Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Zárd le a múltat, érkezz meg a jelenbe!

A múlt elengedéséről sokszor hallottál már, de végre ezen a hétvégén az égiek abban is segítenek neked, hogy valóban, szeretettel túlléphess a régmúlt eseményeken. Most lehetőséged lesz arra, hogy a szerelmi életedet, a karrieredet, a magabiztosságodat és a pénzügyeidet befolyásoló múltbeli eseményeket szeretettel és megbocsátással gyógyítsd meg magadban.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A szerelemnek számtalan olyan aspektusa van, amelyekre nem is gondolsz, amelyeket szeretnél figyelmen kívül hagyni. A hétvégén arra jöhetsz rá, hogy milyen fontos a számodra az, hogy a szerelmeddel nagyokat beszélgethess. Ha úgy tetszik, egy bölcs kapcsolatra vágysz, egy olyan viszonyra, amelyben egymás legfőbb tanácsadói, támaszai és szeretetteli tanítói vagytok.

Bőség: Ha a pénzügyeket nézzük, egyértelmű, hogy ezekben a napokban bölcs döntésekre van szükséged. Olyan döntéseket kellene végre hoznod, amelyek évekre előre biztosítanak a számodra valamiféle pénzügyi biztonságot és bevételt. A befektetések és az előre tervezés ideje a mostani.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mostanában talán szomorkásabb vagy a szokásosnál is. A szingli Bikák hajlanak ebben az időszakban a melankóliára, de a tavaszi szomorúság a boldog szerelemben élőket sem kerüli el. A szerelmed átsegít ezen az időszakon. Ha pedig szingli vagy, akkor a barátnőid lesznek azok, akik képesek megnevettetni. Ha most ismerkedsz meg életed szerelmével, akkor fontos, hogy a randikra vidítsd fel magad!

Bőség: Van egy nagyon határozott megérzésed, és nagyon határozottan azt gondolod, hogy egy bizonyos befektetés ideális lenne a számodra. Természetesen fontos a megérzéseidre hallgatnod, de ebben az esetben az is fontos lenne, hogy a megérzéseidet néhány statisztikai adat és elemzés is alátámassza.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nagyon szeretnél önfejű lenni a hétvégén. Valójában most az életedet egy egyszemélyes show-nak fogod fel, és a szerelmedet tekinted a legfontosabb nézőnek. Könnyen lehet, hogy az önfejűségeddel akarsz neki imponálni, hiszen mindenki az erős és határozott egyéniségeket szereti. Ne ezt az utat válaszd. Az önfejűség és az önátadás közötti arany középútra van szükséged a hétvégén.

Bőség: Úgy érzed, hogy teljesen egyedül maradtál bizonyos pénzügyi kérdések és gondok megoldásában. Természetesen ez nem igaz. Természetesen nem vagy egyedül, és rengetegen segítenének neked, a főnöködtől kezdve a munkatársaidon át egészen a szerelmedig. Neked azonban valamiért most nehezedre esik megmutatni másoknak a sebezhetőségedet.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ahelyett, hogy mások véleményét és tanácsait hallgatod meg, érdemes lenne önmagadra figyelned, és a szívedre hallgatnod szerelmi kérdésekben. A hétvégén ugyanis többen űznek sportot abból, hogy neked egymásnak ellentmondó tanácsokat adjanak, és te teljesen összezavarodsz, ha ezek mentén a tanácsok mentén akarod meghozni a döntéseidet.

Bőség: Pénzügyekben egy igen prosperáló időszak előtt állsz. De ez nem jelenti azt, hogy előre ihatnál a medve bőrére. Ez nem jelenti azt, hogy a jövőbeli, remélt pluszpénzeket most kellene elköltened. Sőt! Most inkább spórolj egy kicsit, és majd akkor rendezz nagy költekezést, amikor már van miből.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Kénytelen vagy megérteni, hogy reagálni csak arra lehet, ami van. Szívesen szaladnál előre, és szívesen építenél ígéretekre, tippekre és vágyakra, de a csillagok most mégis arra kérnek, hogy a figyelmeddel a jelen helyzethez érkezz meg. Lehet, hogy ez olyan helyzet, amelyben nem érzed jól magad. Nem baj, nem kell beleragadnod, de az fontos, hogy felismerd: ez van. Innen pedig elindulhatsz a változtatásokkal.

Bőség: Az, hogy most pénzügyekben csak önmagadra számíthatsz, talán rossznak tűnik, de valójában nagyon is jó dolog. Ez ugyanis azt jelenti, hogy mindent tökéletesen átlátsz, és tökéletesen be is tudod osztani a pénzedet. Azaz a hétvégén pontosan annyit költesz, amennyit elkölthetsz.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmed remekül viseli valamennyi hóbortodat, de amivel tuti kiakasztod, az az önfejűséged. Azzal, hogy most nélküle hozol meg mindkettőtöket érintő döntéseket – még ha szerinted ezek számára is jó döntések –, teljesen kikészíted őt. Fontos, hogy a hétvégén a közös döntések valóban közösek legyenek, és hogy egy párbeszéd mentén szülessenek meg.

Bőség: Itt az ideje annak, hogy elgondolkozz a cégalapításon. Na jó, ez talán egy kicsit fellengzősebben hangzik, mint kellene. A hétvégén arról érdemes gondolkodnod, hogyan tudod magadat függetleníteni másoktól a munkában, és hogyan válhatsz önmagad főnökévé. Hiszen te lennél önmagad legjobb főnöke, ezt te is tudod.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Könnyen lehet, hogy egy apró füllentésre kényszerülsz a hétvégén. Talán a “kényszerülsz” kifejezés is túl erős. Könnyen lehet, hogy úgy véled érdemes füllentened, egy kicsit elmosni a kőkemény tényeket, hogy megvédd a szerelmedet. A helyzet az, hogy mindenképp kiderül a valóság. És abból nagy veszekedés lehet, ha túl nagyot füllentesz. A legjobb az lenne, ha az igazságot mondanád mindenről.

Bőség: A családod talán nem ért egyet azzal, amit a csillagok javasolnak. A csillagok szerint ugyanis itt az ideje annak, hogy több ösztönös, érzelmi alapon meghozott döntést vigyél a pénzügyekben. A családod ennél jóval racionálisabb, így nem várhatod azt, hogy ők megértsék ezt a helyzetet.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egészen egyedi módon állsz hozzá a szerelemhez, a szerelmedhez és a házassághoz a hétvégén. Már-már botrányosan álmodozásba hajlik mindaz, amit a párkapcsolatokról gondolsz. Ennek lehet az az eredménye, hogy egy idősebb rokonoddal talán vitába is keveredsz, mert nem értetek egyet egymás szerelmi kapcsolataival. Őrizd meg a nyugalmadat, és őrizd meg a szerelem érzését is – mondjanak bármit mások.

Bőség: Nagy tervekkel és még nagyobb elhatározásokkal vágsz neki a hétvégének. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ezeket a terveket valóban végre kellene hajtanod. A pénzügyi makacsság, és a szűklátókörűség most nem visz előre. Sőt! Ezek azok, amelyek garantálják, hogy rossz döntéseket hozz meg. Most legyél nyitott a szokatlan megoldásokra!

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Talán nem mindig úgy alakult a múltban a szerelmi életed, ahogyan azt szeretted volna. Megvoltak a magad sajátságos kerülőútjai, de lassan mégis megérkeztél ide, ahol most vagy. Itt pedig végre arra van lehetőséged, hogy a szerelmi életed olyanná váljék, amilyennek szeretnéd. Nem olyanná, amilyennek mások szeretnék. Nem olyanná, amilyen a nagy könyvben meg van írva. Hanem olyanná, amilyennek te szeretnéd.

Bőség: Át kellene nézned a kiadásaidat. És át kellene nézned a bevételeidet is. Át kellene nézned a pénzügyeidet igen alaposan és részletesen, ez ugyanis segítene neked abban, hogy felfedezd: mennyi felesleges kiadásod van, és milyen könnyű bevételi forrásokat nem használsz fel.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Lassúnak, öregnek, és megfáradtnak érezheted magadat a hétvégén a párkapcsolatodban (vagy a párkereséshez). Fontos, hogy tudd: ez csak a te belső megélésed, nem a valóság. Nem lassú vagy, hanem megfontolt. Nem öreg vagy, hanem bölcs. Sajnos a megfáradtságban van valami, de csak azért, mert mostanában túl sokat rohangászol. A hétvégén válaszd a pihenést, lehetőleg a szerelmeddel együtt!

Bőség: A semmittevés gazdaggá tesz. Na jó, nem az, ha soha nem teszel semmit. De a hétvégén egy kicsit háttérbe kellene vonulnod, és egy kicsit előtérbe kellene engedned másokat. Most mások sokkal jobb pénzügyi döntéseket hoznak helyetted, és ez olyasmi, amit valóban ki kellene használnod.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hétvégén hajlamos vagy arra, hogy olyasmiket csinálj, amiket mások is. Könnyedén megismételheted és lemásolhatod mások hibáit. Könnyedén megismételheted ugyanazokat a hibákat, amelyeket generációról generációra elkövet a családod. Hogy ez ne ismétlődjön meg a továbbiakban érdemes lenne most leülnöd beszélgetni a szüleiddel, nagyszüleiddel, és hagyni, hogy felismerd: te mit szeretnél máshogyan.

Bőség: Egyre több a pénzed, mégis hajlamos vagy olyan pénzügyi döntéseket hozni, mintha még mindig szűkölködnél. Fontos, hogy addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér, de addig valóban nyújtózkodj is. Azaz, most költs egy kicsit bátrabban, és használd bátrabban az új lehetőségeidet.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hétvégén fontos, hogy visszanyerd az erődet. A hétvégén fontos, hogy megérkezz ahhoz az ősi tudáshoz, és ahhoz a végtelen vonzerőhöz, amely lényed legmélyének sajátja. Talán nem vagy elégedett a testeddel, és azt hiszed, emiatt nem vagy vonzó. De ez butaság. A vonzerő jóval több, mint a testi megjelenés. A vonzerőd a kisugárzásodból, a szívedből táplálkozik. A szívedből, de nem az önfejűségedből, ezt ne felejtsd el!

Bőség: Talán nehéz helyzetbe hoztad magadat mostanában anyagi téren. Ha így van, elkezdhetsz megnyugodni: Ez a nehéz helyzet most lassan, de biztosan megoldódik. Neked csak annyi a dolgod, hogy ne akadályozd ezt a folyamatot, amely látszólag magától működik, valójában pedig a körülmények működtetik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top