nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Most nagyot fordul a szíved útja

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Most nagyot fordul a szíved útja

A szíved olyan irányváltásokra készül, amely téged is meglep majd. A hétvége a meglepő fordulatok, a szívzűr, a szerelmi kiteljesedés, az anyagi helyzeted meglepő változásairól szólhat. A fentet és a lentet egyaránt megtapasztalhatod ezen a hétvégén.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ideje elásnod a csatabárdot. Mindegy, hogy kire haragszol, mindegy, hogy kivel állsz csatában, és mindegy, hogy kivel vannak küzdelmeid, fontos, hogy észrevedd, ezek a harcok kihatnak a párkapcsolatodra is. Amikor harcolsz valakivel, ezt a harcot könnyedén hazaviszed, és otthon is folytathatod, még akkor is, ha nem veszed észre. Fontos tudnod, hogy a megbocsátás, az, ha a szeretetteli rendezést választod a munkaügyekben is, az abban segít neked, hogy a párkapcsolatodban, a családi életedben is szeretetteljesebb és boldogabb legyél.

Bőség: Pénzügyi gondokra a legjobb megoldás az, ha megvizsgálod magadban a gyermekkorodban hallott negatív mondatokat a pénzről. Könnyen lehet, hogy a jelenlegi pénzügyi helyzeted gyökere a gyermekkorodban van. Ezeket az okokat szerencsére tudatos munkával és odafigyeléssel meg tudod változtatni. A hétvégén megértheted, hogy nem kell követned a gyermekkori mintákat, és nem kell másolnod a szüleid döntéseit.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmi életed tele van izgalmakkal és meglepetésekkel. Ha eddig az volt a problémád, hogy sehol sem találsz egy szerelemre alkalmas férfit, akkor most hirtelen egy csomóan kezdenek el udvarolni neked. Ráadásul mindannyian nagyon vonzók, mindannyian nagyon szeretetteliek, és hihetetlenül ügyesen is udvarolnak. Érdemes a szép szavak mögé nézned a hétvégén, és nem érdemes most választanod. Egyszerűen csak élvezd azt a helyzetet, hogy hirtelen egyre több lehetőséged van. A döntéshez most egyébként sem látsz elég tisztán.

Bőség: Mi a helyzet a hitelekkel és a kölcsönökkel? A hétvégén megszülethet benned a vágy, hogy kölcsönkérj, hitelt vegyél fel, vagy valakinek kölcsönadj. Még az is lehet, hogy a pénzt mindkét irányban folyatod át az életeden: kölcsönkérsz is, és kölcsön is adsz. Fontos, hogy ne verd magadat adósságokba, mert a könnyen jött kölcsönöket nem lesz olyan könnyű visszafizetned, mint ahogyan azt most elképzeled.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem szabad olyan komolyan venned a szerelmet és a szerelmi életedet, mint ahogyan azt teszed. Nem szabad olyan komolyan hozzáállnod az élethez a hétvégén, hiszen most rengeteg szépséget és rengeteg szeretetet, szenvedélyt tapasztalhatsz meg. Akkor alakul jól ez a hétvége, ha előtérbe engeded a személyiséged játékos részét. Akkor alakul jól a hétvégéd, ha most az egész életet játéknak fogod fel, és ha nem akarsz véresen komolyan venni semmit és senkit sem. Engedd meg magadnak, hogy felnőttként is a világra rácsodálkozó gyermek lehess.

Bőség: A váratlan kiadásoknak is megvan a maguk saját áldása, a maguk saját segítő, gyógyító szerepe az életedben. Igen, lehet, hogy ez nem az, amit olyan könnyen belátnál és meglátnál a hétvégén. Mégis érdemes minden egyes váratlan kiadásnál, vagy váratlanul nagy összegű kiadásnál megkérdezned magadtól: Mit tanít nekem ez a költség? Mit tanulhatok abból, hogy ezt most kifizetem?

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, mintha egy külső erő irányítaná az életedet. Ez a külső erő most karon ragad, megfog, és elkezd vezetni téged. Lehet, hogy olyan irányba fordul veled a sors kereke, amelyet eleinte nem tudsz értelmezni, lehet, hogy az események összezavarnak, és könnyen lehet, hogy egy szeretői kapcsolat három- vagy négyszögének egyik csúcsán találod magadat. Fontos, hogy tudd, ezt a helyzetet is te irányíthatod. Csak annyi a dolgod, hogy eldöntsd magadban, kinek, mit, mennyire és miért engedsz meg. Csak annyi a dolgod, hogy meghatározd, te meddig mész el.

Bőség: Könnyedén érted félre mások szavait most. Lehet, hogy olyan erősen akarsz valamit hallani, hogy mindenbe azt magyarázod bele, és az is lehet, hogy a félelmeidet hagyod testet ölteni másokban. A helyzet az, hogy mások helyett önmagadra kellene figyelned a hétvégén. Most a belső bölcsességed pontosan tudja, hogy mit kell tennie anyagi ügyekben, és nincs szükséged arra, hogy külső tanácsadókat hallgass meg.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Észrevétlenül érkezik meg az életedbe a boldogság. Azt, hogy “észrevétlenül”, most szó szerint értem: lehet, hogy észre sem veszed, hogy boldog vagy, hiszen annyi más dolgod is akad. Azzal, hogy a hétvégédet faltól falig megtöltötted mindenféle kötelezettségekkel, feladatokkal, elintézendőkkel és munkákkal, kicsit sem segíted a boldogságod felfedezését. Ideje lenne időt, teret és energiát hagynod magadnak arra, hogy ne csak csináld a dolgokat, de meg is éld azokat. Engedd meg magadnak, hogy a hétvége lazább és természetesebb legyen, mint ahogyan azt tervezted.

Bőség: Olyan sokféle módon gyarapíthatod a bőséget az életedben. Valamiért most mégis csak és kizárólag arra koncentrálsz, hogy milyen módon lehetne több pénzed. Pedig a bőség sokkal többet jelent a pénznél. A hétvégén az a legfontosabb, hogy észrevedd azt a gazdagságot, amely a kapcsolataidban, az ismerőseidben, a barátaidban összpontosul. Vedd észre, a körülötted lévő szeretetkapcsolatok jelentik a valódi bőséget.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos, hogy tudd, az teljesen rendben van egy kapcsolatban, ha félreértések adódnak, és ha nem értitek egymást tökéletesen. Fontos, hogy tudd, egyáltalán nem kell a romantikus filmek tökéletes naplementés stílusát hoznotok a szürke téli napokon. Most mindkettőtöknek szükségetek van a megértésre, mert mindketten olyan kihívásokat oldotok meg a saját életetekben és a munkahelyeteken, amelyek megkövetelik a teljes figyelmet. Ez azt is jelenti, hogy egy kicsit csökkenthetitek az elvárásaitokat, hiszen ezeknek az elvárásoknak most úgysem felelne meg senki sem.

Bőség: A változások jók, és a változások csak jót hozhatnak neked. Az a helyzet, hogy az életedben rengeteg anyagi, pénzügyi és bőséggel kapcsolatos változás zajlik most egyszerre. Ez két dolgot is jelent a számodra: Egyrészt most érdemes tudatosan változtatnod és tudatosan irányítanod a helyzeteket, hogy még jobbak legyenek, mint a várakozásod. Másrészt pedig azt, hogy most érdemes meghatároznod azokat az anyagi célokat, amelyeket el akarsz érni 2016-ban.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A múltad meghatározhatja a jelenedet, de nem szabad engedned, hogy hasson a jövődre. Van benned némi vágy arra, hogy most mindent visszaadj, amit a múltban kaptál. Persze ilyenkor hajlamos vagy csak a rossz dolgokra koncentrálni. Pedig valójában az lenne a feladat, hogy a jó dolgokat add vissza, a rosszat pedig engedd el. Vedd észre a hétvége nagy lehetőségét: A bosszúállás helyett választhatod a megbocsátást. A játszmák helyett választhatod az őszinteséget, és a harc helyett választhatod az elfogadást. Ez az, ami meggyógyítja a szerelmi életedet is.

Bőség: Olyan helyzetbe kerülsz, amikor bosszút állhatsz. Abba a helyzetben kerülsz, hogy valaki, aki egyszer nem segített vagy egyenesen ártott neked, most a te segítségedre szorul. Ne felejtsd el, hogy ez egy vizsga. Az Élet vizsgáztat, és arra kíváncsi, hogy megértetted-e a szeretet törvényét. Az élet vizsgáztat, és arra kíváncsi, hogy megérdemled-e a jót, felkészültél-e a boldogságra.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha eddig szingli voltál, vagy ha eddig döcögött a kapcsolatod a szerelmeddel, akkor igazán jó hírem van: minden rendbe jön, a szerelem már ott áll az ajtódban, csak be kell engedned. Ez a hétvége a szerelmi előrelépés jegyében telik, és minden, ami most veled történik, egyre közelebb és közelebb vezet téged egy boldog, beteljesült, felemelő és gyógyító párkapcsolathoz. Most csak annyi a dolgod, hogy menj azzal a szerelmi áramlással, ami folyamatosan a megfelelő irányba terel téged. Hagyd, hogy az események vezessenek, és nyisd ki a szívedet a szerelem előtt.

Bőség: Olyan sokat tehetsz tudatosan azért, hogy megérkezzen a bőség az életedbe. De most nem is az a legfontosabb, hogy a bőség megérkezzen, hanem az, hogy néhány dolog távozzon. Tudod: új energiák csak úgy jelenhetnek meg benned, ha lemondasz néhány régiről. A hétvégén gondold át milyen pazarló vagy a bőséget kizáró szokásaid vannak, és bátran mondj le ezekről.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Tanuld meg a szerelmet! Most nem (csak) arra gondolok, hogy vedd elő a Káma-szútrát, sokkal inkább arra, hogy kezdd el megtanulni, mi a jó a szerelmednek, és mi a jó neked a szerelemben. A hétvége alkalmas arra, hogy egyszerűen megfigyeld, kinek mi a jó, kinek mi okoz örömet, melyikőtök mire vágyik. A vágyaitok mentén lehet ugyanis eljutni a boldog, elégedett, felemelő szerelmes kapcsolathoz. Ahhoz a kapcsolathoz, amelyre valójában mindketten vágytok. Ha pedig egyedül vagy, ugyanez a feladatod: megvizsgálni magadban a vágyaidat, és megtanulni, hogy mire vágysz, mitől lennél boldog.

Bőség: Anyagi kérdésekben olyan sok szakértő vesz körül, hogy szinte teljesen elveszel a szaktanácsaikban. Persze arra egyáltalán nincsen semmi garancia sem, hogy ők valódi szakértők, és hogy tényleg tudják, mit beszélnek. Könnyen elképzelhető, hogy ők valójában csak ötletelnek, amíg a te bőrödre megy az egész dolog. A hétvégén a saját ötleteidre és a saját pénzügyi tanácsaidra figyelj, ne másokéra.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Egy kicsit úgy érzed, mintha valaki más életébe csöppennél a hétvégén. A környezetedben lévő emberek teljesen máshogyan viselkednek, mint amit megszoktál tőlük. Igen, most a párod is teljesen mást mutat feléd, mint amit eddig mutatott. Itt az ideje, hogy kiderítsd, melyik az igazi énje. Itt az ideje, hogy kiderítsd, milyen is ő valójában. Könnyen lehet, hogy eddig nem az igazi arcát láttad, és csak most képes beleengedni magát ebbe a kapcsolatba igazán. Ha pedig szingli vagy, akkor most egy barátodról derülhet ki, hogy jóval mélyebb érzelmeket táplál irántad, mint a barátság.

Bőség: Szívesen költenél egyre több pénzt, de valami megakadályoz benne. Ha a karácsony előtti spórolás tart vissza a költekezésektől, akkor jó hírem van: elkezdhetnéd már a karácsonyi bevásárlást, és elkezdhetnéd már a karácsony megszervezését. December első hétvégéjén ez egyáltalán nem korai, és így legalább a pénzköltési vágyadnak is engedhetsz, hiszen amikor ajándékot veszel, amikor másokra költesz, akkor könnyebb szívvel adsz ki pénzt.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az teljesen természetes, ha össze vagy zavarodva. Könnyen lehet, hogy most a szerelmed tettei és a szavai ellentmondanak egymásnak. Lehet, hogy nem azt teszi, amit mond, és persze a szavai sokkal szebbek, mint az, amit a valóságban tenni tud. Fontos, hogy megértsd: Az embereket nem szabad a szavaik alapján megítélni. Az embereket a tetteik alapján célszerű kezelni. Tehát a hétvégén arra reagálj, azzal dolgozz, azon gondolkodj, ami van, ne pedig azon, amiről elméletben beszélgettek.

Bőség: Amikor az anyagi helyzetedre figyelsz, azt láthatod, hogy az egy folyamatos ívet alkot. Mintha egy spirálba kerültél volna, amely folyamatosan felfelé emel téged. Persze nem biztos, hogy a javulás üteme az, amire számítasz. A hétvégén azonban felgyorsulnak az események: most gyors egymásutánban kapod a lehetőségeket és a segítségeket anyagi ügyekben. Vedd észre, és fogadd el ezeket.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha eddig voltak kétségeid azzal kapcsolatban, hogy a megfelelő pár mellett élsz-e, ezek a kétségek végre eloszlanak. Végre megérkezel abba a tudatosságba, amikor biztos lehetsz abban, hogy jól döntöttél. A hétvége olyan eseménysorral és olyan bizonyossággal szolgál, amely minden kétséget kizáróan megmutatja: igenis, nektek van még dolgotok együtt. Most felfedezheted ezt a közös feladatot, és megértheted, a szerelmeddel szembeni támadó gondolatok valójában olyan tulajdonságai miatt születnek benned, amelyek benned is megvannak, és magadban sem szereted őket.

Bőség: Ne félj! Úgy tűnik, hogy eljött az ideje annak, hogy a saját kezedbe vedd a bőségedet, és az életed irányítását. Ez azonban meglehetősen sok félelmet generál benned. Félsz attól, hogy tudod-e irányítani a pénzügyi helyzeteket, félsz attól, hogy mi történik, ha hibázol, és persze félsz a szegénység rémétől is. Kérlek, nyugodj meg! Ez egy tanulási folyamat, amikor lehet és szabad hibázni, mert a hibákból tudsz tanulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top