nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Váratlan kiadásokra számíthatsz

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Váratlan kiadásokra számíthatsz

Szinte kifolyik a két kezed közül a pénz a hétvégén. Egyáltalán nem biztos, hogy most minden kiadásod úgy alakul, ahogyan azt tervezted. Most legyél nagyvonalú magaddal és a családoddal: fedezd ezeket a kiadásokat, és már most kezdd el átalakítani a pénzügyeidet, hogy megelőzd a nehéz helyzeteket.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Szeretnéd változatlanná tenni a kapcsolatodat a szerelmeddel. Ezt most nemcsak azért nem tudod megtenni, mert a világ a folytonos változásról szól, de azért sem, mert a szerelmed épp jelentős változásokon halad keresztül. A legjobb, amit tehetsz ebben a helyzetben, az, hogy támogatod őt. Segítsd őt, segítsd a változásait, és éreztesd, hogy mindenben mellette állsz – ez az, amire a kapcsolatotoknak, a szerelmeteknek és mindkettőtöknek szüksége van.

Bőség: Talán abban a tévhitben élsz, hogy az emberi élet mércéje a pénz, a vagyon. De lehet, hogy a másik végletet hiszed el, miszerint a pénz nem számít. Természetesen egyik szélsőségnek sincs igaza. A valóságban a boldogságot az arany középúton találod meg: A bőség azért fontos, mert lehetőségeket ad neked. De valóban nem kell, hogy erről szóljon az életed.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Meglepően sokan vannak, akik példaképüknek tekintenek téged párkapcsolati kérdésekben. Igen, ez még akkor is így van, ha szingli vagy. Kifelé ugyanis erősnek, kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnsz. Azt, hogy belül nem mindig vagy ilyen, csakis te tudod. Azonban itt az ideje, hogy észrevedd: az is te vagy, aki valóban kiegyensúlyozott és magabiztos. Csak rajtad áll, hogy mikor választod belső igazságodul a külső képedet.

Bőség: Ha kölcsönkérnek tőled a hétvégén, adj segítséget másoknak. Lehet, hogy nem is pénzt kellene adnod. Lehet, hogy a munkáddal, a tanácsaiddal, az odafigyeléseddel sokkal többet adsz, mint néhány bankjeggyel. Azt gondold végig, hogy mi az, amivel valóban támogathatod azt, aki hozzád fordul. A hétvégén adj valódi segítséget.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Minden helyzetre van egy konzervválaszod, és ez legalább annyira jó, mint amennyire rossz. Jó, mert segít azonnal reagálni. Rossz, mert valójában nem arra reagálsz, ami történik, hanem egy korábbi hasonló eseményre. A hétvégén épp ezért érdemes a konzervreakcióidat félretenni, és érdemes arra reagálnod, ami valóban történt. Ha így teszel, mindenki sokkal boldogabb lesz, és a kapcsolatodat is megmented egy veszekedéstől.

Bőség: Szívesen szórod a pénzt, és remekül spórolsz. A probléma az, hogy hol ezt csinálod, hol azt. Ez az ingadozás pedig lassan az őrületbe kerget téged. A hétvégén ismerd fel, hogy mennyivel egyszerűbb lenne megtalálnod a harmóniát. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha mindig egy kicsit költenél, de egy kicsit félre is tennél, mint ez a folyamatos pénzügyi újratervezés.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Hatalmas lendület van benned a magánéleted átalakításával kapcsolatban. Igen, talán nem fogalmazódott meg benned eddig, de valójában most mindent megteszel azért, hogy a magánéletedet átalakítsd. Mindent megteszel azért, hogy mássá váljanak a kapcsolataid, a kapcsolódásaid. A hétvégén érdemes tudatossá tenned ezt a folyamatot, és megnézned, hogy hogyan javíthatod a kapcsolatodat a szeretteiddel.

Bőség: A pénzügyi tudatosság egy egészen új szintjére léphetsz a hétvégén. Eddig mindig azzal voltál elfoglalva, hogy előre kitaláld és megtervezed a pénzügyeket. Itt az ideje ezen csavarni egyet, és most azzal foglalkozni, ami épp történik. Most még lehetőséged van arra, hogy nemet mondj egy olyan befektetésre, amely valójában több kiadással jár, mint amennyi hasznot hajtana.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ahhoz, hogy a szerelmi életed boldog legyen, szükséged van némi változtatásra. Fontos, hogy megértsd: most magadon kell változtatnod, nem a másikon. Fontos, hogy megértsd: amikor te változol és változtatsz, az hatással lesz másokra is. Ha most úgy érzed, hogy valakinek változtatnia kellene a viselkedésén, az pont azt mutatja, hogy neked kellene változtatnod valamit ahhoz, hogy az ő viselkedése megváltozhasson.

Bőség: Talán egy nagyobb kiadás vár rád a hétvégén. Fontos, hogy most csak úgy adj ki a kezedből pénzt, hogy előtte gondolatban megáldod azt. Érvényes ez arra is, amikor átutalod azt az összeget. Fontos, hogy érezd: minden kiadás áldás, hiszen volt annyi pénzed, hogy kifizesd ezt a kiadást. Ez a gondolat segít abban, hogy boldogabban és pontosabban rendezd az adósságaidat.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szavaknak ereje van, olyan ereje, amellyel gyógyíthatsz és megbetegíthetsz. Ez pedig azt jelenti, hogy érdemes vigyáznod a szavaidra a hétvégén. Most nem mindegy, hogy mit mondasz és kinek. Nem mindegy, hogy hogyan fogalmazod meg ugyanazt a mondanivalót. A hétvégén válaszd a béke és a nyugalom szavait ahelyett, hogy az idegeskedés és az elkeseredettség szavait mondanád bele a kapcsolatodba.

Bőség: Talán még mindig egy régi pénzügyi emlék befolyásolja a döntéseidet. Lehet, hogy annak idején rossz döntést hoztál, és lehet, hogy ez a döntés az, ami azóta is befolyásol. A helyzet az, hogy ideje lenne végre megbocsátanod magadnak a tévedésedet, és mindazt a hibát, amit régen jóhiszeműségből követtél el. Hiszen nem fogod megismételni ugyanazt a butaságot.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmed folyamatos odafigyeléssel vesz körül téged, de te most talán nem vagy képes arra, hogy ezt a folyamatos odafigyelést elfogadd. A hétvégén nagyobb önállóságra van szükséged, és azt szeretnéd érezni, hogy még mindig megvan a szabadságod. Fontos, hogy megértsd: a szabadságod valóban megvan, de ez már egy új szabadság: az együttlét felszabadító szabadsága, nem pedig a magány nyers egyedülléte.

Bőség: Készülj fel néhány váratlan kiadásra. Könnyen lehet, hogy ezek a kiadások nem jönnek jókor, és talán egy picivel nagyobbak is, mint ami ideális lenne. Semmi baj. Hidd el, minden ilyen helyzet megoldható, de ennek az az előfeltétele, hogy megőrizd a nyugalmadat. Az a legfontosabb, hogy tudd, mindig van segítség, mindig jön az az ismerős. aki segít megoldani a helyzetet (de nem oldja meg egyedül helyetted).

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokak befolyásolják a szerelmi életedet. Ha hiszed, ha nem, nagyon is számít, mit láttál otthon gyerekkorodban, vagy milyen kapcsolatokat látsz most a barátnőidnél. A hétvége remek alkalmat kínál arra, hogy elszakítsd magadat mások életétől, és végre megtaláld azt, amire neked van szükséged. A hétvégén tedd fel magadnak a kérdést: Hogy alakítsam a szerelmi életemet, hogy az nekem legyen a legjobb, és ne másoljam mások tévedéseit?

Bőség: Ideje lenne átszámolni a kosztpénzt, és megnézned a háztartási kiadásaidat. Fontos, hogy tudd: a hónap második felében egy nagyobb összegre is szükséged lehet, és jó az, ha már előre tudod, hogy milyen forrásokból tudnál fedezni egy ilyen kiadást. Lehet, hogy itt az ideje annak is, hogy félretegyél egy vésztartaléknak való összeget.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: A hétvége a szívgyógyítás ideje a számodra. Az az időszak, amikor végre elhatározhatod magadat, hogy most már aztán tényleg meggyógyítod a régi sebeket magadban. Fontos, hogy megértsd: a szerelmed minden pillanatban azt tette, amit tenni tudott. Nincs értelme annak, hogy őrizd a szívedben a haragot, vagy hogy bosszút forralj. Annak van értelme, ha szeretettel meggyógyítod a szívedet. Mert így a szerelmi életed is meggyógyul majd.

Bőség: Olyan bölcsesség és olyan élettapasztalat van nálad, amelyre a barátaidnak nagy szüksége van. Talán azt hiszed, hogy senkinek sem tudsz pénzügyi vagy üzleti tanácsot adni, de a helyzet az, hogy csupa olyan tanácsod van, amire másoknak szüksége van. Csupa olyan üzleti tanácsod van, ami neked logikus, mások azonban nem is gondolnak rá.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Figyelj oda arra, hogy mit mondasz a szerelmednek! Minden mondatod, amelyet most neki mondasz, olyan pluszinformációt hordoz, amely neked is érdekes. Ami pedig ennél is tanulságosabb, az a hallgatásod: mi az, amit nem mondasz el neki? Mi az, amit nem pont úgy mondasz el, ahogyan történt, és vajon miért változtatsz a nyers valóságon? Ha ezt megérted, akkor máris sokkal közelebb jutottál ahhoz, hogy megértsd a kapcsolatotokat is.

Bőség: A hétvégén talán nem úgy alakulnak a kiadásaid, ahogyan azt eltervezted. Talán egy váratlan kiadás vagy egy váratlanul nagy kiadás lesz az, amely miatt többet költesz, mint tervezted. Ennek kapcsán érdemes végiggondolnod, hogy mi van az életedben, amiből több pénzre tehetnél szert. A fizetésemelés kérése most nem a legjobb ötlet, de talán pénzt csinálhatnál a hobbidból.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokszor élted már meg kilátástalannak a helyzetet, most mégis minden csodálatos a szerelmi életedben. Még akkor is jól érzed magadat a bőrödben, ha nem pont úgy alakult a szerelmi életed, mint ahogyan azt tervezted. Fontos, hogy megértsd: pont ez a boldogságérzés lesz az, amely segít rendbe tenni az életedet. Szívügyekben hallgass a szívedre, és a hétvégén azt tedd, azt mondd, amit a szíved diktál. Akkor is, ha ez eleinte veszélyesnek tűnik.

Bőség: Nyugodtan adj kölcsön a barátnőidnek a hétvégén. Fontos, hogy tudd: amikor segíted a barátaidat, akkor értelmes módon használod fel a pénzedet. Ugyanakkor az is igaz, hogy úgy érdemes segítened a barátaidat, ha tudod, hogy ők is értelmes célokra használják majd a pénzedet, és nem elszórják azt.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha most van némi feszültség közted és a szerelmed között, az teljesen természetes. Ha hallgattok erről a feszültségről, az azonban kicsit sem az. A hétvégén fontos, hogy ki tudd mondani azt, ami bánt téged, és az is fontos, hogy ebből ne csinálj veszekedést. Egyszerűen mondd el azt, ami a szívedet nyomja, és adj időt a párodnak arra, hogy feldolgozza a hallottakat, és reagáljon rájuk akkor, amikor tud.

Bőség: Talán van benned némi félelem egy kiadással kapcsolatban. A hétvégén fontos, hogy megértsd: a pénz valójában egy áramlat: ha kiadsz, akkor kapsz is. Neked nem kell tudnod, hogy honnan jön majd a bevétel. Neked csak azt kell tudnod, hogy ha most hagyod áramlani a pénzt, akkor mindenre jut majd elég.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top