Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Mit teszel meg magadért?

Itt az ideje, hogy ne csak a sebeidet nyalogasd, és ne a csak a sérelmeidre, fájdalmaidra koncentrálj, hanem kezdj el tenni azért, hogy megszülessenek a pozitív változások is. A hétvégén a csillagok támogatnak abban, hogy elengedhesd a fájdalmaidat, és hogy megteremthesd magadnak a boldogságodat. Most az első lépést teheted meg, de hamarosan az egész utat, az utazást is élvezni fogod.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Erotikától túlfűtött hétvége köszönt rád. Most sokkal erősebb a libidód, mint máskor, és könnyen lehet, hogy az erotikát a feszültségek levezetésére használod. A párod örülni fog ennek az újonnan jött tüzességnek, és annak is, hogy végre van időtök egymásra. Pontosítok: akkor van időtök egymásra, ha átszervezitek a hétvégéteket, mert talán előre úgy alakítottátok ezeket a napokat, hogy ne legyen olyan sok idő egymásra. Mindenesetre most itt az ideje úgy intézned, hogy legyen elég időd az erotikára kettesben a szerelmeddel.

Bőség: A hétvégén végre megérzel, megértesz valamit a bőség áramlásának természetéből. Megérezheted, hogy milyen módon tudod beleengedni magadat ebbe az áramlásba. Megérezheted, hogy milyen módon tudsz úgy ellépni az anyagi gondoktól, hogy közben megengedd a az áramlásnak a változtatást. Talán elsőre furcsa, de nem kell neked mindig mindent megoldanod, sok minden megoldódik magától is.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Régóta szeretnéd megvalósítani a fejedben lévő tervet arról, hogy milyen a tökéletes hétvége. Jó hírem van: Most sikerül igazán közel kerülni ehhez a tervhez. Olyan közel, amennyire ez csak lehetséges. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy százszázalékos lesz az eredmény, de azért egy egészséges hetven-nyolcvan százalékra számíthatsz. Könnyen lehet, hogy ennél tervezettebbnek nem is kellene lennie a hétvégének, hiszen a  szerelmed és a gyerekeid is spontánabb programra vágynak, mint te magad. Engedd meg a szerelmednek, hogy néhány pontban felülírja a terveidet!

Bőség: Itt az ideje rendszerezni a kiadásokat és átbogarászni a számlaértesítőket. Vedd elő az összes levelet, iratot, és szép sorjában nézd át a rezsit meg a kosztpénzt. A hétvégén ugyanis rájössz arra, hogy hol lehetne spórolni, és könnyedén megtalálod a felesleges kiadásokat. Most könnyedén megleled, hogy mik azok a pontok, amelyekben változtatnod kell a családi költségvetésben.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán túlzottan is akaratosak és követelődzőek voltatok egymással a pároddal mostanában. Talán itt az ideje annak, hogy mindketten hátralépjetek egy nagy lépést, és tűzszünetet kössetek. A kapcsolatotok minősége és milyensége változik, emiatt van a sok feszültség köztetek. Pedig ez a változás teljesen természetes. Minden kapcsolat folyamatos változásban, alakulásban van. Érdemes most ezzel az alakulással, ezzel a változással haladnotok, érdemes most ezzel a változással mennetek. Ez az ára és a kulcsa is annak, hogy még sok boldog évet tölthessetek el együtt.

Bőség: Teljesen új pénzügyi stratégiára van szükséged, mert az eddigi finoman szólva is kezd csődöt mondani. Itt az ideje annak, hogy megnézd milyen más forrásokból juthatnál pénzhez. Könnyen lehet, hogy a félelmeid tartanak annál a munkánál, amelyet végzel. Könnyen lehet, hogy egy másik munka, egy másik munkahely, egy új hivatás sokkal jobb lenne neked. Egy új hivatásban ismét megtalálnád a lelkesedésedet és az anyagi számításaidat is.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmi életednek arra van szüksége, hogy teljes egészében kézben tartsd. Ne értsd félre: Nincs semmi baj, nincs semmilyen olyan helyzet, amelyről ne tudnál már most is. De hajlamos vagy arra, hogy azt hidd: a szerelemnek magától kell működnie. Ez azonban a Disney-filmek mesevilágán kívül sehol sem igaz. A szerelemért, azért, hogy megmaradjon a lángolás, hogy jól működjön egy kapcsolat, tenni kell. Amikor hátradőlsz, és hagyod, hogy az események sodorjanak, akkor arról az erőről mondasz le, amely máskülönben segítene neked boldog párkapcsolatot teremteni és fenntartani magadnak.

Bőség: Ha valaki kölcsönkér tőled, akkor érdemes vele tiszta szabályokban megegyezni. Beszéld meg, hogy mikor milyen ütemezésben adja vissza a kölcsönt, és ragaszkodj is ehhez az ütemezéshez. Még a barátoknál, és a rokonoknál is. Tudod, hogy a pénz az, ami minden barátságot megölhet, és minden rokoni viszonyt megmérgezhet. Ha pedig úgy adtál kölcsön, hogy nem ütemeztél, itt az ideje, hogy megbeszéld az új szabályokat azokkal, akik régóta tartoznak neked.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán úgy érezheted, hogy nem vagy elég jó egy párkapcsolathoz, vagy nem vagy elég jó a párkapcsolatodban. Mindenhol azt olvasod, hogy a szeretet, meg a kedvesség, meg a mosolygás a fontos, de közben a legszívesebben átharapnád néhány ember torkát. Igen, néha a párodét is, hogy az exeidről már ne is beszéljünk. Először is tudd, hogy ez teljesen természetes érzés, amit nem kell elnyomnod magadban. Másodszor azt is tudd: hogyha az elfojtás helyett az érzéseid megélést választod, akkor sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel – ez a boldog párkapcsolat valódi záloga, nem a színlelés.

Bőség: Talán haragszol magadra néhány rosszul vagy rossz időben meghozott pénzügyi döntésed miatt. Itt az ideje, hogy ránézz erre a haragra, és tudatosítsd magadban: a haragod alapvetően teljesen jogos. Most, hogy ezt tisztáztuk, azt is megértheted, hogy a haragod nem visz sehova sem, csak megállít az anyagi fejlődésben, és konzervál néhány problémát. Engedd meg magadnak, hogy a harag helyett a megértést, az elfogadást, a megbocsátást válaszd önmagaddal szemben.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Olyan nagyon szeretnél megfelelni a modern női szerepeknek. Olyan nagyon szeretnéd azt tenni, amit a média sugall: egyszerre lennél jó munkaerő (talán két állásban is helytállva), tökéletes házvezetőnő (harmadik műszak), szerető, társalkodónő, pszichológus, szakácsnő és gasztroblogger, és így tovább. A hétvégén megértheted, hogy ehhez csodanőnek kellene lenned, és azt is megértheted, hogy a szerelmed sem ezt várja tőled. Most engedd meg magadnak, hogy megérkezz a jelen pillanatba. Nem baj, ha hazaviszed a munkát, de akkor koncentráltan dolgozz, hogy utána koncentráltan lehess a pároddal, a gyerekekkel, a családdal.

Bőség: A pénz arra való, hogy elköltsd. Ha nem költöd, azzal megakasztod az áramlását. Fontos, hogy megértsd: nem arra biztatlak, hogy szórd a pénzed, vagy erődön felül költs, esetleg hiteleket vegyél fel. Arra biztatlak, hogy amikor költened kell, azt boldogan, és örömmel tedd meg. Figyelj magadra, amikor költesz, és éld át a pénz kiadásának örömét, azt az örömet, hogy szerencsére ezt is megteheted. Ez az öröm segít még több pénz vonzani az életedbe.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A rózsaszín felhők találkoznak a valósággal, de valahogy mégsem képesek feloldódni a hétvégén. Könnyen lehet, hogy ez azért van, mert nem is kell feloldódniuk. Most megértheted, hogy milyen fontos az, hogy megtartsd a vágyaidat és a reményeidet. És megértheted azt is, hogy milyen fontos őszintén és bátran ránézned a valóságra. Az álmok és a valóság keverékébe érkezel meg a hétvégén, ahol pontosan tudod, melyik melyik. Ez pedig segít abban, hogy elindulhass az álmok megvalósítása felé.

Bőség: A gyűjtögetés ideje kezdődik a hétvégén. Fontos, hogy megértsd és felismerd a különbséget a gyűjtögetés és a spórolás között. Amikor gyűjtögetsz, akkor nem garasoskodsz, hanem tudatosan építkezel. Amikor csak smucig vagy, akkor megállítod a pénz energiáját, és pusztán a spórolás kétes öröméért ügyeskedsz. Amikor azonban gyűjtögetsz, akkor egy határozott cél lebeg a szemed előtt, amelyet hamarosan el is érsz majd.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az az érzésed támadhatott mostanában, hogy az érzéseidet, az érzelmeidet el kell fojtanod. Mintha a külvilág azt várná tőled, hogy kemény legyél és marcona. A valóságban azonban ezt te várod el magadtól. A valóságban azzal segítenél magadnak, ha elengednéd ezt az elvárást, és kimutatnád az érzéseidet. A szerelmed csak arra vár, hogy megmutasd az érzelmeidet neki, és hogy végre ő is őszintén beszélhessen az érzéseiről neked.

Bőség: A bőség és a gyarapodás napjai köszöntenek rád. Most az anyagi ügyeid elkezdenek jobban menni, mint ahogyan eddig alakultak. Mindegy, hogy milyen volt a helyzet eddig, mindegy, honnan indulsz, nemsokára sokkal jobb helyzetben és állapotban leszel anyagilag, mint mostanában voltál.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Szerelmes vagy, az érzelmeid lángolnak, és ezt nincs is értelme tagadni. Nincs értelme úgy tenned, mintha nem érne fülig a szád. Persze lehet, hogy némi fáziskéséssel csinálod ezt is, mint sok minden mást. Lehet, hogy még csak a jókedvet érzed, és a szerelem fellángolására még várnod kell egy kicsit. Mindenesetre a hétvégén felfokozott érzelmekre, élénken megélt érzelmi életre számíthatsz. Egy kicsit olyan, mintha ismét kamasz lennél, és felszállnál a kamaszkori érzelmi hullámvasútra.

Bőség: Könnyen és szívesen költesz a szenvedélyeidre, a hobbidra, de valamiért most százszor meggondolod, hogy hol és mennyiért szerzed be a hétköznapi élet kellékeit. Pedig az lenne a legjobb, ha azokra is szívesen költenél. Az lenne a legjobb, ha megértenéd: Azt, amit meg kell venned, azt úgyis meg kell venned. Nem biztos, hogy az a legjobb, ha az áron spórolsz, a minőség rovására.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

 

Szerelem: Titkok és talányok jelentek meg közöttetek. Lehet, hogy neked vannak titkaid, lehet, hogy a párodnak, de valójában mindegy. Valójában a titkok közösek, teljesen mindegy, hogy melyikőtök vállalta magára a titkok tudását. Nem az a feladatod, hogy kiderítsd ezeket a titkokat, vagy elmondd őket. Az a feladatod, hogy elgondolkozz: miért jelenhetnek meg a titkok köztetek? Mennyi titok az, ami elfogadható, és mennyi az, ami már túl sok? Hova vezet, ha mindannyian titkokat kezdtek el őrizgetni? Ha úgy érzed, lassan, fokozatosan elkezdhetsz őszinteséget, és nyíltságot csepegtetni a kapcsolatodba, hogy az túlléphessen a titkokon.

Bőség: Nem a legjobb az anyagi helyzeted a saját megítélésed szerint. Nem baj, ha úgy érzed, nincs minden rendben, de az baj, ha csak beleereszkedsz ebbe az érzésbe, de nem vagy hajlandó változtatni. A hétvégén érdemes elkezdened felkutatni azokat az okokat, amelyek idáig vezettek, és még az is lehet, hogy titkos kiadásokat találsz, amelyekkel korábban nem számoltál.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Van benned némi késztetés arra, hogy egyedül oldd meg a problémákat. Mintha egy kis hang azt mondaná benned: “Igaz, hogy ez a kapcsolatunk problémája, de nekem egyedül kell meggyógyítanom.” Ez természetesen teljes tévedés. Valójában ketten, együtt kellene munkálkodnotok a kapcsolatotokon. Valójában mindketten megtehetitek a saját lépéseiteket annak érdekében, hogy ismét helyreálljon a béke és a rend az életetekben. Ha pedig még szingli vagy, akkor tudd: nemcsak te keresed a nagy Őt, de ő is keres téged.

Bőség: Egy anyagi mélypontban járhatsz mostanában. Ezt nem kell szégyellned, és főleg nem kell letagadnod. Megengedheted magadnak, hogy őszintén ránézz a helyzetedre, és megvizsgáld. Talán azt hiszed, az őszinte szembenézés nem old meg semmit sem, és talán ezért választod az előrerohanást. Pedig az őszinte szembenézés az alapja a megoldás megtalálásának.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Útkereszteződéshez ért az életetek. Itt az ideje meghozni egy döntést arról, hogy hogyan tovább. Ne gondolj a vagy vele, vagy nélküle útkereszteződésre, hiszen egy kapcsolatban ennél jóval többféle döntéshelyzet létezik. Inkább úgy fogalmaznék, most azt kell eldöntenetek, hogy a következő életszakaszt teljesen vállvetve, kéz a kézben járjátok-e, vagy csak kéz a kézben, vagy egymás mellett, esetleg egy kis távolságot tartva. Bárhogy is döntötök, ennek közös döntésnek kell lennie.

Bőség: Teljesen új irányba is fordulhatsz a pénzügyek, az anyagiak, munka és a karrier terén. Igen,ezek az életterületek a leggyakrabban külön működnek, de erős hatással vannak egymásra. Most egy karrierdöntést kell meghoznod, ami rövid távon hat a munkádra és hosszú távon a pénzügyeidre, sőt a lakhatásodra is. A jó döntést – most is – a szívedre hallgatva hozhatod meg.

 Olvass még szeptemberi horoszkópokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top