nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Új év, új szerelem?

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Új év, új szerelem?

Az új év első hétvégéje sok különleges lehetőséget tartogat a számodra a szerelem terén. Akár párkapcsolatban élsz, akár csak keresed az igazit, most megújíthatod a szerelmi életedet, és elindíthatod azokat a változásokat, amelyek a 2016-os évet a szerelem évé teszik a számodra.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: 2016 önmagadról, az önmagaddal való szembenézésről szól majd. Ez a folyamat hipergyorsan elkezdődik az életedben, és már a hétvégén megtapasztalhatod, hogy milyen fontos az önmagaddal szembeni őszinteség. A párkapcsolatod (vagy annak a hiánya) remekül tükrözi, hogy mennyire vagy őszinte önmagaddal. Lehet, hogy nem ezzel szeretnéd kezdeni az évet, mégis most érdemes őszintén tükörbe nézni, és őszintén vállalnod az érzéseidet.

Bőség: Úgy tűnik, hogy a 2015-ös évet, vagy legalábbis a szilveszteri bulit mínusszal zártad. Ez talán nem a legjobb indulás, hiszen ezen a hétvégén sokkal fontosabbakká válnak a pénzügyek a számodra, mint ahogyan az egészséges lenne. Fontos, hogy tudd: Minden veszteség csak azt mutatja meg, hogy mire kellene jobban figyelned, és merre nem lenne szabad menned.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Kezd azzal az új évet, hogy végiggondolod, mi történt veled az előző évben! Ha van naplód, érdemes elővenned azt, de az is elég lehet, ha a naptáradat lapozod végig. Vedd észre, hogy az elmúlt év milyen sok sebet ejtett rajtad, rajtatok. Fontos, hogy a szerelmeddel most szánjatok elég időt ezeknek a sebeknek a gyógyítására, és ne rohanjatok tovább anélkül, hogy ezeket a sebeket kezeltétek volna. Fontos, hogy tudd: Minden seb begyógyulhat, de időre és sok-sok szeretetre lesz ehhez szükségetek.

Bőség: Talán ezen a hétvégén beéred a kis álmokkal is. Talán úgy érzed, hogy 2016 a reális események, és az egészen visszafogott álmok éve lesz. Fontos, hogy most őrizd meg a hitedet, és fontos, hogy ne add fel a terveidet. 2016 segít neked megvalósítani az anyagi vágyaidat, de ehhez az kell, hogy őrizd meg a vidám és magasan szárnyaló szellemedet.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Valahogy az évkezdés féltékenységet szül köztetek. És ne hidd, hogy ez a féltékenység csakis a hűségről, a szerelemről, vagy a szerelem hiányáról szólhat. Úgy tűnik, hogy ezen a hétvégén rengeteg szakmai ügy, munkahelyi siker (vagy kudarc) és persze a pénzügyi eredmények is befolyásolják ezt a féltékenységet, és mindazt, amit egymásról gondoltok. Fontos, hogy észrevedd: A szerelmi életedbe most beszivárog a munka és a pénzügyek is. Fontos, hogy legyél elég bölcs ahhoz, hogy ezen gyorsan változtass.

Bőség: A pénzügyek talán fontosabbak a számodra, mint néhány évvel ezelőtt. Úgy érzed, hogy minden döntésednek súlya van, és úgy érzed, hogy minden döntéseddel megmérettetsz. Fontos, hogy tudd és értsd: a pénzügyek nem fontosabbak, mint bármi más. És persze nem is kevésbé fontosak. Ha túlzottan anyagiassá válsz, az ártani fog minden emberi kapcsolatodnak, ezért a hétvégén figyelj oda arra, hogy önzetlen maradj!

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Vigyázat, sokkal érzékenyebb vagy a hétvégén, mint máskor. Talán túl sokáig kellett mostanában erősnek lenni, és nem bírtad tovább. A hétvégén szinte bármin képes vagy megsértődni, és igencsak jót tesz neked, ha egy kis időt tölthetsz egyedül. Fontos, hogy tudd: Szükséged van az érzelmi méregtelenítésre. Ahogy karácsonykor túletted magad, ugyanúgy érzelmekkel is telítődtél az elmúlt hetekben. Ezen pedig egy kis magány, egy jó könyv, és sok-sok gondolkodási idő segít majd.

Bőség: Szívesen költesz értelmetlen dolgokra a hétvégén. Persze, tudod, hogy most nem annyira jó ötlet szórni a pénzt, valahogy mégsem tudod megállni ezt. Tudod, hogy szükséged lenne arra, hogy visszafogd a költésedet, de mégis meg kell venned valamit, amire már régóta fájt a fogad. Egy-egy impulzusvásárlás még belefér, de most jobb, ha nincs mindig nálad a bankkártyád.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tudnod kell, hogy 2016 sok sikert tartogat neked szerelmi téren, de fontos, hogy már az elején elhatározd: Mit is szeretnél valójában. Ez a hétvége mindenképpen közelebb hoz téged az igaz szerelmedhez, vagy, ha úgy tetszik, a lelki társadhoz. Ha most azt éled meg, hogy a jelenlegi párodtól eltávolítanak az események, az arra is utalhat, hogy valójában a végéhez közeledik a szerelmetek. Ha nem akarod ezt, most kell cselekedned.

Bőség: Hajlamos vagy arra, hogy mindenkiben ellenfelet, küzdőpartnert láss, és hogy mindenkit legyőzz. Ennek persze biztos van egy csomó előnye is. Fontos megértened a hétvégén, hogy csakis társakkal győzhetsz. Fontos megértened, hogy ha mindenkiben ellenséget látsz, és mindenkit le akarsz nyomni, akkor elbuksz. Jelöld ki a segítőidet, már az év elején!

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmeddel csodálatos és erős párost alkottok. Az érzelmeitek mindkettőtöket arra inspirálnak, hogy nagy dolgokat hozzatok létre. Ez azonban nem biztos, hogy hosszú távon is jót tesz nektek. Fontos, hogy tudd: A párkapcsolatodból nem lehet gazdasági vállalkozás. Fontos, hogy a közösen teremtett értékek mellett továbbra is összetartsanak benneteket az érzelmeitek, a szenvedélyetek, és a sok-sok egymással töltött közös emlék.

Bőség: Ha lehetne egy fókusza a 2016-os évnek, az a pénz, pontosabban az anyagi sikerek lennének a számodra. Jó hír, hogy az első nagyszerű pénzügyi ötleteid már a hétvégén megszülethetnek benned. Rossz hír, hogy pont az lesz a legfontosabb érzelmi feladatod 2016-ban, hogy ne csak az anyagiakra koncentrálj. Legyél elég felnőtt ahhoz, hogy a szívedre merj hallgatni.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szükséged van arra, hogy jelen legyen az életedben egy bölcs férfi. Egy olyan “öreg bölcs”, akire felnézhetsz, és akitől tanácsokat kérhetsz. Ki ez a bölcs tanácsadó férfi az életedben? Meg mersz előtte nyílni? Mersz beszélni neki a legféltettebb párkapcsolati titkaidról is? Jó, ha a szerelmed a legjobb barátod, de ő sajnos nem tudja betölteni ezt az “öreg bölcs” szerepet. Nemcsak azért, mert nem öreg, de azért sem, mert neki nem mersz megnyílni a vele kapcsolatos ügyekben.

Bőség: Gyakran érzed úgy, hogy egyedül kell megoldanod a család pénzügyeit: esetleg úgy érzed, hogy te vagy az egyetlen, aki aggódik? Ez azért van, mert te vagy az, aki a leglátványosabban intézi az ügyeket. Fontos, hogy megértsd: Nem vagy egyedül. Fontos, hogy megértsd: többen támogatnak téged, mint gondolnád. Ennek a támogatásnak kézzelfogható jelei is lesznek már a hétvégén is.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Féltékenység Skorpió a neved. Úgy tűnik, hogy az évet féltékenyen kezded, és az sincs kizárva, hogy most a szerelmed is sokkal féltékenyebb rád, mint máskor. Talán túl nagy a feszültség köztetek, és talán túl sok a bizonytalanság az életetekben. Fontos, hogy a hétvégén biztos pontot találjatok egymásban, és fontos, hogy meg tudjátok mutatni az őszinte és sebezhető oldalatokat is egymásnak. Merj a hétvégén önmagad lenni, merj sebezhető lenni!

Bőség: Itt az ideje visszatérned a jól bevált módszerekhez. Itt az ideje visszatérned azokhoz a megoldásokhoz, amelyek mindig segítettek neked, és amelyek mindig beváltak, ha pénzügyi zavarban voltál. Most talán nem kellene megvárnod, hogy pénzügyi zavarba kerülj. Most talán megteheted, hogy a trükkjeidet óvintézkedésként veted be, mielőtt tényleg nagy baj lenne.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Beszélgess sokat a hétvégén a szerelmeddel. Mos sokkal nagyobb szükségetek van a szavakra, az egymásnak mondott vallomásokra  mint bármikor. Különösen igaz ez akkor, ha az ünnepek közétek álltak, és ha egymástól távol kellett szilvesztereznetek. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy a hétvégét folyamatos beszélgetéssel töltitek, és a lehető legtöbbet vagytok együtt.

Bőség: Gyorsan változnak a pénzügyeid, ezért nem mindegy, hogy hogyan reagálsz a hétvége eseményeire. Fontos, hogy felismered: Mosta gyors döntésekre van szükség akkor, ha jól akarsz kijönni ezekből a lehetőségekből. Olyan pénzügyi ajánlatokat kapsz, amelyeket talán nem kell elfogadnod, de fontos, hogy akár igent, akár nemet mondasz, azt a lehető leggyorsabban és a leghatározottabban tedd. Ne dőlj be az internetes csalóknak!

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Olyan idejétmúlt dolgokra is időt kellene szánnod, mint a szerelmes levelek írása. Vagy e-mailek. Vagy legalább cetlik. A hétvégén legyél romantikusabb és szánj több időt arra, hogy olyasmiket csinálj, amiket legutóbb csak szerelmes kamaszként mertél megtenni. Szóljon ez a hétvége a romantikáról. Szóljon ez a hétvége arról, hogy ismét felfedezed magadban és a szerelmedben a romantikus érzéseket. Azokat az érzéseket, amelyeket olyan nagyon próbáltatok eddig elnyomni.

Bőség: Ha valaki már az év első hétvégéjén kölcsön kér tőled, az csak annak a bizonyítéka, hogy rosszul bánik a pénzzel. Természetesen dönthetsz úgy, hogy te ennek ellenére adsz neki kölcsön. De nagyon fontos, hogy a megállapodásotokat papíron is rögzítsétek, és legalább ennyire fontos az, is, hogy te is betartsd azt. Merd visszakérni a részleteket abban az ütemezésben, ahogyan megállapodtatok abban.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az újévi fogadalmaid között nyilván szerepelt az is, hogy végre rendet vágsz az otthonodban, és a szerelmi életedben is megteszel néhány változtatást. Az év első hétvégéje alkalmas arra, hogy észrevedd: Milyen sok minden van, ami rendben van körülötted. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy észrevedd: Nem is kell olyan nagy dolgokat változtatnod, mint ahogyan azt hitted. Most észreveheted, hogy milyen sokan vannak körülötted, akik feltétel nélküli szeretettel és kedvességgel vesznek körül téged.

Bőség: Itt az ideje, hogy egy kicsit tudatosabb legyél az ingatlanos kérdésekben is. Itt az ideje, hogy egy kicsit elgondolkozz azon, az idei évben milyen ingatlanos terveid vannak, és milyen módon javíthatod a lakhatási körülményeidet. A hétvége az ingatlanügyek rendbetételéről szól, és arról, hogy átgondold és megfogalmazd: Hol és hogyan akarsz majd élni egy év múlva.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Képes vagy arra, hogy teljesen szabadon, és felszabadultan éld meg az érzéseidet. Fontos, hogy észrevedd: Ahhoz, hogy valóban továbbléphess teljesen le kell zárnod a múltadat. Érdemes ezt a hétvégét annak szentelned, hogy elengedd a múltad valamennyi kísértő szellemét. Mindegy, hogy szeretők, megcsalók, exek, barátok, barátnők, vagy munkatársak voltak – zárd le a múltadat, hogy a szerelmeddel teljesen tiszta lapot kezdhess.

Bőség: Végre megérted az ősi szabályt: A pénz ahhoz áramlik, aki megforgatja azt. A pénz azt szereti, aki hagyja, hogy fialjon, aki hagyja, hogy új dolgokat hozzon létre. Ha ezt megérted, akkor a hétvégéd tele lesz ajándékokkal. Sokkal komolyabb ajándékokkal, mint ahogyan azt valaha is gondoltad volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top