nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Új remény születik

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Új remény születik

Miben reménykedsz? Talán abban, hogy egy kicsit minden jobb lesz? Vagy a lélektársadra vársz? Vagy összeszorított nadrágszíjjal várod, hogy egy kicsit jobb legyen? A hétvégén új remény születik benned. A hétvégén megcsillan az alagút végén a fény, és egyre biztosabban tudod: hamarosan itt a változás.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Több szenvedélyre vágysz a kapcsolatodban, és azt szeretnéd, ha ismét fellángolna köztetek a szerelem. Ezért sokat tehetsz a hétvégén. Tudnod kell, hogy a szenvedélyt nem a párodban kell újragyújtanod, hanem először önmagadban. Önmagadban kell megtalálnod azt a szenvedélyt, amit úgy hiányolsz az életedből. Ha ez a szenvedély megvan, a szerelmed is fellángol majd.

Bőség: A legfontosabb, hogy a hétvégén számold át a költségvetést. Tervezd meg újra a következő hónapok kiadásait, és nézd meg a várható bevételeket is. Úgy tűnik, hogy eddig megfeledkeztél egy váratlan bevétel lehetőségéről, amely segít átalakítani és egy kicsit könnyebbé tenni a családi költségvetést.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nagyon szívesen kioktatnád a szerelmedet arról, hogy mit csinál rosszul, és nagyon szívesen elkezdenéd megváltoztatni, átnevelni őt. Természetesen meg tudod tenni, hogy megváltoztatod. De tudnod kell, hogy akkor már nem lesz önmaga, és erre rámehet a kapcsolatotok is. Egyszerűbb lenne elfogadnotok, hogy van köztetek némi mentalitásbeli különbség..

Bőség: Mivel nagyon pontosan látod, hogy másnak mit kellene tennie, ezért azt gondolod, hogy remek tanácsokat adsz. Lehet, hogy a tanácsaid remekek, de úgy tűnik, hogy most nehéz alkalmazni ezeket. Az lenne a legjobb, ha most a pénzügyi tanácsaidat megtartanád magadnak. És a pénzedet is tartsd meg: ne költs felesleges butaságokra!

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A mély nyugalom szokatlan érzés lehet a számodra, hiszen szívesen gyártasz napi parákat csak azért, hogy legyen mitől rettegni. A hétvégén azonban leáll a belső paragyárad, és felszínre kerül a lelked mélyén lévő nyugalom. Ez a mosolygós derű pedig igazán jót tesz a szerelmednek és a kapcsolatotoknak is. Ha szeretnéd begyógyítani a régebbi feszültségek sebeit, annak is itt van az ideje.

Bőség: Pénzügyi kérdésekben csak és kizárólag teljes nyugalomban hozz meg döntést. Fontos, hogy tudd: most a belső békéd állapotában tudsz jó döntést hozni. Igen, vannak pillanatok, amikor a stressz, a nyomás segít döntést hoznod. A hétvégén azonban arra van szükséged, hogy legyen elég időd a nyugodt döntésekhez.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Van valaki a közeledben, aki szívesen uniformizálná a világot és a szerelmet. Ő az, aki folyamatosan rossz szerelmi tanácsokkal lát el, hiszen az ő képzeletbeli tanácsai egy olyan képzeletbeli esetről szólnak, aki nem te vagy. Fontos, hogy megértsd: a szerelmi döntéseidet a hétvégén a szívedre hallgatva kellene meghoznod. Hiszen a szíved pontosan tudja a választ.

Bőség: Ha valaki kölcsönkér tőled, adj neki. Még akkor is érdemes valamennyivel kisegítened őt, ha egyébként neked is szűkösebb a kereted, mint máskor. Minden most kölcsönadott forintod úgy működik, mint a mesebeli próbatételek: ha segítőkész vagy, háromszor hálálják majd meg neked. Ha azonban nem, háromszor fizeted meg az árukat.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelem már kopogtat az ajtódon, de tudnod kell, hogy teljesen más testben érkezik, mint amire számítasz. Tudnod kell, hogy miközben komoly zsánereid vannak, az, aki most megdobogtatja a szívedet, teljesen máshogy néz ki, mint ahogy vártad. Engedd meg magadnak, hogy ezúttal ne a külsőt, hanem a belsőt vedd észre először. Most megértheted, hogy egy barátságból is lehet szerelem.

Bőség: Semmi másra sincs szükséged, csak arra, hogy végre elhidd: véget értek a váratlan kiadások. Mintha folyton azt lesnéd, hol, kinek és miért kell még fizetned valamit. Pedig most már minden tartozást rendeztél, és minden adósságod megoldódott. Ahelyett, hogy a váratlan kiadásokra figyelsz, számíthatnál váratlan bevételekre is.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Figyelj oda az apróságokra! Figyeld az apró jeleket és rezdüléseket. Most az a legfontosabb, hogy megértsd: az emberek tettei mindent elárulnak arról, hogy mit tesznek, merre haladnak, mit terveznek. Ott, ahol a szavak csődöt mondanak, a tettek továbbra is beszédesek maradnak. Ráadásul most könnyebben is értelmezed mások döntéseit és viselkedését.

Bőség: Ha csak teheted, kérj segítséget a hétvégén. Lehet, hogy ki tudnád egyedül is fizetni azt a fizetendőt, de hidd el: a környezetedben sokan szívesen segítenek neked. Sokan vannak, akiknek jó érzést kölcsönöz, ha segíthetnek neked. Ezt pedig csak akkor tehetik meg, ha kérsz tőlük.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha eddig úgy érezted, hogy veletek már minden megtörtént, ami megtörténhetett, akkor jó hírem van: a hétvégén teljesen új impulzusokra készülhettek. Most csupa olyasmit próbáltok ki, amit még nem csináltatok. Fontos, hogy egymást támogassátok a szeretetteli jelenlétetekkel, hiszen ez ad erőt nektek.

Bőség: Nem kell egyedül megoldanod a pénzügyi gondjaidat. Nem kell egyedül megoldanod a nehéz helyzeteket. Még akkor sem kell egyedül harcolnod, ha most még azt hiszed, teljesen egyedül maradtál egy anyagi nehézséggel. A hétvégén megtalálod azt a harcostársat, aki segít megnyerned minden csatát.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Döntened kell a hétvégén: Mi a fontos a számodra? Mit szeretnél nagyon? Azt, hogy másoknak jó legyen, vagy azt, hogy neked jó legyen? Ha most visszahúzódsz, és hagyod, hogy a szerelmed a fejedre nőjön, akkor garantált a hétvégi feszültség. Ha azonban végre kimondod, hogy neked mire van szükséged, és szeretettel megfogalmazod a vágyaidat, akkor megkapod a békét, amire vágysz.

Bőség: Úgy érzed, hogy egy lehetetlenül szűk keretből kell kijönnöd. Ez eleinte nem kis frusztrációt okoz benned, de a hétvégén rájöhetsz arra, hogy ennek is megvannak az előnyei. Hamarosan pedig már lazul a nadrágszíj és lehetőséged lesz a nagyvonalúságra is.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Meglepően könnyed és kerek egész lesz a hétvége a szerelmeddel. Talán úgy érzed, hogy hosszas magyarázatokra, barokkos körmondatokra van szükség köztetek, de valójában a szerelmed olyan mélyen érez téged, és olyan jól egymásra vagytok hangolódva, hogy nincs szükség szavakra. Most elég lesz egy-egy nézés, érintés, szerelmes gesztus, és a világ ismét kisimul majd.

Bőség: Hihetetlen lehetőség várakozik az ajtódban, miért nem engeded be? Miért nem hagyod, hogy megtaláljon egy olyan helyzet, amelyben könnyedén kereshetnél pénzt a szaktudásoddal? A hétvégén érdemes elgondolkodnod azon, hogy milyen régről benned maradt negatív megerősítésekkel állod útját a pénzáramlatnak, és milyen lehetőséget nem veszel észre.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Azt érzed, hogy a párodban van némi zavar, és ő nem éppen olyan nyugodt és békés, mint ahogyan azt te elvárod, megszoktad vagy elképzelted. Könnyen lehet, hogy a szerelmed nyugtalansága átragad rád is. Fontos, hogy tudd: csak akkor tudod megnyugtatni őt, ha te is nyugodt vagy. Bármi is történik köztetek, neked az a dolgod, hogy megőrizd a békédet.

Bőség: A legszívesebben azonnal pánikba esnél, amikor a pénztárcádba nézel. Úgy tűnik, hogy néhány váratlan kiadás és néhány meglepő költség borzolja a kedélyedet. Nyugodj meg: Ha most tisztességesen helytállsz, akkor hamarosan bőséges kamatokkal együtt jönnek vissza ezek az összegek.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Valahol mélyen belül érzed, hogy változásra, változtatásra van szükséged. Azt azonban még nem tudtad megfogalmazni, hogy mit szeretnél pontosan. A hétvége feladata pont az, hogy megtaláld a szavaidat, és megtanuld körülírni a vágyaidat. Ha ezeket ki tudod mondani hangosan mások előtt, akkor biztos lehetsz benne, hogy hamarosan megvalósulnak majd.

Bőség: Fontos lehetőséget kapsz arra, hogy valakinek segíts az anyagi ügyekben. Talán eleinte bizonytalan vagy abban, hogy kell-e neked segítened, vagy sem. Tudnod kell, hogy most a te segítséged jóval többet jelent a másiknak, mint amennyi áldozattal jár a részedről. Ez pedig így nagyon is megéri mindenkinek.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha már minden remény elhagyott, akkor igazán jó hírem van: nincs is szükséged a hiú reményekre, hiszen az ajtódon kopogtat a szerelem. A tavaszi újjászületés, a tavasz energiái szerelmet hoznak az életedbe, és felfrissítik a télen ellaposodott magánéletedet. Ez azt is jelentheti, hogy hamarosan több vasat is tartasz a tűzben, és nem tudsz választani.

Bőség: Tudnod kell, hogy a bőség hamarosan megérkezik hozzád. Különösen azoknak a Halaknak vannak jó híreim, akik egy kölcsönadott összeget várnak vissza, vagy akik valamilyen ingatlaneladási ügyletben vannak benne. Hamarosan megérkezik a pénz, amire vársz, de ez még néhány hetet is igénybe vehet majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top