nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Szeress érdek nélkül!

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Szeress érdek nélkül!

Most persze könnyen mondhatod, hogy valójában érdek nélkül szeretsz. A hétvégén azonban pontosan azt kell észrevenned, hogy mennyi mögöttes gondolat és félelem húzódik meg a szereteted mögött. Szeretsz, mert attól félsz, hogy elhagynak, vagy nem szeretnek, vagy nem segítenek, és még ezerféle félelem miatt. Pedig a valódi szeretet öncélú, egyedül a szeretés kedvéért történik.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Nincs arra szükség, hogy bő lére ereszd a mondandódat, hiszen minden, amit most el akarsz mondani, valójában gesztusokkal, tettekkel fejezhető ki a legjobban. Ne felejtsd el: ahogy a te gesztusaid és tetteid is érthetően beszélnek, úgy a szerelmed gesztusai és tettei is pontos képet adnak arról, hogy milyen mély érzéseket táplál irántad. Hallgass a tettek nyelvére a hétvégén.

Bőség: Ha valaki kölcsönadna neked, fogadd el tőle a segítséget. Lehet, hogy azt hiszed, meg tudod oldani a helyzetet más módon is. És ez igaz is. Neki mégis szüksége van arra, hogy segíthessen neked. Neki mégis szüksége van arra, hogy támogasson téged, és erős, biztos hátteret nyújtson neked.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt az ideje elkezdened meggyógyítani magadban a múltadat. Mindegy, hogy most kivel vagy hogyan élsz. A múltadból hozott haragok és sérelmek befolyásolják a szerelmi életedet. Ha arra vágysz, hogy harmonikus és szerelmes életed legyen, ahhoz arra van szükséged, hogy végre elengedd a múltadat. És ne csak a szerelmi múltadat bocsásd meg, de a gyerekkori sérelmeidet is fel kellene dolgoznod.

Bőség: Izgalmas pénzügyi lehetőségek állnak előtted. Izgalmasak, hiszen sokféle új irányban elindulhatsz belőlük. Talán még nem látod, hogyan, de egy a hétvégén meghozott döntésed teljesen új – és valószerűtlen – irányba terelheti a szakmai pályafutásodat és a pénzügyeidet is.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt az ideje, hogy felfedezd azt a csodát, amit megélhetsz a szerelemben. Itt az ideje, hogy felfedezd, milyen csodálatos lehetőségeid vannak, milyen csodálatos az életed, és mennyi csoda vár rád. A hétvége csodateremtő erejét akkor használhatod ki a legjobban, ha lélekben már letetted a voksodat a szerelem és a boldogság mellett. Ha pedig eddig ez nem sikerült, most elhatározhatod, hogy boldog akarsz lenni.

Bőség: Fontos, hogy merj kérni! Fontos, hogy merd kimondani azt, mire van szükséged! Fontos, hogy merd megfogalmazni mindazt, amiből hiányod van, és azt is, hogy milyen módon tudnának neked segíteni a környezetedben lévők. Ha megmondod, ki mivel segítsen, megkapod a segítséget.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal többet adsz a külsőségekre és a látszatra, mint máskor szoktál. Ez pedig azzal jár, hogy a szerelmed felszínesnek tarthat. Pedig a jó hozzáállás az lenne a részéről, hogy felfedezze: a kapcsolatotok a felszínen és a mélyben egyaránt működik. A szerelmetek az élet minden síkján erős vár lehet, ha felismeritek, hogy milyen sok helyen és milyen sok módon kötődtök egymáshoz.

Bőség: Úgy érzed, hogy túl sok pénzügyi döntést kell meghoznod mostanában, és túl sokat kell foglalkoznod az anyagiakkal. Ha eleged van a pénzből, az bizony megakadályozza azt, hogy még több pénzed legyen. Ezért talán jobb, ha adsz magadnak egy szabad hétvégét: most ne foglalkozz a pénzzel, és tereld el a gondolataidat a témáról.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szerelemre vágysz, hiszen a szerelem a lételemed. De fontos azt is megértened, hogy épp ezért nem kell konkrét ember a szerelemhez neked. Valójában a szerelemhez csak arra van szükséged, hogy megengedd magadnak azt, hogy beleszeress az életedbe újra. Ha pedig ez megtörtént, akkor megérkezik majd az életedbe az az ember, akire igazából vágysz.

Bőség: Amikor a pénzügyeidet tervezgeted, akkor érdemes tudnod, hogy nem szabad mindent nullára kiszámolni. Kell, hogy maradjon egy kis játéktered. Valójában több lesz a bevételed, mint ahogyan azt várod, de mégis fontos, hogy úgy számolj, mintha kevesebb lenne. Ezzel tartalékot képezel, ami magabiztosságot ad neked.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal nagyobb felelősséged van, mint ahogyan azt gondolnád. A felelősséged nem az, hogy a szerelmed vagy mások boldogan éljenek. A felelősséged valójában az, hogy te boldogan élj. A hétvégén azt ismerheted fel, hogy ha te boldog vagy, akkor minden szeretted és mindenki más is boldog lesz a környezetedben. Ez közhelynek tűnik, pedig a világ egyik legfontosabb bölcsessége.

Bőség: Csak rajtad múlik, hogy mire költesz a hétvégén. Tudom, hogy azt hiszed, tudod ezt az alapelvet. Valamiért mégis hajlamos vagy arra, hogy mások elvárásai szerint költs. Azt tedd, amit a főnököd, a szüleid, a szerelmed, a barátnőid szerint tenned kell. De vajon mit kell tenned (és venned) szerinted?

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Eljött a szerelemben való feloldódás ideje. Igen, lehet, hogy a környezeted nem ezt mondja neked. Mégis fontos neked, hogy megértsd: a külső jelek ellenére, vagy épp azok miatt a hétvégén a szeretetet kell választanod. A hétvégén a feltételek szabása, a félelmek helyett a szeretet lesz az egyetlen járható út a számodra. Ezt pedig csak akkor tudod választani, ha a szívedre hallgatsz.

Bőség: Talán egy tévedésben élsz. Talán azt hiszed, hogy mindig lehetsz ugyanolyan okos és ügyes a pénzügyekben. A valóság ezzel szemben az, hogy minden nap újra hozod a döntéseidet, és minden nap új esélyed van arra, hogy jobban vagy rosszabbul csinálj valamit. Ne ijedj meg, ha hozol néhány rossz döntést, azokat ki lehet javítani idővel.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos, hogy a hétvégén vigyázz a szavaidra. A szerelmed ugyanis könnyedén félreértheti azokat. A legnagyobb szeretettel megfogalmazott szavaid is hathatnak rá úgy, mint egy nagy adag korbácsütés. Ezért most ne csak azt gondold át, hogy milyen szavakat használsz, de figyelj a témára is. Figyelj arra, hogy bizonyos tabutémákat nem most kellene előhoznod.

Bőség: Szívesen mutatod meg másoknak, hogy szerinted mit kell tenniük. Ez azonban nem jelenti azt, hogy elvárhatod tőlük, hogy úgy is tegyenek, ahogyan te teszel. Egyszerűen csak arra van szükségük a környezetedben lévőknek, hogy erőt önts beléjük. De nem kell teljesen belemásznod az életükbe.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Ha úgy érzed, hogy egyre nagyobb rajtad a nyomás, és egyre több elvárásnak kell megfelelned, akkor jó hírem van a számodra: a hétvégén enyhül majd ez a kellemetlen érzés. Ebben nagy szerepe lesz a szerelemnek is. Ha most vagy túl egy nehéz szakításon, akkor most különösen fontos, hogy ne a múltba nézz vissza, engedd el azt, aki menni akar, és vedd észre: a jövő tele van lehetőségekkel.

Bőség: Egyáltalán nem biztos, hogy jól bánsz a pénzzel. Sokan vannak körülötted, akik csodálnak, és példaképként tekintenek rád, de az a helyzet, hogy valójában hajlamos vagy a pénzszórásra. Ez nem baj. De fontos, hogy tudatosítsd magadban: nem kell mindig mindent megvenned, ami megtetszik neked.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Lehetőséged van arra, hogy teljesen új szemmel nézz a szerelem érzésére és a szerelmedre, ha már párkapcsolatban élsz. Talán azt éled meg, hogy az egyik pillanatról a másikra megváltoznak benned az érzések, elmélyülnek, és sokkal határozottabbá válnak. Ezek az új érzések sokáig veled maradnak majd, érdemes ezért megszeretned őket, és megtanulnod kimondani őket.

Bőség: Sokan hiszik azt a környezetedben, hogy rosszul csinálod. Sokan hiszik azt, hogy olyasmit is megteszel, amit nem kellene, és olyasmihez pedig lusta vagy, amit mindenképp meg kellene csinálnod. A helyzet az, hogy neked nem kell hallgatnod a kibicekre, azokra, akik kívülállóként, tét nélkül akarnak neked tanácsot adni.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szükséged van arra, hogy újrakalkuláld az irányokat a szerelemi életedben. Szükséged van arra, hogy újra kitaláld és elhatározd, hogy mit szeretnél tenni vagy csinálni az életedben, és arra, hogy meghatározd az új céljaidat. Ne hidd azt, hogy a célok kitűzése nem működik a szívügyekben. A szívednek is tudnia kell, hogy mi az az útvonalterv, amelyen végig kell mennie.

Bőség: A pénzügyekben felbecsülhetetlen megtapasztalásokra és tudásra teszel szert a hétvégén. Most megtanulhatod azt, hogy hogyan tartasd a kezedben a dolgokat könnyedén, mégis határozott erővel. Ehhez lesz néhány olyan helyzet, amikor fontos lesz az, hogy tudj nemet is mondani.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Azt, hogy a szerelem a legváratlanabb helyeken és időben talál rád, szó szerint veheted a hétvégén. Úgy tűnik, hogy mostanában kisebb gondod is nagyobb annál, mint hogy a szerelemmel foglalkozz. Talán ezért is lep meg, amikor a hétvégén egyszerűen rád talál a szerelem. Talán ezért is lep meg az, hogy most ismét fellángolnak benned az érzelmek.

Bőség: Néhány napos pénzszűkén vagy túl, egy olyan pénzügyi zavaron, amikor nem igazán annyi állt a rendelkezésedre, mint amennyit szerettél volna. Szerencsére ennek most vége szakad, és elkezd pénz csordogálni az életedbe. Ez a csordogálás hamarosan áramlássá erősödik majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top