Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Mennyire tudod megélni a szerelmet és a bőséget?

Mindannyiunkban mélyről jövő ősi vágy horgad arra, hogy megéljük az élet jó dolgait. A szeretet, a szerelem, a bőség pillanatait szeretnénk megtapasztalni a hétvégén, de nem minden jegy szülötte lesz erre képes. Sokak figyelmét vonja el a lényeges dolgokról néhány zavaró apróság. Te vajon képes leszel a jó dolgokra, az élet földi örömeire figyelni a hétvégén?

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Úgy érzed, hogy nem kapsz elég figyelmet a szerelmedtől. Úgy érzed, hogy kezd elsikkadni a kapcsolatotokban a te örömed, a te személyiséged, a te dolgaid. Ha pedig szingli vagy, akkor egyenesen úgy érezheted, hogy most már sohasem fogsz érdekelni senkit sem. Nyugodj meg: ez nem így lesz. Most egyszerűen csak más témák érdeklik a szerelmedet (vagy a körülötted lévőket), és ezért jut neked kevesebb figyelem. Ez hamarosan megváltozik majd.

Bőség: Úgy érezheted, hogy nem kapod meg a megfelelő anyagi megbecsülést, de gyorsan kiderülhet a számodra, hogy a helyzet ennél jóval árnyaltabb. Valójában bármennyit is keresel, bármennyi pénzed is van, azt most kevésnek érzed. De ez nem jelenti azt, hogy valóban kevés lenne.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, mintha végre valóban megérkeznél az életedben. Olyan területekre terjed ki a figyelmed, és olyasmiket veszel észre, amiket már régóta nem láttál meg. Talán azt is felfedezed, hogy a párkapcsolatod most pontosan olyan, amilyennek lennie kell, amilyen lenni tud. Mostanában talán nem tettél annyi figyelmet és energiát ebbe a szerelembe, mint amennyit mostantól tudsz tenni.

Bőség: Pénzügyekben érdemes lenne magadat a szerencsére bíznod. Tudom, ennél jóval tevékenyebb szeretnél lenni, de most azzal segíted magadnak a legtöbbet, ha nem teszel semmit, csak hátradőlsz, és hagyod, hogy a dolgok beérjenek körülötted. Ez nem is olyan egyszerű, mint hinnéd.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az a tévhit élhet benned, hogy mindenkinek jól oda kell mondogatnod ahhoz, hogy a dolgok a kedved szerint alakuljanak. Pedig ez csak akkor lenne igaz, ha veszekedéshez lenne kedved. A hétvégén könnyen generálsz veszekedéseket mindenféle felesleges apróságból. Pedig valójában csak egy kis extra szeretetre vágysz. A szeretetet nem lehet kierőszakolni. A szeretetet szeretettel lehet előcsalogatni a rejtekhelyéről.

Bőség: Amikor azon gondolkozol, hogy honnan tudnál fedezni egy tervezett nagyobb kiadást, fontos, hogy eszedbe jusson valami: minden helyzet akkor oldható meg, amikor valóban megszületik. Most nem kell tudnod, hogy honnan fedezel egy kiadást, amire valójában talán sohasem kerül sor.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy tűnik, hogy könnyen félreérted a szerelmed szavait. A hétvégén ne állj meg a szavak felszínes jelentésének szintjén. Nyugodtan engedd bele magadat abba, amit a szerelmed mond. Nyugodtan engedd meg magadnak, hogy érezd a szavait, és ne csak halld azokat. Könnyedén megértheted, hogy mennyivel fontosabb ez a szavak mögötti kommunikáció, mint az, ami a felszínen, a szavak szintjén zajlik köztetek. Ha a szavak mögötti mondandóra figyelsz, nem fogsz csalatkozni.

Bőség: Azt kellene átgondolnod, hogy milyen pénzügyi folyamatok zajlanak körülötted, és melyik ismerősöd mit tervez a pénzügyekben. Ezt azért fontos átlátnod, mert most könnyedén mások pénzügyi játszmáinak középpontjába kerülhetsz. Egy olyan állapotba, amelyben csak megfontoltan hozhatsz jó döntést.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy kicsit kiüresedett a kapcsolatotok, és egy kicsit talán elvesztettétek a hiteteket egy ügyben. A hétvége legfontosabb feladata az, hogy újra találd meg a hitet, a tüzet, a szenvedélyt magadban és a szerelmedben. A hétvége legfontosabb feladata, hogy feléleszd a szenvedély tüzét az életedben. Teljesen mindegy, hogy együtt élsz-e a szerelmeddel, vagy sem. Mindegy, hogy van-e párkapcsolatod, vagy nincs, az a fontos, hogy most megtaláld azokat a témákat, tevékenységeket és ügyeket, amelyekért tudsz lelkesedni.

Bőség: Nem lenne szabad túlzásba vinned a spórolást. Nem lenne szabad csak azzal foglalkoznod, hogy egy későbbi, képzeletbeli eseményre gyűjtöd a pénzt. Ehelyett az itt és most pillanatában felmerülő, valós kiadásokkal és bevételekkel kellene törődnöd.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy tűnik, hogy valaki nem őszinte veled a családodban, és könnyen lehet, hogy ez az ember a szerelmed. Mielőtt bárkit is számon kérnél, vagy bárkire is megharagudnál, szeretnék tisztázni valamit: ő csak egy tükör, ő csak azt tükrözi, ami benned van. Ha rátámadsz, azzal nem érsz el semmit. Ha azonban hajlandó vagy önmagadon dolgozni, ha hajlandó vagy a belső változtatásra, azzal mindenki viselkedése megváltozik majd körülötted.

Bőség: A pénzügyeidet is önmagadban kellene először rendbe tenned. Úgy tűnik, hogy most sokkal többet szeretnél, mint amennyi van. Ehhez jogod van, és minden lehetőséged meg is van ahhoz, hogy több legyen. De ehhez is a belső rendrakásra lesz szükséged.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az események éles váltással változnak meg körülötted a családodban és a párkapcsolatodban. Könnyen lehet, hogy az, amit néhány napja még igaznak gondoltál, mára már teljes egészében érvényét vesztette. Könnyen lehet, hogy mindaz, amiről azt hitted, hogy alapvető elve a szerelmeteknek, most bizonytalanná válik. Fedezd fel ebben a helyzetben a lehetőséget: ha képlékennyé válnak a helyzetek, van lehetőséged arra, hogy javíts a dolgokon.

Bőség: Nehezen viseled, ha nem szólhatsz bele a dolgokba, ezét a hétvégén hajlamos vagy arra, hogy olyan ügyekben is megszólalj, amelyekben valójában egyáltalán nem vagy illetékes. Könnyen lehet, hogy másoknak szeretnéd megmondani, hogy mit kezdjenek a pénzükkel.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos, hogy a hétvégén ne higgy a látszatnak, és legyen benned elég bátorság és elég kíváncsiság ahhoz, hogy a dolgok mögé nézz. Fontos, hogy merd meglátni a hétvégén azt, hogy mi minden változott meg körülötted, és legyen erőd azt észrevenni, hogy miért jó neked és a párkapcsolatodnak ez a sok változás. Könnyen lehet, hogy a valóságban most indul meg a gyógyulás kettőtök viszonyában. Még akkor is, ha ez a gyógyulás eleinte távolodásnak tűnik.

Bőség: Tudod, hogy milyen szerencsés vagy, és érezheted is a hétvégén ezt a szerencsésséget. Most a semmiből érkezik hozzád egy kisebb pénzösszeg, amely ahhoz talán kevés, hogy minden gondodat megoldja, de ahhoz épp elég, hogy az égetően sürgős kiadásokat fedezze a számodra.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Rengeteg olyan helyzet és élet van, amelybe bele kellene képzelned magadat a hétvégén. Most az lenne a legjobb, ha mindenkihez empatikusan közelítenél. Képzeld bele magadat a szerelmed helyzetébe. Képzeld bele magadat a szüleid helyzetébe. Képzeld bele magad a gyerekeid helyzetébe. És így tovább: képzeld bele magad minden kapcsolatod és kapcsolódásod helyzetébe. Mert így sokkal inkább megérted majd, hogy mit miért tesznek ők.

Bőség: Képes vagy arra, hogy teljesen felesleges és nagy kiadásokat vállalj be a hétvégén. Mintha most azt éreznéd, hogy mindenképp költeni szeretnél a pénzedet. Ha rád tör a vásárlási láz, akkor olyasvalamit kellene vásárolnod, ami később is örömet okoz majd neked, s amire valóban nagy szükséged van.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A viszonyok, a kapcsolatotokban lévő szerepek nem mindig lesznek rendezettek a hétvégén. Úgy tűnik, hogy most folyton belebeszéltek egymás dolgába. De ez persze nem fog tetszeni egyikőtöknek sem, és máris kész a feszültség kettőtök között. Ha boldog és nyugalmas hétvégére vágytok, akkor érdemes időben tisztáznotok, hogy kinek mi a feladata a hétvégén, és ki milyen döntéseket hozhat (vagy nem hozhat) meg. Ha ezt megbeszélitek, minden sokkal egyszerűbb lesz.

Bőség: Nagy lendülettel vágtál bele egy pénzügyekkel kapcsolatos projektbe néhány hete. Úgy tűnik, hogy a lendület kifogyóban van, és úgy tűnik, hogy egyre csak nehezedik a helyzet. Meg kell tanulnod felismerni, hogy mikor van itt az a pillanat, amikor érdemes elengedned a dolgokat, és nem kell tovább erőltetni semmit sem.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szabadságra, felszabadultságra vágysz a hétvégén. Ezt a szabadságot folyamatosan üldözöd, de közben nem veszed észre, hogy ez a szabadság máris a rendelkezésedre áll. Nem kell megharcolnod a szabadságodért sem a szerelmeddel, sem a családoddal, hiszen már mindenki megadja neked ezt a szabadságot. Vagyis majdnem mindenki. Te vagy az egyetlen, aki még nem ismerted fel, hogy milyen szabad vagy, és ezért nem is tudsz és nem is mersz élni a szabadságoddal.

Bőség: Vedd észre, hogy mostanában olyasmikre is költesz, amik eléggé felesleges kiadásnak bizonyulnak. Ha megvizsgálod a helyzetet, észreveszed majd, hogy ezeket a felesleges kiadásokat sohasem a szíved választotta, hanem mindig a fejed. Pénzügyi döntésekben most hallgass inkább a szívedre, és azt válaszd, amit a szíved választana a helyedben.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt lenne az ideje, hogy a figyelmed megérkezzen végre önmagadhoz. Úgy tűnik, hogy mostanában túl sok figyelmet fordítottál a szerelmedre. Ha pedig szingli vagy, akkor mostanában a szerelem hiánya vagy egy elképzelt párkapcsolat kötötte le a figyelmedet. Pedig most egy kapcsolatra kellene valójában figyelned: az önmagaddal való kapcsolódásodra. Arra a mély szeretetkapcsolatra, amelyet önmagaddal kellene megélned. Ez a hétvége az önszeretetről szól majd.

Bőség: Mi az, amit már régóta szeretnél megvenni, de eddig úgy érezted, hogy nem érdemled meg? Itt az ideje, hogy megjutalmazd magadat ezzel az ajándékkal. Itt az ideje, hogy ne csak álmodozz, hanem valóra váltsd az álmaidat. Ehhez pedig hozzátartozik ez a vásárlás is, és az, hogy megajándékozod magadat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top