Horoszkóp

Válassz egy mértani alakzatot, megmondom, ki vagy!

Életünkben körbevesznek bennünket a színek és a formák. Személyiségünktől függően van, akinek a szögletesebb formák, van, akinek a gömbölydedebb alakzatok jönnek be.

Általában ilyesmi tárgyakkal vesszük körbe magunkat, mert ezek nyugtatnak meg, ezek vannak ránk pozitív hatással. Ezek a formák az ősi szimbólumok alapjai. Például a kör a mandala alapja. A kör egyébként a világmindenséget, a mindent és egyszerre a semmit is szimbolizálja. Egységet, egészséget jelent. A háromszög az emberi egységet: a test-lélek-szellem egységét jelenti. Ha felfelé mutat, Istenhez igyekszik, tart. A négyzet az elementáris világot, azaz a tudatlanul is megélt körforgást szimbolizálja (négy égtáj, négy évszak).

Akkor most nézzük rád vonatkozóan. Vegyél elő egy papírlapot és rajzolj szimbólumokat, egy kört, egy hullámvonalat, téglalapot, négyzetet és háromszöget. Egy picit koncentrálj, gondold át, számodra melyik forma a legszimpatikusabb, majd tekerj le a jellemzésig.

A kör

Ha a kört választottad, akkor szívesen vagy a társaság központjában. Szereted körbevenni magad emberekkel, szeretsz beszélgetni. Néha kicsit engedékeny és határozatlan vagy.

A négyzet

Az azonos oldalú négyszöget választók rendszerető, szívós emberek. Szorgalmas, tevékeny, nagy gyűjtőszenvedéllyel rendelkezik. Hűséges és nehezen nyit mások felé. Nem könnyű vele barátkozni.

A folytatásért kattints a Lótusz caféblogra!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top