Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Mit kell megtanulnod a szerelemről?

Ez a hétvége a tanulásé. De ne arra a tanulásra gondolj, amilyennek azt az iskolában megismerted. A tanulás most azt jelenti, hogy elengeded mindazt, ami miatt nem használod a benned lévő ősi tudást. A tanulás most az akadályok elengedése és a játszmák megszüntetése, hogy megtanuld kifejezni a benned lévő valódi szeretetet.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Legszívesebben minden percet a szerelmeddel töltenél a hétvégén. Persze lehet, hogy ő vágyik egy kis szabadságra, néhány külön programra. Fontos, hogy megtanuld, a külön töltött perceknek mindig gyógyító ereje van. Fontos, hogy megértsd: nem kell mindig egy helyen lennetek ahhoz, hogy a kapcsolatotok jól működjön, és egy csodálatos szerelem szülessen meg köztetek.

Bőség: A hétvégén a napi pénzügyekben szerencsésnek mondhatod magadat: könnyebben és olcsóbban intézel el apróságokat. Ami viszont a nagy volumenű ügyeket, a megtakarításokat és a befektetéseket illeti, azokban nem most kellene döntést hoznod. Most ugyanis ezekben a kérdésekben jóval beszűkültebb kereteket látsz, mint amelyek egy jó döntéshez kellenek.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szükséged van az érintésekre, szükséged van arra, hogy minél többet, minél többször és minél szerelmesebben egymáshoz érjetek a hétvégén. Az érintéseknek most lélekgyógyító erejük van a számodra. Érdemes lenne ezt elmondanod a szerelmednek, mert ő talán egy másik fázisában tart az életének, és talán nem érintésekkel, hanem szavakkal vagy gondoskodással fejezi ki a szeretetét.

Bőség: Nyugodtan merd megfogalmazni, hogy mire van szükséged. Ne félj attól, hogy “elkiabálod” azt, amit kimondasz. A szavak teremtő erejét hívhatod segítségül ahhoz, hogy megkapd azt, amire szükséged van. No meg persze az érintéseknek is teremtő ereje van: ha épp pénzt gyűjtesz valamire, szánj időt arra, hogy elmenj és megérintsd, megtapogasd, kipróbáld a vágyaid tárgyát.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érezheted, hogy kettőtök közül ezúttal a szerelmed az, aki több energiát és erőt tesz a kapcsolatotokba. Ez a gondolat talán szokatlan, meglepő vagy ijesztő lesz eleinte. Ezen a hétvégén pont azt kellene megtanulnod, hogy beleereszd magadat egy olyan kapcsolatban, amely támogatással és szeretettel vesz körül téged akkor is, amikor te valamiért kevésbé tudod ezt viszonozni.

Bőség: Ahogy a kapcsolatok nem adok-kapok rendszerben működnek, a pénzügyek sem pont eszerint alakulnak. Tanulj meg pénzt, szívességeket, ajándékokat elfogadni, mert ez az, ami garantálja azt, hogy az élet nyújtotta nagy bőséget is elfogadhass. A hétvége mindkét napján tudatosan mondj igent egy-egy lehetőségre, ajándékra és anyagi támogatásra, akkor is, ha máskor ezeket visszautasítanád.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A párkapcsolatok területén rengeteg előkép van előtted. A szüleid kapcsolata, a nagyszüleid házassága vagy a barátnőid szerelmi élete akaratlanul is példával szolgál a számodra. Talán amiatt van benned némi aggodalom, mert ezek között nem találsz olyan kapcsolatot, mint amilyenre vágynál, vagy mint amilyen a szerelmed és közted kialakulóban van. A hétvégén nyugodtan szakadj el a példáktól és találd meg azt, ahogy nektek jó egy kapcsolat.

Bőség: Fontos, hogy megérts valamit: pénzügyekben csakis magadra számíthatsz. Ez elsőre ijesztőnek tűnhet, de a hétvégén meglátod a jó oldalát is: azt, hogy ha magadra számíthatsz, az azt is jelenti, hogy most senki sem rondíthat bele a terveidbe. Bármit is tervezel az anyagi ügyekben, bármilyen kezdőtőkét is akarsz összegyűjteni, azt most sokkal egyszerűbben és gyorsabban megteheted, mint hitted volna.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A boldog szerelemhez el kell fogadnod néhány szabályt és le kell mondanod néhány dologról. A legfontosabb, amit el kell fogadnod, az, hogy szerethető vagy. Ha ez nem megy neked, akkor nem fog menni a párodnak sem. (Akkor sem, ha régebben ment.) Ez a legfontosabb szabály. Lemondanod pedig arról kell elsősorban, hogy folyton mindenért magadat hibáztatod. Tanuld meg, hogy a párkapcsolat mindig két ember közös döntéseiből épül (vagy nem épül) fel.

Bőség: Ideje nagyobb figyelmet fordítanod az anyagi ügyeidre és az ehhez tartozó papírmunkára. Úgy tűnik, hogy van néhány dolog, amit már elég régóta tologatsz magad előtt. Ideje lenne ezeket a hétvégén elővenned, és ideje lenne ránézned erre a papírmunkára. Lehet, hogy eleinte unalmas lesz, de végül sokkal jobban megoldod, mint azt képzelted volna.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Végre felszabadult lehetsz a szerelemben. Végre megértheted, hogy mindössze egy életed van, amelyet most élsz, és nem érdemes a “majdra” és a “talánra” várnod, hanem itt és most kell élned. (Lehet, hogy hiszel a reinkarnációban, de remélem, ez nem akadályoz meg abban, hogy most is boldog szerelmi életed legyen.) A hétvége legnagyobb felismerése az lesz a számodra, hogy az érzelmeid mindig jó irányba vezetnek – még ha ezt nem is mindig látod előre.

Bőség: Vonatkoztass el végre attól, amit a pénzről, a bőségről és a pénzügyekről tanultál. Ez azért is lenne nagyon-nagyon fontos, mert az, amit a szüleid és a tanáraid tanítottak ebben a témában, már elavulttá vált. Ez nem az ő hibájuk, a világ azóta nagyot változott. Változz vele te is, és változtasd meg a pénzügyekről szóló ismereteidet is.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem lehet kottából élni a szerelmet, nem lehet kézikönyvből irányítani egy kapcsolatot. Lehet, hogy úgy érzed, ebben a helyzetben könyvek és barátnők okos tanácsaira van szükséged, de érdemes ezekkel a tanácsokkal fenntartásokkal bánnod. Érdemes óvatosnak lenned akkor, amikor kiválasztod azt, hogy mi szerint hozol meg egy döntést a szerelmi életedben. Nincsenek kész receptek, minden tanácsot át kell alakítanod a saját helyzetedre.

Bőség: Valaki azt ajánlja fel neked, hogy kihúz a csávából, és olyan lehetőségeket mutat neked, amelyek egy csapásra megoldják az anyagi helyzetedet. Talán igaza van, talán téved. Nem is ez a legnagyobb kérdés, hanem az, hogy hogyan tudod eldönteni, hallgathatsz-e rá. Fontos, hogy megértsd: te jobban ismered a saját lehetőségeidet, mint ő, és csak te hozhatsz döntést az életedben, ő nem.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A nyilvánvalót igenis ki kell tudnod mondani. A nyilvánvaló ugyanis nem mindenkinek az. Most a szerelmed lesz az, aki nem veszi észre azt, ami szerinted a napnál is világosabb. Ez azonban ahhoz vezet, hogy feszültebbé válik a kapcsolatotok, és hosszú távon megjelenhet egy csomó veszekedés közöttetek. Ezt elkerülhetitek azzal, ha végre kimondod, ami a lelkedet nyomja, és nemcsak utalgatsz rá.

Bőség: Itt az ideje annak, hogy saját üzletet alapíts, és saját vállalkozásba kezdj. Legalább fejben. Legalább kezdj el azon gondolkodni, hogy milyen üzletbe vághatnál bele. Engedd meg magadnak azt a fajta gondolati szabadságot, hogy elábrándozz arról, milyen lenne a hobbidból megélni. Milyen lenne, ha a magad ura lehetnél, és ha azzal keresnél pénzt, amit a legjobban szeretsz a világon?

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: A “nem” szócskának hatalmas ereje van. Amikor képes vagy határozott, szelíd és megfontolt nemet mondani valamire, az igazán nagy erővel bír. Nem kell félned attól, hogy nemet mondj, de tudd, hogy a “nem”-nek sokkal nagyobb a hatalma, ha van mellette egy “igen” is. Azaz nem elég azt tudnod, hogy mit nem akarsz, de azt is tudnod kell, hogy mit akarsz, és mire van szükséged.

Bőség: Eljött az ideje annak, hogy utánanézz bizonyos ügyeknek, helyzeteknek, dolgoknak és lehetőségeknek. Eljött az ideje annak, hogy a pénzügyeidről nagyban gondolkodj. A napi problémák helyett a fókuszodat tedd át inkább a lehetőségekre és a hosszú távú tervezésre. Ha úgy tetszik: álmodd meg azt, hogy milyen módon fogod megoldani azokat a nehézségeket, amelyek most olyan égetőnek tűnnek.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Keverednek az életedben és keverednek a fejedben az álmok és a konkrét lehetőségek. Talán egy olyan szerelmi álomvilágba ringattad magadat, amelyre már nagyon régóta vágytál, de egyáltalán nem biztos, hogy jól is érzed magadat ezek között az álmok között. Ahhoz, hogy az álmaid hihetőek, boldogak és szeretetteliek legyenek, most fel kell ismerned a valódi lehetőségeidet. Érdemes olyan álmokat választanod, amelyek a jelenedből táplálkoznak.

Bőség: Van egy olyan érzésed, hogy ideje lenne befektetned, vagy módosítanod a megtakarításaidon. Bármilyen kevés vagy bármilyen sok is a megtakarításod, érdemes a hétvégén hallgatnod az azokkal kapcsolatos megérzéseidre. Könnyen lehet, hogy sokkal jobb pénzügyi lehetőségeid lennének, mint amilyenek most vannak, ha végre körülnéznél a piacon.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ne dugd a homokba a fejedet. Egyszerűen csak nézz körül, és merd felismerni a valódi lehetőségeidet. Egyszerűen csak nézz rá arra, ami van. Ne ítélkezz felette, ne bélyegezz meg senkit sem jónak vagy rossznak. Azzal, ha ránézel arra, ami van a szerelmi életedben (legyen az bármilyen unalmas vagy izgalmas), magadnak segítesz abban, hogy elkezdhesd a tudatos szerelmi munkát. Akár változtatnál, akár konzerválnád a jelenlegi helyzetet, tudatos munkára lesz szükséged.

Bőség: Egy hirtelen jött lehetőséget érdemes lenne megragadnod. Igen, lehet, hogy most nincs időd olyan sokat gondolkodnod, mint ahogyan azt szeretnéd. Lehet, hogy sokkal gyorsabban kell igent vagy nemet mondanod, és lehet, hogy a legszívesebben ehelyett a hosszas gondolkodást választanád. Most mégis érdemes gyors döntéseket hoznod.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szeretnél ismét szárnyalni a szerelemtől. Fontos, hogy tudd: ha párkapcsolatban élsz, ebben a párkapcsolatban megtalálhatod ismét a lángolást, és felélesztheted benne a szenvedély tüzét. Ha azonban nem éltek egy fedél alatt, és egyre kevésbé tűnik boldognak a kapcsolatotok, talán azt kell felismernetek, hogy külön utakon lennétek boldogabbak. Ha pedig keresed a szerelmedet, érdemes nyitott szemmel járnod.

Bőség: Sokkal gyorsabban megérkezhetsz a bőség világába, mint azt gondolnád. Sokkal gyorsabban összegyűjtheted azt az összeget, amelyre – szerinted – most szükséged van. Azután persze kiderül majd, hogy mégsem ennyire volt szükséged, hanem kevesebbre. A különbözetet pedig költheted magadra és a szeretteidre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top