nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Lehet-e boldogság ott, ahol korábban csak harcok voltak?

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Lehet-e boldogság ott, ahol korábban csak harcok voltak?

Az ész és a szív csap össze ezen a hétvégén – de hogy ki lesz a győztes, azt csak te döntheted el. Sokféle módon megharcoltál már az eszeddel, és sokféle csatát nyertél a szíveddel. Most az a feladatod, hogy észrevedd: minden csata után békét kell kötnöd, és a csaták helyett jobb lenne a boldogságot választanod, még akkor is, ha ez eleinte ijesztő lehetőség.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A világ előrefelé halad. Ezt, kérlek, tartsd észben akkor, amikor úgy érzed, hogy a legszívesebben visszafordulnál, és a legszívesebben mindent elkezdenél visszacsinálni vagy olyanná változtatni, mint amilyen réges-régen volt. Fontos, hogy felfedezd a hétvégén annak a lehetőségét, hogy új megtapasztalásokat szerezhess, és hogy előrefelé figyelj a múltba révedés helyett.

Bőség: Olyan sok hányattatás után végre megérted, hogy hogyan kellene bánnod a pénzzel. Igen, ez azt is jelenti, hogy eddig nem igazán bántál jól vele. A könnyebbségedet és a könnyelműségedet most felváltja a határozott előrelátás. Arra vigyázz, hogy ez ne csapjon át felesleges kuporgatásba, mert akkor megint nem szánhatsz elég pénzt az álmaidra.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy tűnik, hogy ólálkodik néhány ellenség a kapcsolatotok körül. Úgy tűnik, hogy ezek az ellenségek talán akarattal, talán véletlenül kikezdik a köztetek lévő összhangot. Ne felejtsd el, hogy ezt az összhangot csak az tudja megszüntetni, akinek ezt hagyjátok. Mindketten mondhattok nemet, és mindketten dönthettek úgy, hogy a szeretetet, a szerelmet és egymást választjátok.

Bőség: Van egy pillanat a hétvégédben, amikor rájössz, hogy már megint úgy csináltál valamit, ahogyan azt nem akartad. Nemrég felvettél egy új és határozottan jó szokást a pénzzel kapcsolatban, de ez már elfelejtődött. Itt az ideje annak, hogy visszatérj ehhez a szokásodhoz, és újra beilleszd az életedbe.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mindenféle szabályoknak és elvárásoknak szeretnél megfelelni. Van a fejedben egy erős kép arról, hogy milyennek “kell” lennie egy boldog párkapcsolatnak. Közben talán pont azt nem veszed észre, hogy te magad sem feleltél meg soha az elvárásoknak. Az elvárások olyan korlátok, amelyekkel nem lenne szabad megnehezítened az életeteket. Engedd, hogy mindketten önmagatok legyetek a hétvégén.

Bőség: Figyeld meg, hogy minden hétvégi költekezésroham előtt van egy pillanat, amikor még tulajdonképpen visszafoghatnád magad. Ebben a pillanatban még van esélyed arra, hogy megállj, és ne szórd el a pénzedet. Amikor ebben a pillanatban leszel szombaton, egyszerűen csak engedd, hogy felfedezd, mi az, amit így akarsz kompenzálni.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az egyik pillanatban szeretnél visszafogott lenni, a másik pillanatban azonban arra vágysz, hogy harsányan nyilváníthasd ki a véleményedet. Ez a kettősség határozza meg a szerelmi életedet is a hétvégén. Egyszerre vágysz arra, hogy szavak nélkül is megértsen a szerelmed, és arra, hogy hallgassa meg minden egyes mondatodat. A szerelmed pedig csak arra vágyik, hogy eldöntsd végre: mit is akarsz.

Bőség: Nagyon szívesen odamondogatsz a hétvégén másoknak, és szívesen elmondod nekik, hogy szerinted hogyan kellene bánniuk a pénzzel. Ez azonban nem fog működni. Így csak sértődés, harag és veszekedés lesz a vége. Ne szólj bele mások dolgába, foglalkozz inkább a saját terveiddel.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ott ólálkodik körülötted a szerelem. Ott ólálkodik körülötted a boldogság. Te azonban folyton másfelé nézel, mintha azon munkálkodnál, hogy ne vedd észre a jó dolgokat. Talán az a tévhit dolgozik benned, hogy csak akkor lehetsz szerelmes és boldog, ha ezt vagy azt megcsináltad, elérted és teljesítetted? De ez nem igaz. Lehetsz szerelmes már most, hogy a szerelemből lendületet nyerve érd el a céljaidat.

Bőség: Mostanában hullámzónak élted meg az anyagi helyzetedet, és a hétvégén végre észreveszed az összefüggést a hullámzó hangulatod és a pénztárcád aktuális vastagsága között. Mindegy, hogy mi volt előbb: a jó hangulat, vagy a bőség. Ha megőrzöd ezt a boldog érzést magadban, azzal megőrzöd a bőséget is.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem vagy lemaradva semmiről sem! Úgy tűnik, hogy a belső órád most siet egy kicsit, és azt érezteti veled, hogy előre kell rohannod. De valójában csak a harmóniát kellene megtalálnod magadban. Annál is inkább, hiszen most sok és nagy változást, változtatást valósítasz meg és tervezel az életedben. A változásoknak pedig szükségük van a harmóniára, különben szétrobbantanak.

Bőség: Egyik pillanatról a másikra döntesz úgy, hogy szükséged van néhány új cuccra. A tavaszi ruhák, a nyári szandálok, a színes körömlakkok ugyanúgy vonzanak, mint az a lehetőség, hogy ajándékot vehess a szeretteidnek. Az a legjobb, ha most nemcsak önmagadra költesz, de a családodat is megleped valamivel.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem minden úgy alakul, ahogyan azt elképzelted, és ez okoz némi feszültséget a kapcsolatotokban. Úgy tűnik, hogy most nagy szükséged lenne arra, hogy külső segítséget kapj. A barátnőid nem épp a legmegfelelőbb szerelmi tanácsadók, és az édesanyád is a saját történetét akarja meggyógyítani benned. Érdemes lenne megkeresned azt az objektív tanácsadót, akinek tényleg csak az a fontos, hogy neked jó legyen.

Bőség: A bőség területén szükséged lenne egy kis tudatosságra. Most szükséged lenne arra, hogy ne csak álmodozz arról, hogy egyszer majd bőségben élsz, de tegyél is ezért. Tedd meg az első lépéseket, amelyek elvezetnek majd ahhoz, hogy nagyobb tudással több pénzt kereshess.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Miközben úgy érzed, hogy a szerelmednek nagyobb odafigyelésre van szüksége, egy barátod is folyton azzal nyaggat, hogy segíts neki, beszélgess vele, szánj időt rá. Érdemes a hétvégén valóban időt szánnod rá, mert ha ezt nem teszed meg, talán később lelkiismeret-furdalásod lesz miatta. Fontos, hogy felismerd: a hétvége elég időt kínál ahhoz, hogy a barátaidra és a szerelmedre is jusson.

Bőség: Úgy érzed, hogy elkezdtél kiégni, és belefáradtál már abba, hogy az életed a pénz körül forogjon. Ez egy nagyon jó állapot. Jó állapot, mert valóban nem kell, hogy az életed a pénz körül forogjon. Valójában csak arra van szükség, hogy felismerd: a pénznél sokkal fontosabb értékeid vannak meg az életedben.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Keresed azt a megoldást, amely minden érintett számára a lehető legjobb lenne. Keresed azt a megoldást, amely segít abban, hogy mindenkinek egyszerű, kényelmes és jó élete legyen. Keresed a csendes élet lehetőségét, de közben te magad vagy az, aki zajra vágysz. A hétvégén ismerd fel, hogy te egyvalaki életét tarthatod a kezedben: csak önmagad életét tudod irányítani, és nem neked kell másokat boldoggá tenned.

Bőség: Régen minden jobb volt? Régen valahogy egyszerűbben tartottad kézben a pénzügyeidet? Remek! Akkor itt az ideje visszatérned a régi módszerekhez. Itt az ideje annak, hogy ne csak álmodozz arról, hogy régen minden jobb volt, hanem csináld is úgy a dolgokat, mint régen, és minden jobb lesz.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Vigyázat, a nyelved egy kicsit csípősebb, a szavaid egy kicsit bántóbak a hétvégén. Szócsatába, vitába keveredni veled egyet jelent az öngyilkossággal, és ezt a párod is hamar észreveheti. Fontos, hogy tudd és érezd: valójában nem kell mindenkit legyőznöd a szócsatákban. Valójában akkor is neked van igazad, ha ezzel az igazsággal nem döngölöd földbe a párodat.

Bőség: Pénzügyekben hihetetlen magabiztossággal haladsz előre, és határozottan tudod, hogy mit akarsz. Az azonban nem biztos, hogy mindez kivitelezhető is. Lehet, hogy most lassítanod kellene a rohanás helyett, és meg kellene hallgatnod mások tanácsait is. Vagy legalább észre kellene venned a közeledő változások jeleit.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Jól érzed magadat egyedül. Talán túl jól is. Ha a szerelmeddel élsz együtt, az egyedüllét iránti rajongásod szülhet némi feszültséget. Ha azonban csak keresed a szerelmet, ez megnehezíti, hogy meg is találd. A megoldás természetesen most is az, hogy ne a fejeddel dönts. Ne azt válaszd, ami jó megoldásnak tűnik, hanem hallgass a szívedre. Ha egyedül szeretnéd tölteni ezt a szép tavaszi hétvégét megteheted.

Bőség: Olyan trükköket vetsz be, amelyeken a barátnőid csak meglepődni tudnak. Lehet, hogy felütötte a fejét az irigység a baráti körödben? Lehet, hogy sokan vannak, akik szeretnének hasonlítani rád, vagy olyan eredményeket elérni, mint te? Tudod mit? Segíts nekik, hogy ne irigykedjenek!

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mindig van másik megoldás. Mindig van olyan megoldás, amely abban segít benneteket, hogy megtaláljátok az összhangotokat. Ahhoz azonban, hogy ez a megoldás meglegyen, három nagyon fontos lépést kell megtennetek. Először engedjétek el azt, amit eddig megoldásnak hittetek. Másodszor vizsgáljátok meg, hogy mire vágytok valójában. Harmadszor pedig tegyétek meg azt, amit a vágyatok jelez.

Bőség: Úgy érzed, hogy az anyagi helyzeted egyre jobbá válik, ez pedig bizakodásra ad okot. Most kellene átgondolnod a nyári terveidet, és most kellene újratervezned – egy kicsit szabadabbra – a nyaralásodat. Lehet, hogy sokkal olcsóbb az a nyaralás, amire vágysz. Lehet, hogy sokkal több pénzed lesz rá, mint most hiszed.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top