Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp – 2015. október 16.

A vágyaid megvalósíthatóak, és érdemes is őket megvalósítanod. Nem kell azonban elrugaszkodnod a valóságodtól sem. Sőt! A hétvégén ideje a valóságodat összevetned a vágyaiddal, és megtervezni, hogy a valóságodból hogyan juthatsz el a vágyaidig.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ismerd fel a saját erődet! Ismerd fel a lehetőségeidet, és persze a határaidat is. Az önismeret és az önmagaddal szembeni őszinteség talán még sohasem volt olyan fontos a szerelmi életedben, mint ezen a hétvégén. Könnyen lehet, hogy most minden azon múlik, mennyire tudsz őszinte lenni önmagaddal és a szerelmeddel is. Hidd el: az őszinteség nem luxus, nem nehéz és nem is veszélyes. Ha most őszinte vagy önmagaddal, azzal csak a boldogtalanságodat veszélyeztetheted. Mostanában nem vagy teljesen elégedett sem az életeddel, sem a kapcsolatoddal, itt az ideje, hogy bevalld magadnak, hogy miért.

Bőség: Nincs annál nagyobb teremtőerő, mint amikor őszintén szembe mersz nézni egy-egy feladattal. Gondolj bele, mekkora erővel és lendülettel vágsz bele minden olyan ügybe, amelyet valóban meg akarsz valósítani. A hétvégén ideje lenne kiszámolnod, hogy mennyi pénzre van szükséged ahhoz, hogy a tervezett kisebb-nagyobb kiadásaidat fedezni tudd. Innen pedig csak egy lépés megállapítani a teendőket, és elkészíteni egy ütemezést.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos, hogy a fókuszodat a céljaidon tartsd a hétvégén. A szerelmed a legnagyobb támogatód vagy a legnagyobb hátráltatód lehet ebben a folyamatban. Az, hogy ő segít neked, vagy akadályoz téged, kizárólag rajtad múlik és azon, hogy neked milyen a hozzáállásod a szerelmetekhez. Ha úgy érzed, hogy neked fel kell áldoznod magadat a közös boldogságotokért, akkor nem számíthatsz túl sok támogatásra és megértésre. De ha megérteted, hogy boldog szerelemben csak két boldog ember élhet, és ezért mindkettőtök boldogsága egyformán fontos, akkor a párod lesz a legnagyobb támaszod minden helyzetben.

Bőség: Talán nem a leggazdagabb időket éled anyagilag ezekben a napokban. Fontos tudnod, hogy most sok őszintétlenséggel találkozhatsz a pénzügyekben. Most az álmodozást érdemes tettekre cserélned, de azt nagyon meg kell nézned, hogy kinek hiszel pénzügyi kérdésekben. Könnyen lehet, hogy valaki ki szeretné használni a naivitásodat. Érdemes a belső hangodra hallgatnod, amikor eldöntöd, hogy kiben bízol, vagy kivel kerülsz pénzügyi kapcsolatba.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmi életedet egy váratlan esemény rázza fel a hétvégén. Megismerkedsz egy titokzatos idegennel, akivel azonnal egy hullámhosszon lesztek. Az, hogy mi a találkozásotok célja, attól is függ, hogy milyen a jelenlegi kapcsolati státuszod. Ha szingli vagy, akkor az ő feladata felrázni a tespedtségből az életedet. Ha egy halódó, unalmas kapcsolatban élsz, amelyből már kifelé kacsintgatsz, akkor rengeteg erőt meríthetsz ebből a találkozásból egy döntés meghozatalához. Ha pedig boldog párkapcsolatban élsz, akkor ez a találkozás felrázza a viszonyodat, és segít megerősíteni az elköteleződésedet a szerelmed mellett.

Bőség: A bőség most elsősorban új és izgalmas lehetőségeket jelent neked. A hétvégén örülsz annak, ha a saját kezedbe veheted a pénzügyeid irányítását. Ez azt is jelenti, hogy most szívesen hozol meg döntéseket, és szívesen ragadod meg a lehetőségeket. Egy unalmasnak induló baráti beszélgetésből új álláslehetőségek születhetnek, és könnyen lehet, hogy hamarosan már egy újabb mellékállásod is lesz.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Takarítsd ki a belső teredet! A csillagok most a fejed és a szíved nagytakarítására hívnak, és arra biztatnak, hogy tegyél rendet a gondolataid és az érzelmeid között is. Ha most szembenézel a gondolataiddal és az érzelmeiddel is, az olyan, mintha tiszta lapot készítenél magadnak. Egy olyan tiszta lapot, amelyre azután nyugodtan írhatsz magadnak egy boldog párkapcsolatot. Most tehát érdemes megvizsgálnod az összes gondolatodat és érzésedet, amelyek a párkapcsolatokkal, az exeiddel, a jelenlegi szerelmeddel és önmagaddal kapcsolatosak.

Bőség: Úgy érezheted, hogy valaki becsapott vagy elárult a pénzügyekkel kapcsolatban. Itt az ideje, hogy szembenézz ezzel a becsapottságérzéssel. Különösen fontos ez akkor, ha egy barátnőd a vélt bűnbak. Ha szembenézel ezzel a helyzettel, ha végiggondolod, hogy ki mit tett és kit mi motivált, az segít abban, hogy felszabadultabban és jobb pénzügyi döntéseket hozz ezentúl.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Vannak az emberi életnek olyan területei, amelyeket nem vagy képes irányítani. Bárhogy is szeretnéd, nem változtathatod meg az emberek gondolkodásmódját, és főleg nem kényszeríthetsz rá másokra vagy önmagadra érzelmeket. Hogy mi a teendő ebben a helyzetben? Először is el kellene fogadnod ezt a tényt. Másodszor pedig felfedezhetsz egy nagyon fontos dolgot: ha mások gondolkodását nem is változtathatod meg, a sajátodat azonban könnyedén módosíthatod. A hétvégén abba kellene hagynod azt, hogy áldozatnak látod magadat. Valójában minden helyzetet te teremtettél meg magadnak, és csak döntés kérdése, hogy ezeken változtass.

Bőség: Ahelyett, hogy számba veszed a pénzügyi vészhelyzetek végtelenül hosszú sorát, ideje lenne az ellenkezőjét tenned. Vedd sorba a pénzügyi örömhelyzetek végtelen sorát. Ezek éppúgy várhatnak rád, mind a vészhelyzetek. Ne érts félre: nem arra biztatlak, hogy számíts egy nagyobb nyereményre, hanem arra, hogy ne vesd el annak a lehetőségét, hogy fizetésemelés, vagy jobb munkahely vár rád.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt az ideje, hogy megtanulj kérni a szerelmedtől! A köztetek lévő jó kommunikációnak az is része, hogy tudjatok segítséget kérni egymástól, és persze az is, hogy tudjatok segíteni is egymásnak. Most olyan ügyekben is érdemes kérned, amelyekben – szerinted – nem is tud segíteni neked. Azzal, ha kimondod, hogy miben és milyen segítségre lenne szükséged, segítesz a szerelmednek abban, hogy jobban megismerjen téged. Ez pedig erősíti a kapcsolatotokat, és jót tesz a szerelmeteknek is. Merd kinyitni a szádat, és merd megfogalmazni a gondolataidat a hétvégén!

Bőség: Talán szükséged van némi anyagi támogatásra a hétvégén. Még akkor is így alakulhat a helyzet, ha már emberemlékezet óta nem szorultál mások segítségére. Fontos, hogy merd felvállalni a szükséget, és fontos, hogy merj segítséget kérni. Ne felejtsd el, rengeteg segítőkész ember van körülötted, akiknek öröm, ha segíthetnek neked. Vagy úgy is fogalmazhatnék: ha te nem kérsz tőlük segítséget, ők nem tudják kiélni a segíteni vágyásukat.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Több lazaságra, több játékosságra van szükségetek a szerelmeddel. Lehet, hogy azt hiszed, a közös célok és a közös munka összekovácsolnak benneteket. Nos ami azt illeti, ebben tökéletesen igazad van. De ugyanakkor nem érdemes túlfeszítened a húrt. Nem érdemes túl sok közös feladatot vállalnod, és nem érdemes mindig csak a hétköznapok nehézségeire koncentrálnod, Engedd meg magadnak, hogy egy játékos, laza, felszabadult hétvégétek legyen. Egyszerűen csak engedd meg, hogy most a romantikára, a felszabadult nevetésre és a könnyed játékra koncentráljatok mindketten.

Bőség: Több lazaságra van szükséged a pénzügyekben is. Mindig azt gondolod, hogy majd akkor bánsz lazábban a pénzzel, ha több lesz belőle, vagy ha egy bizonyos összeget elérsz? Jó hírem van: nincs szükséged erre az önsanyargató gondolkodásmódra. Valójában már most is sok mindent megengedhetnél magadnak azok közül a dolgok közül, amit nem engedsz meg magadnak.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmi életedben csupa kedvező változás várható. Ha még nincs párkapcsolatod, ez akkor lesz a leglátványosabb, hiszen a hétvégén úgy donganak körül az udvarlók, mint méhek a mézet. Persze nem kell rögtön választanod, és az az igazság, hogy talán nem is tudnál rögtön az elején jó döntést hozni. Néhány hét múlva azonban tudni fogod, hogy kit vehetsz valóban komolyan a mostani udvarlóid közül. Ha párkapcsolatban élsz, akkor most sokkal szorosabb, bensőségesebb és romantikus kapcsolódást élhettek meg egymással a szerelmeddel.

Bőség: Mintha egy kincsesládát találnál a hétvégén. Olyan új forrásra lelsz, amely kimeríthetetlennek tűnik. Könnyen lehet, hogy most döntöd el: egyéni vállalkozást indítasz, de az is lehet, hogy valamilyen más végtelen anyagi forrás nyílik meg a számodra. Most érdemes feltenned magadnak az a kérdést is, hogy mihez kezdesz ezzel a többletbevétellel.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Ahelyett, hogy folyton másoknak adsz tanácsot, végre figyelhetnél a saját életedre is. Ahelyett, hogy másoknak szervezel randikat, és mások párkapcsolatát toldozod-foldozod, talán a saját szerelmi életedet is meggyógyíthatnád. Hidd el: a másoknak való tanácsadást igen gyakran használod pótcselekvésnek. Olyan pótcselekvésnek, amely valójában azt akadályozza meg, hogy a saját életedben hajts végre pozitív változásokat. A hétvégi feladat tehát igazán egyértelmű: Ne másokkal foglalkozz, foglalkozz magaddal. Ne azt nézd, másoknál mi és hogyan van, hanem nézd meg azt, hogy a te életedben, a ti életetekben mi és hogyan működik!

Bőség: Nagyon nem mindegy, hogy hogyan tekintesz a pénzügyekre és a pénzre. Minden egyes pénzzel kapcsolatos gondolatod teremtő erejű. Persze tudom, hogy ez sokszor túl lila gondolatnak tűnik, mégis így van. A hétvégén mindezt kipróbálhatod: figyeld meg, milyen események történnek veled, ha tudatosan pozitív gondolatokat választasz a megszokott negatívak vagy semlegesek helyett.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Mindig mindent egyedül akarsz megoldani, és ez igazán imponáló hozzáállás. Néha azonban szükséges az is, hogy külső segítséget vagy egy szakértőt hívj. A hétvégén érdemes átadnod a problémáidat valakinek, aki külső szemlélőként tud rájuk nézni. A pároddal kapcsolatos helyzetekről, a szerelmi életed nehézségeiről és a benned lévő kételyekről érdemes beszélned. Azt kell csak megtalálnod, hogy ki az a segítő, aki nem önös érdekből hallgat meg, és tud is neked gyógyító tanácsokat adni. A barátnőid között találsz olyat, aki szívesen meghallgat, és aki már azzal is segít, hogy kiöntheted neki a szívedet.

Bőség: Tudom, hogy azt gondolod, nagyon is jól értesz a pénzhez. Még csak azt sem állítom, hogy nincs igazad. A hétvégén mégis érdemes lenne a pénzügyeidet átbeszélned valakivel, aki kívülállóként új szempontokat tud neked megmutatni. Olyasvalakit válassz, aki semmit sem tud az anyagi ügyeidről, és aki nem tudja, milyen nehézségeket kellett megoldanod az elmúlt években. Hidd el, ha megtalálod ezt az embert, igazán jó tanácsokat kapsz majd.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt az ideje mindkettőtöknek megfiatalodnotok! Itt az ideje annak, hogy megint sokat nevessetek, mókázzatok, és persze el kell mennetek bulizni is! Igen, tudom, hogy a nyálkás-esős őszi idő nem tipikusan az, ami meghozná a bulizási kedvedet. De hidd el, ha most elmész egy koncertre, egy buliba, az feldobja a hangulatodat. Ha a szerelmedet is viszed magaddal, ez segít felidéznetek a kapcsolatotok mézesheteit. Ha pedig egyedül mész, szinte biztos lehetsz abban, hogy számtalan telefonszámot tehetsz zsebre. Még az is lehet, hogy a koncert fellépője, szervezője kér arra, hogy hívd fel őt.

Bőség: Fontos, hogy a hétvégén merj önmagadra költeni. Fontos, hogy ne csak mások szükségleteit vedd figyelembe, és ne csak arról szóljon a hétvége, hogy másoknak jó legyen. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy önmagadra is költs. Engedd meg magadnak, hogy önmagadat megajándékozd egy élménnyel, egy lehetőséggel, egy csodás kalanddal!

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Meglepő fordulatra számíthatsz a szerelmi életedben a hétvégén. Abba szerethetsz bele, akire nem is gondolnál, és aki mellett máskor simán elmennél. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lenne vonzó az illető. Sőt! Valószínűleg sokkal vonzóbb, mint az eddigi szerelmeid, és könnyedén érezheted azt is, hogy ő túl jó neked. Lehet, hogy egy régi szerelmi afférod folytatódik, pedig már azt hitted, hogy régen lezártad. Ha pedig már eddig is boldog párkapcsolatban éltél, akkor ideje végre meghatároznotok a következő közös célotokat. Azt a tervet kellene kitalálnotok, amelyre nemcsak te vágysz, de a szerelmed is.

Bőség: Itt az ideje a rendrakásnak és az őszinte beszédnek. Úgy is mondhatnám, hogy önts végre tiszta vizet a pohárba, és gondold végig, mit is szeretnél valójában a pénzügyekben. Mostanában nem mindig tudtad, hogy mit akarsz. A hétvége alkalmas arra, hogy tisztázd a helyzeteket, és arra is, hogy végre felismerd: csak rajtad múlik, hogy hogyan döntesz. Itt az ideje annak, hogy szembenézz a bőséggel kapcsolatos valódi helyzeteddel.

 Olvass még szeptemberi horoszkópokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top