél valójában a szerelmi életedben. Az egyik pillanatban boldog családi életről álmodozol, a másikban izgalmas szerelmi kalandokról. Hol szeretők garmadájára vágysz, hol életed nagy szerelmével szeretnél együtt élni. Ezek a vágyak azonban ellentmondásosak, és amíg nem vágsz rendet a fejedben, addig nem lesz rend a lelkedben sem. Itt az ideje meghallanod a valódi vágyaidat is.

Bőség: Végtelen bőség áll a rendelkezésedre, és néha ezt el is tudod hinni, meg is tudod tapasztalni. Lesznek pillanatok a hétvégén, amikor valóban úgy költesz, mintha végtelen bőséged lenne. Lesznek olyan pillanatok is, amikor koldusként élsz. Hogy a két változat között mi a különbség? Nem lehet a pénztárcád tartalma, hiszen az ugyanaz marad. Igen, a különbség csakis benned van: merj bőségben élni most is!

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Tudod, hogy már csak egy kicsit kell várnod. A hétvégén a boldog várakozás izgalmát éled meg. Fontos, hogy ebben a várakozásban nincs feszültség. Fontos, hogy ebben a várakozásban a kíváncsiság izgalma jelenik meg. Az az izgalom, hogy tudod: hamarosan valami nagyon jó és boldog esemény történik majd veled, veletek. A nagy várakozásban azért érdemes lenne egy kicsit a jelenre is koncentrálnod, érdemes a jelenben is lenned, és felfedezned, hogy ez is lehet csodálatos.

Bőség: Nagy terveid vannak, és ezekhez nagy mennyiségű pénzre van szükséged – szerinted. Pedig a tervek megvalósításához nemcsak a pénz jelenthet kezdőtőkét. Ugyanilyen kezdőtőke lehet: a kapcsolataid. Ugyanilyen kezdőtőke lehet az ötletességed, a kreativitásod. De kezdőtőke a szorgalmad, kezdőtőke a nyitottságod, kezdőtőke az akaraterőd. Tele vagy tőkével, tele vagy bőséggel, csak fel kell ismerned ezeket.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Egy lépéssel talán le vagy maradva a terveidtől. Talán úgy érzed, hogy egy lépéssel mindig hátrányban vagy másokhoz képest. Pedig ez nem igaz. Valójában a saját tempódban és a saját idődben vagy. Még akkor is, ha úgy érzed, hogy a dolgoknak már sokkal előrébb kellene tartaniuk. Nem érdemes a hétvégén siettetned a szerelmet, és nem érdemes a hétvégén siettetned a szerelmedet. Ha most túl sokat követelsz, ha túl sokat akarsz, a szerelmed úgy érezheti, hogy nem elég jó neked.

Bőség: A bőség itt van nálad. Mindig arra vársz, hogy majd a szerencse segít neked gyarapodnod. Most jó hírem van: A hétvégén valóban melléd áll a szerencse. A hétvégén valóban rengeteg szerencse érhet, és valóban szerencsés módon juthatsz pénzhez. Lehet, hogy nem túl nagy összegről van szó, és lehet, hogy ennek az összegnek már meg is van a helye. Az azonban biztos, hogy az anyagi hullámvölgyeken átlendít ez az összeg téged.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Szerelmi ügyekben érdemes tanácsot kérned egy idősebb családtagodtól. A családodon belül öröklődő női bölcsesség lesz az, ami átsegít téged egy-egy elakadáson, vagy nehéz pillanaton. Lehet, hogy úgy érzed, a női összefogás teljes egészében hiányzik az életedből. De a mostani helyzet arra is lehetőséget teremt, hogy ez az összefogás ismét megjelenjen. A mostani helyzet arra is lehetőséget teremt, hogy végre őszintén beszélgess az édesanyáddal, a nagymamáddal, és minden nőrokonoddal.

Bőség: Néha úgy érzed, hogy neked kell az egész családodat eltartanod, és neked kell még a legtávolabbi rokonaidat is pénzzel támogatnod. Pedig ez csak az egód félelmei miatt van így. Az egód az a részed, amelyik azt gondolja, hogy neki kell mindenki támogatását megszereznie, ha kell, akkor pénzzel is. Pedig valójában mindannyian a saját bőségünkért vagyunk felelősek. Neked valójában csak önmagadért és a gyermekeidért kellene felelősséget vállalnod, senki másért nem tartozol anyagi felelősséggel.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Lassabban változnak körülötted és veled a dolgok, mint szeretnéd. A fejedben megvannak azok a határidők, amiket szerinted az eseményeknek be kellene tartaniuk, de mostanra kezd kiderülni, hogy mindez nem így működik. A szerelmed jóval lassabb tempót diktál, mint amit te szeretnél. Talán a nyári belassulás, a sok szabadságolás is lassabbá teszi az életeteket. Most engedd meg ennek a lassabb tempónak, hogy szépen lassan sodorjon téged a boldogságotok felé.

Bőség: Vajon mindig tudsz önmagad maradni? Vajon hajlandó vagy megőrizni önmagadat, és a saját belső tartásodat akkor is, ha látszólag nem úgy alakulnak az ügyek, ahogyan azt szeretnéd? Valójában a hétvégén azt kellene felismerned, hogy milyen sok rejtett áldás van körülötted. A hétvégén azt kellene felismerned, hogy az életed rejtett lehetőségeket, rejtett áldásokat kínál neked. Épp ezért most vedd észre az apróságokat.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

 

Szerelem: Könnyen lehet, hogy azt veszed észre: a hétvégén pont ugyanolyan problémák bukkannak fel a kapcsolatodban, mint a barátnőid kapcsolatában. Lehet, hogy elkezdted átvenni az ő problémáikat? Lehet, hogy azt hiszed, izgalmasabb lenne az életed, ha olyan lenne, mint az övéké? Itt az ideje annak, hogy meghúzd a határaidat. Itt az ideje annak, hogy elkezd leválasztani a saját életedet és a saját kapcsolatodat másokéról. Hidd el: minden sokkal jobb lesz, ha valóban azt az életet élitek a szerelmeddel, amit szeretnétek.

Bőség: Nem kell neked megoldanod mások pénzügyeit, és nem kell neked mindenkinek kölcsön adnod. Figyelem! Nem azt mondom, hogy ne adj kölcsön senkinek sem, de fontos lenne, hogy csak annak adj, akiről valóban tudod, hogy betartja a megállapodásokat, és mindent visszaad szépen határidőre. Hidd el: elég tanulópénzt fizettél már ebben a témában, nincs szükséged újabbra.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: Talán több benned a kétely és a feszültség, mint máskor. Úgy tűnik, hogy most érzékenyebb vagy, emiatt pedig könnyedén félreértheted a szerelmed szavait. Ez egy jól működő párkapcsolatban csak kisebb döccenőket okozhat, de ha még csak most kezditek az ismerkedést, eléggé megnehezítheti a helyzeteteket. Az is lehet, hogy észre sem veszed, ki az, aki szeretne kezdeményezni nálad, hiszen félreérted az ő közeledését is. Tudnod kell, hogy az emberek nemcsak kedvesek hozzád, de sokan vannak, akik szívesen meg is ismerkednének veled.

Bőség: Az egyik kezeddel adsz magadnak, a másikkal viszont elveszel magadtól. Az egyik pillanatban a bőségedet teremted, a másikban pedig a szegénységet engeded az életedbe. Ez a hullámzás jellemző lesz a hétvégédre, de természetesen dönthetsz úgy is, hogy megállítod az ingadozást. Dönthetsz úgy is, hogy kiegyenlíted a helyzetet, és elkezded megteremteni a bőségedet. Dönthetsz úgy, hogy a sok felesleges kiadás helyett végre valóban arra költesz, amire megéri.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

 

Szerelem: A szerelem maga a csoda. Ezt persze néha nehezebben éled meg, máskor pedig sokkal könnyebben. A szerelem csodája a hétvégén teljesen természetes lesz a számodra. A szerelem csodája akkor is rád talál, ha még nem élsz párkapcsolatban. Sőt! Most felismerheted a lélektársadat, az ikerlelkedet, az ideális párodat valakiben, aki már az ismerőseid között van. Most megérezheted, hogy milyen mély, szeretetteli, és gyógyító kapcsolat lehet köztetek, ha mindketten el tudjátok engedni a félelmeiteket.

Bőség: Tele vagy olyan ötletekkel, amelyek még nagyobb bőségbe vezethetnek téged, mint ahol most vagy. Pusztán azt kell felismerned, hogy azok a tevékenységek, amelyeket szívesen csinálsz, valójában szeretetteli módon vezetnek el téged a szerencse és a bőség állapotába. Vedd észre, hogy a szerencse akkor támogat téged, ha boldog vagy. Akkor vagy boldog, ha azt csinálod, amit szeretsz. Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szerencséssé tesz. Ha azonban boldogtalan és feszült vagy, akkor a szerencse sem tud megérkezni hozzád.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top